- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Ay aynı şey bende de var cnm bı turlu anlayamıyorum başta doktor herkes gibi hesaplayıp 15 Kasım demişti sonra ben 35 günde olduğu söyleyince 22 kasima çekmişti ama daha sonra gelisimi önde gidince 19 kasima sabitlediKizlar acil bisey sorucam ben 35 gunde bir adet oluyordum bu yuzden de sizlerden bir hafta gec yumurtlamam oldugu icin son adetim 12 Şubatta olsa 19 Şubat olarak hesapliyordum hep. Dr bugun 38 degil 39. Haftadasin dedi gec yumurtladigimi soylesem de olsun son adete gore hesaplicaz dogum olmazsa ekstra bir hafta bekleyebiliriz dedi. Merak ettigim rahim son adete gore mi kasilip bebegin dogmasini sagliyor yoksa gebeliğin olustugu yani dollenme tarihine gore mi?Tutustum iyice ya
Ya şu an yazdıkların o kadar rahatlattı ki beni suni yememek için haftam dolduğu halde beklemeyi bile düşünüyordum, inşallah doğumum arkadaşınınki gibi kolay ve sağlıklı geçerCanım benm arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı. Tam 40 haftalık olmuştu bebek hala gelmiyodu ona da yatış yapılacaktı. Dktora giderken suyu gelmiş ama açılması olmamış. Felaket derecede canı tatlıdır saçını tararken ağlar düşün. Ama onada suni verildi. Ve rahim yumuşasın açılsın diye bi iğne varmış o yapılmış ona. Ve normal doğum yaptı. Korkutma kendini bukadar. O bşle diyo ki ben suni çektiysem herkes çeker korkma diye. Korkutma kendini bebeğinide riske atma lütfen. Doktorunla kaygılarını konuş zaten açılman olmuyosa doktor da bebeği tehlikeye atmaZ. Sırf normal olsun diye bebeği tehlikeye atacağını sanmıyorum
Ay inşallah canımcım yarın gidip öğreneceğim bakalım ne alemde kuzucukZor bir karar canım. Ama doktora gitmeden de açılma olup olmadığını anlayamazsın. Belki açılma başlamıştır suni sancıyla kısa sürede alırsın bebeğini kucağına.
Ben de normal doğuma dair her secenegi deneyip öyle sezeryana girmeyi düşünüyorum umarım senin bebiş de kanala iner ve kolay bir normal doğum yaparsınSeninle aynı durumdayım denebilir, ama 39+1 im bugün ve doktora gittim ilk çatı muayenemi oldum,
Bebek 3200 gr olmuş, suyu plesanta herşeyi yerinde,
Ama muayene de kanala inmediğini ve hiç açılmam olmadığını, hiç sancılanmamış olduğumu söyledi... ki gerçekten hamilelik başından mide bulantım da olmadı ve sancım da Yok , sadece bi gerilme kasılma oluyor karnımda oda bebeğin hareketlerine bağlı...
haftaya gene kontrolüm var... eğer haftaya kadar gene açılmam olmazsa, ki haftaya 40 a giriyorum artık, 40+1 bekler bakarız artık yatış yapar suni sancı veririz dedi... sancı verip de ıkınmayla bebek kanala inerse amenna rahim çatım müsaitmiş baya rahat yaparsın normal doğumu dedi, ama yok bebek kanala inmezse suyu patlatır alırız dedi (buda sezaryene giriyor)
Yani seninkinin başı kanalda ve çatın müsaitse normal Doğuma bence sancı almak için korkma... denee denemeden bilemezsin... içinde kalmasın, doktorlar zaten riskli durumda çeviriyorlar sezaryene, inşallah ikinci durum olmaz, karnımda o kasar dikiş ile iz ile gezmek istemem (apandisitte dikişlerim patlamıştı da etim kendi kendine bir ayda kaynamıştı hala izlerim duruyor şimdi karnım büyüyünce onlarda büyüdü doktor onlara baktı çatlak mı bu ne diye
İşte bende de durumlar böyle üzüleyim mi sevineyim mi ne yapayım bilemedim
Arkadaşlar sabah 8 de doğum yaptım bebeğim iyiydi emzirdim ama iki saat sonra morardi yeni dogan a goturdu ler bu konuda bilgisi olan var mı ne oldu oğluma
Doktorum tamamen normali zorlayan bir doktor sezeryanı acil durumlarda ancak yapıyor ben de normali çok istediğim için basından beri ona gidiyordum ama 40 haftayı dolduracağımı böyle bir durumla karşılaşacağımı düşünmemiştim hiç:) eşim de açıklık yoksa suni sancı almanı istemiyorum o kadar sancıyı boş yere de çekebilirsin direk sezeryan iste diyor, ama ben normal yapmak istiyorum ne olacak hiç bilmiyorum. Bebeğimin de başı kanalda öylece bekliyor kuzum:/
Kizlar acil bisey sorucam ben 35 gunde bir adet oluyordum bu yuzden de sizlerden bir hafta gec yumurtlamam oldugu icin son adetim 12 Şubatta olsa 19 Şubat olarak hesapliyordum hep. Dr bugun 38 degil 39. Haftadasin dedi gec yumurtladigimi soylesem de olsun son adete gore hesaplicaz dogum olmazsa ekstra bir hafta bekleyebiliriz dedi. Merak ettigim rahim son adete gore mi kasilip bebegin dogmasini sagliyor yoksa gebeliğin olustugu yani dollenme tarihine gore mi?Tutustum iyice ya
Arkadaşlar sabah 8 de doğum yaptım bebeğim iyiydi emzirdim ama iki saat sonra morardi yeni dogan a goturdu ler bu konuda bilgisi olan var mı ne oldu oğluma
Gözünüz aydın, çok sevindim. MaşallahKızlar bebeğim burundan anne sütüyle beslenmeye başlanmış. Ağlamışda damklı emzik istediler. Oksijenide çıkarttılar. Kendi nefes almaya başladı çok şükür.
İnşallah canım kalbini ferah tut.Az kalmış Allahın izniyleHayırlı geceler her birinizin yorumlarını okudum Allah hepinizden razı olsun. Bugün de gördüm bebeğimi insallah cuma günü çıkacak buyuk ihtimalle Allah izin verirse.
Hastanedeyim canım, yoğun bakımdayım. Servise alacaklarmış bugün. Çok şükür haklısın.Canım Çok çok geçmiş olsun büyük bir şey atlatmışsın Allah seni çocuğuna ailene bağışlamış. Iyi ki annenler yanındaymış. Bebekle yalniz oldugun bir zamanda olsa Allah korusun daha kötü olabilirdi. Gercekten ilk 40 gün yalnız olmamalı insan. Hastanedemisin hala,eve ciktinmi?
Servise çıkınca bebeğinle bol bol zaman geçirirsin canım Allah bi daha yasatmasin geçmiş olsun tekrardanHastanedeyim canım, yoğun bakımdayım. Servise alacaklarmış bugün. Çok şükür haklısın.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Güzel doğum hikayeleri biz bekleyenlere de moral oluyorAy inşallah canımcım yarın gidip öğreneceğim bakalım ne alemde kuzucuk
Maalesef bebek yasak. Enfeksiyon riskinden dolayı. Radyasyondan dolayı da sütümü sağıp döküyorum. İnşallah bu akşamdan itibaren sağıp eve yollayacağım.Servise çıkınca bebeğinle bol bol zaman geçirirsin canım Allah bi daha yasatmasin geçmiş olsun tekrardan
Hayırlısı olsun ne guzel gununuz belirlenmisKızlar günümüz 12 kasım pazartesi 10:30 hayırlısıyla inşallah
Allah beterinden saklasın,tekrar çok geçmiş olsun. Bebeğinle bol bol zaman geçirme vakti artık inşallahHastanedeyim canım, yoğun bakımdayım. Servise alacaklarmış bugün. Çok şükür haklısın.
Neyse az kalmis canım en azından bu akşamdan itibaren anneciğinin sutunu içebilecek. Insallah bi an once tamamen iyilesmis olarak , hastaneden de taburcu olup kuzucuguna kavuşursun canımMaalesef bebek yasak. Enfeksiyon riskinden dolayı. Radyasyondan dolayı da sütümü sağıp döküyorum. İnşallah bu akşamdan itibaren sağıp eve yollayacağım.
Gözün aydın canım en kısa sürede tamamen iyileşir inşallahKızlar bebeğim burundan anne sütüyle beslenmeye başlanmış. Ağlamışda damklı emzik istediler. Oksijenide çıkarttılar. Kendi nefes almaya başladı çok şükür.
Sağolasın cnmGözünüz aydın, çok sevindim. Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?