Allah yardımcınız olsun.Kızlar geldik yatış yapıldı acilma 3cm olmuş hiç sancı çıkmadı nst de suyum gelmiş Beklemedeyiz bebeğim 10 gündür hiç kilo almamış nedenini anlamadım bişey de demedi Dr. Dualarinizda kızımla beni unutmayın hayırlısıyla inşallah kavuşalim
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımız sizinleKızlar geldik yatış yapıldı acilma 3cm olmuş hiç sancı çıkmadı nst de suyum gelmiş Beklemedeyiz bebeğim 10 gündür hiç kilo almamış nedenini anlamadım bişey de demedi Dr. Dualarinizda kızımla beni unutmayın hayırlısıyla inşallah kavuşalim
Ben de oluyordum ama şöyle atlattım 2-3 gündeKeyifli pazarlar olsun herkese .. tam doğum öncesi grip oldum malesefÇok halsizim ne olacak böyle
Bir günde 4-5 tane en en fazla.Kızlar hastaneye kaç tane bebek bezi götürmek gerekiyo 1 günde kaç tane kullanılır tahmini?
Herkese iyi pazarlar.
Biz çok şükür ikinci hedefimiz olan 37 haftayı bitirdik
Şimdi artık son hedef 40
Yazınızı görünce dayanamadımHayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Genel anestezi ile oldu. Bebeğim cok ciddi solunum sıkıntısı yaşamış ilk yarim saat nefes alamamis. Cok zor döndürmüşler.
Suan yoğun bakimda hic bir sorunu yoktu dogum esnasinda gelişen bi durum olmus.
Cok zormus bebeğinin orda yattığıni bilmek . Hersey yolunda giderse 1 hafta sonra cikaracaklar
Duaya cok.ihtiyacimz var nolur kuzuma dua edin kizlar. Benim.doğumum rajat geçti hiç korkmayin sezaryen olacak arkadasalr. Dün stresten olebilirdim. Rabbim yardimciniz olsun
Emira SY
Geçmiş olsun inşallah kısa sürede hafif bir şekilde atlatırsınKeyifli pazarlar olsun herkese .. tam doğum öncesi grip oldum malesefÇok halsizim ne olacak böyle
Akşama bebeğini koklayacağını dusun canım. Zor bılıyorum ama bugn gectı mı bıtecek.Kızlar açılma 4 cm olmus elle muayne biraz zor aciyor doğum kimbilir nasıldır diyorumAllah yardımcımız olsun nst de sancılar 60 civarı inşallah herşey yolunda gider hepinize çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Maşallah sana ilk hedef tamamdır
40 o kadar uzak bi tarih gibi geliyor ki bana
Canim allah bi avazda kurtarsin seni insallah cok beklemez bir an evvel alirsin yavrunu kucagina haftanda cok erken degil bildigim kadariyla.güzel haberlerini bekliyoruzKızlar açılma 4 cm olmus elle muayne biraz zor aciyor doğum kimbilir nasıldır diyorumAllah yardımcımız olsun nst de sancılar 60 civarı inşallah herşey yolunda gider hepinize çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Dogumdan cok elle muayeneden korkuyorum bende nasil olcak bilmiyorum Rabbim bir avaz sa kurtarsin canim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar açılma 4 cm olmus elle muayne biraz zor aciyor doğum kimbilir nasıldır diyorumAllah yardımcımız olsun nst de sancılar 60 civarı inşallah herşey yolunda gider hepinize çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Artik yavas yavas dogum sinyallerini veriyor sanirim gece boyu doğuruyorum sandim bendeBende de bugün bi bel ağrısı var, masaj iyi geliyor ama geçmiyor. Nişan, su yok ama bi bel ağrısı başladı 7 den beri devam ediyor.
Hepsi birbirine karisti benim de korku heyecan mutluluk bir de nasil olacak endisesiGünler azalmış olabilir. Ben de aşı sırasındaki minikler gibi hissetmeye başladım ya heyecandan.
Gözünüz aydın. Yutkunmuyor mu canım?
Geceler artik oyle canim alismak lazim bebisler gelince de cok farklı olmayacak :) ilacin yan etkisidir buyuk ihtimalle muz yersen yada sut icersen iyi gelirBende de 3 4 gündür geçmeyen bi afedersiniz ishal var.. enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum acaba o mu yapıyo anlamıyorum ama tam uyuycam karnım ağrıyo wc koşuyorum. Tam dalıcam tuvaletim geliyo yine koşuyorum. Hadi wc derdi bitiyo ağzım kuruyo yine kalk su iç yat.. hacı yatmaz gibiyim.. tuvalette geçiricem sonunda geceyi
Canim cok gecmis olsun Rabbim acil sifalarini versin insallah bian once kollarina al bebeğini dualarimiz sizinleHayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Genel anestezi ile oldu. Bebeğim cok ciddi solunum sıkıntısı yaşamış ilk yarim saat nefes alamamis. Cok zor döndürmüşler.
Suan yoğun bakimda hic bir sorunu yoktu dogum esnasinda gelişen bi durum olmus.
Cok zormus bebeğinin orda yattığıni bilmek . Hersey yolunda giderse 1 hafta sonra cikaracaklar
Duaya cok.ihtiyacimz var nolur kuzuma dua edin kizlar. Benim.doğumum rajat geçti hiç korkmayin sezaryen olacak arkadasalr. Dün stresten olebilirdim. Rabbim yardimciniz olsun
Emira SY
Şimdilik 40. Güne kadar kalırsın diye annemi çağırdım yanıma, gerekirse 1 sene de kalır :) beni doğumdan sonra rahat bırakın sadece uyuyup yemek yiyip bebeğimle ilgileneceğim, hiç bişeyle ilgilenmem diye tembihliyorum. Bekar hayatıma geri dönmeyi planlıyorum :) biraz da pimpirikliyim umarım dediğimi yapabilirim :/Dogumdan sonra boyle olmuo yaa surekli uyumak istiyor insan ama o zamanda bebek uyutmuyor yaklasik 2 sene boylw gidio bu mevzu :) disiydi cartuydu curtuydu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?