- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Maşallah ne güzel bir kızın var annesi, son kontrolde karar verdi demek kendini göstermeyeSelam benim de 38+3 bugün kontrolde 3150 gram çıktı
Kafasını daha kanala tam sokmamış
İlk defa düzgün bi şekilde yüzünü gördük
Eki Görüntüle 2203372
Doğmaya pek niyeti yok gibi duruyor dedi doktorum.
Kasılmalar var 100-80 gibi değerlerde ama düzensiz
Allah yardımcınız olsun canım, şifalar versin, seni kuzuna bağışlasın. İyi ki fark etmişsin, Allah daha büyüklerinden korusun...Kızlar merhaba bugün beyin damarındaki pıhtıdan dolayı nöbet geçirdim. Hamilelerde ve lohusalarda görülebiliyormuş. 1 haftalık yavrumdan ayrıldım radyasyondan sütümü sağıp döküyorum. Nörolojide yoğun bakımda tedavi görüyorum. Allah rızası için dua edin. Rabbim beni öncelikle evladıma sonra tüm aileme sevenlerime bağışlasın. Çok korkunçtu bilincimi kaybetmişim anlık felç geçirmişim. Allahtan erken yaşadım bu durumu. Geç farketsem her şey daha başka olabilirmiş. Lütfen siz de özellikle spinal sezaryenliler vs ters gittiğini düşündüğünüz bir şey hissederseniz doktora gidin hemen. Ben ateşten kadındoğuma gittim ateşim düşük denilip eve yollandım. Ve eve gelir gelmez nöbet geçirdim. Sizi en iyi siz bilirsiniz. Lütfen dua edin evime yavruma sevdiklerime dönmek istiyorum. Çocuğum burnumda tütüyor.
Ben genel olarak iyiyim canim surekli uyuyorum hamileligimin basindan beri uykuya fazlasi ile düşkünlüğüm var bugun sadece karnimda batma oluyor belimde de ince bi sızı ama rahatsiz edecek sekilde deil kasiklarimda baskiyi bnde hissediorum ama yogun deil alt tarafimda yatarken birden aci oluyor bsey batiyormus gibi iki kere oldu ama aciliydi o benim ilk bebegim korku heyecan hersey mevcut artk gelirmi yaklastimi zaman die düşünüp duruyorum❤
Hım herhangi bi şey yok eski gelenlerle aynı devam etmedi. Turnusol pedde bulamadı eşim zaten bi tane eczanede var orasıda esımle mesafe var dıye gitme dedım. Yol ustu medıkalcılerden berı sordu kımısı kırtasıyede olmuyomuydu o sordugunuz demıs kımısı boş boş bakmış anlamamısEdiz Enesin Annesi Illa kanli olmasina gerek yok canim benim acik yesil sumuksu gelmisti. Ilk dogumda. Bundada az az gelmeye basladi ayni sekilde doktora anlattim nisan oldugunu soyluyor. 3 gun sonra sezeryan olucam durur heralde o kadar
Aynı durumu yaşıyorum resmen belim karnım kasıklarım ama kısa süreli değil sürekli ağrı gibi gece karın ağrısıyla uyanıyorum ... sağ bacak sürünüyor... bir yerden kalkarken karnım yere düşcek gibi oluyor... bunlara rağmen ntsde çok az sancım çıktı anaam çoğu nasıl acaba düşünemedim valla ... artık çok zorBen bugun agridan nst bile cektiremedim dogru durust saga donuyom olmuyo sola donuyorum olmuyor belim kasiklarim kopuyor resmen duz yatinca tansiyonum dusuyo hemen ama nst sonucun guzel dedi ama ozellikle sag bacagimi suruyerek yurruyuyorum bebegin kafasida orda tam
Ewt nasil gececek derken sona geldik allah yardimcimiz olsun3 hafta bile kalmadı şaka gibi :)
Allah esirgemiş canım. Ne büyük badire atlatmışsın. Tez zamanda sağlığına kavuş inşallah.Kızlar merhaba bugün beyin damarındaki pıhtıdan dolayı nöbet geçirdim. Hamilelerde ve lohusalarda görülebiliyormuş. 1 haftalık yavrumdan ayrıldım radyasyondan sütümü sağıp döküyorum. Nörolojide yoğun bakımda tedavi görüyorum. Allah rızası için dua edin. Rabbim beni öncelikle evladıma sonra tüm aileme sevenlerime bağışlasın. Çok korkunçtu bilincimi kaybetmişim anlık felç geçirmişim. Allahtan erken yaşadım bu durumu. Geç farketsem her şey daha başka olabilirmiş. Lütfen siz de özellikle spinal sezaryenliler vs ters gittiğini düşündüğünüz bir şey hissederseniz doktora gidin hemen. Ben ateşten kadındoğuma gittim ateşim düşük denilip eve yollandım. Ve eve gelir gelmez nöbet geçirdim. Sizi en iyi siz bilirsiniz. Lütfen dua edin evime yavruma sevdiklerime dönmek istiyorum. Çocuğum burnumda tütüyor.
Bilekten yukarı şişlik varsa doktorunu bilgilendir canım.3gündür ayaklarım felaket şişiyor bi anda ödem patlamasına tutuldum
rabarbaa Kozmogirl17
Çok sağolun kızlar ya. Son günler valla bir acayipmiş, her gün ayrı heyecan. Benim bir de fibromiyaljim var, ondan mı oluyor ağrılar yoksa bebişten mi anlamıyorum. Ne olursa olsun artık, zaten vuslata az kaldı ya dayanacağız yapacak bir şey yok
Maşallah ne güzel bir kızın var annesi, son kontrolde karar verdi demek kendini göstermeyemaşallah
Allah yardımcınız olsun canım, şifalar versin, seni kuzuna bağışlasın. İyi ki fark etmişsin, Allah daha büyüklerinden korusun...
Kizlar bugun kontrole gittim 37+4 üz 3300 kilomuz cok agrim oluyor 12 sinde sezeryanim vardi 10 kasima aldik dayanabilecegini dusunmuyorum dedi dr cunku gercekten agrim var kizlar 3 4 gundur yuruyemiyorum bacagima ceke ceke gidiyorum resmen kasigim agriyor ne tesadufturki beniisimin kafasida okasigin tam ustunde .bu da dil cikaran oglusum
Selam benim de 38+3 bugün kontrolde 3150 gram çıktı
Kafasını daha kanala tam sokmamış
İlk defa düzgün bi şekilde yüzünü gördük
Eki Görüntüle 2203372
Doğmaya pek niyeti yok gibi duruyor dedi doktorum.
Kasılmalar var 100-80 gibi değerlerde ama düzensiz
Kızlar merhaba bugün beyin damarındaki pıhtıdan dolayı nöbet geçirdim. Hamilelerde ve lohusalarda görülebiliyormuş. 1 haftalık yavrumdan ayrıldım radyasyondan sütümü sağıp döküyorum. Nörolojide yoğun bakımda tedavi görüyorum. Allah rızası için dua edin. Rabbim beni öncelikle evladıma sonra tüm aileme sevenlerime bağışlasın. Çok korkunçtu bilincimi kaybetmişim anlık felç geçirmişim. Allahtan erken yaşadım bu durumu. Geç farketsem her şey daha başka olabilirmiş. Lütfen siz de özellikle spinal sezaryenliler vs ters gittiğini düşündüğünüz bir şey hissederseniz doktora gidin hemen. Ben ateşten kadındoğuma gittim ateşim düşük denilip eve yollandım. Ve eve gelir gelmez nöbet geçirdim. Sizi en iyi siz bilirsiniz. Lütfen dua edin evime yavruma sevdiklerime dönmek istiyorum. Çocuğum burnumda tütüyor.
Seninde az kalmis gercekten cok kotuyum ben ilk gebeligimde hic bole yasamadim dedigin gibi nst de sanci yok ama sagimdan soluma bile donemiyorum o derece agrim fazlaAynı durumu yaşıyorum resmen belim karnım kasıklarım ama kısa süreli değil sürekli ağrı gibi gece karın ağrısıyla uyanıyorum ... sağ bacak sürünüyor... bir yerden kalkarken karnım yere düşcek gibi oluyor... bunlara rağmen ntsde çok az sancım çıktı anaam çoğu nasıl acaba düşünemedim valla ... artık çok zor((
Dr da ole dedi biraz sık disini dedi 38 i atlatalim bari dedi 2 gun geri cekti iste bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi sag salim alalimda yavrularimizirabarbaa Kozmogirl17
Çok sağolun kızlar ya. Son günler valla bir acayipmiş, her gün ayrı heyecan. Benim bir de fibromiyaljim var, ondan mı oluyor ağrılar yoksa bebişten mi anlamıyorum. Ne olursa olsun artık, zaten vuslata az kaldı ya dayanacağız yapacak bir şey yok
Maşallah ne güzel bir kızın var annesi, son kontrolde karar verdi demek kendini göstermeyemaşallah
Allah yardımcınız olsun canım, şifalar versin, seni kuzuna bağışlasın. İyi ki fark etmişsin, Allah daha büyüklerinden korusun...
Amin canim amin aynen ole isimsiz gercekten yilan hikayesine dondu isim konusu koraydada aynisi olmustu ama canim dogum tarihini 10 kasimla guncelleyebilirsin bu aradaAllah mutluluğunu daim etsin, ailesine de mutluluklar getirsin isimsiz prens :)
Ben de gelen sudan şüpheleniyorum diye o pedden alayım dedim. Eşimle gittik eczaneye eczane sahibi kadın bana "22 yıllık eczacıyım ben öyle bir şey duymadım" dedi. İsimlerini söyledim direkt markalarını yani, ondan sonra "belki doğum hastanelerinin karşısındaki eczaneler bilir" dedi... Biz de gülerek çıktık eczaneden. Şaka gibi gerçektenHım herhangi bi şey yok eski gelenlerle aynı devam etmedi. Turnusol pedde bulamadı eşim zaten bi tane eczanede var orasıda esımle mesafe var dıye gitme dedım. Yol ustu medıkalcılerden berı sordu kımısı kırtasıyede olmuyomuydu o sordugunuz demıs kımısı boş boş bakmış anlamamıseczacı olup bilmemekde komik tabi bulundurmamak ayrıca bi komık. Kırtasıyede satılan bısey sanmak ise tamamen acınası bi hal 6 günüm kaldı benimde .
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. Allahtan hemen farkedilmiş. İyileş biran önce annesi. Yavru kuş seni bekliyor.Kızlar merhaba bugün beyin damarındaki pıhtıdan dolayı nöbet geçirdim. Hamilelerde ve lohusalarda görülebiliyormuş. 1 haftalık yavrumdan ayrıldım radyasyondan sütümü sağıp döküyorum. Nörolojide yoğun bakımda tedavi görüyorum. Allah rızası için dua edin. Rabbim beni öncelikle evladıma sonra tüm aileme sevenlerime bağışlasın. Çok korkunçtu bilincimi kaybetmişim anlık felç geçirmişim. Allahtan erken yaşadım bu durumu. Geç farketsem her şey daha başka olabilirmiş. Lütfen siz de özellikle spinal sezaryenliler vs ters gittiğini düşündüğünüz bir şey hissederseniz doktora gidin hemen. Ben ateşten kadındoğuma gittim ateşim düşük denilip eve yollandım. Ve eve gelir gelmez nöbet geçirdim. Sizi en iyi siz bilirsiniz. Lütfen dua edin evime yavruma sevdiklerime dönmek istiyorum. Çocuğum burnumda tütüyor.
Allah bir an once sagligina kavustursun seni canim cok ama coookkk gecmis olsun iyi ki erken farketmissinKızlar merhaba bugün beyin damarındaki pıhtıdan dolayı nöbet geçirdim. Hamilelerde ve lohusalarda görülebiliyormuş. 1 haftalık yavrumdan ayrıldım radyasyondan sütümü sağıp döküyorum. Nörolojide yoğun bakımda tedavi görüyorum. Allah rızası için dua edin. Rabbim beni öncelikle evladıma sonra tüm aileme sevenlerime bağışlasın. Çok korkunçtu bilincimi kaybetmişim anlık felç geçirmişim. Allahtan erken yaşadım bu durumu. Geç farketsem her şey daha başka olabilirmiş. Lütfen siz de özellikle spinal sezaryenliler vs ters gittiğini düşündüğünüz bir şey hissederseniz doktora gidin hemen. Ben ateşten kadındoğuma gittim ateşim düşük denilip eve yollandım. Ve eve gelir gelmez nöbet geçirdim. Sizi en iyi siz bilirsiniz. Lütfen dua edin evime yavruma sevdiklerime dönmek istiyorum. Çocuğum burnumda tütüyor.
Emira SY canim duzenlemissin zaten yeni baktim sagolsin insallah 10 kasim saat 9 da kavuscam yavruma
Salaklık başka bısey değil.Ben de gelen sudan şüpheleniyorum diye o pedden alayım dedim. Eşimle gittik eczaneye eczane sahibi kadın bana "22 yıllık eczacıyım ben öyle bir şey duymadım" dedi. İsimlerini söyledim direkt markalarını yani, ondan sonra "belki doğum hastanelerinin karşısındaki eczaneler bilir" dedi... Biz de gülerek çıktık eczaneden. Şaka gibi gerçekten
canım çok üzüldüm tez zamanda rabbim mleğine kavustursunKızlar merhaba bugün beyin damarındaki pıhtıdan dolayı nöbet geçirdim. Hamilelerde ve lohusalarda görülebiliyormuş. 1 haftalık yavrumdan ayrıldım radyasyondan sütümü sağıp döküyorum. Nörolojide yoğun bakımda tedavi görüyorum. Allah rızası için dua edin. Rabbim beni öncelikle evladıma sonra tüm aileme sevenlerime bağışlasın. Çok korkunçtu bilincimi kaybetmişim anlık felç geçirmişim. Allahtan erken yaşadım bu durumu. Geç farketsem her şey daha başka olabilirmiş. Lütfen siz de özellikle spinal sezaryenliler vs ters gittiğini düşündüğünüz bir şey hissederseniz doktora gidin hemen. Ben ateşten kadındoğuma gittim ateşim düşük denilip eve yollandım. Ve eve gelir gelmez nöbet geçirdim. Sizi en iyi siz bilirsiniz. Lütfen dua edin evime yavruma sevdiklerime dönmek istiyorum. Çocuğum burnumda tütüyor.
Bende ole teselli ediyorum kendimi napim oglumuda kuvezden cikartip nufus mudurlugune giderken karar vermistikŞimdiden gözün aydın olsun canım
İsmi de elbet bulunur senin yavruların kaderi bu demek ki :) belki yüzüne bakınca içinize bir isim doğar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?