Ben de korktum geliyor diye ama yatağıma yatınca geçti. Koltukta uzanırken geçmemişti hah dedim istirahatle geçmiyor kesin doğum belirtisi ama yok olmadı dün gece de doğurmadım :) nişan falan da yok ortadaArtik yavas yavas dogum sinyallerini veriyor sanirim gece boyu doğuruyorum sandim bende
Rabbimkolay doğumlar nasip etsin insallah :) sali gunu hayirli haberlerini bekliyoruz canim saliya kadar gelmezse ne dusunuyosunBen de korktum geliyor diye ama yatağıma yatınca geçti. Koltukta uzanırken geçmemişti hah dedim istirahatle geçmiyor kesin doğum belirtisi ama yok olmadı dün gece de doğurmadım :) nişan falan da yok ortada
Salı günü burcu hanım tekrar muayene edecek ve galiba çarşamba günü yatış yapacak (sanırım) normal diyor ama açılma uzun sürecekse ya da hiç açılma kanala inme yoksa bebek de tehlikeye girecekse sezaryen istiyorum diyeceğim. aslında normal doğumdan korkuyorum sezaryen istiyorum da normal doğur diye baskılar devam ediyorRabbimkolay doğumlar nasip etsin insallah :) sali gunu hayirli haberlerini bekliyoruz canim saliya kadar gelmezse ne dusunuyosun
baskıyla olacak iş değil bence.Salı günü burcu hanım tekrar muayene edecek ve galiba çarşamba günü yatış yapacak (sanırım) normal diyor ama açılma uzun sürecekse ya da hiç açılma kanala inme yoksa bebek de tehlikeye girecekse sezaryen istiyorum diyeceğim. aslında normal doğumdan korkuyorum sezaryen istiyorum da normal doğur diye baskılar devam ediyor
Salı günü burcu hanım tekrar muayene edecek ve galiba çarşamba günü yatış yapacak (sanırım) normal diyor ama açılma uzun sürecekse ya da hiç açılma kanala inme yoksa bebek de tehlikeye girecekse sezaryen istiyorum diyeceğim. aslında normal doğumdan korkuyorum sezaryen istiyorum da normal doğur diye baskılar devam ediyor
nasıl istiyorsan ozaman doğur arkadaşım takma kimseyi kafanaSalı günü burcu hanım tekrar muayene edecek ve galiba çarşamba günü yatış yapacak (sanırım) normal diyor ama açılma uzun sürecekse ya da hiç açılma kanala inme yoksa bebek de tehlikeye girecekse sezaryen istiyorum diyeceğim. aslında normal doğumdan korkuyorum sezaryen istiyorum da normal doğur diye baskılar devam ediyor
Kız sen daha doğurmadınmı :)) ne zaman gidicektin doktora son muayene için. İnşallah rahat geçirirsin ya gönlündeki neyse hayırlısıda o olsun inşallah.Geceler artik oyle canim alismak lazim bebisler gelince de cok farklı olmayacak :) ilacin yan etkisidir buyuk ihtimalle muz yersen yada sut icersen iyi gelir
Tebrik ederim canım, sağlıkla büyüt yavrucuğunu inşallahMerhaba arkadaşlar
Öncelikle dogum yapan arkadaşlara bebekleriyle beraber sağlıklı mutlu ömürler diliyorum.
Doğumunu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum.
Ben geçtiğimiz cuma günü bebeğim 37+5 iken sabah suyum gelmesi sebebi ile acilen doğuma alındım. Bebeğim 2900gr gayet sağlıklı dünyaya geldi. Doğum spinal anestezi ile gerçekleşti ve çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında biraz boyun ve göğüs ağrısı yaşadım onlar da gün gün azalıyor. 1 gece hastanede kaldık ve ertesi gün taburcu olduk. Şimdi evimizde mışıl mışıl uyuyoruz
Teşekkür ederizTebrik ederim canım, sağlıkla büyüt yavrucuğunu inşallah
Şu an o kadar iyi anlıyorum ki seni. Bol bol dua edicem sana ve bebeğine. Benim minik yavrumda yoğun bakımda. Tüm yavrulara Allah şifa versin.Hayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Genel anestezi ile oldu. Bebeğim cok ciddi solunum sıkıntısı yaşamış ilk yarim saat nefes alamamis. Cok zor döndürmüşler.
Suan yoğun bakimda hic bir sorunu yoktu dogum esnasinda gelişen bi durum olmus.
Cok zormus bebeğinin orda yattığıni bilmek . Hersey yolunda giderse 1 hafta sonra cikaracaklar
Duaya cok.ihtiyacimz var nolur kuzuma dua edin kizlar. Benim.doğumum rajat geçti hiç korkmayin sezaryen olacak arkadasalr. Dün stresten olebilirdim. Rabbim yardimciniz olsun
Emira SY
Maşallah analı babalı büyüt :)Merhaba arkadaşlar
Öncelikle dogum yapan arkadaşlara bebekleriyle beraber sağlıklı mutlu ömürler diliyorum.
Doğumunu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum.
Ben geçtiğimiz cuma günü bebeğim 37+5 iken sabah suyum gelmesi sebebi ile acilen doğuma alındım. Bebeğim 2900gr gayet sağlıklı dünyaya geldi. Doğum spinal anestezi ile gerçekleşti ve çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında biraz boyun ve göğüs ağrısı yaşadım onlar da gün gün azalıyor. 1 gece hastanede kaldık ve ertesi gün taburcu olduk. Şimdi evimizde mışıl mışıl uyuyoruz
Allah ikinize de sabırlar versin. Yavrularınıza da şifalar ihsan etsin en tez zamanda inşallah...Şu an o kadar iyi anlıyorum ki seni. Bol bol dua edicem sana ve bebeğine. Benim minik yavrumda yoğun bakımda. Tüm yavrulara Allah şifa versin.
Şu an o kadar iyi anlıyorum ki seni. Bol bol dua edicem sana ve bebeğine. Benim minik yavrumda yoğun bakımda. Tüm yavrulara Allah şifa versin.
Şu an o kadar iyi anlıyorum ki seni. Bol bol dua edicem sana ve bebeğine. Benim minik yavrumda yoğun bakımda. Tüm yavrulara Allah şifa versin.
Bebek kanala girince sezaryen çok riskli oluyor. Hangisi daha mühim siz karar verin. Evdekileri telaşlandırmamak mı doğacak bebişiniz mi?Dogum yapanların gozu aydın.su an dogum sancısı cekenlerin de Allah yardımcısı olsun.
Kızlar geceden beri kasılıyorum.15 dk da bir geliyordu şimdi yarım saatte bir oluyor ama nefessiz kalıyorum.kızımda dogum sancısı çekmiştim ama nasıldı unuttum on yıl oldu.inşallah yalancı kasılmadır diyorum.akşama kadar bekleyeyim gecmezse acile giderim diyorum ama çokmu geç kalırım.mecburi sezeryanım birde.çocukları evde birakıp gitmek telaşa sokmakta istemiyorum kimseyi ama ya gerçek sancıysa bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?