2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bu arada ben pazartesı doğum yapmaya karar verdim . Yarın dr a da bildircem. Salı 9:30 du gunumuz. 12 13 14 hangisi demişti 13 demıstım oğlumla 13.12.16 13.11.18 uyumlu olur dıye ama 13.12.16 12.11.18 boylede oluyo boyle karar kıldım. Artık bı gun bı gundur bacak ve bel ağrılarım oldukça fazla. Mide bulantılarım direnmeleri vs epeyce arttı. Sağlıkla inşallah tabi. Yani haftaya şimdi kollarımda olcak kısmetse

Biz de ilk kez görebildik, doktorun ultrasonu şok iyi bi de suyu yeterli ve beni karnımda yağ dokusu yokmuş o yüzden iyi görüntü alabiliyormuş doktor
Ama kızımız çok nazlıydı ilk kez yüzünü gördüm 9 ayda

Insallah cok bekletmez seni annesi. Ilk dogumda bende oyle sabirsizdim. Ne zaman gelecegi belli degil die boyle de baya rahat oluyormus gercekten dugun tarihi alir gibi tarih aliosun :))

Cogu eczane bilmior onu bende bir suphe ile cok aramistim. Hafta sonuydu. Ben kimyagerim hafta ici labdaki kizlardan istedim turnusol ve ph kagidi ) onun disinda amnisure kit die bisi var acik pahali doktorum onu onermisti turnusol yaniltio zaten die ama gerek kalmamisti.

Eczacilar bilmio canim bende cok aradim.sordum:))

Epiduralde uyusma sureci uzunmus canim igneden 20 dk sonra uyusma ancak oluyormus spinalde uyusma 5 dkymis bebegi anestezi ile bekletmemek adina tercih ediyoruz dedi. Ama bana karisik yapicklar hem epidural hem spinal kisa surede uyisturup katateri birakacaklar ki dogum sonrasi agri pompasi kullanabileyim die

Yaa gerçekten mi ben de eşime benzesin istiyorum ya
Bir an evvel gelsinler istiyorsundur sen artık, çok heyecanlı mısın canım ne durumdasın

Heyecanlıyım ama doğum yüzünden değil galiba
Doğumdan sonrası için heyecanlıyım. Doğum hakkında pozitif düşüncelerim var şimdilik. Sakin sakin güzelce doğurabilirim diye kendimi telkin ediyorum. Hazırım gelebilirsin falan diyorum ama inatçı kız gelmiyor
İnşallah eşine benzer diyeyim madem. Ben bana benzesin daha çok isterdim ya

Insallah cok bekletmez seni annesi. Ilk dogumda bende oyle sabirsizdim. Ne zaman gelecegi belli degil die boyle de baya rahat oluyormus gercekten dugun tarihi alir gibi tarih aliosun :))

Evet her gün insan acaba mı diyor, neyse bugün de doğurmadık çok şükür

Senin nezdinde tüm ilk bebeğini bekleyenler için doğum sonrası işinize yarayacak bazı faydalı videolar paylaşayim o zaman doğum ben de canım :)

https://www.instagram.com/p/BpTv1YpBHxc/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=12hpxbvcp9qwi

Ağzı burnu benziyor diyorum şimdiden ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum

Haklısın aslında sonrası esas mesele ay kokusunu hayal edip duruyorum ben de ya. Fazla nazlı çıktı senin fıstık, bak bir de son güne kadar beklerse bi 10gün daha nasıl dayanacaksın benimki beklerse benim de 30günüm var

Cok tesekkur ederim canim bazilari cok korkutuyor insallah benimkide guzel gecer

Doğum sonrası ağrı pompası nasıl oluyo canım?

Canim epidural anestezide belinde ince plastik katater birakiyorlar elinede bi buton veriyorlar agrin oldukca dogumdan sonra butona basiyorsun ekstra agri kesici igneye falan gerek kalmiormus. Anestezici anlatinca premses dogum dedikleri bu olsa gerek dedim :))

Çok sağol yarın hepsini izliycem. Özellikle emzirme biraz bilgi ve deneyim istiyor sanırım.

Bilmiyorum ya sağlıklı olsun da dayanırız
Ama hazırlarsa da uygun vakitte gelsinler :)

Nasipse benimdr doğumum 12 sinde. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Çok sağol yarın hepsini izliycem. Özellikle emzirme biraz bilgi ve deneyim istiyor sanırım.

Bilmiyorum ya sağlıklı olsun da dayanırız
Ama hazırlarsa da uygun vakitte gelsinler :)

Hiç merak etme iki haftada profesör olacaksın o konuda da canim
Bu video sütü getirmek için göğse yapılacak masajı gösteriyor. Bir de mastit filan olursa göğsü rahatlatmak için böyle masaj yapmak gerekiyor

Kızlar 2. Cı sezeryanlar sezeryan yeri tek taraflı ağrıyan var mı ? Yarın dr a bıldırcem .
Bi arkadasımın sezeryan yeri yırtıldı içten ve 2. Doğum 17 cm dıkış atmışlar. 28 ı sezeryan gunuydu 21 ınde acıl olarak alındı. Ona söyledim ve dra bıldır benımde tek taraflı başlamıştı dedi. Bi bilgi daha sezeryan yeri dışa doğru ve koyu renkli olanlar varsa aranızda bu bi cilt hastalığı ve yırtılma bu turde daha cok yasanabılıyo. Bende hep neden bende bı anormallık var bu nası gorunmez olcak dıyodum annem kuzenımın esı ve kuafördekı ağdacım senınkı farklı dr soyle bence boyle olmamalı demıslerdı önemsememiştim en son ağdada kadın ve esımde anormal bence dıyınce dr soledım bazı cıltlerde boyle oldugunu dr yada dıkısle alakalı olmadıgını söyledı . Doğumda ben orayı alırım duzeltmeye calısırım bi krem var onuda kullanırsın ama yenıden hıc olmaz dıyemem yınede bı nebze olabılır demıstı. Arkadasımla aynı kaderı paylasmak ıstemıyorum ılkokul arkadasım onun bebek ayak gelıslıymıs ayagıyla ıttırıyomus ve en sonunda yırttı benımkınınde kafası orda. Yarın sabah arayıp hem tsrıh degıstırmek ıstedıgımı hemde bu durumu solıcem gel derse gıderım ultrasonda bakarak ıncelme vs varmı anlıyolar

Kızlar bebek hareketleri nasıl ? Benimki yaklaşık bir saatttir karnımdan çıkacak gibi şimdiye kadar hiç yapmadığı şeyleri yapıyor döndü fln diye bile mi düşünüyorum

Ya diyorum ağzımdan çıkartıcam ya da karnımı delip çıkacak, aşırı sert tepiyor son bir hafta... hareketleri yoğun, azalma Yok aksine akşamları çok hareketli benim oğlan, uzandım yan yattım gene durmuyor, hani bazen dursun istiyorum sakinleşsin sırt üstü yatıyorum ama kalçama iki kere kramp girdi öyle yatıp kalkmaya çalıştığımda çok kötü oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…