2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Artik yavas yavas dogum sinyallerini veriyor sanirim gece boyu doğuruyorum sandim bende
Ben de korktum geliyor diye ama yatağıma yatınca geçti. Koltukta uzanırken geçmemişti hah dedim istirahatle geçmiyor kesin doğum belirtisi ama yok olmadı dün gece de doğurmadım :) nişan falan da yok ortada

Ben de korktum geliyor diye ama yatağıma yatınca geçti. Koltukta uzanırken geçmemişti hah dedim istirahatle geçmiyor kesin doğum belirtisi ama yok olmadı dün gece de doğurmadım :) nişan falan da yok ortada
Rabbimkolay doğumlar nasip etsin insallah :) sali gunu hayirli haberlerini bekliyoruz canim saliya kadar gelmezse ne dusunuyosun

Rabbimkolay doğumlar nasip etsin insallah :) sali gunu hayirli haberlerini bekliyoruz canim saliya kadar gelmezse ne dusunuyosun
Salı günü burcu hanım tekrar muayene edecek ve galiba çarşamba günü yatış yapacak (sanırım) normal diyor ama açılma uzun sürecekse ya da hiç açılma kanala inme yoksa bebek de tehlikeye girecekse sezaryen istiyorum diyeceğim. aslında normal doğumdan korkuyorum sezaryen istiyorum da normal doğur diye baskılar devam ediyor

baskıyla olacak iş değil bence.
dediğin gibi kanala inmediyse doktorla tekrar değerlendirin.

Baskilari bosver onlar dogurmayacak senin yerine. Sen kendini nasil iyi hissedeceksen oyle olsun. Adi normal die hersey normal ve kolay olmayabiliyor. Normal dogum travmasi denen biseyde var. Insanlarinnsu normal dogum baskisina ifrit oliyorim. Ilk dogumumda normal istedim normal dogurdum. Bunda mecburi sezeryan olucam. Kimse umrumda degil. Sende takma. Insallah en kolay en guzel sekilde saglikla kucagimiza aliriz hepimiz.

nasıl istiyorsan ozaman doğur arkadaşım takma kimseyi kafana

Merhaba arkadaşlar
Öncelikle dogum yapan arkadaşlara bebekleriyle beraber sağlıklı mutlu ömürler diliyorum.
Doğumunu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum.
Ben geçtiğimiz cuma günü bebeğim 37+5 iken sabah suyum gelmesi sebebi ile acilen doğuma alındım. Bebeğim 2900gr gayet sağlıklı dünyaya geldi. Doğum spinal anestezi ile gerçekleşti ve çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında biraz boyun ve göğüs ağrısı yaşadım onlar da gün gün azalıyor. 1 gece hastanede kaldık ve ertesi gün taburcu olduk. Şimdi evimizde mışıl mışıl uyuyoruz

Geceler artik oyle canim alismak lazim bebisler gelince de cok farklı olmayacak :) ilacin yan etkisidir buyuk ihtimalle muz yersen yada sut icersen iyi gelir
Kız sen daha doğurmadınmı :)) ne zaman gidicektin doktora son muayene için. İnşallah rahat geçirirsin ya gönlündeki neyse hayırlısıda o olsun inşallah.
Muz da yiyorum kuzum ama baya kötüydü şimdi düzeldi sayılır. Büyük ihtimal antibiyotikten . Ama olsun düzelsinde enfeksiyon.. zaman daralıyo vallahi benimde :) karnım aşağı iniyo gözle görülür farkedebiliyorım artık :)
Yavrucuğum çıktığı yolu geri iniyor :)

Tebrik ederim canım, sağlıkla büyüt yavrucuğunu inşallah

Şu an o kadar iyi anlıyorum ki seni. Bol bol dua edicem sana ve bebeğine. Benim minik yavrumda yoğun bakımda. Tüm yavrulara Allah şifa versin.

Maşallah analı babalı büyüt :)
Suyun gelmeden önce bi belirtin olmuş muydu?

Şu an o kadar iyi anlıyorum ki seni. Bol bol dua edicem sana ve bebeğine. Benim minik yavrumda yoğun bakımda. Tüm yavrulara Allah şifa versin.
Allah ikinize de sabırlar versin. Yavrularınıza da şifalar ihsan etsin en tez zamanda inşallah...

Dogum yapanların gozu aydın.su an dogum sancısı cekenlerin de Allah yardımcısı olsun.

Kızlar geceden beri kasılıyorum.15 dk da bir geliyordu şimdi yarım saatte bir oluyor ama nefessiz kalıyorum.kızımda dogum sancısı çekmiştim ama nasıldı unuttum on yıl oldu.inşallah yalancı kasılmadır diyorum.akşama kadar bekleyeyim gecmezse acile giderim diyorum ama çokmu geç kalırım.mecburi sezeryanım birde.çocukları evde birakıp gitmek telaşa sokmakta istemiyorum kimseyi ama ya gerçek sancıysa bilmiyorum...

Hebehubele
Canlarım çok çok geçmiş olsun size de bebişlerinize de. Rabbim tez zamanda kavuştursun evlatlarınızla sizleri.

Bebek kanala girince sezaryen çok riskli oluyor. Hangisi daha mühim siz karar verin. Evdekileri telaşlandırmamak mı doğacak bebişiniz mi?

Iyi akşamlar kızlar doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun.
Yoğun bakımda olan minik bebeklere de çok geçmiş olsun .
R ruyam28 ve Hebehubele
En yakın zamanda bebeklerinize sağlıklı bir şekilde kavusursunuz inşallah.

Arkadaşlar bu bebekler için inşirah suresi okur musunuz bir defa ?

Onun faydasını çok görecekler.

Ben de 4 gün sonra doğum yapacağım .ne olacak ne bitecek hiç bilmiyorum. Korkular ve heyecan bir arada .
Allah im hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…