2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım yazdıklarını gözleri dolu dolu okudum. Inşallah " çıktık ikimiz de çok iyiyiz " yazarak bizim de yüzümüzü güldürürsun .
Sen bir annesin çok güçlü. Ol. O bebeğin senin gucunle daha da güçlenecek inşallah.
Allah im tüm bebekleri korusun şifa versin

Canım varis ve mantar bende de vardı ama doktorum bir kez bana bunlar yüzünden normal yapamazsın demedi. Hatta bundan 15 20 gün öncesine kadar mantardan ölüyodum resmen. 7günlük fitil ve krem kullandım çok şükür bitti bitecek. Ne kaşıntısı kaldı ne başka bişey. Varis hala var. Doktorumunda bilgisi var ama normal doğuma engel demedi hiç. Hala bile normal düşünüyoruz

Başka sebepler de var benim canım.
Inşallah hayırlı bir şekilde alırsın kucağına .çok uzamasin diye hepsini yazmadım.

Başka sebepler de var benim canım.
Inşallah hayırlı bir şekilde alırsın kucağına .çok uzamasin diye hepsini yazmadım.
Hı anladım canım ozaman ayrı tabi. Hayırlısı neyse o olsun. İlla normal diye zorlamaya gerek yok önemli olan bebeklerin sağlığı. Bende çok istiyorum normal olsun ama olurda bi aksilik olursa sezaryen olacak mecbur. Hayırlısı ile al kucağına canım :)

rabbim sağlıkla kavuştursun hemen,

Emira SY aydingelini
Bende de vajinal akıntı var ilk doğumumdan beri 6 yıldır geçmeyen bir akıntı. Açık renkli ,kokusuz, kaşıntı yapmayan bir akıntı. Her gün günlük ped kullanmak zorunda bırakan hatta günde 2 3 kez günlük pedi değiştirten bir akıntı. Hangi doktora gittiysem çözüm bulamadım. Şimdi normal doğumda bebeğin bu akıntı içinden geçecek olması, gözlerinin agzinin burnunun bu akıntıya temas edecek olması beni biraz da olsa endişelendiriyor ;(

Tarif ettiğin her kadında olan sağlıklı olma göstergesi olan normal akıntı değil mi canım?

Tarif ettiğin her kadında olan sağlıklı olma göstergesi olan normal akıntı değil mi canım?
Ama her an bir ıslaklık hep bir akıntı rahatsız ediyor canım. Bu kadar yoğun olmasi normal değildir heralde. Gittiğim doktorlarda da test yapılmadan antibiyotik antifungal ilaç yazıyor kullanıyorum ama hiç bir ise yaramıyor ben de kendi haline bırakmıştım artık başka bir sıkıntı vermediği için.

Kuzum yumurtalıklarınla alakalı bişeydir o illaki. Bende önceden adet öncesi falan olurdu akıntı. Hamileliğimde 3. Aydan beridir devam ediyo. O günlük pedi kullanmaktan bende mantar oldu nefret ettim günlük pedden 4 aydır daha yeni rahatladım çünkü ..
Ama illaki bi sebebi vardır o akıntının. Bende çok rahatsız oluyorum akıntı gelince yürüyemiyorm bi kötü oluyorum.
Zaten normal doğumda bebeğin alması gereken mikroplarda var. Öyle düşünüp kendi moralini bozma

Bebek ilk doğduğunda yaylı yatakta yatmamalı mı? Sünger mi almak gerekiyo illaki acaba yaylı kullanan varmı?

Kızlar hepinizden Allah razı olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bebeğimizi odaya alabildik çok şükür bu arada gebelik nişanı öyle az bişey deil baya baya çok oluyo ve benim 3-4gun sürdü sonrasında azar azar su gelişi ve sabaha karsi yaklaşık 2 bardak su geldi keşke biraz evde sancilarimi bekleseydim dedim ama Su gelişiyle enfeksiyon riski vardı ama hastanede zor geçti 3 cm açılma ile geldik ama.10 cm olması çok zaman. Aldı şu gelmeyin sadece sancı ise ben evde biraz vakit geçirin derim sonlara yaklaştık hepimiz önce kendi sonra bebeğimizin sağlığıyla kavuşalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…