Tez zamanda kavuşun inşallah yavrunuza.Kızlar çok. Şükür 24 saatlik bir sancı serüveni ile. Sabaha karşı kavuştuk melegimle bı kez gördüm kuveze gitti doğum biraz uzadığı için cigerlerinin bitarafini temizleyemedi dedi Dr. Birde suyum geldikten 24 saat sonra geldiği için enfeksiyon olabilir dedi bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah kucaklariz Allah hepinize sağlıklı doğum nasip etsin kızlar hayırlısıyla sevip buyutelim meleklerimizii
Niye öyle olmuş ki? Allah şifa versin bol bol öpüp koklarsın inşallah en kısa sürede bebeğini. Allah yardımcınız olsun. Güç kuvvet şifa versin size.Hepinizden Allah razi olsun . Bebegim iyiye doğru gidiyor ama hersey netlesmis degil. Rabbim kimseyi imtihan etmesin insallah. Doğumda benim bebegim de ölü doğmuş doğumdan sonra kendini unutup bebek nerde diye sordugumda size bilgi verecekler dediler . Iyi sandim odama getirdiler hala narkozun etkisiyle tam konusamazken bebeği sordum herkese esimi sordum. Esim yogunbakimdayms megerse. Birazdan bebekle gelcekler dediler. Sinra esim gelince herkes çıktı ve eşim ağlayarak anlatti . O an henuz narkozun etkisinde ölüyorum sandim cok zormus gerçekten. Hele beklemek saat geçmiyor saniye geçmiyor. Cok şükür görebildim 4 kere falan . Insan aşık oluyormuş gerçekten. Cok başkaymis. Hepinize tek tek dönemedim bizlete dua edin.hastanenin.yogun.bakimi.dolu 10 benekten 8 i yoğun bakimda. Dualarinizi eksik etmeyin insallah.
R ruyam28 rabbim sifa versin meleklerimze dualarm sizinle , ve bütün bu duruma düşen anne ve bebeklerle. İnşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularimza.
Bende de ileri derecede yetmezlik çıktı varis için. Şimdilik çorap dedi de almadım daha doğumdan sonra sulandırıcı başlatacaklar. Pıhtı gözükmedi şükür ki. Mantara müsait oluyoruz sanırım.Canım varis ve mantar bende de vardı ama doktorum bir kez bana bunlar yüzünden normal yapamazsın demedi. Hatta bundan 15 20 gün öncesine kadar mantardan ölüyodum resmen. 7günlük fitil ve krem kullandım çok şükür bitti bitecek. Ne kaşıntısı kaldı ne başka bişey. Varis hala var. Doktorumunda bilgisi var ama normal doğuma engel demedi hiç. Hala bile normal düşünüyoruz
Korkma canım o öyle az bi sıvı değil illa ki anlıyorsun. Bende su fazlaydı hep bu gebeliğimde de öyle. Su yoğun geldi 3 saat sonra doğum oldu bebeği aldı doktor hala su geliyordu.Kızlar suyumuz tuvaletteyken gelirse nasıl anlıyoruz idrar sanmaktan korkuyorum
Amin cnm. Rabbim razı olsun sizlerden. Sizlerede kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.Iyi akşamlar kızlar doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun.
Yoğun bakımda olan minik bebeklere de çok geçmiş olsun .
R ruyam28 ve @Hebehubele
En yakın zamanda bebeklerinize sağlıklı bir şekilde kavusursunuz inşallah.
Arkadaşlar bu bebekler için inşirah suresi okur musunuz bir defa ?
Onun faydasını çok görecekler.
Ben de 4 gün sonra doğum yapacağım .ne olacak ne bitecek hiç bilmiyorum. Korkular ve heyecan bir arada .
Allah im hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar bebekler nasip etsin
İnşallah cnm. AminAllah ikinize de sabırlar versin. Yavrularınıza da şifalar ihsan etsin en tez zamanda inşallah...
Gittiğim bir doktor günlük ped kullanma kağıt havlu koy sık sık değiştir demisti ama o da rahat olmuyor kayıyor çamaşırım kirleniyor. Evde yine kullanıyorum ama dışarı çıkarken mecbur pedKuzum yumurtalıklarınla alakalı bişeydir o illaki. Bende önceden adet öncesi falan olurdu akıntı. Hamileliğimde 3. Aydan beridir devam ediyo. O günlük pedi kullanmaktan bende mantar oldu nefret ettim günlük pedden 4 aydır daha yeni rahatladım çünkü ..
Ama illaki bi sebebi vardır o akıntının. Bende çok rahatsız oluyorum akıntı gelince yürüyemiyorm bi kötü oluyorum.
Zaten normal doğumda bebeğin alması gereken mikroplarda var. Öyle düşünüp kendi moralini bozma
Olur da suyun geldiğini anlamazsam bebeğin hareketleri azalıyomu yada kanama falan oluyomu sonrasında ordan anlaşılsa?.Bugün psikolojik olarak çok kötüyüm doktora gitsem bunun içinmi geldin diyecek diye gidemiyorum sürekli tedirginimSuyun gelirse anlarsın emin ol kuzum :) karnın filan yumuşuyor
Olur da suyun geldiğini anlamazsam bebeğin hareketleri azalıyomu yada kanama falan oluyomu sonrasında ordan anlaşılsa?.Bugün psikolojik olarak çok kötüyüm doktora gitsem bunun içinmi geldin diyecek diye gidemiyorum sürekli tedirginim
epiduralin etkisi 1,5 saat sürüyor. Ve o 1,5 saatte de ağrıyı hissediyorsunuz tamamen acısız ağrısıx diye bişey yok. Sadece acıyı daha az hissediyorsunuz.Epidural normal doğumda doğum anında hiç acı ağrı hissedilmiyomu?
13gün önce epidural normal doğum yaptım. Merak ettiğiniz bişey varsa yardımcı olabilirimHanımlar günaydın epidural normal Doğum hakkında bilgisi olan Yok mu hiç?
Sağolun kızlar cvp için. Valla en büyük korkum göğüs yarası bir de sütün gelmemesi. Öyle erken gelmesinden göğüs ucunun uyarılmasından falan korkmuyorum hiç. Haftada 1-2 Hindistan cevizi yağı sürüyorum zaten doğumu tetiklese o da tetiklerdi yani.ben geç kalmış olmaktan korktum kremi sürmek için.Bu hafta temizlik için kadın gelecek haftaya da kişisel temizlik işini halledicem ondan sonra doğsun yeter
Canm benim hayırlı olsun sen de atlatmışsın bu süreci. Rabbim uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallahdiğer kardeşleri ile arası nasıl bebişin
Kızlar çok. Şükür 24 saatlik bir sancı serüveni ile. Sabaha karşı kavuştuk melegimle bı kez gördüm kuveze gitti doğum biraz uzadığı için cigerlerinin bitarafini temizleyemedi dedi Dr. Birde suyum geldikten 24 saat sonra geldiği için enfeksiyon olabilir dedi bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah kucaklariz Allah hepinize sağlıklı doğum nasip etsin kızlar hayırlısıyla sevip buyutelim meleklerimizii
Yani acıya dayanamayıp kasılma kendini sıkma ihtimalide var o zaman teşekkürlerepiduralin etkisi 1,5 saat sürüyor. Ve o 1,5 saatte de ağrıyı hissediyorsunuz tamamen acısız ağrısıx diye bişey yok. Sadece acıyı daha az hissediyorsunuz.
Bende sorsam, ıkınıcağımız zamanı doktormu söylüyo şimdi dur şimdi ıkın gibi süreç nasıl ilerliyo?13gün önce epidural normal doğum yaptım. Merak ettiğiniz bişey varsa yardımcı olabilirim
Ben 6,5-7cm açıklıktan sonra dayanamadım yaptırdım epidurali. Ama niyetiniz varsa 4 cm de katateri taktırın en azından. Sancıyı çekerken çok zor oluyor taktırmak. Birde ıkınma hissi falan kaybolmuyor. O konuda rahat olunYani acıya dayanamayıp kasılma kendini sıkma ihtimalide var o zaman teşekkürler
Benim doğumuma doktorum girdi. Onun kontrolünde ilerledi tüm süreç. Aynı zamanda ebe de vardı. Ebenin eli sürekli karnımdaydı o sancıyı benden önce anladı. O ıkınmaya başla derken doktor gerisini devraldı.Bende sorsam, ıkınıcağımız zamanı doktormu söylüyo şimdi dur şimdi ıkın gibi süreç nasıl ilerliyo?
Ben 6,5-7cm açıklıktan sonra dayanamadım yaptırdım epidurali. Ama niyetiniz varsa 4 cm de katateri taktırın en azından. Sancıyı çekerken çok zor oluyor taktırmak. Birde ıkınma hissi falan kaybolmuyor. O konuda rahat olun
Benim doğumuma doktorum girdi. Onun kontrolünde ilerledi tüm süreç. Aynı zamanda ebe de vardı. Ebenin eli sürekli karnımdaydı o sancıyı benden önce anladı. O ıkınmaya başla derken doktor gerisini devraldı.
Rica ederim. Bende çok merak ediyordum epidurali bilmeden girdim nerdeyse doğuma. O yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum.Teşekkür ederim ilk gebeliğim herşeyi insan merak ediyo sağolun
Olur da suyun geldiğini anlamazsam bebeğin hareketleri azalıyomu yada kanama falan oluyomu sonrasında ordan anlaşılsa?.Bugün psikolojik olarak çok kötüyüm doktora gitsem bunun içinmi geldin diyecek diye gidemiyorum sürekli tedirginim
Bende yatak almadan önce baya araştırdım cnm ilk altı ay ortapedik ve yaylı olmasin diyo uzmanlar çünkü bebeğin omurga yapısini olumsuz etkiliyormus.cok yumusakta olmasın içine gomulmesin diyolar ben visko aldım en sonunda daha kullanmadık ama bilemiyorum.Bebek ilk doğduğunda yaylı yatakta yatmamalı mı? Sünger mi almak gerekiyo illaki acaba yaylı kullanan varmı?
Evet canım aynen doktor öncesinde anlatıyor ne zaman nasıl ikinman gerektiğini dogumdada soyluyo sancım siddetlendiginde ikiniyorsun acilmani beklerken asla ikinmak yok sadece doğum masasında ikincaksinBende sorsam, ıkınıcağımız zamanı doktormu söylüyo şimdi dur şimdi ıkın gibi süreç nasıl ilerliyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?