2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Suni sanci alırsın muhtemelen hayırlı kolay doğum olsun ınşallah canimcim

Canım Çok çok geçmiş olsun büyük bir şey atlatmışsın Allah seni çocuğuna ailene bağışlamış. Iyi ki annenler yanındaymış. Bebekle yalniz oldugun bir zamanda olsa Allah korusun daha kötü olabilirdi. Gercekten ilk 40 gün yalnız olmamalı insan. Hastanedemisin hala,eve ciktinmi?

Bence doktor gel dediyse gitmelisin canım korkularını doktorunla paylaşmalısın. Açılma durumuna gore doktorunla suni sancıyla doğumu başlatmanin mi yoksa direk sezeryana girmeyenin mi daha doğru olduğuna karar verilirse daha sağlıklı olur

kızlar merhaba,
dün doğum yaptım ancak bebeğim ememiyor. küçük falan da değil 4 kilo çocuk ama tutamıyor memeyi. sezaryen de olunca o emmeyince süt gelmiyor tabi.

sizce ne yapabilirim bu konuda?
hayırlı olsun Canım sağlıkla büyüt bebeğini.

bunu dene canım. annemde bizleri 4er kilo doğurmuş göğüsleri de iriydi ama biz alamamışık bunlarla emmişik öyle alıştırmış annem bizi. belki senin de faydan olur canım

Guzel haberlerini bekliyoruz :)

Sezeryan dogumda o katateri cikarmiyorlar agri pompasinin ekstra bir ucreti var zaten talep edersen veriorlar belki her hastanede yapilmiyordur. Ama sezeryan dogum sonrasi cekilen ameliyat agrilarini oldukca hafiflettigini soyledi uzman.
Ağrı pompası sezeryan doğumda mı var pardon o zaman yanlış anlaşılma oldu. Ben epidural normal doğum yaptım o yüzden böyle bişey yapılmadı demekki

Canım inşallah kendiliğinden başlar sancın, başlamazsa da suni sancı vereceklerdir büyük ihtimalle. Sağlıkla kavuşun inşallah

İnsallah suni sanciya gerek kalmadan dogumu gerceklestirirsin canim Rabbim bir avazda bebeğine kavuşmayı nasip etsin guzel haberlerini bekliyoruz bende yarin ordayim hayirlisiyla :)

Merhaba benim bebek 3 kg 800 gram olmuş. Bugün 39 hafta 1 günlük. Doktor 4 kilo gelirse normal biraz zorlar dedi. Çatı muayenesinde normal Doğuma engel değil deri. Bu kg civarında normal Doğum yapan ver mıdır aramızda? Gerçekten inşallah olursa normal Doğum olmak istiyorum çünkü.

Aaa tüh neyse inşallah herşey çok güzel olur canım :) sonunda evladına kavuşacaksin Burcu hanimin eli gerçekten çok hafiftir bir de Ayşe ebe vardı çok tatlıydi bilmiyorum hala var mı. Kendini kasma sadece bebeğini kucağına alacağın ana odaklan geri kalan herşey gececek dualarimiz seninle

Merhaba kizlar bugun 38. Haftaya girdik yarin cati muayenem var ve vajinismus gecmisimden dolayi baya korkuyorum. İki parmak girip saga sola ceviriyorlar mi nasil oluyor bu muayene aydinlatsaniz beni
Canim naptin muayene oldun mu guzel haberlerini bekliyoruz umarim sorunsuz bi sekilde atlatmissindir

S Sevdeeee1 canım göğsün yara mi şuan?
Yaraysa garmastani öneririm. Değilse bebek sütü getirmek için ilk başta sert çekiyor olabilir. Sağma makinesi varsa süt gelene kadar önce onu kullan sonra direkt bebeğin ağzına memeyi verirsen canın yayanmaz.
Son olarak evet yakında böyle acı vermeyecek emzirmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…