- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
Peki hiç açılma yoksa suni sancıyı istemeli miyim ne yapmalıyımBence doktor gel dediyse gitmelisin canım korkularını doktorunla paylaşmalısın. Açılma durumuna gore doktorunla suni sancıyla doğumu başlatmanin mi yoksa direk sezeryana girmeyenin mi daha doğru olduğuna karar verilirse daha sağlıklı olur
Hayırlı olsun tatlım sağlıcakla kavuş tosbiginee:)Kızlar günümüz 12 kasım pazartesi 10:30 hayırlısıyla inşallah
Benim de 37+6 da 3500 dü 40 haftaya kadar beklerse 4000 e yaklaşırsa sezaryen isteyeceğim alttan 20 tane dikişim olacağına ve bebeğin de doğarken zorlanma ihtimali olacağına sezaryen daha mantıklı diye düşünüyorumMerhaba benim bebek 3 kg 800 gram olmuş. Bugün 39 hafta 1 günlük. Doktor 4 kilo gelirse normal biraz zorlar dedi. Çatı muayenesinde normal Doğuma engel değil deri. Bu kg civarında normal Doğum yapan ver mıdır aramızda? Gerçekten inşallah olursa normal Doğum olmak istiyorum çünkü.
Hayirli olsun canim ne guzel haftaya kavusuyosun
Bebisine saglikli bir sekilde kavusun insallah :)
Hayırlı olsun tatlım sağlıcakla kavuş tosbiginee:)
S Sevdeeee1 canım göğsün yara mi şuan?
Yaraysa garmastani öneririm. Değilse bebek sütü getirmek için ilk başta sert çekiyor olabilir. Sağma makinesi varsa süt gelene kadar önce onu kullan sonra direkt bebeğin ağzına memeyi verirsen canın yayanmaz.
Son olarak evet yakında böyle acı vermeyecek emzirmek :)
Yok canım yaralar gecti şükür de ilk çekince ağrı oluyor.emzirmeyince de sertleşiyor ağrıyor falan.biraz daha sabır napalim emsin yeter ki
Peki hiç açılma yoksa suni sancıyı istemeli miyim ne yapmalıyım
Yok olamadim canım dr geceden beri dogumdaymis 10dkligina geldi gitti zaten nstde sanci cikmadi gerek yok sanci cikinca bakalim dedi oldugumda yazarim:)Canim naptin muayene oldun mu guzel haberlerini bekliyoruz umarim sorunsuz bi sekilde atlatmissindir
Normal de sona adet tarihini baz aliuorlar canim benim 27 ocakti son adet tarihim ama gec dollenme olmus sanirim doktor kendi ayarladi son adet tarihin 3 subat olarak sayacagiz dedi suan da ona göre ama bende anlam verememistim :)Kizlar acil bisey sorucam ben 35 gunde bir adet oluyordum bu yuzden de sizlerden bir hafta gec yumurtlamam oldugu icin son adetim 12 Şubatta olsa 19 Şubat olarak hesapliyordum hep. Dr bugun 38 degil 39. Haftadasin dedi gec yumurtladigimi soylesem de olsun son adete gore hesaplicaz dogum olmazsa ekstra bir hafta bekleyebiliriz dedi. Merak ettigim rahim son adete gore mi kasilip bebegin dogmasini sagliyor yoksa gebeliğin olustugu yani dollenme tarihine gore mi?Tutustum iyice ya
Hayirlisi olsun kuzum hersey guzel olur insallahYok olamadim canım dr geceden beri dogumdaymis 10dkligina geldi gitti zaten nstde sanci cikmadi gerek yok sanci cikinca bakalim dedi oldugumda yazarim:)
Cankm benimde catlatma ignesiyle gebelik olustu son adet tarihim 15 subatti ama catlatma ignemi 6 martta olmustum yani hamile kalmam 6 ile 10 mart arasi bisey oldu ilk gunler ona gore hesaplanihordu ama suan sa son adet tarihinin bile 2 gun onunde sat alinıyor yani sen dert etme usg da bebegin durumuna gore karar veriyor de lar hangisini baz alicaklariniKizlar acil bisey sorucam ben 35 gunde bir adet oluyordum bu yuzden de sizlerden bir hafta gec yumurtlamam oldugu icin son adetim 12 Şubatta olsa 19 Şubat olarak hesapliyordum hep. Dr bugun 38 degil 39. Haftadasin dedi gec yumurtladigimi soylesem de olsun son adete gore hesaplicaz dogum olmazsa ekstra bir hafta bekleyebiliriz dedi. Merak ettigim rahim son adete gore mi kasilip bebegin dogmasini sagliyor yoksa gebeliğin olustugu yani dollenme tarihine gore mi?Tutustum iyice ya
Canım benm arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı. Tam 40 haftalık olmuştu bebek hala gelmiyodu ona da yatış yapılacaktı. Dktora giderken suyu gelmiş ama açılması olmamış. Felaket derecede canı tatlıdır saçını tararken ağlar düşün. Ama onada suni verildi. Ve rahim yumuşasın açılsın diye bi iğne varmış o yapılmış ona. Ve normal doğum yaptı. Korkutma kendini bukadar. O bşle diyo ki ben suni çektiysem herkes çeker korkma diye. Korkutma kendini bebeğinide riske atma lütfen. Doktorunla kaygılarını konuş zaten açılman olmuyosa doktor da bebeği tehlikeye atmaZ. Sırf normal olsun diye bebeği tehlikeye atacağını sanmıyorumPeki hiç açılma yoksa suni sancıyı istemeli miyim ne yapmalıyım
Kizlar acil bisey sorucam ben 35 gunde bir adet oluyordum bu yuzden de sizlerden bir hafta gec yumurtlamam oldugu icin son adetim 12 Şubatta olsa 19 Şubat olarak hesapliyordum hep. Dr bugun 38 degil 39. Haftadasin dedi gec yumurtladigimi soylesem de olsun son adete gore hesaplicaz dogum olmazsa ekstra bir hafta bekleyebiliriz dedi. Merak ettigim rahim son adete gore mi kasilip bebegin dogmasini sagliyor yoksa gebeliğin olustugu yani dollenme tarihine gore mi?Tutustum iyice ya
Zor bir karar canım. Ama doktora gitmeden de açılma olup olmadığını anlayamazsın. Belki açılma başlamıştır suni sancıyla kısa sürede alırsın bebeğini kucağına.Peki hiç açılma yoksa suni sancıyı istemeli miyim ne yapmalıyım
Aynen oyle ki zaten herkesin aci esigi farklidir bol bol dua et Rabbim kimseye katlanamayacagi aciyi yasatmaz yasatmasin da insallah Allahim oyle bi sanci olsun ki dogum sancisi oldugunu anlamayasin bile ben hep ole dua ediyorumCanım benm arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı. Tam 40 haftalık olmuştu bebek hala gelmiyodu ona da yatış yapılacaktı. Dktora giderken suyu gelmiş ama açılması olmamış. Felaket derecede canı tatlıdır saçını tararken ağlar düşün. Ama onada suni verildi. Ve rahim yumuşasın açılsın diye bi iğne varmış o yapılmış ona. Ve normal doğum yaptı. Korkutma kendini bukadar. O bşle diyo ki ben suni çektiysem herkes çeker korkma diye. Korkutma kendini bebeğinide riske atma lütfen. Doktorunla kaygılarını konuş zaten açılman olmuyosa doktor da bebeği tehlikeye atmaZ. Sırf normal olsun diye bebeği tehlikeye atacağını sanmıyorum
Kizlar acil bisey sorucam ben 35 gunde bir adet oluyordum bu yuzden de sizlerden bir hafta gec yumurtlamam oldugu icin son adetim 12 Şubatta olsa 19 Şubat olarak hesapliyordum hep. Dr bugun 38 degil 39. Haftadasin dedi gec yumurtladigimi soylesem de olsun son adete gore hesaplicaz dogum olmazsa ekstra bir hafta bekleyebiliriz dedi. Merak ettigim rahim son adete gore mi kasilip bebegin dogmasini sagliyor yoksa gebeliğin olustugu yani dollenme tarihine gore mi?Tutustum iyice ya
Benim de yarın 40 haftam doluyor ve bebegimin gelmeye niyeti yok gibi doktor yarın eşyalarını da al gel dedi ama gidip gitmemekte çok kararsizim :/
En son 2 hafta önce açıklık var mı diye bakmıştı doktor yoktu, nst de sancim var ama ben hissetmiyorum. Yarın suni sancı vermek isteyecek çarşamba günü doğumu başlatırım dedi çünkü. Şimdi araştırdığım kadarıyla suni sancı alıp o kadar ağrıyı çekip sezeryana giren çok hamile var bir de bende açıklık yoksa işim daha zor değil mi, normal doğumu sonuna kadar denemek de istiyorum. Bir taraftan kendi sancımın gelmesini mi beklesem diyorum bu sefer de bebişin kakasini yapma riski var bilmiyorum yaa çok kararsızım ne yapacağım konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?