- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
Herkese cok cok tesekkur ederimm. Allah sizlere de kolaylik versin insallah bir avazda kurtulun. Sag saglim yavrulariniza kavusun.
Aynen oyle hayirlisi buymus tek onerim yatarak cekmemeye calisin sancilari ayakta yasayin. Ben kakasini yaptigi icin kalp atislari takip ediliyor diye nstde kaldim zor oldu. Yoksa ayaktaki sanciyla 5cocuk dogururum :)
Bebekleri olanlar nasılsınız bebekler nasillar?
Bekleyenler benim gibi geceleri uykusuz mu ?
Bebekleri olanlar nasılsınız bebekler nasillar?
Bekleyenler benim gibi geceleri uykusuz mu ?
Kızlar selam
Bende aralık annelerinden geliyorum :)
Kendi isteğimle sezeryan olucam , normal doğuma cesaret edemıyorum vajınusmus geçmişimden dolayı doktorda genelde sıkıntı yasıyoruz dedi riske atmak istemedim . 26 kasım sezeryan tarıhım . Hala kafamda bi acaba yok değil normal doğum yapabilir miyim diye ama bebegı sıkıntıya sokmak istemıyorum böyle bi durum yasayan var mı siz ne dusunuyorsunuz
Bugun ciktim sukur, ilaclara evde devam edip pazartesi tekrar kontrole gitmem lazim. O zaman ne diyecek bakalim ama nidilat bayagi iyi geldi.Ay hadi inşallahzamanıdır artık
Sen nasıl oldun?
Kızlar ben sezeryan doğum yaptım oğlumu kucağıma aaldim hayırlısıyla spinal sezeryan oldum doğum anı iyi ama sonrası suttum gelmedi hala 2. Gün bugün oğlum emmeye çalışıyor ama süt gelip gelmediğini anlayamiyorum
Kizlar belim de ve kasiklarim da hafif sanci oluyor ama psikolojik mi bilemedim adet sancisi gibi ama inceden cok siddetli degil
Bende de bugün bi bel ağrısı var, masaj iyi geliyor ama geçmiyor. Nişan, su yok ama bi bel ağrısı başladı 7 den beri devam ediyor.
Gözünüz aydın. Yutkunmuyor mu canım?Kızlar ben sezeryan doğum yaptım oğlumu kucağıma aaldim hayırlısıyla spinal sezeryan oldum doğum anı iyi ama sonrası suttum gelmedi hala 2. Gün bugün oğlum emmeye çalışıyor ama süt gelip gelmediğini anlayamiyorum
https://www.instagram.com/p/BoZQ4ChA25x/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1gwxs7ed8yi23Kızlar ben sezeryan doğum yaptım oğlumu kucağıma aaldim hayırlısıyla spinal sezeryan oldum doğum anı iyi ama sonrası suttum gelmedi hala 2. Gün bugün oğlum emmeye çalışıyor ama süt gelip gelmediğini anlayamiyorum
Ay kuzum ben gözden kaçırmışım sen sağ salim kucağına alabildinmi kuzunuu :) çok sevindim bebişin nasıl? Sen nasılsın? Doğum nasıl oldu :)Merhaba , ben o otu umreye gittiğimde almıştım doğumumda da denedim. Ben yıkamadım. Dediğiniz gibi dualarını okuyup bi kavanozun içine koydum. Doğumdan sonra da sudan çıkardım. Ben içmedim ama.
Unutmazlar Allahın izniyle :)Aynı fikirdeyim kuzum inşallah her şey yolunda gider. Eşime anneme tembih ettim hep onlar da unutmaz umarım
Rica ederim canım :) tabi ki inanmak önemli :)Bilgiler icin cok tesekkur ederiz insallah faydasi olur inanmak onemli hayirli dogumlar:)
Gözün aydın kuzum Allahm analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben sezeryan doğum yaptım oğlumu kucağıma aaldim hayırlısıyla spinal sezeryan oldum doğum anı iyi ama sonrası suttum gelmedi hala 2. Gün bugün oğlum emmeye çalışıyor ama süt gelip gelmediğini anlayamiyorum
Kızlar ben sezeryan doğum yaptım oğlumu kucağıma aaldim hayırlısıyla spinal sezeryan oldum doğum anı iyi ama sonrası suttum gelmedi hala 2. Gün bugün oğlum emmeye çalışıyor ama süt gelip gelmediğini anlayamiyorum
Canım hayırlı olsun dualarım kızınla merak etme hemen toparlanacak bebişin sen strese sokma kendini..Hayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Genel anestezi ile oldu. Bebeğim cok ciddi solunum sıkıntısı yaşamış ilk yarim saat nefes alamamis. Cok zor döndürmüşler.
Suan yoğun bakimda hic bir sorunu yoktu dogum esnasinda gelişen bi durum olmus.
Cok zormus bebeğinin orda yattığıni bilmek . Hersey yolunda giderse 1 hafta sonra cikaracaklar
Duaya cok.ihtiyacimz var nolur kuzuma dua edin kizlar. Benim.doğumum rajat geçti hiç korkmayin sezaryen olacak arkadasalr. Dün stresten olebilirdim. Rabbim yardimciniz olsun
Emira SY
Hayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Genel anestezi ile oldu. Bebeğim cok ciddi solunum sıkıntısı yaşamış ilk yarim saat nefes alamamis. Cok zor döndürmüşler.
Suan yoğun bakimda hic bir sorunu yoktu dogum esnasinda gelişen bi durum olmus.
Cok zormus bebeğinin orda yattığıni bilmek . Hersey yolunda giderse 1 hafta sonra cikaracaklar
Duaya cok.ihtiyacimz var nolur kuzuma dua edin kizlar. Benim.doğumum rajat geçti hiç korkmayin sezaryen olacak arkadasalr. Dün stresten olebilirdim. Rabbim yardimciniz olsun
Emira SY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?