Ya ne kadar güzel maşallah. Değiyor değil mi o ağrılara.Kizlar bugun kontrole gittim 37+4 üz 3300 kilomuz cok agrim oluyor 12 sinde sezeryanim vardi 10 kasima aldik dayanabilecegini dusunmuyorum dedi dr cunku gercekten agrim var kizlar 3 4 gundur yuruyemiyorum bacagima ceke ceke gidiyorum resmen kasigim agriyor ne tesadufturki beniisimin kafasida okasigin tam ustunde .bu da dil cikaran oglusum
Pıhtı olmadığı için dememiştir çünkü tehlikeliymiş o durum. Demek ki o kadar ağır değil sende durumlar. İyi maşallah. Çorap rahatlatır herhalde. Dıştan gözükmüyor ama kadıklarımda bile çıkmış.Ay bana hiç öyle ileri derecede falan demediler pıhtıyla alakalıda bişey demediler. Varis çorabı kullan dedi. Ama almadm bende. Sonra o raporu kendi doktoruma gösterdim çorap kullan dedi ama yine almadım :)))
rabbim şifa versin ya zor cidden
Canım kağıt havlu da sağlıklı değil. Ben giymediğim atletlerimi kestim koydum çamaşırıma sendr öyle yap. O günlük ped çok kötü ya. Ya da bana dokundu bilmiyorum ama bugün ağdaya gittim yine mantar tamamen bitmemiş canım yandı. Tövbe yani günlük pede..
Allahım ısırırım onu yaa. Yanaklar falan oy maşallah ona
Çok sevimli maşallah.Selam benim de 38+3 bugün kontrolde 3150 gram çıktı
Kafasını daha kanala tam sokmamış
İlk defa düzgün bi şekilde yüzünü gördük
Eki Görüntüle 2203372
Doğmaya pek niyeti yok gibi duruyor dedi doktorum.
Kasılmalar var 100-80 gibi değerlerde ama düzensiz
Bende öyle düşündüm şimdi ya ıkınamazsam ortası olması lazımHissedince agri kesiciyi aciyosun ama cogu onermiyo. Cunku soyle bir sikintisi varmis. Sen aci gelince agri kesiciyi verdigin icin ikinamiyosun. Epudural icinde zatn bi 4 cm aciklik olmasi gerekiyor. Bende doktoruma soyledim ama riskli ikinamayip kanalda sikisan bebek oluyo cikaramiyoruz dedi. Hatta gecende bi hastaya oyle yapmis ikin dedikce kadin guluyomus ikinamiyorm demis. Sonuc ise bebegi vakumla cekmisler. Ben duyunca korktum sahsen agri cekerken dogum daha kolay olur gibi geliyor yine de tercih meselesi tabi
Kızlar merhaba bugün beyin damarındaki pıhtıdan dolayı nöbet geçirdim. Hamilelerde ve lohusalarda görülebiliyormuş. 1 haftalık yavrumdan ayrıldım radyasyondan sütümü sağıp döküyorum. Nörolojide yoğun bakımda tedavi görüyorum. Allah rızası için dua edin. Rabbim beni öncelikle evladıma sonra tüm aileme sevenlerime bağışlasın. Çok korkunçtu bilincimi kaybetmişim anlık felç geçirmişim. Allahtan erken yaşadım bu durumu. Geç farketsem her şey daha başka olabilirmiş. Lütfen siz de özellikle spinal sezaryenliler vs ters gittiğini düşündüğünüz bir şey hissederseniz doktora gidin hemen. Ben ateşten kadındoğuma gittim ateşim düşük denilip eve yollandım. Ve eve gelir gelmez nöbet geçirdim. Sizi en iyi siz bilirsiniz. Lütfen dua edin evime yavruma sevdiklerime dönmek istiyorum. Çocuğum burnumda tütüyor.
Bende öyle düşündüm şimdi ya ıkınamazsam ortası olması lazım
Degmezmi hele dogsunlar bak hic bi agri sızi kalmiyo unutuveriyosunYa ne kadar güzel maşallah. Değiyor değil mi o ağrılara.
Pıhtı olmadığı için dememiştir çünkü tehlikeliymiş o durum. Demek ki o kadar ağır değil sende durumlar. İyi maşallah. Çorap rahatlatır herhalde. Dıştan gözükmüyor ama kadıklarımda bile çıkmış.
Doktor bana da havlu kağıdı önermedi. Günde 20 kere de olsa penye çamaşır kullan, dedi.Ama o kolayıma geliyor; 3 yaprak katlayarak koyup atmak.
Çok sevimli maşallah.
Evt dr da ole soledi gulumseyip dil cikardi dedi sanirim erken gelicegi icin mutlu oldu
Seninle gunlerimiz ayni bugun benimde dogum oncesi son kontroldu. 3030 gr cikti. Iyice inmis asagiya dedi. Ama bizim persembe zaten sezeryan olacak. Plesantamda yaslanmaya baslamis. 3 gun kaldi 38+6 dogum olacak. Ilk dogumumda 38+6 da olmustu. Ama o normal dogumdu belki seninde gelir bu hafta bitmeden
Kızlar merhaba bugün beyin damarındaki pıhtıdan dolayı nöbet geçirdim. Hamilelerde ve lohusalarda görülebiliyormuş. 1 haftalık yavrumdan ayrıldım radyasyondan sütümü sağıp döküyorum. Nörolojide yoğun bakımda tedavi görüyorum. Allah rızası için dua edin. Rabbim beni öncelikle evladıma sonra tüm aileme sevenlerime bağışlasın. Çok korkunçtu bilincimi kaybetmişim anlık felç geçirmişim. Allahtan erken yaşadım bu durumu. Geç farketsem her şey daha başka olabilirmiş. Lütfen siz de özellikle spinal sezaryenliler vs ters gittiğini düşündüğünüz bir şey hissederseniz doktora gidin hemen. Ben ateşten kadındoğuma gittim ateşim düşük denilip eve yollandım. Ve eve gelir gelmez nöbet geçirdim. Sizi en iyi siz bilirsiniz. Lütfen dua edin evime yavruma sevdiklerime dönmek istiyorum. Çocuğum burnumda tütüyor.
Canim merhaba seninle günümüz ayni nasilsin iyimisin agrin sizin varmi neler oluyor son günlerdeAllah mutluluğunu daim etsin, ailesine de mutluluklar getirsin isimsiz prens :)
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim evladına sevdiklerine bağışlasın.Dualarım seninle.. Tez zamanda şifanı versin Allahım.. Neden kaynaklandığı belli mi, spinalle mi bağlantısı varmış?Kızlar merhaba bugün beyin damarındaki pıhtıdan dolayı nöbet geçirdim. Hamilelerde ve lohusalarda görülebiliyormuş. 1 haftalık yavrumdan ayrıldım radyasyondan sütümü sağıp döküyorum. Nörolojide yoğun bakımda tedavi görüyorum. Allah rızası için dua edin. Rabbim beni öncelikle evladıma sonra tüm aileme sevenlerime bağışlasın. Çok korkunçtu bilincimi kaybetmişim anlık felç geçirmişim. Allahtan erken yaşadım bu durumu. Geç farketsem her şey daha başka olabilirmiş. Lütfen siz de özellikle spinal sezaryenliler vs ters gittiğini düşündüğünüz bir şey hissederseniz doktora gidin hemen. Ben ateşten kadındoğuma gittim ateşim düşük denilip eve yollandım. Ve eve gelir gelmez nöbet geçirdim. Sizi en iyi siz bilirsiniz. Lütfen dua edin evime yavruma sevdiklerime dönmek istiyorum. Çocuğum burnumda tütüyor.
Ay kuzumm, rabbim evladına bağışlamış seni ki erkenden farkedilmiş. Tekrarı ve benzeri yaşanmaz inşallah. Allahım korusun bian önce kuzuna ailene kavuş inşallah. Dua edicem senin için bol bol canım iyi haberlerini bekliyorum Allha emanetsinKızlar merhaba bugün beyin damarındaki pıhtıdan dolayı nöbet geçirdim. Hamilelerde ve lohusalarda görülebiliyormuş. 1 haftalık yavrumdan ayrıldım radyasyondan sütümü sağıp döküyorum. Nörolojide yoğun bakımda tedavi görüyorum. Allah rızası için dua edin. Rabbim beni öncelikle evladıma sonra tüm aileme sevenlerime bağışlasın. Çok korkunçtu bilincimi kaybetmişim anlık felç geçirmişim. Allahtan erken yaşadım bu durumu. Geç farketsem her şey daha başka olabilirmiş. Lütfen siz de özellikle spinal sezaryenliler vs ters gittiğini düşündüğünüz bir şey hissederseniz doktora gidin hemen. Ben ateşten kadındoğuma gittim ateşim düşük denilip eve yollandım. Ve eve gelir gelmez nöbet geçirdim. Sizi en iyi siz bilirsiniz. Lütfen dua edin evime yavruma sevdiklerime dönmek istiyorum. Çocuğum burnumda tütüyor.
Aynen canım demek çok kötü değil ki söylenmedi bana. Benim damarlarım belli oluyo ama sol bacağımdaki damarm hamilelikte sürekli mosmor kaldı.Ya ne kadar güzel maşallah. Değiyor değil mi o ağrılara.
Pıhtı olmadığı için dememiştir çünkü tehlikeliymiş o durum. Demek ki o kadar ağır değil sende durumlar. İyi maşallah. Çorap rahatlatır herhalde. Dıştan gözükmüyor ama kadıklarımda bile çıkmış.
Doktor bana da havlu kağıdı önermedi. Günde 20 kere de olsa penye çamaşır kullan, dedi.Ama o kolayıma geliyor; 3 yaprak katlayarak koyup atmak.
Çok sevimli maşallah.
Canim merhaba seninle günümüz ayni nasilsin iyimisin agrin sizin varmi neler oluyor son günlerde
Canım benim çok geçmiş olsun. Pıhtı geçici miydi? Herhangi bir kan sulandırıcı tedavi uygulandı mı? Allah evladına bağışlasın inşallah. Umarın en kısa zamanda evine dönersin.Kızlar merhaba bugün beyin damarındaki pıhtıdan dolayı nöbet geçirdim. Hamilelerde ve lohusalarda görülebiliyormuş. 1 haftalık yavrumdan ayrıldım radyasyondan sütümü sağıp döküyorum. Nörolojide yoğun bakımda tedavi görüyorum. Allah rızası için dua edin. Rabbim beni öncelikle evladıma sonra tüm aileme sevenlerime bağışlasın. Çok korkunçtu bilincimi kaybetmişim anlık felç geçirmişim. Allahtan erken yaşadım bu durumu. Geç farketsem her şey daha başka olabilirmiş. Lütfen siz de özellikle spinal sezaryenliler vs ters gittiğini düşündüğünüz bir şey hissederseniz doktora gidin hemen. Ben ateşten kadındoğuma gittim ateşim düşük denilip eve yollandım. Ve eve gelir gelmez nöbet geçirdim. Sizi en iyi siz bilirsiniz. Lütfen dua edin evime yavruma sevdiklerime dönmek istiyorum. Çocuğum burnumda tütüyor.
Ne kadar huzurlu görünüyor içerde baya rahat heraldeSelam benim de 38+3 bugün kontrolde 3150 gram çıktı
Kafasını daha kanala tam sokmamış
İlk defa düzgün bi şekilde yüzünü gördük
Eki Görüntüle 2203372
Doğmaya pek niyeti yok gibi duruyor dedi doktorum.
Kasılmalar var 100-80 gibi değerlerde ama düzensiz
Amin inşallah bende aynı düşüncelerdeyimIste o an ona karar veremem diyorm ben. Canim tatli cunku. Insan dusunemiyor ki o an saglikli bi sekilde. Olursa normal dogurcam olmazsa sezeryan dusunmuyorm bi sekilde vucut aciya da alisir yani yapcak bisey yok. Insallah sagliklica kucagimiza aliriz
Ben genel olarak iyiyim canim surekli uyuyorum hamileligimin basindan beri uykuya fazlasi ile düşkünlüğüm var bugun sadece karnimda batma oluyor belimde de ince bi sızı ama rahatsiz edecek sekilde deil kasiklarimda baskiyi bnde hissediorum ama yogun deil alt tarafimda yatarken birden aci oluyor bsey batiyormus gibi iki kere oldu ama aciliydi o benim ilk bebegim korku heyecan hersey mevcut artk gelirmi yaklastimi zaman die düşünüp duruyorum❤Bu ara kasıklara doğru baskı hissediyorum sanki karnım aşağı inmeye başladı :) bazen yattığım yerden kalkınca da bel bölgesinda bacakların birleştiği yerde sizlama tarzı agri oluyor. Karnım çoğunlukla taş gibi sert ama kasılma veya sancı gibi değil. Bunun dışında en büyük derdim kötü kokulu akıntı olması.
Ayrica halsizlik var devamlı uyumak istiyorum. Her saniye acaba suyum gelir mi acaba bugün bebek doğar mı diye düşünüyorum
Heyecan ve endişe had safhada. İkinci bebek olunca ne yaşayacağımı bilmek hem bir nebze kendime güvenmemi sağlıyor hem de kendimi kurbanlık koyun gibi hissetmeme neden oluyor
Sen nasılsın canım?
Canım 5 sn anca sürüyor. Derin bi nefes al ve gözlerini kapat. Nasıl yaptığının çok bi önemi yok İnan ki. Bana ultrasona girdiğim sedyede yaptı hemen bitti. Dr um da çok tatlı dillidir Allah razı olsun ben çok rahattım.Merhaba kizlar bugun 38. Haftaya girdik yarin cati muayenem var ve vajinismus gecmisimden dolayi baya korkuyorum. İki parmak girip saga sola ceviriyorlar mi nasil oluyor bu muayene aydinlatsaniz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?