- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Bende akıntı bitmiyo canım ya.. taa 4.aydan beridir sürekli ve yoğun. Kokusuz ama. Bide koyu krem hafif sarımsı yani. Hadi bende enfeksiyon çıkıyo. Sendeki baya garipmiş :/Tahlil gecenlerde gene yapıldı ama birşey cikmadi canım ya neden oluyor bilmiyorum devamlı sirke de içiyorum ama anlamadım...
Hayatimda hiç yasamadigim birşey, soğan yediğim bile yok ama resmen soğan kokuyor
Ağrı yanma filan yok da sık idrara çıkma var o da bebek baskı yaptığından da olabilir bilemiyorum.
Peki sende ilaçlardan sonra devam etti mi akıntı?
Bende akıntı bitmiyo canım ya.. taa 4.aydan beridir sürekli ve yoğun. Kokusuz ama. Bide koyu krem hafif sarımsı yani. Hadi bende enfeksiyon çıkıyo. Sendeki baya garipmiş :/
Yemek yiyordum 5 dk araliklarla 2 keew geldi ama boyle az degildi islakligi oturdugim yerden hissettim avuc icini dolduracak kadar gelmisti sonra hastaneye gittim doktor alttan muayenenetti 3 cm acoklik var bebek iyice inmis bugin yarin dogurursun dedi. Bir nstye baglayalim sonra evine git sancilarin 5 dkda bire dusunce gel suyunngelirse hemen gel dedi. Ebe beni nstye bagladi o sirada sar die suyum geldi. Ertesi gun dogum oldu.Sümüksü akıntının yoğunluğu ne kadardı bendende bugün geldi ve çok baskı hissediyorum
Hadi ya demek o göbek inmesi de herkeste aynı etkiyi yaratmıyo..
ozaman o sümüksü akıntıyı takip edeyim ben :))
Ay yaklaşıyo demekki canım ya sağ salim alalım kucağımıza inşallah.
Bu arada afifeye selamını ilettim, o da herkese selam söyledi :)
Canin herkeste ayni olacak die bisey yok bi arkadasimin da cocuk hala yukardaydi ne su ne nisan sanciyla basladi onun dogumuda. Ama aklinizda bulunsun die yazdim. Yani kokusuz kivamli akinti da yaklastiginin habercisi oluyor.
@elif_cee oy maşallah kuzum çok sevindim. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin :)
Sumuksu akıntı bende en az 1 aydır var
Hatta doktora söylemistim alttan muayene edip fitil ve monurol verdi ama 1 hafta filan sonra tekrar aynı şekilde akıntı gelmeye başladı hatta bu defa kötü de kokuyor
Gıcık bir durum yaa hakikaten...
Salihte bu kadar oluyor muydu hatırlamıyorum olmuyordu sanki ya... Onda da lohusalıkta olmuştu
Seninki sezeryan mi normal mi canim
Ben lansinohu 1 aydır falan kullanıyorum CANIM bir arkadaşım son 1.5-2 ay kullandığını ve hiç yara olmadan rahat geçirdiğini söylemişti bende onun gibi yapayım demiştim
Ben hurma hep yedim. Gogus uyarimi ile ilgilide acik yazicam biraz ama cinsel iliskiyi hic kesmedik. Hatta gebelik boyunca korunmadik. 38+3 deyim suan her duydugumuz herkeste ayni etkiyi yaratmiyor bence . Muhim.olan senin nasil.rahat hissedecegin. Suan krem surmenin yada hurma yemenin aniden dogumunu baslatacagini dusunmuyorim. Ama.tabi bu benim dusuncem. Icin nasil rahat edecekse oyle yapmani tavsiye edebilirim doktoruna da danisabilirsin tabi cok kararsiz kalirsan.
Sağolun kızlar cvp için. Valla en büyük korkum göğüs yarası bir de sütün gelmemesi. Öyle erken gelmesinden göğüs ucunun uyarılmasından falan korkmuyorum hiç. Haftada 1-2 Hindistan cevizi yağı sürüyorum zaten doğumu tetiklese o da tetiklerdi yani.ben geç kalmış olmaktan korktum kremi sürmek için.Bu hafta temizlik için kadın gelecek haftaya da kişisel temizlik işini halledicem ondan sonra doğsun yeterben hamileliğin başından beri hurma yiyorum bi işe yaramadı gibi sanki
lansinoh da sürüyorum aklıma geldikçe
Bendede bugün başladı gebelik uygulamasında bugün tesadüfen gördüm sümüksü kokusuz akıntı normal diyo aynısıysa tabi bilemiyorum şuanlık koku yokSumuksu akıntı bende en az 1 aydır var
Hatta doktora söylemistim alttan muayene edip fitil ve monurol verdi ama 1 hafta filan sonra tekrar aynı şekilde akıntı gelmeye başladı hatta bu defa kötü de kokuyor
Yemek yiyordum 5 dk araliklarla 2 keew geldi ama boyle az degildi islakligi oturdugim yerden hissettim avuc icini dolduracak kadar gelmisti sonra hastaneye gittim doktor alttan muayenenetti 3 cm acoklik var bebek iyice inmis bugin yarin dogurursun dedi. Bir nstye baglayalim sonra evine git sancilarin 5 dkda bire dusunce gel suyunngelirse hemen gel dedi. Ebe beni nstye bagladi o sirada sar die suyum geldi. Ertesi gun dogum oldu.
Kokulu ise enfeksiyon olabilir canim. Dedigim gibi herkste ayni sey olmayabilir. Ben akinti sebebiyle gittim suyum geldi :)
Kızlar çok. Şükür 24 saatlik bir sancı serüveni ile. Sabaha karşı kavuştuk melegimle bı kez gördüm kuveze gitti doğum biraz uzadığı için cigerlerinin bitarafini temizleyemedi dedi Dr. Birde suyum geldikten 24 saat sonra geldiği için enfeksiyon olabilir dedi bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah kucaklariz Allah hepinize sağlıklı doğum nasip etsin kızlar hayırlısıyla sevip buyutelim meleklerimizii
Kızlar çok. Şükür 24 saatlik bir sancı serüveni ile. Sabaha karşı kavuştuk melegimle bı kez gördüm kuveze gitti doğum biraz uzadığı için cigerlerinin bitarafini temizleyemedi dedi Dr. Birde suyum geldikten 24 saat sonra geldiği için enfeksiyon olabilir dedi bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah kucaklariz Allah hepinize sağlıklı doğum nasip etsin kızlar hayırlısıyla sevip buyutelim meleklerimizii
Gözün aydın cnm banada ilk doğumda su geldıgı için önce yatıs verdıler sabaha kadar sancını beklıcem dedıler sancı fılan gelmedi sabah erken saatte sunı taktılar oğlene kadar surdu 2 cm kendımdende coktandır vardı ama 5/6 saat sancıda baktılar 3 cm bıle olmamıs dedı bende bıtırın o zaman açılmayacak demekki demıstım. Banada ılk yatıs yaptıgında 12 saat ıcınde doğum olmalı bebek yolu acıldı enfeksıyon kapar demıstı dr. Sağ salim geldi şükür bunuda atlatır ıns bu kasım bebişleri niye böyle anneleri üzen bebişler oldular eve gecınce popoya pat pat bide biz vuralım :) :) tekrar gözün aydın gecmıs olsun cnmKızlar çok. Şükür 24 saatlik bir sancı serüveni ile. Sabaha karşı kavuştuk melegimle bı kez gördüm kuveze gitti doğum biraz uzadığı için cigerlerinin bitarafini temizleyemedi dedi Dr. Birde suyum geldikten 24 saat sonra geldiği için enfeksiyon olabilir dedi bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah kucaklariz Allah hepinize sağlıklı doğum nasip etsin kızlar hayırlısıyla sevip buyutelim meleklerimizii
Hepinizden Allah razi olsun . Bebegim iyiye doğru gidiyor ama hersey netlesmis degil. Rabbim kimseyi imtihan etmesin insallah. Doğumda benim bebegim de ölü doğmuş doğumdan sonra kendini unutup bebek nerde diye sordugumda size bilgi verecekler dediler . Iyi sandim odama getirdiler hala narkozun etkisiyle tam konusamazken bebeği sordum herkese esimi sordum. Esim yogunbakimdayms megerse. Birazdan bebekle gelcekler dediler. Sinra esim gelince herkes çıktı ve eşim ağlayarak anlatti . O an henuz narkozun etkisinde ölüyorum sandim cok zormus gerçekten. Hele beklemek saat geçmiyor saniye geçmiyor. Cok şükür görebildim 4 kere falan . Insan aşık oluyormuş gerçekten. Cok başkaymis. Hepinize tek tek dönemedim bizlete dua edin.hastanenin.yogun.bakimi.dolu 10 benekten 8 i yoğun bakimda. Dualarinizi eksik etmeyin insallah.
Canım rabbım yar ve yardımcın olsun . Okurken bile etkılenıyo ınsan. Gecıcek bol bol dua canım.
R ruyam28 rabbim sifa versin meleklerimze dualarm sizinle , ve bütün bu duruma düşen anne ve bebeklerle. İnşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularimza.
Hepinizden Allah razi olsun . Bebegim iyiye doğru gidiyor ama hersey netlesmis degil. Rabbim kimseyi imtihan etmesin insallah. Doğumda benim bebegim de ölü doğmuş doğumdan sonra kendini unutup bebek nerde diye sordugumda size bilgi verecekler dediler . Iyi sandim odama getirdiler hala narkozun etkisiyle tam konusamazken bebeği sordum herkese esimi sordum. Esim yogunbakimdayms megerse. Birazdan bebekle gelcekler dediler. Sinra esim gelince herkes çıktı ve eşim ağlayarak anlatti . O an henuz narkozun etkisinde ölüyorum sandim cok zormus gerçekten. Hele beklemek saat geçmiyor saniye geçmiyor. Cok şükür görebildim 4 kere falan . Insan aşık oluyormuş gerçekten. Cok başkaymis. Hepinize tek tek dönemedim bizlete dua edin.hastanenin.yogun.bakimi.dolu 10 benekten 8 i yoğun bakimda. Dualarinizi eksik etmeyin insallah.
R ruyam28 rabbim sifa versin meleklerimze dualarm sizinle , ve bütün bu duruma düşen anne ve bebeklerle. İnşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularimza.
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Sağlkklk hayırlı bir ömrü olsun inşallahKızlar çok. Şükür 24 saatlik bir sancı serüveni ile. Sabaha karşı kavuştuk melegimle bı kez gördüm kuveze gitti doğum biraz uzadığı için cigerlerinin bitarafini temizleyemedi dedi Dr. Birde suyum geldikten 24 saat sonra geldiği için enfeksiyon olabilir dedi bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah kucaklariz Allah hepinize sağlıklı doğum nasip etsin kızlar hayırlısıyla sevip buyutelim meleklerimizii
Kızlar Doğumdan önce göğüs ucuna lansinoh sürmeye ve hurma yemeye nezaman başlanmalı sizce. 37+0 dan sonra başlamayı düşünüyorum ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?