2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet günde 3_4 sefer emdiği için okadar uyuyor belkide. Bebekler aç kalınca şekeri düşer çünkü. Şeker düşüncede uykuya meyil artar. Senin yerinde olsaydım uyuyan bebek emzirilir mi uyandırma sakın vs konuşan herkesi kovarım etrafımdan. Bir dahada gelmeyin derdim. Zira sana fayda olacaklarına zararları olmuş bayağı.

evet iste malesef bilgim yoktu bu konuda.neyse ki toparladik sonradan.

Evet riskli 40 hafta bitince bebek mekonyum denilen ilk kakasını yapıyor ve ciğerine kaçıp enfeksiyon kapabilir

Kızlar o doğum nişanı gibi gelen lekelenmelerbaya geldi bitti şimdide az az su gibi geliyor ama çok anlamadım amnyon sivisimi yoksa Dr. Alttan muayne ettı diye akintimi kasılma ağrı hiç yok henüz... hemen gitmek mi gerekir biraz beklemek mi Allah'ım tecrubesizlik ne kötü biseymis

Canım benim inşallah ayrılacak solunum cihazından. İnşallah bir daha ayrılmamak üzere kavuşursunuz. İyi ki yazdın biz de merak ediyoruz minnakı

Merhaba.ben onu 4-5 gün önce yapmak istedim,yapamadım.ama daha evimdeyim sadece kasılmalarım ve adet sancılarına benzer sancılarim var.onlarda artık bir haftadır sürüyor

bence biraz bekle. Suyun fazla gelecek mi. Bazı kişiler bu sancıları evinde yaşamak istiyor mesela. Suyu gelse de duşunu alıyor hazırlanıyor. Evde çömelme kalkma gibi egzersizler yapıyor. En son Dr gidiyor. Sanırım öyle daha iyi hissediyorlar

Kaldı 9 günümüz kızımla aynı beden de son günler bakalım ne zaman gelecek :) hala ınanamıyor insan 9 ay nasıl geçti gitti başlarda bu zaman nasıl geçiçek dıyorken şimdi kavuşmaya günler kalmiş çok güzel bekleyıs çok güzel zamanlardı hep dua ediyorum bütün kadınlara evlat hasretiyle yananlara Allah tez zamanda isteyen herkesin mucizesini yollasın hep dua edin anne olmak isteyenlere tanıdıklarımıza tanımadıklarımıza

Benim de belimde bugün ağrı başladı sol bacağım ve belim. 2.doğumum olacak ama hatırlamıyorum da nasıl başlıyordu bu sancı olayı

Rabbim şifa versin sana da sabır canim dualarimiz sizinle 2 gun sonra kendi kendine nefes almaya baslayacak o zmn ohh be gecti gitti diyeceksin hic olumsuz düşünme ❤

Benim de belimde bugün ağrı başladı sol bacağım ve belim. 2.doğumum olacak ama hatırlamıyorum da nasıl başlıyordu bu sancı olayı
Benimde sağ bacak ve bel bi dr çok zor hareket etmeye başladım sabırsızlanıyor değil mi insan artık hayırlısıyla kucağımıza alalım sağlıkla gelsinler inşallah artık

Kızlar selam
Bende aralık annelerinden geliyorum :)
Kendi isteğimle sezeryan olucam , normal doğuma cesaret edemıyorum vajınusmus geçmişimden dolayı doktorda genelde sıkıntı yasıyoruz dedi riske atmak istemedim . 26 kasım sezeryan tarıhım . Hala kafamda bi acaba yok değil normal doğum yapabilir miyim diye ama bebegı sıkıntıya sokmak istemıyorum böyle bi durum yasayan var mı siz ne dusunuyorsunuz

Bence strese girmen daha kötü olur. Yapamayacağını düşünüyorsan zorlama derim. Hani o kadar ağrı sancı çekersin sonra olmaz bi de üstüne ameliyat olmak zorunda kalırsan eziyet olur. Tabi Doktorun en iyi şekilde yönlendirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…