2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba canim bende ayni durumdayim ama deli cesareti var galiba:)) basta asla normal doguramam derken simdi denemek istiyorum. Dr umla konustum vajiyi boyle cok hastasi oldugunu normal dogurabilenin de cok oldugunu soyledi. Sali gunu cati muayenem var muayene esnasinda tekrar hatirlat ona gore davranirim dedi. Eger cok asiri korkun yoksa hic degilse bu muayeneyi deneyip yapip yapamayacagini gorebilirsin benim gibi:) Allah saglikla kavustursun dogum sekli hic onemli degil

Kızlar bu Meryem ana otunu buldum ben napıyoruz onu ? Bazı yerlerde suyunu içiyoruz yazmışlar bazıları da suya koyulacak o açıldıkça açılma olacak demiş kafam karıştı
Bende aldim tugbacim gercek dogum sancilari basladiginda derin bi kapta suya birakicaz yarim saat sonra bir su bardagi kadar icende varmis ama bende kararsızım icip icmemekte. Birde kullanmadan once yikasak mi diyorum

Bende aldim tugbacim gercek dogum sancilari basladiginda derin bi kapta suya birakicaz yarim saat sonra bir su bardagi kadar icende varmis ama bende kararsızım icip icmemekte. Birde kullanmadan once yikasak mi diyorum
Okudum biraz daha da bir iki yudum için diyor yıkama konusunu bilemedim bende canım napsak ?

LezzetliCipetpet canım okudum yazdıklarını ama şiddetli diş ağrısı çekiyorum yine,20lik diş o yüzden cevap yazamadım. Bebişte sende iyisin değil mi? Zamanında sağlıkla gelsin inşallah annesi. Dualarım sizinle...
R ruyam28 inşallah geçip gidecek bu günler sağlıkla yuvanıza geçeceksiniz...Acısını evinizde bol bol çıkaracaksınız Allahın izniyle

Kızlar bu Meryem ana otunu buldum ben napıyoruz onu ? Bazı yerlerde suyunu içiyoruz yazmışlar bazıları da suya koyulacak o açıldıkça açılma olacak demiş kafam karıştı

Kızlar o yıkanmaz, şöyle suya atmadan önce tozu gitsin manasında suya tutup hemen çıkarabilirsiniz belki ama uzun uzadıya yıkanmaz suya tutulur.
Onun duası var başkası da okuyabilir siz onu suya bırakınca sizde okuyabilirsiniz. Duasını bilmeyenler 3 felak 3 nas 3 Fatih’a da okuyomuş. Doğum sancınızın geldiğinden emin olduğunuzda suya bırakmalısınız. O açıldıkça rahimde açılıyo diyolar inanarak yaparsanız. Bende akrabamdan istemiştim bugün verdi sağolsun. İnşallah bende deniycem. İçme konusunda da duasını okuduktan sonra 2 tatlı kaşığı için diyolar öyle fazla içmenize gerek yok. Şifanın nerden geleceği belli olmaz derler 2 tatlı kaşığı kadar içilir sanırım :)
Google amcadanda araştırabilirsiniz duasını nasıl yapıldığını vs
Araştırdımda kızlar defalarca kullanılırmış o. Felak nas elemneşrah suresi fatiha ayetel kürsi okunuyomuş. Suya atmadan önce iyice yumuşamadan dalları suya tutup çekersiniz içiniz rahat etsin diye :)

Son düzenleme:
Çok teşekkürler inşallah hepimiz için faydalı olur

Ben de koydum Doğum çantama Meryem ana otu mu. Eski ebeler köylerde falan da hep kullanırlarmış. Mekke den aldım ben her yerde satılıyordu. İnanarak yapmak çok önemli. Dualarını okuyup suya atıyormuşuz ağrı başlayınca yalnız Doğum bitince Sudan çıkarmak gerekiyor çıkarmazsan rahim toplanmıyormuş kanama durmuyormuş. Açıkcası ben içmeyi düşünmüyorum suyundan

Ben kavanozu otu çantamın yanına koymayı düşünüyorum kuzum. Anlayabilr ve aksilik çıkmazsa sancımı biraz evde çekmeyi planlıyorum. O sırada dakikalar inmeye başladıkça atarım diyorm. Yoksa çantada bulamam o telaşla bide valizde kırılır falan ister istemez eşya bol..

42. Haftaya kadar beklenebîliyor. Sık kontrollerle tabimi. Plasentada yaşlanmayı takip ediyorlar doktor daha iyi bilir ona güvenmek lazım. Beklemek istiyorsan doktora sor risk yoksa 1 hafta daha bekleyelin de o sana daha iyi açıklama yapar bence. Benimki de erkenden gelmeye çalışıyor doktor durdurdu yatıyorum aürekli ensişe içinde. İnşallah sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Merhaba , ben o otu umreye gittiğimde almıştım doğumumda da denedim. Ben yıkamadım. Dediğiniz gibi dualarını okuyup bi kavanozun içine koydum. Doğumdan sonra da sudan çıkardım. Ben içmedim ama.

Aynı fikirdeyim kuzum inşallah her şey yolunda gider. Eşime anneme tembih ettim hep onlar da unutmaz umarım

Sana da çok geçmiş olsun canım, diş ağrısı özellikle gebelikte çok zor..

Ben iyiyim, baya da hareketli bir gün geçirdim üstelik :) dünki gibi bir su gelmesi de yok elhamdulillah

Bilgiler icin cok tesekkur ederiz insallah faydasi olur inanmak onemli hayirli dogumlar:)

Sana da çok geçmiş olsun canım, diş ağrısı özellikle gebelikte çok zor..

Ben iyiyim, baya da hareketli bir gün geçirdim üstelik :) dünki gibi bir su gelmesi de yok elhamdulillah
Sağol canım Allah düşmanıma yaşatmasın böyle ağrı... Dr antibiyotik verdi ama ne zaman etki edecekte geçecek bilmiyorum.. Sizin adınıza çok sevindim, dursun daha içerde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…