2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya ne kadar güzel maşallah. Değiyor değil mi o ağrılara.

Pıhtı olmadığı için dememiştir çünkü tehlikeliymiş o durum. Demek ki o kadar ağır değil sende durumlar. İyi maşallah. Çorap rahatlatır herhalde. Dıştan gözükmüyor ama kadıklarımda bile çıkmış.
Doktor bana da havlu kağıdı önermedi. Günde 20 kere de olsa penye çamaşır kullan, dedi.Ama o kolayıma geliyor; 3 yaprak katlayarak koyup atmak.

Çok sevimli maşallah.

Bende öyle düşündüm şimdi ya ıkınamazsam ortası olması lazım

Cok gecmis olsun canim allah korumus. Insallah bi an once evine yawruna donersin. Anestezi ile ilgisi mi varmiski bu durumun. Sende tansiyon sikintisi vardi degilmi onunla ilgisi olabilirmi ne aciklama yapti doktorlar.

Bende öyle düşündüm şimdi ya ıkınamazsam ortası olması lazım

Iste o an ona karar veremem diyorm ben. Canim tatli cunku. Insan dusunemiyor ki o an saglikli bi sekilde. Olursa normal dogurcam olmazsa sezeryan dusunmuyorm bi sekilde vucut aciya da alisir yani yapcak bisey yok. Insallah sagliklica kucagimiza aliriz

Degmezmi hele dogsunlar bak hic bi agri sızi kalmiyo unutuveriyosun

Yaaa senin günü belli ya süper bişey bence bu :)
Hadi hayırlısıyla al kucağına. İnşallah benim de bu hafta içinde olur. Bugün de yarın da ne zaman isterse ben hazırım :)

İnanmıyorum ya Allah korumuş
Çok geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşirsin
Çok çok üzüldüm bunu yaşadığına

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim tüm anneleri evlatlarına, tüm kuzucuklari da annelerine bağışlasın...

C
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim evladına sevdiklerine bağışlasın.Dualarım seninle.. Tez zamanda şifanı versin Allahım.. Neden kaynaklandığı belli mi, spinalle mi bağlantısı varmış?

Ay kuzumm, rabbim evladına bağışlamış seni ki erkenden farkedilmiş. Tekrarı ve benzeri yaşanmaz inşallah. Allahım korusun bian önce kuzuna ailene kavuş inşallah. Dua edicem senin için bol bol canım iyi haberlerini bekliyorum Allha emanetsin
Aynen canım demek çok kötü değil ki söylenmedi bana. Benim damarlarım belli oluyo ama sol bacağımdaki damarm hamilelikte sürekli mosmor kaldı.
Bende öyle yapıyorum valla evde sürekli çamaşır değişiyorum tamam ama dışarıda o akıntı lök diye gelince yürüyüşüm bile değişiyo iğrenç hissedigorum. İşin kötüsü çok yüryünce o havlu parçalanıyo. Parçalanması daha riskliymiş çünkü rahim onu içeri çekiyomuş aman dikkat et

Canim merhaba seninle günümüz ayni nasilsin iyimisin agrin sizin varmi neler oluyor son günlerde

Bu ara kasıklara doğru baskı hissediyorum sanki karnım aşağı inmeye başladı :) bazen yattığım yerden kalkınca da bel bölgesinda bacakların birleştiği yerde sizlama tarzı agri oluyor. Karnım çoğunlukla taş gibi sert ama kasılma veya sancı gibi değil. Bunun dışında en büyük derdim kötü kokulu akıntı olması.
Ayrica halsizlik var devamlı uyumak istiyorum. Her saniye acaba suyum gelir mi acaba bugün bebek doğar mı diye düşünüyorum
Heyecan ve endişe had safhada. İkinci bebek olunca ne yaşayacağımı bilmek hem bir nebze kendime güvenmemi sağlıyor hem de kendimi kurbanlık koyun gibi hissetmeme neden oluyor
Sen nasılsın canım?

Canım benim çok geçmiş olsun. Pıhtı geçici miydi? Herhangi bir kan sulandırıcı tedavi uygulandı mı? Allah evladına bağışlasın inşallah. Umarın en kısa zamanda evine dönersin.

Ne kadar huzurlu görünüyor içerde baya rahat heralde

Amin inşallah bende aynı düşüncelerdeyim

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dualarımız seninle merak etme iyiki erken farketmişsin evet bi an önce toparlanırsın canım inşallah üzme kendini

Merhaba kizlar bugun 38. Haftaya girdik yarin cati muayenem var ve vajinismus gecmisimden dolayi baya korkuyorum. İki parmak girip saga sola ceviriyorlar mi nasil oluyor bu muayene aydinlatsaniz beni

Ben genel olarak iyiyim canim surekli uyuyorum hamileligimin basindan beri uykuya fazlasi ile düşkünlüğüm var bugun sadece karnimda batma oluyor belimde de ince bi sızı ama rahatsiz edecek sekilde deil kasiklarimda baskiyi bnde hissediorum ama yogun deil alt tarafimda yatarken birden aci oluyor bsey batiyormus gibi iki kere oldu ama aciliydi o benim ilk bebegim korku heyecan hersey mevcut artk gelirmi yaklastimi zaman die düşünüp duruyorum❤

Merhaba kizlar bugun 38. Haftaya girdik yarin cati muayenem var ve vajinismus gecmisimden dolayi baya korkuyorum. İki parmak girip saga sola ceviriyorlar mi nasil oluyor bu muayene aydinlatsaniz beni
Canım 5 sn anca sürüyor. Derin bi nefes al ve gözlerini kapat. Nasıl yaptığının çok bi önemi yok İnan ki. Bana ultrasona girdiğim sedyede yaptı hemen bitti. Dr um da çok tatlı dillidir Allah razı olsun ben çok rahattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…