2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımız sizinle

Yazınızı görünce dayanamadım
Allah bebeğinize güç kuvvet versin inşallah sağ salim biran önce çıkar kollarınıza alırsınız evladınızı
Geçen sene ablam normal doğumla doğum yaptı,yiğenim doğduktan sonra hiç ağlamamış doktorlar ölü doğdu demişler. Allah ona öyle bir güç verdi ki
1 hafta yoğun bakımda kaldı önce Allahın sonra doktorların sayesinde iyileşti çok şükür
Ciğerlerinde sıkıntı olmuş doğuma bağlı
Şuan görseniz maşallah bu bebek ölümden mi döndü dersiniz :)
İnşallah sizin yavrunuzda önce Allahın izni sonra doktorların vesilesiyle biran önce iyileşir kucağınıza alırsınız

Akşama bebeğini koklayacağını dusun canım. Zor bılıyorum ama bugn gectı mı bıtecek.

Canim allah bi avazda kurtarsin seni insallah cok beklemez bir an evvel alirsin yavrunu kucagina haftanda cok erken degil bildigim kadariyla.güzel haberlerini bekliyoruz

Dogumdan cok elle muayeneden korkuyorum bende nasil olcak bilmiyorum Rabbim bir avaz sa kurtarsin canim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah

Geceler artik oyle canim alismak lazim bebisler gelince de cok farklı olmayacak :) ilacin yan etkisidir buyuk ihtimalle muz yersen yada sut icersen iyi gelir

Canim cok gecmis olsun Rabbim acil sifalarini versin insallah bian once kollarina al bebeğini dualarimiz sizinle

38+6 oldum bugün , sata göre son 8 yazıyor ... internette yazılar okuyorum bebek büyüttüğü için hareketler azalır vs diye ama benimki tam tersi dışarıdan dalgalanmaları hep görünüyor , 3 kilo oldu, yani bi sancım da yok ama karnım geriliyor ama taş gibi oluyor, yatarken de vajinal bölgede ağrı hissediyorum .... sizce 40. Haftayı çıkartırmıyız ?

Dogumdan sonra boyle olmuo yaa surekli uyumak istiyor insan ama o zamanda bebek uyutmuyor yaklasik 2 sene boylw gidio bu mevzu :) disiydi cartuydu curtuydu :))
Şimdilik 40. Güne kadar kalırsın diye annemi çağırdım yanıma, gerekirse 1 sene de kalır :) beni doğumdan sonra rahat bırakın sadece uyuyup yemek yiyip bebeğimle ilgileneceğim, hiç bişeyle ilgilenmem diye tembihliyorum. Bekar hayatıma geri dönmeyi planlıyorum :) biraz da pimpirikliyim umarım dediğimi yapabilirim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…