Rabbim evlatlarınız size bağışlasın. İnşallah bir an önce çıkarsınız.Hepinizden Allah razi olsun . Bebegim iyiye doğru gidiyor ama hersey netlesmis degil. Rabbim kimseyi imtihan etmesin insallah. Doğumda benim bebegim de ölü doğmuş doğumdan sonra kendini unutup bebek nerde diye sordugumda size bilgi verecekler dediler . Iyi sandim odama getirdiler hala narkozun etkisiyle tam konusamazken bebeği sordum herkese esimi sordum. Esim yogunbakimdayms megerse. Birazdan bebekle gelcekler dediler. Sinra esim gelince herkes çıktı ve eşim ağlayarak anlatti . O an henuz narkozun etkisinde ölüyorum sandim cok zormus gerçekten. Hele beklemek saat geçmiyor saniye geçmiyor. Cok şükür görebildim 4 kere falan . Insan aşık oluyormuş gerçekten. Cok başkaymis. Hepinize tek tek dönemedim bizlete dua edin.hastanenin.yogun.bakimi.dolu 10 benekten 8 i yoğun bakimda. Dualarinizi eksik etmeyin insallah.
@ruyam28 rabbim sifa versin meleklerimze dualarm sizinle , ve bütün bu duruma düşen anne ve bebeklerle. İnşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularimza.
Canım anlamamak mümkün degil derler..Hiç tasalanma illa bi belirti oluyormuşKızlar suyumuz tuvaletteyken gelirse nasıl anlıyoruz idrar sanmaktan korkuyorum
Üst üste akıntı gelir mi? Biraz şüpheye düştüm akşam turnusolla test etcem kızlar .
Kizlar selam, evde son hazirliklar devam ediyor pek yazamiyorum ama takip ediyorum sizi. Bebislerini kucaklarina alanlarin gozu aydin, allah anali babali buyutsun.darisi biz bekleyenlerin basina :)
epidural konusmussunuz,benim de ikinma ile ilgili endiselerim vardi. Ama cuma gunu kontrolumde anestezi doktoruyla konustum, biz onun dozunu ayarliyoruz ikinma hissi gelince hissediyorsunuz merak etmeyin dedi. Icim rahatladi biraz, kendi doktorumla da konusup karar verecegim.
Nisan olabilir. Ama bildigim akintilar zaten bazik turnusol bu yuzden cok guvenilir degil.
Yok kanlı değil kuzum
Eger acilma hizli olursa sikinti olabiliyormus. Bana ilk dogumda cok yalvarmama ragmen doktor yapmamisti. Dogumu zorluo acilman zaten hizli ilerliyor die. Ama epidural ile dogurup memnun kalan arkadaslarimda oldu. En kolay en rahat en saglikli nasil olacaksa oyle olsun insallah
Kizlar bugun kontrole gittim 37+4 üz 3300 kilomuz cok agrim oluyor 12 sinde sezeryanim vardi 10 kasima aldik dayanabilecegini dusunmuyorum dedi dr cunku gercekten agrim var kizlar 3 4 gundur yuruyemiyorum bacagima ceke ceke gidiyorum resmen kasigim agriyor ne tesadufturki beniisimin kafasida okasigin tam ustunde .bu da dil cikaran oglusum
Oy maşallah ya, dil de çıkarırmışKizlar bugun kontrole gittim 37+4 üz 3300 kilomuz cok agrim oluyor 12 sinde sezeryanim vardi 10 kasima aldik dayanabilecegini dusunmuyorum dedi dr cunku gercekten agrim var kizlar 3 4 gundur yuruyemiyorum bacagima ceke ceke gidiyorum resmen kasigim agriyor ne tesadufturki beniisimin kafasida okasigin tam ustunde .bu da dil cikaran oglusum
Ay bana hiç öyle ileri derecede falan demediler pıhtıyla alakalıda bişey demediler. Varis çorabı kullan dedi. Ama almadm bende. Sonra o raporu kendi doktoruma gösterdim çorap kullan dedi ama yine almadım :)))Tez zamanda kavuşun inşallah yavrunuza.
Niye öyle olmuş ki? Allah şifa versin bol bol öpüp koklarsın inşallah en kısa sürede bebeğini. Allah yardımcınız olsun. Güç kuvvet şifa versin size.
Bende de ileri derecede yetmezlik çıktı varis için. Şimdilik çorap dedi de almadım daha doğumdan sonra sulandırıcı başlatacaklar. Pıhtı gözükmedi şükür ki. Mantara müsait oluyoruz sanırım.
Korkma canım o öyle az bi sıvı değil illa ki anlıyorsun. Bende su fazlaydı hep bu gebeliğimde de öyle. Su yoğun geldi 3 saat sonra doğum oldu bebeği aldı doktor hala su geliyordu.
Canım kağıt havlu da sağlıklı değil. Ben giymediğim atletlerimi kestim koydum çamaşırıma sendr öyle yap. O günlük ped çok kötü ya. Ya da bana dokundu bilmiyorum ama bugün ağdaya gittim yine mantar tamamen bitmemiş canım yandı. Tövbe yani günlük pede..Gittiğim bir doktor günlük ped kullanma kağıt havlu koy sık sık değiştir demisti ama o da rahat olmuyor kayıyor çamaşırım kirleniyor. Evde yine kullanıyorum ama dışarı çıkarken mecbur ped
Sana da çok geçmiş olsun canim senin bayağı zor olmuş kaşıntı falan
Allahım ısırırım onu yaa. Yanaklar falan oy maşallah onaKizlar bugun kontrole gittim 37+4 üz 3300 kilomuz cok agrim oluyor 12 sinde sezeryanim vardi 10 kasima aldik dayanabilecegini dusunmuyorum dedi dr cunku gercekten agrim var kizlar 3 4 gundur yuruyemiyorum bacagima ceke ceke gidiyorum resmen kasigim agriyor ne tesadufturki beniisimin kafasida okasigin tam ustunde .bu da dil cikaran oglusum
Evt dr da ole soledi gulumseyip dil cikardi dedi sanirim erken gelicegi icin mutlu olduAyyyy çok tatlı masallah sanki gülüyor yerim onu
Kızlar benim belim çok fena ağrıyor ya iki gündür. Kasıklarım da ağrıyor devamlı ama özellikle belim kopuyor sanki orta yerden ayrılacak...
Ben bugun agridan nst bile cektiremedim dogru durust saga donuyom olmuyo sola donuyorum olmuyor belim kasiklarim kopuyor resmen duz yatinca tansiyonum dusuyo hemen ama nst sonucun guzel dedi ama ozellikle sag bacagimi suruyerek yurruyuyorum bebegin kafasida orda tamKızlar benim belim çok fena ağrıyor ya iki gündür. Kasıklarım da ağrıyor devamlı ama özellikle belim kopuyor sanki orta yerden ayrılacak...
Seninle gunlerimiz ayni bugun benimde dogum oncesi son kontroldu. 3030 gr cikti. Iyice inmis asagiya dedi. Ama bizim persembe zaten sezeryan olacak. Plesantamda yaslanmaya baslamis. 3 gun kaldi 38+6 dogum olacak. Ilk dogumumda 38+6 da olmustu. Ama o normal dogumdu belki seninde gelir bu hafta bitmedenSelam benim de 38+3 bugün kontrolde 3150 gram çıktı
Kafasını daha kanala tam sokmamış
İlk defa düzgün bi şekilde yüzünü gördük
Eki Görüntüle 2203372
Doğmaya pek niyeti yok gibi duruyor dedi doktorum.
Kasılmalar var 100-80 gibi değerlerde ama düzensiz
Epidural normal doğumda doğum anında hiç acı ağrı hissedilmiyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?