2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Tatlim dogum zamani surekli kontrol etmiyorlar merak etme zaten 3 cm acikliktan sonra da pek anlamiorsun. Kendini onunla ilgili korkutma

Benim gobegim ineli cok oldu hatta doktor da dedi ama cocuk kanala inmedi yani asagi baski yapmiyor. Onun disinda bugun sumuksu akintilar gelmeye basladi az az sanirim yaklasiyor gunu

Teşekkür ederim sağolun
Maviye dönerse bebeğin suyu cnm

Kızlar Doğumdan önce göğüs ucuna lansinoh sürmeye ve hurma yemeye nezaman başlanmalı sizce. 37+0 dan sonra başlamayı düşünüyorum ne dersiniz

Kızlar Doğumdan önce göğüs ucuna lansinoh sürmeye ve hurma yemeye nezaman başlanmalı sizce. 37+0 dan sonra başlamayı düşünüyorum ne dersiniz
Ben lansinohu 1 aydır falan kullanıyorum CANIM bir arkadaşım son 1.5-2 ay kullandığını ve hiç yara olmadan rahat geçirdiğini söylemişti bende onun gibi yapayım demiştim

Ben hurma hep yedim. Gogus uyarimi ile ilgilide acik yazicam biraz ama cinsel iliskiyi hic kesmedik. Hatta gebelik boyunca korunmadik. 38+3 deyim suan her duydugumuz herkeste ayni etkiyi yaratmiyor bence . Muhim.olan senin nasil.rahat hissedecegin. Suan krem surmenin yada hurma yemenin aniden dogumunu baslatacagini dusunmuyorim. Ama.tabi bu benim dusuncem. Icin nasil rahat edecekse oyle yapmani tavsiye edebilirim doktoruna da danisabilirsin tabi cok kararsiz kalirsan.

Benim olmustu. Oncesinde ciddi sumuksu akinti geldi ardindan sar die suyum bosaldi. Ama benim oglan asagi cok baski yapmisti. Resmen yururken kafasinu hissediyordum. Bide 3 cm acikligim vardi suyum geldiginde
Sümüksü akıntının yoğunluğu ne kadardı bendende bugün geldi ve çok baskı hissediyorum

Benim olmustu. Oncesinde ciddi sumuksu akinti geldi ardindan sar die suyum bosaldi. Ama benim oglan asagi cok baski yapmisti. Resmen yururken kafasinu hissediyordum. Bide 3 cm acikligim vardi suyum geldiginde

valla şu an benim de kasıklarım falan ağrıyor karnım da çok sert kasılıyor ama bişey çıkar mı bilmiyorum.

ben hamileliğin başından beri hurma yiyorum bi işe yaramadı gibi sanki
lansinoh da sürüyorum aklıma geldikçe

Benim gobegim ineli cok oldu hatta doktor da dedi ama cocuk kanala inmedi yani asagi baski yapmiyor. Onun disinda bugun sumuksu akintilar gelmeye basladi az az sanirim yaklasiyor gunu
Hadi ya demek o göbek inmesi de herkeste aynı etkiyi yaratmıyo..
ozaman o sümüksü akıntıyı takip edeyim ben :))
Ay yaklaşıyo demekki canım ya sağ salim alalım kucağımıza inşallah.
Bu arada afifeye selamını ilettim, o da herkese selam söyledi :)

E elif_cee oy maşallah kuzum çok sevindim. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin :)

Canım sendede mi o sümüksü akıntı var?

Sumuksu akıntı bende en az 1 aydır var
Hatta doktora söylemistim alttan muayene edip fitil ve monurol verdi ama 1 hafta filan sonra tekrar aynı şekilde akıntı gelmeye başladı hatta bu defa kötü de kokuyor

Kizlar gozunuz aydin birer birer kavusuyosunuz bebislerinize kacinci haftalarda sezeryan oldunuz en erken acaba

Yok kuzum bende enfeksiyondan ötürü akıntı geliyo ama hiç sümüksü gelmedi. Gelirse takipte olayım anlamında demiştim :)
Sumuksu akıntı bende en az 1 aydır var
Hatta doktora söylemistim alttan muayene edip fitil ve monurol verdi ama 1 hafta filan sonra tekrar aynı şekilde akıntı gelmeye başladı hatta bu defa kötü de kokuyor
Hadi ya, kötü kokulu olan enfeksiyonun ilerlemiş haliydi sanki. Ağrı yanma falan yapıyomu peki canım. Bende hiç olmadı ağrı vs. Kum dökerkende hiç farketmedim ben. Bidaha bi tahlil yaptır istersen. Bana munırol ve antibiyotik verdi geçen gittiğimde

Tahlil gecenlerde gene yapıldı ama birşey cikmadi canım ya neden oluyor bilmiyorum devamlı sirke de içiyorum ama anlamadım...
Hayatimda hiç yasamadigim birşey, soğan yediğim bile yok ama resmen soğan kokuyor

Ağrı yanma filan yok da sık idrara çıkma var o da bebek baskı yaptığından da olabilir bilemiyorum.

Peki sende ilaçlardan sonra devam etti mi akıntı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…