2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bi bebiş daha gelmiş hoş gelmiş , güzel sağlıklı mutlu upuzun bi ömrü olur inşallah

Bebekleri olanlar nasılsınız bebekler nasillar?

Bekleyenler benim gibi geceleri uykusuz mu ?

Üstüne bastın ayağını kaldır bi rahatımı bulup da gece uyuyamiyorum . Ne tarafa yatsam o tarafim agriyo . Zaten hamilelikten önce de hep Yüz üstü uyurdum . Şimdi yüzüstü de uyuyamiyorum . Varsa önerilen bi uyku pozisyonu denemeye hazırım valla.

Canım B betka2013 arkadaşımız vajinismus geçmişi olmasına rağmen normal doğum yaptı en doğru bilgiyi sana o verir :)

Kizlar belim de ve kasiklarim da hafif sanci oluyor ama psikolojik mi bilemedim adet sancisi gibi ama inceden cok siddetli degil

Pompa ile sağsan mı acaba gelip gelmediğini anlamak için?

Kizlar belim de ve kasiklarim da hafif sanci oluyor ama psikolojik mi bilemedim adet sancisi gibi ama inceden cok siddetli degil

Bende de bugün bi bel ağrısı var, masaj iyi geliyor ama geçmiyor. Nişan, su yok ama bi bel ağrısı başladı 7 den beri devam ediyor.

Günler azalmış olabilir. Ben de aşı sırasındaki minikler gibi hissetmeye başladım ya heyecandan.

Gözünüz aydın. Yutkunmuyor mu canım?

Merhaba , ben o otu umreye gittiğimde almıştım doğumumda da denedim. Ben yıkamadım. Dediğiniz gibi dualarını okuyup bi kavanozun içine koydum. Doğumdan sonra da sudan çıkardım. Ben içmedim ama.
Ay kuzum ben gözden kaçırmışım sen sağ salim kucağına alabildinmi kuzunuu :) çok sevindim bebişin nasıl? Sen nasılsın? Doğum nasıl oldu :)
Aynı fikirdeyim kuzum inşallah her şey yolunda gider. Eşime anneme tembih ettim hep onlar da unutmaz umarım
Unutmazlar Allahın izniyle :)
İnşallah herşey istediğimiz gibi ilerler ya ..
Bilgiler icin cok tesekkur ederiz insallah faydasi olur inanmak onemli hayirli dogumlar:)
Rica ederim canım :) tabi ki inanmak önemli :)
Güzel kolay doğumlarımız olsun inşallah :)
Gözün aydın kuzum Allahm analı babalı büyütsün inşallah

Bende de 3 4 gündür geçmeyen bi afedersiniz ishal var.. enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum acaba o mu yapıyo anlamıyorum ama tam uyuycam karnım ağrıyo wc koşuyorum. Tam dalıcam tuvaletim geliyo yine koşuyorum. Hadi wc derdi bitiyo ağzım kuruyo yine kalk su iç yat.. hacı yatmaz gibiyim.. tuvalette geçiricem sonunda geceyi

Hayırlı olsun canım çocuk günde kaç kere kaka yapıyor?
Ilık suyla masaj yap göğüslerine süt üretimi artar. Bir de süt geliyor mu acaba deyip kendini endişeye sokma. Isterse bir damla gelsin o artacak bunu düşünerek emzir. Saat hesabı yapma sık sık emzir.3. Günden sonra göğüslerin şişmeye başlar

Hayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Genel anestezi ile oldu. Bebeğim cok ciddi solunum sıkıntısı yaşamış ilk yarim saat nefes alamamis. Cok zor döndürmüşler.
Suan yoğun bakimda hic bir sorunu yoktu dogum esnasinda gelişen bi durum olmus.
Cok zormus bebeğinin orda yattığıni bilmek . Hersey yolunda giderse 1 hafta sonra cikaracaklar
Duaya cok.ihtiyacimz var nolur kuzuma dua edin kizlar. Benim.doğumum rajat geçti hiç korkmayin sezaryen olacak arkadasalr. Dün stresten olebilirdim. Rabbim yardimciniz olsun
Emira SY

Kızlar hastaneye kaç tane bebek bezi götürmek gerekiyo 1 günde kaç tane kullanılır tahmini?

Canım hayırlı olsun dualarım kızınla merak etme hemen toparlanacak bebişin sen strese sokma kendini..

Hay Allah ya çok geçmiş olsun
İnşllah bir haftaya kalmadan bile çıkar bebeğin
Kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…