2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım benim ya takip edip sevdiğim uyelerdensin yaşadığın şeylere üzüldüm . Ama yine ki zor olanı atlatmissiniz . zor bir imtihandan gecmissin .
Artık minnak bebisinle güzel zamanlar geçirme vakti . Allah im mutlu yarınlar göstersin daima sizin için. Bol sütlü ve mutlu günler olsun. Bebeğin hayırlı ve sağlıklı olsun

Son düzenleme:
Hayırlı haberler verirsin inşallah canım. Allah yardımcın olsun

Canım ölçümle alakalı bir şey olabilir. +-pay oluyor ultrasonda ya hani, sen takma onu kafana.
Rabbim yardımcın olsun, bi avazda kurtarsın inşallah

Canım rabbim hayırlısıyla kavuştursun sen onu dışarda besler kocaman kız edersin evelallah :) kiloyu filan dert etme sadece bebeğini kucağına alacağını düşün herşey çok güzel olacak insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz

Sağlıkla kucağına al inşallah haftan küçük değil bence 34-35 gibi
Ciğer gelişimi tamamlanıyor zaten kilo konusunda da iki doktora gidiyorum ikisi de farklı şeyler söylüyor 100-200 gram oynuyor o yüzden hiç kafana takma bir avazda gelir inşallah minik Allah yardımcın olsun

Canım sağlıcakla al kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :))

. Canım rabbım tez zamanda kurtarsın ıns. Hayırlısıyla dünyaya geldı ya onu da atlatır merak etme.

Kuzu haberlerını beklıyoruz korkma ne guzel sancısız 3cm ulasmıssın bıle I ilkbahar

Amin inşallah canim

İnşallah canım teşekkür ederim hayırlısıyla sağ saglim İnsallah canım

Ben dogurmaktan degilde doguramamaktan bi ömür yüz ustu yatamamaktan korkuyorum ah bi saglikla dogsalardi hepimizin bebekleri. Bu yorgunluklarimizi bi guluslerine unuturduk

Doğsunlar tabi de zamanında hayırlısıyla doğsunlar. Geceden beri kitap okuyorum uykum gelsin diye gelmiyo gelse bile ağrıdan uyuyamiyorum

Ben 1 aydır geceleri 2-3 kez uyup uyanıyorum :) vücut kendini doğumdan sonraki uykusuz gecelere hazırlıyor diyorlar, bilmem hangisi doğru :)
Dogumdan sonra boyle olmuo yaa surekli uyumak istiyor insan ama o zamanda bebek uyutmuyor yaklasik 2 sene boylw gidio bu mevzu :) disiydi cartuydu curtuydu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…