Insallah korkularimla yuzlesmem sag salim kavusuruz kuzumlaÖne çekmeniz çok iyi olmuş. Son 4 gün canım ya, çok şükür kavuşacaksınız
Yani doğum bitip odana gittiğinde epiduralli oluyosun ağrı oldukça odanda o butona basıyosun öyle di mi?Canim epidural anestezide belinde ince plastik katater birakiyorlar elinede bi buton veriyorlar agrin oldukca dogumdan sonra butona basiyorsun ekstra agri kesici igneye falan gerek kalmiormus. Anestezici anlatinca premses dogum dedikleri bu olsa gerek dedim :))
Canim epidurel oldugum icin biliyorum bana belimden yaptilar yataga uzandim direk sordular hissediyonmu diye 5 dk gecmedende basladilar isleme digerini bilmiyorum drda aciklama yapmadi bu konnuda aeadski farkin cok az oldugunu soledi sadeceInsallah cok bekletmez seni annesi. Ilk dogumda bende oyle sabirsizdim. Ne zaman gelecegi belli degil die boyle de baya rahat oluyormus gercekten dugun tarihi alir gibi tarih aliosun :))
Cogu eczane bilmior onu bende bir suphe ile cok aramistim. Hafta sonuydu. Ben kimyagerim hafta ici labdaki kizlardan istedim turnusol ve ph kagidi) onun disinda amnisure kit die bisi var acik pahali doktorum onu onermisti turnusol yaniltio zaten die ama gerek kalmamisti.
Eczacilar bilmio canim bende cok aradim.sordum:))
Epiduralde uyusma sureci uzunmus canim igneden 20 dk sonra uyusma ancak oluyormus spinalde uyusma 5 dkymis bebegi anestezi ile bekletmemek adina tercih ediyoruz dedi. Ama bana karisik yapicklar hem epidural hem spinal kisa surede uyisturup katateri birakacaklar ki dogum sonrasi agri pompasi kullanabileyim die
Yani doğum bitip odana gittiğinde epiduralli oluyosun ağrı oldukça odanda o butona basıyosun öyle di mi?
Canim epidurel oldugum icin biliyorum bana belimden yaptilar yataga uzandim direk sordular hissediyonmu diye 5 dk gecmedende basladilar isleme digerini bilmiyorum drda aciklama yapmadi bu konnuda aeadski farkin cok az oldugunu soledi sadece
Sertleşme ve ağrı oluyor mu hareketleri ile birlikte bende şu an bel kasık ağrısı yok ama sanırım kasılmam var çok şiddetli hemdeYa diyorum ağzımdan çıkartıcam ya da karnımı delip çıkacak, aşırı sert tepiyor son bir hafta... hareketleri yoğun, azalma Yok aksine akşamları çok hareketli benim oğlan, uzandım yan yattım gene durmuyor, hani bazen dursun istiyorum sakinleşsin sırt üstü yatıyorum ama kalçama iki kere kramp girdi öyle yatıp kalkmaya çalıştığımda çok kötü oldum..
Ama bende ole tus falan yoktu sonradanda bisey cikarmadilar belimden cok ilgincEvet canim.aynen oyle oluo
Canim o zaman seninde epidural spinal karisiktir. Cunku epide 20 dkka dedi ustune basa basa yillar varki tek epi yapmiyoruz dedi hatta
Sertleşme ve ağrı oluyor mu hareketleri ile birlikte bende şu an bel kasık ağrısı yok ama sanırım kasılmam var çok şiddetli hemde
HaMilelikten dolayı denildi ama spinalinde etkisi oluyormuş. Çok teşekkürler canım.Cok gecmis olsun canim allah korumus. Insallah bi an once evine yawruna donersin. Anestezi ile ilgisi mi varmiski bu durumun. Sende tansiyon sikintisi vardi degilmi onunla ilgisi olabilirmi ne aciklama yapti doktorlar.
Hamilelik ve lohusada görülüyor denildi. Spinalle de biraz bağlantısı varmış sanırım. Çok korktum anlatamam.C
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim evladına sevdiklerine bağışlasın.Dualarım seninle.. Tez zamanda şifanı versin Allahım.. Neden kaynaklandığı belli mi, spinalle mi bağlantısı varmış?
Şu an kan sulandırıcı tedavi uygulanıyor canım. Amin canım. Evladımı düşündükçe ağlıyorum.Canım benim çok geçmiş olsun. Pıhtı geçici miydi? Herhangi bir kan sulandırıcı tedavi uygulandı mı? Allah evladına bağışlasın inşallah. Umarın en kısa zamanda evine dönersin.
Epidurali katater yardımıyla veriyorlar vücuduna evet ama hiç de öyle bi buton vermedile bana şahsen. Hatta ben doğumdan sonra ben dedim doktoruma prenses doğum mu bu yine ağrım acım herşeyim oldu vs diye. İlk defa sizden duydum bunuCanim epidural anestezide belinde ince plastik katater birakiyorlar elinede bi buton veriyorlar agrin oldukca dogumdan sonra butona basiyorsun ekstra agri kesici igneye falan gerek kalmiormus. Anestezici anlatinca premses dogum dedikleri bu olsa gerek dedim :))
Sezeryan dogumda o katateri cikarmiyorlar agri pompasinin ekstra bir ucreti var zaten talep edersen veriorlar belki her hastanede yapilmiyordur. Ama sezeryan dogum sonrasi cekilen ameliyat agrilarini oldukca hafiflettigini soyledi uzman.Epidurali katater yardımıyla veriyorlar vücuduna evet ama hiç de öyle bi buton vermedile bana şahsen. Hatta ben doğumdan sonra ben dedim doktoruma prenses doğum mu bu yine ağrım acım herşeyim oldu vs diye. İlk defa sizden duydum bunu
Ama bende ole tus falan yoktu sonradanda bisey cikarmadilar belimden cok ilginc
Tekrar cok cok gecmis olsun canim.allah bidaha yasatmasin. Bi an once saglikla evine bebegine donmen icin dua edicem.HaMilelikten dolayı denildi ama spinalinde etkisi oluyormuş. Çok teşekkürler canım.
Ağlama canım kendini daha da üzme ki bir an önce toparlanabil. Yavruna hızlı bir şekilde kavuşmak için güçlü olmalısınŞu an kan sulandırıcı tedavi uygulanıyor canım. Amin canım. Evladımı düşündükçe ağlıyorum.
Canim sen kan sulandirici kullaniyormjydun gebelikte. Kan sulandirici kullananlarda spinal epidural yapilmamasi gerekiyormusHaMilelikten dolayı denildi ama spinalinde etkisi oluyormuş. Çok teşekkürler canım.
Canım benim suyum aynen de tuvaletteyken gelmişti ilk DoğumdaKızlar suyumuz tuvaletteyken gelirse nasıl anlıyoruz idrar sanmaktan korkuyorum
Canım sağolasın ya biraz daha içim rahatladıCanım benim suyum aynen de tuvaletteyken gelmişti ilk Doğumdaanlamaman gerçekten imkansız. Çok afedersiniz tam klozete oturdum birden boşaldı ve baya da kanlıydı. Sonrasında da az az gelmeye devam etti Doğuma kadar. Birşey akıyor ve durduramıyorsun öyle söyleyim sana. Ama temizlik açısından çok iyi oldu hiçbiryer berbat olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?