Aynisi bende de var canım. Ama sürekli ağrıyor. Sancı gibi gidip gelmiyor. Beklemedeyiz artık. Bakalım ne zaman gelmeye karar vereceklerHalen kasıklarımda regl sancısı gibi ağrı var
Bu ilk kez oluyor bunca zamandır ilginç
Gozünüz aydın.en kısa sürede kavuşursunuz Allahın izniyleKızlar çok. Şükür 24 saatlik bir sancı serüveni ile. Sabaha karşı kavuştuk melegimle bı kez gördüm kuveze gitti doğum biraz uzadığı için cigerlerinin bitarafini temizleyemedi dedi Dr. Birde suyum geldikten 24 saat sonra geldiği için enfeksiyon olabilir dedi bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah kucaklariz Allah hepinize sağlıklı doğum nasip etsin kızlar hayırlısıyla sevip buyutelim meleklerimizii
Canım benim yaa, çok iyi olacak yavrun Allahın izniyle. Nerde varsa Rabbim şifa versin tüm meleklere...O minicik bedenlere dua ediyorum hep,kabul olur inşallahHepinizden Allah razi olsun . Bebegim iyiye doğru gidiyor ama hersey netlesmis degil. Rabbim kimseyi imtihan etmesin insallah. Doğumda benim bebegim de ölü doğmuş doğumdan sonra kendini unutup bebek nerde diye sordugumda size bilgi verecekler dediler . Iyi sandim odama getirdiler hala narkozun etkisiyle tam konusamazken bebeği sordum herkese esimi sordum. Esim yogunbakimdayms megerse. Birazdan bebekle gelcekler dediler. Sinra esim gelince herkes çıktı ve eşim ağlayarak anlatti . O an henuz narkozun etkisinde ölüyorum sandim cok zormus gerçekten. Hele beklemek saat geçmiyor saniye geçmiyor. Cok şükür görebildim 4 kere falan . Insan aşık oluyormuş gerçekten. Cok başkaymis. Hepinize tek tek dönemedim bizlete dua edin.hastanenin.yogun.bakimi.dolu 10 benekten 8 i yoğun bakimda. Dualarinizi eksik etmeyin insallah.
R ruyam28 rabbim sifa versin meleklerimze dualarm sizinle , ve bütün bu duruma düşen anne ve bebeklerle. İnşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularimza.
Aynisi bende de var canım. Ama sürekli ağrıyor. Sancı gibi gidip gelmiyor. Beklemedeyiz artık. Bakalım ne zaman gelmeye karar vereceklerIlk doğumum 38+3de olmuştu. Ona gore düşünüyorum öyle olursa 3 günüm kaldı :)
Gözün aydın canım. Inşallah en kısa sürede kuvezden çıkar. Güle güle büyüt bebeğiniKızlar çok. Şükür 24 saatlik bir sancı serüveni ile. Sabaha karşı kavuştuk melegimle bı kez gördüm kuveze gitti doğum biraz uzadığı için cigerlerinin bitarafini temizleyemedi dedi Dr. Birde suyum geldikten 24 saat sonra geldiği için enfeksiyon olabilir dedi bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah kucaklariz Allah hepinize sağlıklı doğum nasip etsin kızlar hayırlısıyla sevip buyutelim meleklerimizii
Allah yardımcınız olsun.çok üzüldüm senin adına.en kısa sürede toparlar inşAllahHepinizden Allah razi olsun . Bebegim iyiye doğru gidiyor ama hersey netlesmis degil. Rabbim kimseyi imtihan etmesin insallah. Doğumda benim bebegim de ölü doğmuş doğumdan sonra kendini unutup bebek nerde diye sordugumda size bilgi verecekler dediler . Iyi sandim odama getirdiler hala narkozun etkisiyle tam konusamazken bebeği sordum herkese esimi sordum. Esim yogunbakimdayms megerse. Birazdan bebekle gelcekler dediler. Sinra esim gelince herkes çıktı ve eşim ağlayarak anlatti . O an henuz narkozun etkisinde ölüyorum sandim cok zormus gerçekten. Hele beklemek saat geçmiyor saniye geçmiyor. Cok şükür görebildim 4 kere falan . Insan aşık oluyormuş gerçekten. Cok başkaymis. Hepinize tek tek dönemedim bizlete dua edin.hastanenin.yogun.bakimi.dolu 10 benekten 8 i yoğun bakimda. Dualarinizi eksik etmeyin insallah.
R ruyam28 rabbim sifa versin meleklerimze dualarm sizinle , ve bütün bu duruma düşen anne ve bebeklerle. İnşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularimza.
Kızlar çok. Şükür 24 saatlik bir sancı serüveni ile. Sabaha karşı kavuştuk melegimle bı kez gördüm kuveze gitti doğum biraz uzadığı için cigerlerinin bitarafini temizleyemedi dedi Dr. Birde suyum geldikten 24 saat sonra geldiği için enfeksiyon olabilir dedi bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah kucaklariz Allah hepinize sağlıklı doğum nasip etsin kızlar hayırlısıyla sevip buyutelim meleklerimizii
Tamamladı sayilirlar artık zamanlarını istedikleri zaman hayirlisiyla kolay bir doğumla sagliklica gelsinler inşallahValla benim de gidip gelmiyor sürekli ağrı gibi yani
38+3 dedin beni heyecanlandırdın bugün 38+3 benim
Hepinizden Allah razi olsun . Bebegim iyiye doğru gidiyor ama hersey netlesmis degil. Rabbim kimseyi imtihan etmesin insallah. Doğumda benim bebegim de ölü doğmuş doğumdan sonra kendini unutup bebek nerde diye sordugumda size bilgi verecekler dediler . Iyi sandim odama getirdiler hala narkozun etkisiyle tam konusamazken bebeği sordum herkese esimi sordum. Esim yogunbakimdayms megerse. Birazdan bebekle gelcekler dediler. Sinra esim gelince herkes çıktı ve eşim ağlayarak anlatti . O an henuz narkozun etkisinde ölüyorum sandim cok zormus gerçekten. Hele beklemek saat geçmiyor saniye geçmiyor. Cok şükür görebildim 4 kere falan . Insan aşık oluyormuş gerçekten. Cok başkaymis. Hepinize tek tek dönemedim bizlete dua edin.hastanenin.yogun.bakimi.dolu 10 benekten 8 i yoğun bakimda. Dualarinizi eksik etmeyin insallah.
Tamamladı sayilirlar artık zamanlarını istedikleri zaman hayirlisiyla kolay bir doğumla sagliklica gelsinler inşallah
Allah şifa versin en kısa sürede kavus inşallah bebegine canım. Göründüklerinden daha güçlü oluyorlar içini ferah tutmaya ve bebeğini alıp eve döneceğin zamana odaklanmaya çalışHepinizden Allah razi olsun . Bebegim iyiye doğru gidiyor ama hersey netlesmis degil. Rabbim kimseyi imtihan etmesin insallah. Doğumda benim bebegim de ölü doğmuş doğumdan sonra kendini unutup bebek nerde diye sordugumda size bilgi verecekler dediler . Iyi sandim odama getirdiler hala narkozun etkisiyle tam konusamazken bebeği sordum herkese esimi sordum. Esim yogunbakimdayms megerse. Birazdan bebekle gelcekler dediler. Sinra esim gelince herkes çıktı ve eşim ağlayarak anlatti . O an henuz narkozun etkisinde ölüyorum sandim cok zormus gerçekten. Hele beklemek saat geçmiyor saniye geçmiyor. Cok şükür görebildim 4 kere falan . Insan aşık oluyormuş gerçekten. Cok başkaymis. Hepinize tek tek dönemedim bizlete dua edin.hastanenin.yogun.bakimi.dolu 10 benekten 8 i yoğun bakimda. Dualarinizi eksik etmeyin insallah.
cok cok gecmis olsun hemen toparlar insallah kucagina alip evine donersin saglikla .Kızlar çok. Şükür 24 saatlik bir sancı serüveni ile. Sabaha karşı kavuştuk melegimle bı kez gördüm kuveze gitti doğum biraz uzadığı için cigerlerinin bitarafini temizleyemedi dedi Dr. Birde suyum geldikten 24 saat sonra geldiği için enfeksiyon olabilir dedi bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah kucaklariz Allah hepinize sağlıklı doğum nasip etsin kızlar hayırlısıyla sevip buyutelim meleklerimizii
Gözünüz aydın kuzum, inşallah bian önce küvözdende çıkar kavuşursunuz :)Kızlar çok. Şükür 24 saatlik bir sancı serüveni ile. Sabaha karşı kavuştuk melegimle bı kez gördüm kuveze gitti doğum biraz uzadığı için cigerlerinin bitarafini temizleyemedi dedi Dr. Birde suyum geldikten 24 saat sonra geldiği için enfeksiyon olabilir dedi bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah kucaklariz Allah hepinize sağlıklı doğum nasip etsin kızlar hayırlısıyla sevip buyutelim meleklerimizii
Hanımlar günaydın epidural normal Doğum hakkında bilgisi olan Yok mu hiç?
Kıyamam size ya... Bebişini en kısa zamanda en sağlıklı biçimde kucağına da alırsın umarım. Yaşadığın Acılar bir anda diniverir inşallahHepinizden Allah razi olsun . Bebegim iyiye doğru gidiyor ama hersey netlesmis degil. Rabbim kimseyi imtihan etmesin insallah. Doğumda benim bebegim de ölü doğmuş doğumdan sonra kendini unutup bebek nerde diye sordugumda size bilgi verecekler dediler . Iyi sandim odama getirdiler hala narkozun etkisiyle tam konusamazken bebeği sordum herkese esimi sordum. Esim yogunbakimdayms megerse. Birazdan bebekle gelcekler dediler. Sinra esim gelince herkes çıktı ve eşim ağlayarak anlatti . O an henuz narkozun etkisinde ölüyorum sandim cok zormus gerçekten. Hele beklemek saat geçmiyor saniye geçmiyor. Cok şükür görebildim 4 kere falan . Insan aşık oluyormuş gerçekten. Cok başkaymis. Hepinize tek tek dönemedim bizlete dua edin.hastanenin.yogun.bakimi.dolu 10 benekten 8 i yoğun bakimda. Dualarinizi eksik etmeyin insallah.
Canım gözün aydın inşallah en sağlıklı biçimde kucağına da alırsınKızlar çok. Şükür 24 saatlik bir sancı serüveni ile. Sabaha karşı kavuştuk melegimle bı kez gördüm kuveze gitti doğum biraz uzadığı için cigerlerinin bitarafini temizleyemedi dedi Dr. Birde suyum geldikten 24 saat sonra geldiği için enfeksiyon olabilir dedi bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah kucaklariz Allah hepinize sağlıklı doğum nasip etsin kızlar hayırlısıyla sevip buyutelim meleklerimizii
İlki normaldi bakalım bu da şimdilik normal görünüyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?