2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Halen kasıklarımda regl sancısı gibi ağrı var
Bu ilk kez oluyor bunca zamandır ilginç
Aynisi bende de var canım. Ama sürekli ağrıyor. Sancı gibi gidip gelmiyor. Beklemedeyiz artık. Bakalım ne zaman gelmeye karar verecekler Ilk doğumum 38+3de olmuştu. Ona gore düşünüyorum öyle olursa 3 günüm kaldı :)

Gozünüz aydın.en kısa sürede kavuşursunuz Allahın izniyle

Canım benim yaa, çok iyi olacak yavrun Allahın izniyle. Nerde varsa Rabbim şifa versin tüm meleklere...O minicik bedenlere dua ediyorum hep,kabul olur inşallah Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Valla benim de gidip gelmiyor sürekli ağrı gibi yani
38+3 dedin beni heyecanlandırdın bugün 38+3 benim

Gözün aydın canım. Inşallah en kısa sürede kuvezden çıkar. Güle güle büyüt bebeğini

Allah yardımcınız olsun.çok üzüldüm senin adına.en kısa sürede toparlar inşAllah

İnşallah hemen yanına gelir çok geçmiş olsun

Hebe içini ferah tut en iyi şekilde bakılıyordur
Hem bu ufaklıklar aşırı hızlı iyileşiyorlar çok güçlüler
Bir an önce kucaklarsın inşallah
Sen normal bi sezaryene gitmemiş miydin doktor neden böyle olduğuna dair bişey dedi mi?

Allah şifa versin en kısa sürede kavus inşallah bebegine canım. Göründüklerinden daha güçlü oluyorlar içini ferah tutmaya ve bebeğini alıp eve döneceğin zamana odaklanmaya çalış

cok cok gecmis olsun hemen toparlar insallah kucagina alip evine donersin saglikla .

Günaydın kızlar bebekler doğunca girilmiyor çok sayfaları okuyamadım kim naptı bilmiyorum bebekleri Doğanlar hayırlı olsun küveze alınanlar biran önce kavuşsun doğum bekleyenler sizlere de hayırlı sağlıklı Doğumlar inşallah biz yarın bir haftalık olacağız göbeğimiz düştü ilk banyomuzu yaptık iyiyiz şimdilik tabi uykusuz günler var ama bu kuzular için herşeye değer

Gözünüz aydın kuzum, inşallah bian önce küvözdende çıkar kavuşursunuz :)

Kıyamam size ya... Bebişini en kısa zamanda en sağlıklı biçimde kucağına da alırsın umarım. Yaşadığın Acılar bir anda diniverir inşallah

Canım gözün aydın inşallah en sağlıklı biçimde kucağına da alırsın

İlki normaldi bakalım bu da şimdilik normal görünüyor canim

Inşallah normal olur çok ozeniyorum normal doguranlara ben mecbur sezeryan benimde hakkımda bu hayırlısı olan ne yapim.
Normal dogumlarda bebeğin nefes ı daha açık oluyor annenin vücudu cok guzel temizleniyor pıhtı kalmıyor göbek daha çabuk eriyor vs .
O kadar faydası var ki ozenmemek elde değil.
Ama ben de varis ve mantar var normal doğum yapmam bebeği ve benj riske sokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…