- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Yaa gerçekten miHepsi çok güzeller kiiii
Ultrasonda böylelerse doğunca nasıl olacaklar acaba :)
Sonunda gördük, aynı eşime benzeyen bi kız
Maşallah yaa ne güzel poz vermiş ikiside, bizim böyle net bi görüntümüz olmadı, keyifleri yerinde S Spizella @Kozmogirl17
Benim ki karnımı delip çıkacak sanki 39+0 hafta içi gideceğim ama ultrasonlar bu kadar net değil..
Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah hiç yaşamamış gibi çıkarsın hastaneden sağlıcakla,
Yaaa senin günü belli ya süper bişey bence bu :)
Hadi hayırlısıyla al kucağına. İnşallah benim de bu hafta içinde olur. Bugün de yarın da ne zaman isterse ben hazırım :)
İnanmıyorum ya Allah korumuş
Çok geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşirsin
Çok çok üzüldüm bunu yaşadığına
Hım herhangi bi şey yok eski gelenlerle aynı devam etmedi. Turnusol pedde bulamadı eşim zaten bi tane eczanede var orasıda esımle mesafe var dıye gitme dedım. Yol ustu medıkalcılerden berı sordu kımısı kırtasıyede olmuyomuydu o sordugunuz demıs kımısı boş boş bakmış anlamamıseczacı olup bilmemekde komik tabi bulundurmamak ayrıca bi komık. Kırtasıyede satılan bısey sanmak ise tamamen acınası bi hal 6 günüm kaldı benimde .
Ben de gelen sudan şüpheleniyorum diye o pedden alayım dedim. Eşimle gittik eczaneye eczane sahibi kadın bana "22 yıllık eczacıyım ben öyle bir şey duymadım" dedi. İsimlerini söyledim direkt markalarını yani, ondan sonra "belki doğum hastanelerinin karşısındaki eczaneler bilir" dedi... Biz de gülerek çıktık eczaneden. Şaka gibi gerçekten
Epiduralde uyusma sureci uzunmus canim igneden 20 dk sonra uyusma ancak oluyormus spinalde uyusma 5 dkymis bebegi anestezi ile bekletmemek adina tercih ediyoruz dedi. Ama bana karisik yapicklar hem epidural hem spinal kisa surede uyisturup katateri birakacaklar ki dogum sonrasi agri pompasi kullanabileyim dieKizlar bu arada aneztezi dr uylada gorustum bugun epidurel olucak sezeryanim spinalli sordum aradakki fark nedir diye bir zar kadar fark var buyutulcek bisey degil cok cok az farki gerek yok ddi herhangi bi aciklamadada bulunmadi oncekide epidureldi nasil istersin dedi aynindan dedim bende buna karar verdik
Öne çekmeniz çok iyi olmuş. Son 4 gün canım ya, çok şükür kavuşacaksınızDr da ole dedi biraz sık disini dedi 38 i atlatalim bari dedi 2 gun geri cekti iste bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi sag salim alalimda yavrularimizi
Insallah cok bekletmez seni annesi. Ilk dogumda bende oyle sabirsizdim. Ne zaman gelecegi belli degil die boyle de baya rahat oluyormus gercekten dugun tarihi alir gibi tarih aliosun :))
Cogu eczane bilmior onu bende bir suphe ile cok aramistim. Hafta sonuydu. Ben kimyagerim hafta ici labdaki kizlardan istedim turnusol ve ph kagidi) onun disinda amnisure kit die bisi var acik pahali doktorum onu onermisti turnusol yaniltio zaten die ama gerek kalmamisti.
O kiti oğlumda uygulamıştı 120₺ vermiştim 2 sene önce
Eczacilar bilmio canim bende cok aradim.sordum:))
Epiduralde uyusma sureci uzunmus canim igneden 20 dk sonra uyusma ancak oluyormus spinalde uyusma 5 dkymis bebegi anestezi ile bekletmemek adina tercih ediyoruz dedi. Ama bana karisik yapicklar hem epidural hem spinal kisa surede uyisturup katateri birakacaklar ki dogum sonrasi agri pompasi kullanabileyim die
Yaa gerçekten miben de eşime benzesin istiyorum ya
Bir an evvel gelsinler istiyorsundur sen artık, çok heyecanlı mısın canım ne durumdasın
Insallah cok bekletmez seni annesi. Ilk dogumda bende oyle sabirsizdim. Ne zaman gelecegi belli degil die boyle de baya rahat oluyormus gercekten dugun tarihi alir gibi tarih aliosun :))
Heyecanlıyım ama doğum yüzünden değil galiba
Doğumdan sonrası için heyecanlıyım. Doğum hakkında pozitif düşüncelerim var şimdilik. Sakin sakin güzelce doğurabilirim diye kendimi telkin ediyorum. Hazırım gelebilirsin falan diyorum ama inatçı kız gelmiyor
İnşallah eşine benzer diyeyim madem. Ben bana benzesin daha çok isterdim ya
Ağzı burnu benziyor diyorum şimdiden ama bana mı öyle geliyor bilmiyorumHeyecanlıyım ama doğum yüzünden değil galiba
Doğumdan sonrası için heyecanlıyım. Doğum hakkında pozitif düşüncelerim var şimdilik. Sakin sakin güzelce doğurabilirim diye kendimi telkin ediyorum. Hazırım gelebilirsin falan diyorum ama inatçı kız gelmiyor
İnşallah eşine benzer diyeyim madem. Ben bana benzesin daha çok isterdim ya
Cok tesekkur ederim canim bazilari cok korkutuyor insallah benimkide guzel gecerCanım 5 sn anca sürüyor. Derin bi nefes al ve gözlerini kapat. Nasıl yaptığının çok bi önemi yok İnan ki. Bana ultrasona girdiğim sedyede yaptı hemen bitti. Dr um da çok tatlı dillidir Allah razı olsun ben çok rahattım.
Doğum sonrası ağrı pompası nasıl oluyo canım?
Senin nezdinde tüm ilk bebeğini bekleyenler için doğum sonrası işinize yarayacak bazı faydalı videolar paylaşayim o zaman doğum ben de canım :)
https://www.instagram.com/p/BpTv1YpBHxc/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=12hpxbvcp9qwi
Ağzı burnu benziyor diyorum şimdiden ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Haklısın aslında sonrası esas meseleay kokusunu hayal edip duruyorum ben de ya. Fazla nazlı çıktı senin fıstık, bak bir de son güne kadar beklerse bi 10gün daha nasıl dayanacaksın benimki beklerse benim de 30günüm var
Nasipse benimdr doğumum 12 sinde. İnşallah sağlıkla alırız kucağımızaKızlar bu arada ben pazartesı doğum yapmaya karar verdim . Yarın dr a da bildircem. Salı 9:30 du gunumuz. 12 13 14 hangisi demişti 13 demıstım oğlumla 13.12.16 13.11.18 uyumlu olur dıye ama 13.12.16 12.11.18 boylede oluyo boyle karar kıldım. Artık bı gun bı gundur bacak ve bel ağrılarım oldukça fazla. Mide bulantılarım direnmeleri vs epeyce arttı. Sağlıkla inşallah tabi. Yani haftaya şimdi kollarımda olcak kısmetse
Çok sağol yarın hepsini izliycem. Özellikle emzirme biraz bilgi ve deneyim istiyor sanırım.
Bilmiyorum ya sağlıklı olsun da dayanırız
Ama hazırlarsa da uygun vakitte gelsinler :)
Kızlar bebek hareketleri nasıl ? Benimki yaklaşık bir saatttir karnımdan çıkacak gibi şimdiye kadar hiç yapmadığı şeyleri yapıyor döndü fln diye bile mi düşünüyorum
amin cnmNasipse benimdr doğumum 12 sinde. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?