2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar selam, evde son hazirliklar devam ediyor pek yazamiyorum ama takip ediyorum sizi. Bebislerini kucaklarina alanlarin gozu aydin, allah anali babali buyutsun.darisi biz bekleyenlerin basina :)

epidural konusmussunuz,benim de ikinma ile ilgili endiselerim vardi. Ama cuma gunu kontrolumde anestezi doktoruyla konustum, biz onun dozunu ayarliyoruz ikinma hissi gelince hissediyorsunuz merak etmeyin dedi. Icim rahatladi biraz, kendi doktorumla da konusup karar verecegim.

Rabbim evlatlarınız size bağışlasın. İnşallah bir an önce çıkarsınız.

Doğum yapanlara hayırlı olsun. Ben arada girip okuyorum ama çok yazamıyorum. İçimden gelmiyor bir sıkıntılı hallerdeyim nedense. Doğum yaklaştığı için mi bilmem. Çarşamba çalışmaz raporumu alacağım 2 hafta evdeyim. Doğurmazsam tabi :)

Üst üste akıntı gelir mi? Biraz şüpheye düştüm akşam turnusolla test etcem kızlar .

Nisan olabilir. Ama bildigim akintilar zaten bazik turnusol bu yuzden cok guvenilir degil.

Eger acilma hizli olursa sikinti olabiliyormus. Bana ilk dogumda cok yalvarmama ragmen doktor yapmamisti. Dogumu zorluo acilman zaten hizli ilerliyor die. Ama epidural ile dogurup memnun kalan arkadaslarimda oldu. En kolay en rahat en saglikli nasil olacaksa oyle olsun insallah

Kizlar bugun kontrole gittim 37+4 üz 3300 kilomuz cok agrim oluyor 12 sinde sezeryanim vardi 10 kasima aldik dayanabilecegini dusunmuyorum dedi dr cunku gercekten agrim var kizlar 3 4 gundur yuruyemiyorum bacagima ceke ceke gidiyorum resmen kasigim agriyor ne tesadufturki beniisimin kafasida okasigin tam ustunde .bu da dil cikaran oglusum

Eklentiler

• 20181105_173230.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 75

Ayyyy çok tatlı masallah sanki gülüyor yerim onu

Oy maşallah ya, dil de çıkarırmış

Ay bana hiç öyle ileri derecede falan demediler pıhtıyla alakalıda bişey demediler. Varis çorabı kullan dedi. Ama almadm bende. Sonra o raporu kendi doktoruma gösterdim çorap kullan dedi ama yine almadım :)))
rabbim şifa versin ya zor cidden
Canım kağıt havlu da sağlıklı değil. Ben giymediğim atletlerimi kestim koydum çamaşırıma sendr öyle yap. O günlük ped çok kötü ya. Ya da bana dokundu bilmiyorum ama bugün ağdaya gittim yine mantar tamamen bitmemiş canım yandı. Tövbe yani günlük pede..
Allahım ısırırım onu yaa. Yanaklar falan oy maşallah ona

Bu arada gecenlerde endiselerimden bahsetmistim drda soledim bugun ikili testi riskliydi ama ole bisey olsa anlarmiydik simdiye kadar dedim doguncaya kadar bilemeyix dedi ama ben yuzunu gorur gormez solerim sana dedi yine bi endise kapladi beni

Kızlar benim belim çok fena ağrıyor ya iki gündür. Kasıklarım da ağrıyor devamlı ama özellikle belim kopuyor sanki orta yerden ayrılacak...

Canim artik son zamanlar masallah benim agrimayan yerim yok gece bi yanimdan bi yanima donerken canimi oyle yaktim ki resmen inledim aglicaktim utanmasam. Normaldir die dusunuyorum. Artik her yere baski yapio findiklar :)

Kızlar benim belim çok fena ağrıyor ya iki gündür. Kasıklarım da ağrıyor devamlı ama özellikle belim kopuyor sanki orta yerden ayrılacak...
Ben bugun agridan nst bile cektiremedim dogru durust saga donuyom olmuyo sola donuyorum olmuyor belim kasiklarim kopuyor resmen duz yatinca tansiyonum dusuyo hemen ama nst sonucun guzel dedi ama ozellikle sag bacagimi suruyerek yurruyuyorum bebegin kafasida orda tam

Seninle gunlerimiz ayni bugun benimde dogum oncesi son kontroldu. 3030 gr cikti. Iyice inmis asagiya dedi. Ama bizim persembe zaten sezeryan olacak. Plesantamda yaslanmaya baslamis. 3 gun kaldi 38+6 dogum olacak. Ilk dogumumda 38+6 da olmustu. Ama o normal dogumdu belki seninde gelir bu hafta bitmeden

Kızlar merhaba bugün beyin damarındaki pıhtıdan dolayı nöbet geçirdim. Hamilelerde ve lohusalarda görülebiliyormuş. 1 haftalık yavrumdan ayrıldım radyasyondan sütümü sağıp döküyorum. Nörolojide yoğun bakımda tedavi görüyorum. Allah rızası için dua edin. Rabbim beni öncelikle evladıma sonra tüm aileme sevenlerime bağışlasın. Çok korkunçtu bilincimi kaybetmişim anlık felç geçirmişim. Allahtan erken yaşadım bu durumu. Geç farketsem her şey daha başka olabilirmiş. Lütfen siz de özellikle spinal sezaryenliler vs ters gittiğini düşündüğünüz bir şey hissederseniz doktora gidin hemen. Ben ateşten kadındoğuma gittim ateşim düşük denilip eve yollandım. Ve eve gelir gelmez nöbet geçirdim. Sizi en iyi siz bilirsiniz. Lütfen dua edin evime yavruma sevdiklerime dönmek istiyorum. Çocuğum burnumda tütüyor.

Epidural normal doğumda doğum anında hiç acı ağrı hissedilmiyomu?

Hissedince agri kesiciyi aciyosun ama cogu onermiyo. Cunku soyle bir sikintisi varmis. Sen aci gelince agri kesiciyi verdigin icin ikinamiyosun. Epudural icinde zatn bi 4 cm aciklik olmasi gerekiyor. Bende doktoruma soyledim ama riskli ikinamayip kanalda sikisan bebek oluyo cikaramiyoruz dedi. Hatta gecende bi hastaya oyle yapmis ikin dedikce kadin guluyomus ikinamiyorm demis. Sonuc ise bebegi vakumla cekmisler. Ben duyunca korktum sahsen agri cekerken dogum daha kolay olur gibi geliyor yine de tercih meselesi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…