Ayni baskilari bende yasiyorum ama cok takmamaya calisiyorum cocuk benim karnim da nasil istersem oyle cikartirim kimseyi ilgilendirmez kim istemez normal dogurmayi ama olamıyorsa da Zorlamanin alemi yok yani yeterki saglikli olsunlar bende korkuyorum ama daha cok alttan muayeneden dogum sirasinda surekli ayni seyi yasicam o yuzden tereddutteyim bende canim persembe Cuma sezeryan icin gun verebilirim dedi hayirlisi insallah:)
Benmde göğsümün altına önceden 3 parmağım girerdi. Şimdi ufak parmağımda hafif giriyo oradan anlıyorum indiğini :)
Arkadaşım dedi ki 4 parmağın bol bol göbek ve göğüs arana girerse doğum yapcaksın anla. Ordan takıntı oldu bakalım tutacak mı :))
40 ta doğmazsa 41 de doğacak ama doğacak :))
Bende salı gitmeyi planlıyorm bakalım ne olcak hayırlısı:)
Amin teşekkür ederim :)
Hiç belirtim olmadı hatta o gece çok güzel uyudum. Sabah uyanır uyanmaz suyum geldi.
Evet öyleymiş kendimden öğrendimyaaaa hemen her an her yerde olabilir yani
yaaaa hemen her an her yerde olabilir yani
Eger damla damla biseyse turnusol kagidi cokda kesin sonuc vermiyor cunku bazi akintilar da bazik olabiliyor. O yuzden eczanede satilan bi kit var 120 tl civari daha kesin sonuc verdigini soylemisti doktorum. Mavi turnusol.kagidi asidik.ortamda kirmiziya doner kirmizi turnusal.kagidi bazik ortamda maviye doner. Amniyon sivisi baziktir idrar ise asidik. Daha once suyu gelmis biri olarak suyunuz gelince kesinlikle anlarsiniz diyorum. :)
Maviye dönerse bebeğin suyu cnm
Ben lansinohu 1 aydır falan kullanıyorum CANIM bir arkadaşım son 1.5-2 ay kullandığını ve hiç yara olmadan rahat geçirdiğini söylemişti bende onun gibi yapayım demiştimKızlar Doğumdan önce göğüs ucuna lansinoh sürmeye ve hurma yemeye nezaman başlanmalı sizce. 37+0 dan sonra başlamayı düşünüyorum ne dersiniz
Kızlar Doğumdan önce göğüs ucuna lansinoh sürmeye ve hurma yemeye nezaman başlanmalı sizce. 37+0 dan sonra başlamayı düşünüyorum ne dersiniz
Sümüksü akıntının yoğunluğu ne kadardı bendende bugün geldi ve çok baskı hissediyorumBenim olmustu. Oncesinde ciddi sumuksu akinti geldi ardindan sar die suyum bosaldi. Ama benim oglan asagi cok baski yapmisti. Resmen yururken kafasinu hissediyordum. Bide 3 cm acikligim vardi suyum geldiginde
Ay kuzum ben gözden kaçırmışım sen sağ salim kucağına alabildinmi kuzunuu :) çok sevindim bebişin nasıl? Sen nasılsın? Doğum nasıl oldu :)
Evet canım çok şükür 12 gün önce sağ salim kucağımıxa aldık biz darısı sizin başınıza inşallah :) Bebiş ii çok şükür karnını doyurma derdindeyiz. Kontrole gittiğimde açılmam olduğunu fark etti suni sancıyla epidural normal doğum yaptım. Çok şükür sağ salim atlattık o süreci. İnşallah senin de istediğin gibi olsun herşey
Benim olmustu. Oncesinde ciddi sumuksu akinti geldi ardindan sar die suyum bosaldi. Ama benim oglan asagi cok baski yapmisti. Resmen yururken kafasinu hissediyordum. Bide 3 cm acikligim vardi suyum geldiginde
Kızlar Doğumdan önce göğüs ucuna lansinoh sürmeye ve hurma yemeye nezaman başlanmalı sizce. 37+0 dan sonra başlamayı düşünüyorum ne dersiniz
Hadi ya demek o göbek inmesi de herkeste aynı etkiyi yaratmıyo..Benim gobegim ineli cok oldu hatta doktor da dedi ama cocuk kanala inmedi yani asagi baski yapmiyor. Onun disinda bugun sumuksu akintilar gelmeye basladi az az sanirim yaklasiyor gunu
Canım sendede mi o sümüksü akıntı var?Hadi ya demek o göbek inmesi de herkeste aynı etkiyi yaratmıyo..
ozaman o sümüksü akıntıyı takip edeyim ben :))
Ay yaklaşıyo demekki canım ya sağ salim alalım kucağımıza inşallah.
Bu arada afifeye selamını ilettim, o da herkese selam söyledi :)
E elif_cee oy maşallah kuzum çok sevindim. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin :)
Canım sendede mi o sümüksü akıntı var?
Yok kuzum bende enfeksiyondan ötürü akıntı geliyo ama hiç sümüksü gelmedi. Gelirse takipte olayım anlamında demiştim :)Canım sendede mi o sümüksü akıntı var?
Hadi ya, kötü kokulu olan enfeksiyonun ilerlemiş haliydi sanki. Ağrı yanma falan yapıyomu peki canım. Bende hiç olmadı ağrı vs. Kum dökerkende hiç farketmedim ben. Bidaha bi tahlil yaptır istersen. Bana munırol ve antibiyotik verdi geçen gittiğimdeSumuksu akıntı bende en az 1 aydır var
Hatta doktora söylemistim alttan muayene edip fitil ve monurol verdi ama 1 hafta filan sonra tekrar aynı şekilde akıntı gelmeye başladı hatta bu defa kötü de kokuyor
Yok kuzum bende enfeksiyondan ötürü akıntı geliyo ama hiç sümüksü gelmedi. Gelirse takipte olayım anlamında demiştim :)
Hadi ya, kötü kokulu olan enfeksiyonun ilerlemiş haliydi sanki. Ağrı yanma falan yapıyomu peki canım. Bende hiç olmadı ağrı vs. Kum dökerkende hiç farketmedim ben. Bidaha bi tahlil yaptır istersen. Bana munırol ve antibiyotik verdi geçen gittiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?