2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım büyük ihtimalle antibiyotik ten oluyodur birde son haftalara doğru WC çıkış artıyor magnezyum kullaniyorsan oda artırıyor az kaldı canım hayırlısıyla kavuşmaya

Allah yardımcısı olsun miniğin

Oncelikle cok gecmis olsun allah bebegine acil sifslar versin insallah bir an once iyi olur ve kuzuna kavusursun

Kesinlikle katılıyorum. Bugün bir sürü is Yaptim annemle dolaplari döktük halilari kaldirdik camlar silindi camasir dolaplari dökülüp silindi mutfak fayanslari falanda hep sildim bide memleketten misafir gelcek gece onun icin yemek hazirladim bu kadar yorgunluga ragmen diyorum en azindan gece 3 e kadar uyuyayim onlar 4 gibi gelir diye ama ona ragmen uyuyamiyorum

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Rabbim şifa versin.

Canim öncelikle gözün aydin bebegine kavusmussun rabbim onu sana bagislamis cok şükür . Ve cok gecmis olsun dualarimiz seninle ve miniginle olacak inşallah bir hafta sonra guzel haberlerini alıcaz

Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bebişine en kısa zamanda inşallah sağlıkla kucağına alır kavuşursunuz

Kuzumm çok geçmiş olsun öncelikle bebeğine ve sana. Allahım kuzunu sana bağışlamış inşallah bi sorun yaşamadan çıkarırlar hastaneden. Dua edicem çok Allah kötü şeylerden hepimizin kuzusunu korusun
Canım büyük ihtimalle antibiyotik ten oluyodur birde son haftalara doğru WC çıkış artıyor magnezyum kullaniyorsan oda artırıyor az kaldı canım hayırlısıyla kavuşmaya
Magnezyum kullanmıyorum canım galiba antibiyotik yaptı. Evet ya az kaldı Allah izin verirse :))
İşin kötüsü gribim geçmeden yine genzim yanmaya başladı. İnşallah tekrarlamaz

Koltukta 2 saat uyumuşum şimdi kalktım uyuyabilene aşk olsun . Bide belim agriyo . Bazen korkuyorum doğurcam mi acaba diye .

Hay maaşallah maaaşallaaahh kuzuya. Canım güle güle büyüt, sağlıkla inşallah. Sen o kadar bilinçli ve pozitif yazıyordun ki açılman olduğu zaman pozitif bi doğum hikayen olacağını anlamıştım daha doğrusu hissetmiştim. Darısı başımıza inşallah[/QUOTE]

Tatlimm tesekkur ederimmm ,
insallaaah hepinize böyle kolay ve mutlu bir dogum nasip olur insallah

oglumuzun gercekten massallahi var , fakat oglum uyumuyor kizlar cok rahatsiz bebek hala hastanedeyiz , pazartesine kadar... cocuk hemsiresi cok hizli dogum du buyuk ihtimalle ordan strese girdi dedi
Sutum cok iyi emziriyorum ve sadece gögsumde uyuyor , emzik verme taraftari degildim ama mecbur kaldim esimi eve yolladim bu saatte , uyuyamiyoruz 6 saattir memede o uyusun da suan diyorum ..
Okuyamiyorum yazilanlari tadini cikartin uyuyun guzel vakit gecirin

Kızlar suyum baya baya geldi depend i giydim pek fazla sancım yok kızım çok hareketli 36+5 olduk bugün sabahı bekliyorum hastaneye gitmek için kızım ve benim için dua edermisiniz inşallah herşey yolunda gider sanırım biraz erken ama... Allah yardımcımız olur inşallah

İnanmıyorum su da geldi demek
Allah yardımcın olsun arkadaşım 37+0 da doğurdu bebeğini kucağına aldı geldi eve, hiçbir sorun çıkmadı. İnşallah senin de öyle olacak, içini fereh tut
Niye sabahı bekliyosunuz peki? Kasılmalar yok mu?

Maşallah annesi büyümüştür inşallah demek kavuşmanız yakın, sağlıkla kolaylıkla kavuşursun umarım, sezaryen falan Mİ planlamıştın ?

Koltukta 2 saat uyumuşum şimdi kalktım uyuyabilene aşk olsun . Bide belim agriyo . Bazen korkuyorum doğurcam mi acaba diye .
Ben dogurmaktan degilde doguramamaktan bi ömür yüz ustu yatamamaktan korkuyorum ah bi saglikla dogsalardi hepimizin bebekleri. Bu yorgunluklarimizi bi guluslerine unuturduk

Yok canım ne kasılma ne ağrı nişan geldi su geldi bebek hareketli biraz daha evde bekleyim dedim ama gideyimmi hemen

Yok canım ne kasılma ne ağrı nişan geldi su geldi bebek hareketli biraz daha evde bekleyim dedim ama gideyimmi hemen
Benim doktor suyun gelirse hiç durmadan gel demişti ama sen yine daha iyisini bilirsin
Ben ne durumlarda gelicem dediğinde ani bir kanama, bebek hareketlerini hissetmeme durumu ya da suyun gelirse hemen hastaneye geliyosun acilden gir muayene ol bana nöbetçi doktorla haber gönderirler demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…