Canım büyük ihtimalle antibiyotik ten oluyodur birde son haftalara doğru WC çıkış artıyor magnezyum kullaniyorsan oda artırıyor az kaldı canım hayırlısıyla kavuşmayaBende de 3 4 gündür geçmeyen bi afedersiniz ishal var.. enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum acaba o mu yapıyo anlamıyorum ama tam uyuycam karnım ağrıyo wc koşuyorum. Tam dalıcam tuvaletim geliyo yine koşuyorum. Hadi wc derdi bitiyo ağzım kuruyo yine kalk su iç yat.. hacı yatmaz gibiyim.. tuvalette geçiricem sonunda geceyi
Allah yardımcısı olsun miniğinHayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Genel anestezi ile oldu. Bebeğim cok ciddi solunum sıkıntısı yaşamış ilk yarim saat nefes alamamis. Cok zor döndürmüşler.
Suan yoğun bakimda hic bir sorunu yoktu dogum esnasinda gelişen bi durum olmus.
Cok zormus bebeğinin orda yattığıni bilmek . Hersey yolunda giderse 1 hafta sonra cikaracaklar
Duaya cok.ihtiyacimz var nolur kuzuma dua edin kizlar. Benim.doğumum rajat geçti hiç korkmayin sezaryen olacak arkadasalr. Dün stresten olebilirdim. Rabbim yardimciniz olsun
Emira SY
Oncelikle cok gecmis olsun allah bebegine acil sifslar versin insallah bir an once iyi olur ve kuzuna kavusursunHayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Genel anestezi ile oldu. Bebeğim cok ciddi solunum sıkıntısı yaşamış ilk yarim saat nefes alamamis. Cok zor döndürmüşler.
Cok zormus bebeğinin orda yattığıni bilmek . Hersey yolunda giderse 1 hafta sonra cikaracaklar
Duaya cok.ihtiyacimz var nolur kuzuma dua edin kizlar. Benim.doğumum rajat geçti hiç korkmayin sezaryen olacak arkadasalr. Dün stresten olebilirdim. Rabbim yardimciniz olsun
Emira SY
Kesinlikle katılıyorum. Bugün bir sürü is Yaptim annemle dolaplari döktük halilari kaldirdik camlar silindi camasir dolaplari dökülüp silindi mutfak fayanslari falanda hep sildim bide memleketten misafir gelcek gece onun icin yemek hazirladim bu kadar yorgunluga ragmen diyorum en azindan gece 3 e kadar uyuyayim onlar 4 gibi gelir diye ama ona ragmen uyuyamiyorumÜstüne bastın ayağını kaldırbi rahatımı bulup da gece uyuyamiyorum . Ne tarafa yatsam o tarafim agriyo . Zaten hamilelikten önce de hep Yüz üstü uyurdum . Şimdi yüzüstü de uyuyamiyorum . Varsa önerilen bi uyku pozisyonu denemeye hazırım valla.
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Rabbim şifa versin.Hayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Emira SY
Canim öncelikle gözün aydin bebegine kavusmussun rabbim onu sana bagislamis cok şükür . Ve cok gecmis olsun dualarimiz seninle ve miniginle olacak inşallah bir hafta sonra guzel haberlerini alıcazHayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Emira SY
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bebişine en kısa zamanda inşallah sağlıkla kucağına alır kavuşursunuzHayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Emira SY
Kuzumm çok geçmiş olsun öncelikle bebeğine ve sana. Allahım kuzunu sana bağışlamış inşallah bi sorun yaşamadan çıkarırlar hastaneden. Dua edicem çok Allah kötü şeylerden hepimizin kuzusunu korusunHayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Emira SY
Magnezyum kullanmıyorum canım galiba antibiyotik yaptı. Evet ya az kaldı Allah izin verirse :))Canım büyük ihtimalle antibiyotik ten oluyodur birde son haftalara doğru WC çıkış artıyor magnezyum kullaniyorsan oda artırıyor az kaldı canım hayırlısıyla kavuşmaya
Hakkında hayırlısı olsun :)O gün kontrole gideceğim ben de
Umarım doğururum
İyi şanslar şimdiden sana, çok az kalmış
Kesinlikle katılıyorum. Bugün bir sürü is Yaptim annemle dolaplari döktük halilari kaldirdik camlar silindi camasir dolaplari dökülüp silindi mutfak fayanslari falanda hep sildim bide memleketten misafir gelcek gece onun icin yemek hazirladim bu kadar yorgunluga ragmen diyorum en azindan gece 3 e kadar uyuyayim onlar 4 gibi gelir diye ama ona ragmen uyuyamiyorum
Hay maaşallah maaaşallaaahh kuzuya. Canım güle güle büyüt, sağlıkla inşallah. Sen o kadar bilinçli ve pozitif yazıyordun ki açılman olduğu zaman pozitif bi doğum hikayen olacağını anlamıştım daha doğrusu hissetmiştim. Darısı başımıza inşallahYeni anneleri tebrik ediyorumm saglicakla buyutsunler bebislerini insallah
Dun saat 16:11 de dogum yaptim kizlar
Nisanim gelmisti acilmam vardi sancim yoktu eve gönderilicektim aslinda
Fakat bebegimin suyu az oldugu icin (4.5)
Suni sanciyla dogum baslatildi 40 dakikada dogumum gerceklesti cok iiyiydi dogum aninda hala gulebildik .. saka yapabildim ebem bile ne bu rahatlik dedi
Oglumuzun adi Thijs 3830 kg , ultrasonda cok farkli cikmisti
Sizinde cok az kaldi kizlar , hepinize guzel kolay dogumm diliyorum
Kızlar suyum baya baya geldi depend i giydim pek fazla sancım yok kızım çok hareketli 36+5 olduk bugün sabahı bekliyorum hastaneye gitmek için kızım ve benim için dua edermisiniz inşallah herşey yolunda gider sanırım biraz erkenama... Allah yardımcımız olur inşallah
Kızlar suyum baya baya geldi depend i giydim pek fazla sancım yok kızım çok hareketli 36+5 olduk bugün sabahı bekliyorum hastaneye gitmek için kızım ve benim için dua edermisiniz inşallah herşey yolunda gider sanırım biraz erkenama... Allah yardımcımız olur inşallah
Ben dogurmaktan degilde doguramamaktan bi ömür yüz ustu yatamamaktan korkuyorumKoltukta 2 saat uyumuşum şimdi kalktım uyuyabilene aşk olsun . Bide belim agriyo . Bazen korkuyorum doğurcam mi acaba diye .
Yok canım ne kasılma ne ağrı nişan geldi su geldi bebek hareketli biraz daha evde bekleyim dedim ama gideyimmi hemenİnanmıyorum su da geldi demek
Allah yardımcın olsun arkadaşım 37+0 da doğurdu bebeğini kucağına aldı geldi eve, hiçbir sorun çıkmadı. İnşallah senin de öyle olacak, içini fereh tut
Niye sabahı bekliyosunuz peki? Kasılmalar yok mu?
Maşallah annesi büyümüştür inşallah demek kavuşmanız yakın,sağlıkla kolaylıkla kavuşursun umarım, sezaryen falan Mİ planlamıştın ?[/QUOTE
Amin canım yok normal planlamistik ama bu kadar erken beklemiyorduk endise ve korku var heycanda bilmiyorum nasıl olacak
Benim doktor suyun gelirse hiç durmadan gel demişti ama sen yine daha iyisini bilirsinYok canım ne kasılma ne ağrı nişan geldi su geldi bebek hareketli biraz daha evde bekleyim dedim ama gideyimmi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?