Suni sanci alırsın muhtemelen hayırlı kolay doğum olsun ınşallah canimcimBaya heyecanlıyım alıntı yapamadım buraya yazıyorum. Turnosol kağıdı su geliyoru onayladı. Nst de malesef sancı çıkmadı doğru dürüst benim de hissettiğim bir ağrı yok sadece bir iki kez sertleştiğinde ateş bastı biraz ağrı oldu. Doğumhaneye alıp açıklığı kontrol etti ebeler bu biraz üzücü oldu benim için. O sırada baya suyum boşaldı. Kendimi çok sıktım. 1 cm ve 1 parmak bol dediler belki kendimi kasmasam daha rahat bir muayene olurdu. Odaya geçtim gelişmeleri bekliyorum.Emira SY 424 doluymuş :)
Gideyim dimi riske gerek yok :/Allah muhafaza git başlatsın doğumu, bebek sıkıntıya girmesin.. olmadı sezaryenle kavuşturur.. Allah esirgesin sizi..
Canım Çok çok geçmiş olsun büyük bir şey atlatmışsın Allah seni çocuğuna ailene bağışlamış. Iyi ki annenler yanındaymış. Bebekle yalniz oldugun bir zamanda olsa Allah korusun daha kötü olabilirdi. Gercekten ilk 40 gün yalnız olmamalı insan. Hastanedemisin hala,eve ciktinmi?Yok canım hiç kullanmadım. Aklımın ucundan bunların başıma gelebileceği geçmedi. Panik atak hastasıyım bazen an gelir kalp krizi vs aşırı baş ağrısında beyin kanaması geçirdiğimi düşündüğüm olurdu ama gerçekten başıma böyle bir şeyin geleceğini tahmin edemezdim. Annem kayınvalidem bebeğim aynı odadayken bana inme ve nöbet gelmiş. Ben en son ambulansı çağırın diye bağırıyordum. Sonrasını hatırlamıyorum. Ambulansta açtım bi ara gözümü sonra hastane içinde açtım. Çok çok korkunçtu Rabbim düşmanıma vermesin. Spinal olacaklar bol bol yürüyün anesteZi etkisiyle buraya başımın çok ağrıdığını yazmıştım bu sebeple yatmak zorunda kalmıştım bu da artırıyormuş bu riski.
Bence doktor gel dediyse gitmelisin canım korkularını doktorunla paylaşmalısın. Açılma durumuna gore doktorunla suni sancıyla doğumu başlatmanin mi yoksa direk sezeryana girmeyenin mi daha doğru olduğuna karar verilirse daha sağlıklı olurDoktorum tamamen normali zorlayan bir doktor sezeryanı acil durumlarda ancak yapıyor ben de normali çok istediğim için basından beri ona gidiyordum ama 40 haftayı dolduracağımı böyle bir durumla karşılaşacağımı düşünmemiştim hiç:) eşim de açıklık yoksa suni sancı almanı istemiyorum o kadar sancıyı boş yere de çekebilirsin direk sezeryan iste diyor, ama ben normal yapmak istiyorum ne olacak hiç bilmiyorum. Bebeğimin de başı kanalda öylece bekliyor kuzum:/
hayırlı olsun Canım sağlıkla büyüt bebeğini.kızlar merhaba,
dün doğum yaptım ancak bebeğim ememiyor. küçük falan da değil 4 kilo çocuk ama tutamıyor memeyi. sezaryen de olunca o emmeyince süt gelmiyor tabi.
sizce ne yapabilirim bu konuda?
Guzel haberlerini bekliyoruz :)Baya heyecanlıyım alıntı yapamadım buraya yazıyorum. Turnosol kağıdı su geliyoru onayladı. Nst de malesef sancı çıkmadı doğru dürüst benim de hissettiğim bir ağrı yok sadece bir iki kez sertleştiğinde ateş bastı biraz ağrı oldu. Doğumhaneye alıp açıklığı kontrol etti ebeler bu biraz üzücü oldu benim için. O sırada baya suyum boşaldı. Kendimi çok sıktım. 1 cm ve 1 parmak bol dediler belki kendimi kasmasam daha rahat bir muayene olurdu. Odaya geçtim gelişmeleri bekliyorum.Emira SY 424 doluymuş :)
Ağrı pompası sezeryan doğumda mı var pardon o zaman yanlış anlaşılma oldu. Ben epidural normal doğum yaptım o yüzden böyle bişey yapılmadı demekkiSezeryan dogumda o katateri cikarmiyorlar agri pompasinin ekstra bir ucreti var zaten talep edersen veriorlar belki her hastanede yapilmiyordur. Ama sezeryan dogum sonrasi cekilen ameliyat agrilarini oldukca hafiflettigini soyledi uzman.
36 hafta 1 günlükken oldu benimkiKizlAr kacinci haftalarda dogumunuz oldu dogum yapan arkadaslar
Canım inşallah kendiliğinden başlar sancın, başlamazsa da suni sancı vereceklerdir büyük ihtimalle. Sağlıkla kavuşun inşallahBaya heyecanlıyım alıntı yapamadım buraya yazıyorum. Turnosol kağıdı su geliyoru onayladı. Nst de malesef sancı çıkmadı doğru dürüst benim de hissettiğim bir ağrı yok sadece bir iki kez sertleştiğinde ateş bastı biraz ağrı oldu. Doğumhaneye alıp açıklığı kontrol etti ebeler bu biraz üzücü oldu benim için. O sırada baya suyum boşaldı. Kendimi çok sıktım. 1 cm ve 1 parmak bol dediler belki kendimi kasmasam daha rahat bir muayene olurdu. Odaya geçtim gelişmeleri bekliyorum.Emira SY 424 doluymuş :)
İnsallah suni sanciya gerek kalmadan dogumu gerceklestirirsin canim Rabbim bir avazda bebeğine kavuşmayı nasip etsin guzel haberlerini bekliyoruz bende yarin ordayim hayirlisiyla :)Baya heyecanlıyım alıntı yapamadım buraya yazıyorum. Turnosol kağıdı su geliyoru onayladı. Nst de malesef sancı çıkmadı doğru dürüst benim de hissettiğim bir ağrı yok sadece bir iki kez sertleştiğinde ateş bastı biraz ağrı oldu. Doğumhaneye alıp açıklığı kontrol etti ebeler bu biraz üzücü oldu benim için. O sırada baya suyum boşaldı. Kendimi çok sıktım. 1 cm ve 1 parmak bol dediler belki kendimi kasmasam daha rahat bir muayene olurdu. Odaya geçtim gelişmeleri bekliyorum.Emira SY 424 doluymuş :)
Ben bazen 5 bile olabiliyor en az 2 de Doğum yaklaştıkça temizleniyormuş ondan diye okumuştumSon günler bağırsak hareketleri artan var mıı ?Gün 1 kere kesin 2 bazen 3
2/3 gundur yanı bı ağrıyla gıdıyorum bu kadar bağırsak calıstırcak bıseyde yesem neyseBen bazen 5 bile olabiliyor en az 2 de Doğum yaklaştıkça temizleniyormuş ondan diye okumuştum
Baya heyecanlıyım alıntı yapamadım buraya yazıyorum. Turnosol kağıdı su geliyoru onayladı. Nst de malesef sancı çıkmadı doğru dürüst benim de hissettiğim bir ağrı yok sadece bir iki kez sertleştiğinde ateş bastı biraz ağrı oldu. Doğumhaneye alıp açıklığı kontrol etti ebeler bu biraz üzücü oldu benim için. O sırada baya suyum boşaldı. Kendimi çok sıktım. 1 cm ve 1 parmak bol dediler belki kendimi kasmasam daha rahat bir muayene olurdu. Odaya geçtim gelişmeleri bekliyorum.Emira SY 424 doluymuş :)
Canim naptin muayene oldun mu guzel haberlerini bekliyoruz umarim sorunsuz bi sekilde atlatmissindirMerhaba kizlar bugun 38. Haftaya girdik yarin cati muayenem var ve vajinismus gecmisimden dolayi baya korkuyorum. İki parmak girip saga sola ceviriyorlar mi nasil oluyor bu muayene aydinlatsaniz beni
Hayirli olsun canim ne guzel haftaya kavusuyosunKızlar günümüz 12 kasım pazartesi 10:30 hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?