Doktorum suyun gelirse suyun gelirse oyalanmadan gel dedi banaYok canım ne kasılma ne ağrı nişan geldi su geldi bebek hareketli biraz daha evde bekleyim dedim ama gideyimmi hemen
Sen de mi uyuyamıyosun?Doktorum suyun gelirse suyun gelirse oyalanmadan gel dedi bana
Hayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Genel anestezi ile oldu. Bebeğim cok ciddi solunum sıkıntısı yaşamış ilk yarim saat nefes alamamis. Cok zor döndürmüşler.
Suan yoğun bakimda hic bir sorunu yoktu dogum esnasinda gelişen bi durum olmus.
Cok zormus bebeğinin orda yattığıni bilmek . Hersey yolunda giderse 1 hafta sonra cikaracaklar
Duaya cok.ihtiyacimz var nolur kuzuma dua edin kizlar. Benim.doğumum rajat geçti hiç korkmayin sezaryen olacak arkadasalr. Dün stresten olebilirdim. Rabbim yardimciniz olsun
Emira SY
Hayırlı haberler verirsin inşallah canım. Allah yardımcın olsunKızlar suyum baya baya geldi depend i giydim pek fazla sancım yok kızım çok hareketli 36+5 olduk bugün sabahı bekliyorum hastaneye gitmek için kızım ve benim için dua edermisiniz inşallah herşey yolunda gider sanırım biraz erkenama... Allah yardımcımız olur inşallah
Canım ölçümle alakalı bir şey olabilir. +-pay oluyor ultrasonda ya hani, sen takma onu kafana.Kızlar geldik yatış yapıldı acilma 3cm olmuş hiç sancı çıkmadı nst de suyum gelmiş Beklemedeyiz bebeğim 10 gündür hiç kilo almamış nedenini anlamadım bişey de demedi Dr. Dualarinizda kızımla beni unutmayın hayırlısıyla inşallah kavuşalim
Kızlar geldik yatış yapıldı acilma 3cm olmuş hiç sancı çıkmadı nst de suyum gelmiş Beklemedeyiz bebeğim 10 gündür hiç kilo almamış nedenini anlamadım bişey de demedi Dr. Dualarinizda kızımla beni unutmayın hayırlısıyla inşallah kavuşalim
Sağlıkla kucağına al inşallah haftan küçük değil bence 34-35 gibiKızlar geldik yatış yapıldı acilma 3cm olmuş hiç sancı çıkmadı nst de suyum gelmiş Beklemedeyiz bebeğim 10 gündür hiç kilo almamış nedenini anlamadım bişey de demedi Dr. Dualarinizda kızımla beni unutmayın hayırlısıyla inşallah kavuşalim
Canım sağlıcakla al kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :))Kızlar suyum baya baya geldi depend i giydim pek fazla sancım yok kızım çok hareketli 36+5 olduk bugün sabahı bekliyorum hastaneye gitmek için kızım ve benim için dua edermisiniz inşallah herşey yolunda gider sanırım biraz erkenama... Allah yardımcımız olur inşallah
. Canım rabbım tez zamanda kurtarsın ıns. Hayırlısıyla dünyaya geldı ya onu da atlatır merak etme.Hayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Genel anestezi ile oldu. Bebeğim cok ciddi solunum sıkıntısı yaşamış ilk yarim saat nefes alamamis. Cok zor döndürmüşler.
Suan yoğun bakimda hic bir sorunu yoktu dogum esnasinda gelişen bi durum olmus.
Cok zormus bebeğinin orda yattığıni bilmek . Hersey yolunda giderse 1 hafta sonra cikaracaklar
Duaya cok.ihtiyacimz var nolur kuzuma dua edin kizlar. Benim.doğumum rajat geçti hiç korkmayin sezaryen olacak arkadasalr. Dün stresten olebilirdim. Rabbim yardimciniz olsun
Emira SY
Amin canimm insallhCanım ölçümle alakalı bir şey olabilir. +-pay oluyor ultrasonda ya hani, sen takma onu kafana.
Rabbim yardımcın olsun, bi avazda kurtarsın inşallah
Amin inşallah canimSağlıkla kucağına al inşallah haftan küçük değil bence 34-35 gibi
Ciğer gelişimi tamamlanıyor zaten kilo konusunda da iki doktora gidiyorum ikisi de farklı şeyler söylüyor 100-200 gram oynuyor o yüzden hiç kafana takma bir avazda gelir inşallah minikAllah yardımcın olsun
İnşallah canım teşekkür ederim hayırlısıyla sağ saglim İnsallah canımCanım rabbim hayırlısıyla kavuştursun sen onu dışarda besler kocaman kız edersin evelallah :) kiloyu filan dert etme sadece bebeğini kucağına alacağını düşün herşey çok güzel olacak insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz
Ben 1 aydır geceleri 2-3 kez uyup uyanıyorum :) vücut kendini doğumdan sonraki uykusuz gecelere hazırlıyor diyorlar, bilmem hangisi doğru :)Sen de mi uyuyamıyosun?
Garip bi heyecanla uyandım ben
Sanırım doğum yaklaşıyor diye heyecana kapıldım
Ben dogurmaktan degilde doguramamaktan bi ömür yüz ustu yatamamaktan korkuyorumah bi saglikla dogsalardi hepimizin bebekleri. Bu yorgunluklarimizi bi guluslerine unuturduk
Dogumdan sonra boyle olmuo yaa surekli uyumak istiyor insan ama o zamanda bebek uyutmuyor yaklasik 2 sene boylw gidio bu mevzu :) disiydi cartuydu curtuydu :))Ben 1 aydır geceleri 2-3 kez uyup uyanıyorum :) vücut kendini doğumdan sonraki uykusuz gecelere hazırlıyor diyorlar, bilmem hangisi doğru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?