Hepinizden Allah razi olsun . Bebegim iyiye doğru gidiyor ama hersey netlesmis degil. Rabbim kimseyi imtihan etmesin insallah. Doğumda benim bebegim de ölü doğmuş doğumdan sonra kendini unutup bebek nerde diye sordugumda size bilgi verecekler dediler . Iyi sandim odama getirdiler hala narkozun etkisiyle tam konusamazken bebeği sordum herkese esimi sordum. Esim yogunbakimdayms megerse. Birazdan bebekle gelcekler dediler. Sinra esim gelince herkes çıktı ve eşim ağlayarak anlatti . O an henuz narkozun etkisinde ölüyorum sandim cok zormus gerçekten. Hele beklemek saat geçmiyor saniye geçmiyor. Cok şükür görebildim 4 kere falan . Insan aşık oluyormuş gerçekten. Cok başkaymis. Hepinize tek tek dönemedim bizlete dua edin.hastanenin.yogun.bakimi.dolu 10 benekten 8 i yoğun bakimda. Dualarinizi eksik etmeyin insallah.
R ruyam28 rabbim sifa versin meleklerimze dualarm sizinle , ve bütün bu duruma düşen anne ve bebeklerle. İnşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularimza.
Canım varis ve mantar bende de vardı ama doktorum bir kez bana bunlar yüzünden normal yapamazsın demedi. Hatta bundan 15 20 gün öncesine kadar mantardan ölüyodum resmen. 7günlük fitil ve krem kullandım çok şükür bitti bitecek. Ne kaşıntısı kaldı ne başka bişey. Varis hala var. Doktorumunda bilgisi var ama normal doğuma engel demedi hiç. Hala bile normal düşünüyoruzInşallah normal olur çok ozeniyorum normal doguranlara ben mecbur sezeryan benimde hakkımda bu hayırlısı olan ne yapim.
Normal dogumlarda bebeğin nefes ı daha açık oluyor annenin vücudu cok guzel temizleniyor pıhtı kalmıyor göbek daha çabuk eriyor vs .
O kadar faydası var ki ozenmemek elde değil.
Ama ben de varis ve mantar var normal doğum yapmam bebeği ve benj riske sokuyor.
Canım varis ve mantar bende de vardı ama doktorum bir kez bana bunlar yüzünden normal yapamazsın demedi. Hatta bundan 15 20 gün öncesine kadar mantardan ölüyodum resmen. 7günlük fitil ve krem kullandım çok şükür bitti bitecek. Ne kaşıntısı kaldı ne başka bişey. Varis hala var. Doktorumunda bilgisi var ama normal doğuma engel demedi hiç. Hala bile normal düşünüyoruz
Hı anladım canım ozaman ayrı tabi. Hayırlısı neyse o olsun. İlla normal diye zorlamaya gerek yok önemli olan bebeklerin sağlığı. Bende çok istiyorum normal olsun ama olurda bi aksilik olursa sezaryen olacak mecbur. Hayırlısı ile al kucağına canım :)Başka sebepler de var benim canım.
Inşallah hayırlı bir şekilde alırsın kucağına .çok uzamasin diye hepsini yazmadım.
Kızlar çok. Şükür 24 saatlik bir sancı serüveni ile. Sabaha karşı kavuştuk melegimle bı kez gördüm kuveze gitti doğum biraz uzadığı için cigerlerinin bitarafini temizleyemedi dedi Dr. Birde suyum geldikten 24 saat sonra geldiği için enfeksiyon olabilir dedi bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah kucaklariz Allah hepinize sağlıklı doğum nasip etsin kızlar hayırlısıyla sevip buyutelim meleklerimizii
Emira SY aydingelini
Bende de vajinal akıntı var ilk doğumumdan beri 6 yıldır geçmeyen bir akıntı. Açık renkli ,kokusuz, kaşıntı yapmayan bir akıntı. Her gün günlük ped kullanmak zorunda bırakan hatta günde 2 3 kez günlük pedi değiştirten bir akıntı. Hangi doktora gittiysem çözüm bulamadım. Şimdi normal doğumda bebeğin bu akıntı içinden geçecek olması, gözlerinin agzinin burnunun bu akıntıya temas edecek olması beni biraz da olsa endişelendiriyor ;(
Ama her an bir ıslaklık hep bir akıntı rahatsız ediyor canım. Bu kadar yoğun olmasi normal değildir heralde. Gittiğim doktorlarda da test yapılmadan antibiyotik antifungal ilaç yazıyor kullanıyorum ama hiç bir ise yaramıyor ben de kendi haline bırakmıştım artık başka bir sıkıntı vermediği için.Tarif ettiğin her kadında olan sağlıklı olma göstergesi olan normal akıntı değil mi canım?
Kızlar suyumuz tuvaletteyken gelirse nasıl anlıyoruz idrar sanmaktan korkuyorum
Hepsi o an tuvalette çıkmaz yani bi anda sağol valla tecrübesizlik işte herşeyden tedirgin oluyorumTek seferde gelip bitmiyor devamlı akmaya devam ediyor canim
idrari tutabilirsin. vajinayi sıķınca ama su tutulmuyor. osekilde anlamak mumkun.Kızlar suyumuz tuvaletteyken gelirse nasıl anlıyoruz idrar sanmaktan korkuyorum
Hepsi o an tuvalette çıkmaz yani bi anda sağol valla tecrübesizlik işte herşeyden tedirgin oluyorum
Kuzum yumurtalıklarınla alakalı bişeydir o illaki. Bende önceden adet öncesi falan olurdu akıntı. Hamileliğimde 3. Aydan beridir devam ediyo. O günlük pedi kullanmaktan bende mantar oldu nefret ettim günlük pedden 4 aydır daha yeni rahatladım çünkü ..Emira SY aydingelini
Bende de vajinal akıntı var ilk doğumumdan beri 6 yıldır geçmeyen bir akıntı. Açık renkli ,kokusuz, kaşıntı yapmayan bir akıntı. Her gün günlük ped kullanmak zorunda bırakan hatta günde 2 3 kez günlük pedi değiştirten bir akıntı. Hangi doktora gittiysem çözüm bulamadım. Şimdi normal doğumda bebeğin bu akıntı içinden geçecek olması, gözlerinin agzinin burnunun bu akıntıya temas edecek olması beni biraz da olsa endişelendiriyor ;(
Amin cnm çok sağol@Hebehubele R ruyam28 kizlar sizlerede gecmis olsun. en yakin zmanda toparlanip bebeklerinizle evinize donersiniz insallah. . allah sifa versin butun yogunbakimdaki bebislere . rabbim kimseye acilarini yasatmasin.
Canım çok sağol. Allah razı olsun@Hebehubele R ruyam28 kizlar dualarim bebeklerinizle persembe dogumda da dua edicem insallah sag salim kavusursunuz bi an once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?