- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
Eger damla damla biseyse turnusol kagidi cokda kesin sonuc vermiyor cunku bazi akintilar da bazik olabiliyor. O yuzden eczanede satilan bi kit var 120 tl civari daha kesin sonuc verdigini soylemisti doktorum. Mavi turnusol.kagidi asidik.ortamda kirmiziya doner kirmizi turnusal.kagidi bazik ortamda maviye doner. Amniyon sivisi baziktir idrar ise asidik. Daha once suyu gelmis biri olarak suyunuz gelince kesinlikle anlarsiniz diyorum. :)Kızlar turnusol kağıdıyla nasıl test yapılıyo rengi neye dönerse idrar yada amniyon sıvısı diyebiliyoruz?
Epidural almıyor musun?Kızlar aciklk 5 cm suni sancı var çok ağrım cokkk
Kızlar aciklk 5 cm suni sancı var çok ağrım cokkk
Maviye dönerse bebeğin suyu cnmKızlar turnusol kağıdıyla nasıl test yapılıyo rengi neye dönerse idrar yada amniyon sıvısı diyebiliyoruz?
Canım Allah yardımcın olsun sonu çok güzel olacak.... yalnız bizi de korkutmasan bırakma kendini çok güzel bir şey yaşıyorsun şu anda ona odaklan... kavuşmanız için tüm bunlar ...Kızlar aciklk 5 cm suni sancı var çok ağrım cokkk
Ayni baskilari bende yasiyorum ama cok takmamaya calisiyorum cocuk benim karnim da nasil istersem oyle cikartirim kimseyi ilgilendirmez kim istemez normal dogurmayi ama olamıyorsa da Zorlamanin alemi yok yani yeterki saglikli olsunlar bende korkuyorum ama daha cok alttan muayeneden dogum sirasinda surekli ayni seyi yasicam o yuzden tereddutteyim bende canim persembe Cuma sezeryan icin gun verebilirim dedi hayirlisi insallah:)Salı günü burcu hanım tekrar muayene edecek ve galiba çarşamba günü yatış yapacak (sanırım) normal diyor ama açılma uzun sürecekse ya da hiç açılma kanala inme yoksa bebek de tehlikeye girecekse sezaryen istiyorum diyeceğim. aslında normal doğumdan korkuyorum sezaryen istiyorum da normal doğur diye baskılar devam ediyor
Kızlar acil bi soru doğum sancısı nasıl olur yani karnımın altına 10 saniyelik bi sancı giriyor şu an için süreleri değişiyor bazen 10 dk bir bazen 15 dk da bir
Peki bu yaşadığım nedir dr a gitmeme gerek var mı acaba ya eşim ısrar ediyor gidelim diye .. bel ağrısı yok ama EmiraCanım doğum sancısı düzenli gelir ve 1 dakikaya yakın sürer
Doguramadim bebisim :) benim cocuk inatci dogmaycam diyor resmen karnimin indigini de hic hissetmiyorum resmen midem de hala sadece dun sancim oldu biraz onun disinda bi belirtim de yok canim hayirlisi artik son muayenem carsamba gunu :) sende cabucacik iyilesirsin insallah kuzum :)Kız sen daha doğurmadınmı :)) ne zaman gidicektin doktora son muayene için. İnşallah rahat geçirirsin ya gönlündeki neyse hayırlısıda o olsun inşallah.
Muz da yiyorum kuzum ama baya kötüydü şimdi düzeldi sayılır. Büyük ihtimal antibiyotikten . Ama olsun düzelsinde enfeksiyon.. zaman daralıyo vallahi benimde :) karnım aşağı iniyo gözle görülür farkedebiliyorım artık :)
Yavrucuğum çıktığı yolu geri iniyor :)
Gozunuzaydin Rabbim guzrl gunlerde buyutmeyi nasip etsin insallah ömrü bahti guzel olsun :)Merhaba arkadaşlar
Öncelikle dogum yapan arkadaşlara bebekleriyle beraber sağlıklı mutlu ömürler diliyorum.
Doğumunu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum.
Ben geçtiğimiz cuma günü bebeğim 37+5 iken sabah suyum gelmesi sebebi ile acilen doğuma alındım. Bebeğim 2900gr gayet sağlıklı dünyaya geldi. Doğum spinal anestezi ile gerçekleşti ve çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında biraz boyun ve göğüs ağrısı yaşadım onlar da gün gün azalıyor. 1 gece hastanede kaldık ve ertesi gün taburcu olduk. Şimdi evimizde mışıl mışıl uyuyoruz
Canim bence git en azinda nst ye bağlar sanci mi anlayabilirsinPeki bu yaşadığım nedir dr a gitmeme gerek var mı acaba ya eşim ısrar ediyor gidelim diye .. bel ağrısı yok ama Emira
Peki bu yaşadığım nedir dr a gitmeme gerek var mı acaba ya eşim ısrar ediyor gidelim diye .. bel ağrısı yok ama Emira
Teşekkür ederim amin cumlemizinkilere inşallahGozunuzaydin Rabbim guzrl gunlerde buyutmeyi nasip etsin insallah ömrü bahti guzel olsun :)
Amin teşekkür ederim :)Maşallah analı babalı büyüt :)
Suyun gelmeden önce bi belirtin olmuş muydu?
Benmde göğsümün altına önceden 3 parmağım girerdi. Şimdi ufak parmağımda hafif giriyo oradan anlıyorum indiğini :)Doguramadim bebisim :) benim cocuk inatci dogmaycam diyor resmen karnimin indigini de hic hissetmiyorum resmen midem de hala sadece dun sancim oldu biraz onun disinda bi belirtim de yok canim hayirlisi artik son muayenem carsamba gunu :) sende cabucacik iyilesirsin insallah kuzum :)
Geçmiş olsun bebeğinize acil şifalar diliyorum.Hayırlı aksamlar bugün sabah saat 9 da sezeryan ile doğum yaptim .
Genel anestezi ile oldu. Bebeğim cok ciddi solunum sıkıntısı yaşamış ilk yarim saat nefes alamamis. Cok zor döndürmüşler.
Suan yoğun bakimda hic bir sorunu yoktu dogum esnasinda gelişen bi durum olmus.
Cok zormus bebeğinin orda yattığıni bilmek . Hersey yolunda giderse 1 hafta sonra cikaracaklar
Duaya cok.ihtiyacimz var nolur kuzuma dua edin kizlar. Benim.doğumum rajat geçti hiç korkmayin sezaryen olacak arkadasalr. Dün stresten olebilirdim. Rabbim yardimciniz olsun
Emira SY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?