2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay aynı şey bende de var cnm bı turlu anlayamıyorum başta doktor herkes gibi hesaplayıp 15 Kasım demişti sonra ben 35 günde olduğu söyleyince 22 kasima çekmişti ama daha sonra gelisimi önde gidince 19 kasima sabitledine zaman gelecek artık hayirlisi

Ya şu an yazdıkların o kadar rahatlattı ki beni suni yememek için haftam dolduğu halde beklemeyi bile düşünüyordum, inşallah doğumum arkadaşınınki gibi kolay ve sağlıklı geçer

Ben de normal doğuma dair her secenegi deneyip öyle sezeryana girmeyi düşünüyorum umarım senin bebiş de kanala iner ve kolay bir normal doğum yaparsın

Arkadaşlar sabah 8 de doğum yaptım bebeğim iyiydi emzirdim ama iki saat sonra morardi yeni dogan a goturdu ler bu konuda bilgisi olan var mı ne oldu oğluma

Geçmiş olsun canım birşey demedi mi doktorlar?
Bebek üşümüş olabilir mi? Benim yeğenim 8 aylık doğmuştu aynı anlattığım gibi 2 saat sonra filan morardi kuveze aldılar bebek kendini isitamamis filan dediler

Hayırlısı olsun, en kolayı en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun inşallah
Benimki daha kafasını kanala sokmamış bile

Benim de 25 ocak son adet ama doktorum 9 şubata sabitledi
15 gün geç döllenme dedi. O günden beridir 9 şubatı dikkate alıyor
Yoksa bugün 40+4 olacaktım ama 38+4 kabul ediyor

Arkadaşlar sabah 8 de doğum yaptım bebeğim iyiydi emzirdim ama iki saat sonra morardi yeni dogan a goturdu ler bu konuda bilgisi olan var mı ne oldu oğluma

Çok geçmiş olsun bilgim yok ama bir an önce geri gelir inşallah

Kızlar korse doğumdan kaç gün sonra takılabilir? Belden sarılanmı yoksa giymeli külotlumu almamız lazım?

Hayırlı geceler her birinizin yorumlarını okudum Allah hepinizden razı olsun. Bugün de gördüm bebeğimi insallah cuma günü çıkacak buyuk ihtimalle Allah izin verirse.
İnşallah canım kalbini ferah tut.Az kalmış Allahın izniyle

Hastanedeyim canım, yoğun bakımdayım. Servise alacaklarmış bugün. Çok şükür haklısın.

Servise çıkınca bebeğinle bol bol zaman geçirirsin canım Allah bi daha yasatmasin geçmiş olsun tekrardan
Maalesef bebek yasak. Enfeksiyon riskinden dolayı. Radyasyondan dolayı da sütümü sağıp döküyorum. İnşallah bu akşamdan itibaren sağıp eve yollayacağım.

Kızlar günümüz 12 kasım pazartesi 10:30 hayırlısıyla inşallah
Hayırlısı olsun ne guzel gununuz belirlenmis ilk kızım 9.9, bu kızım da 11.11 olsun istiyorum ben de ama normal doğum olunca herşey kısmet hayirlisiyla alalim kucagimiza da ne zaman gelirlerse artık:)

Maalesef bebek yasak. Enfeksiyon riskinden dolayı. Radyasyondan dolayı da sütümü sağıp döküyorum. İnşallah bu akşamdan itibaren sağıp eve yollayacağım.
Neyse az kalmis canım en azından bu akşamdan itibaren anneciğinin sutunu içebilecek. Insallah bi an once tamamen iyilesmis olarak , hastaneden de taburcu olup kuzucuguna kavuşursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…