2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yani doğum bitip odana gittiğinde epiduralli oluyosun ağrı oldukça odanda o butona basıyosun öyle di mi?

Canim epidurel oldugum icin biliyorum bana belimden yaptilar yataga uzandim direk sordular hissediyonmu diye 5 dk gecmedende basladilar isleme digerini bilmiyorum drda aciklama yapmadi bu konnuda aeadski farkin cok az oldugunu soledi sadece

Yani doğum bitip odana gittiğinde epiduralli oluyosun ağrı oldukça odanda o butona basıyosun öyle di mi?

Evet canim.aynen oyle oluo

Canim epidurel oldugum icin biliyorum bana belimden yaptilar yataga uzandim direk sordular hissediyonmu diye 5 dk gecmedende basladilar isleme digerini bilmiyorum drda aciklama yapmadi bu konnuda aeadski farkin cok az oldugunu soledi sadece

Canim o zaman seninde epidural spinal karisiktir. Cunku epide 20 dkka dedi ustune basa basa yillar varki tek epi yapmiyoruz dedi hatta

Sertleşme ve ağrı oluyor mu hareketleri ile birlikte bende şu an bel kasık ağrısı yok ama sanırım kasılmam var çok şiddetli hemde

Sertleşme ve ağrı oluyor mu hareketleri ile birlikte bende şu an bel kasık ağrısı yok ama sanırım kasılmam var çok şiddetli hemde

Sertleşme oluyor karnımda kasılıp-geriliyor ama herhangi bi ağrı gün içinde Yok.. kasıkta Ağrı’da gece yan yatınca oluyor ..

Cok gecmis olsun canim allah korumus. Insallah bi an once evine yawruna donersin. Anestezi ile ilgisi mi varmiski bu durumun. Sende tansiyon sikintisi vardi degilmi onunla ilgisi olabilirmi ne aciklama yapti doktorlar.
HaMilelikten dolayı denildi ama spinalinde etkisi oluyormuş. Çok teşekkürler canım.

C

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim evladına sevdiklerine bağışlasın.Dualarım seninle.. Tez zamanda şifanı versin Allahım.. Neden kaynaklandığı belli mi, spinalle mi bağlantısı varmış?
Hamilelik ve lohusada görülüyor denildi. Spinalle de biraz bağlantısı varmış sanırım. Çok korktum anlatamam.

Canım benim çok geçmiş olsun. Pıhtı geçici miydi? Herhangi bir kan sulandırıcı tedavi uygulandı mı? Allah evladına bağışlasın inşallah. Umarın en kısa zamanda evine dönersin.
Şu an kan sulandırıcı tedavi uygulanıyor canım. Amin canım. Evladımı düşündükçe ağlıyorum.

Epidurali katater yardımıyla veriyorlar vücuduna evet ama hiç de öyle bi buton vermedile bana şahsen. Hatta ben doğumdan sonra ben dedim doktoruma prenses doğum mu bu yine ağrım acım herşeyim oldu vs diye. İlk defa sizden duydum bunu

Sezeryan dogumda o katateri cikarmiyorlar agri pompasinin ekstra bir ucreti var zaten talep edersen veriorlar belki her hastanede yapilmiyordur. Ama sezeryan dogum sonrasi cekilen ameliyat agrilarini oldukca hafiflettigini soyledi uzman.

Kızlar suyumuz tuvaletteyken gelirse nasıl anlıyoruz idrar sanmaktan korkuyorum
Canım benim suyum aynen de tuvaletteyken gelmişti ilk Doğumda anlamaman gerçekten imkansız. Çok afedersiniz tam klozete oturdum birden boşaldı ve baya da kanlıydı. Sonrasında da az az gelmeye devam etti Doğuma kadar. Birşey akıyor ve durduramıyorsun öyle söyleyim sana. Ama temizlik açısından çok iyi oldu hiçbiryer berbat olmadı

Canım sağolasın ya biraz daha içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…