Evet günde 3_4 sefer emdiği için okadar uyuyor belkide. Bebekler aç kalınca şekeri düşer çünkü. Şeker düşüncede uykuya meyil artar. Senin yerinde olsaydım uyuyan bebek emzirilir mi uyandırma sakın vs konuşan herkesi kovarım etrafımdan. Bir dahada gelmeyin derdim. Zira sana fayda olacaklarına zararları olmuş bayağı.meraba kizlar.ben ekim annesiyim.sizde de dogumlar baslamis.hayirli olsun.emzirme konusunda ilk iki hafta bebegim cok uyudugu icin gunde 3-4 sefer emzirebilmistim.sonuc cok kilo kaybi yasadi.aman siz dikkat edin en gec 2-3 saate bi emzirin.cocugu uyandirin ne yapip edip.uyuyan cocuk uyandirilip emzirilir mi diyenlere hic bakmayin.ilk zamanlar cok onemliymis.yazmak istedim.
evet iste malesef bilgim yoktu bu konuda.neyse ki toparladik sonradan.Evet günde 3_4 sefer emdiği için okadar uyuyor belkide. Bebekler aç kalınca şekeri düşer çünkü. Şeker düşüncede uykuya meyil artar. Senin yerinde olsaydım uyuyan bebek emzirilir mi uyandırma sakın vs konuşan herkesi kovarım etrafımdan. Bir dahada gelmeyin derdim. Zira sana fayda olacaklarına zararları olmuş bayağı.
O gün kontrole gideceğim ben deSelam kızlar...
Pazartesi 05 kasım doğumum kısmetse.
Başka o gün doğuracak olan var mı.
Heyecan, merak felan hepsi bir arada :)
Evet riskli 40 hafta bitince bebek mekonyum denilen ilk kakasını yapıyor ve ciğerine kaçıp enfeksiyon kapabilirHerkese merhaba. Ben ekim annelerindeydim ama bebeğim hala gelmedi 40+5 olduk. Bir sıkıntı yok şuan o yüzden bekliyorum ama doktor risk almak istemiyor günü geçtiği için. Bebek kanala girmemiş bu bebek gelmez yatış yapıp suni sancı verelim deneyelim dedi. Canım çok sıkıldı. Böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı acaba riskli mi beklemekkendi gelsin istiyorum yanlış mi düşünüyorum
Canım benim inşallah ayrılacak solunum cihazından. İnşallah bir daha ayrılmamak üzere kavuşursunuz. İyi ki yazdın biz de merak ediyoruz minnakıBebeğim 3 saat sonra çıktı ameliyattan çok şükür . hala makineye bağlı. Durumu iyi dediler. Stabil şu an. Serumla besleniyor. 2 güne oksijeni kısacaklarmış. Kendi kendine nefes alıp veremediğine bakacaklarmış. Ben daha bir kez gördüm. Elini tuttum. O kadar güzel ki. Hala yoğun bakımda. Ne kadar zor ve güzel bir şeymiş anne olmak. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Kimseye dermansız dert vermesin. Kucağının boş olması çok zor
Merhaba.ben onu 4-5 gün önce yapmak istedim,yapamadım.ama daha evimdeyimMerhaba kızlar şu sırtı duvara dayatıp ayak ayak üstüne getirme olayı doğru mu acaba ya düne kadar yapabiliyordum bu sabah yapamamaya başladım ... az mı kaldı yoksadünden beri de belime vuran ağrı var
Bütün heycanım gitti :))Merhaba.ben onu 4-5 gün önce yapmak istedim,yapamadım.ama daha evimdeyimsadece kasılmalarım ve adet sancılarına benzer sancılarim var.onlarda artık bir haftadır sürüyor
bence biraz bekle. Suyun fazla gelecek mi. Bazı kişiler bu sancıları evinde yaşamak istiyor mesela. Suyu gelse de duşunu alıyor hazırlanıyor. Evde çömelme kalkma gibi egzersizler yapıyor. En son Dr gidiyor. Sanırım öyle daha iyi hissediyorlarKızlar o doğum nişanı gibi gelen lekelenmelerbaya geldi bitti şimdide az az su gibi geliyor ama çok anlamadım amnyon sivisimi yoksa Dr. Alttan muayne ettı diye akintimi kasılma ağrı hiç yok henüz... hemen gitmek mi gerekir biraz beklemek mi Allah'ım tecrubesizlik ne kötü biseymis
Kusura bakmaBütün heycanım gitti :))
Merhaba kızlar şu sırtı duvara dayatıp ayak ayak üstüne getirme olayı doğru mu acaba ya düne kadar yapabiliyordum bu sabah yapamamaya başladım ... az mı kaldı yoksadünden beri de belime vuran ağrı var
Rabbim şifa versin sana da sabır canim dualarimiz sizinle 2 gun sonra kendi kendine nefes almaya baslayacak o zmn ohh be gecti gitti diyeceksin hic olumsuz düşünme ❤Bebeğim 3 saat sonra çıktı ameliyattan çok şükür . hala makineye bağlı. Durumu iyi dediler. Stabil şu an. Serumla besleniyor. 2 güne oksijeni kısacaklarmış. Kendi kendine nefes alıp veremediğine bakacaklarmış. Ben daha bir kez gördüm. Elini tuttum. O kadar güzel ki. Hala yoğun bakımda. Ne kadar zor ve güzel bir şeymiş anne olmak. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Kimseye dermansız dert vermesin. Kucağının boş olması çok zor
Benimde sağ bacak ve bel bi dr çok zor hareket etmeye başladım sabırsızlanıyor değil mi insan artıkBenim de belimde bugün ağrı başladı sol bacağım ve belim. 2.doğumum olacak ama hatırlamıyorum da nasıl başlıyordu bu sancı olayı
Bence strese girmen daha kötü olur. Yapamayacağını düşünüyorsan zorlama derim. Hani o kadar ağrı sancı çekersin sonra olmaz bi de üstüne ameliyat olmak zorunda kalırsan eziyet olur. Tabi Doktorun en iyi şekilde yönlendirir...Kızlar selam
Bende aralık annelerinden geliyorum :)
Kendi isteğimle sezeryan olucam , normal doğuma cesaret edemıyorum vajınusmus geçmişimden dolayı doktorda genelde sıkıntı yasıyoruz dedi riske atmak istemedim . 26 kasım sezeryan tarıhım . Hala kafamda bi acaba yok değil normal doğum yapabilir miyim diye ama bebegı sıkıntıya sokmak istemıyorum böyle bi durum yasayan var mı siz ne dusunuyorsunuz
Ben yerimw sen dogur artikO gün kontrole gideceğim ben de
Umarım doğururum
İyi şanslar şimdiden sana, çok az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?