Amin cnm çok sağolGözün aydın canım en kısa sürede tamamen iyileşir inşallah
Hayırlı geceler her birinizin yorumlarını okudum Allah hepinizden razı olsun. Bugün de gördüm bebeğimi insallah cuma günü çıkacak buyuk ihtimalle Allah izin verirse.
kizlar cok cok gecmis gitmis olsun saglikla kucaklariniza alip evinize donun insallah.Kızlar bebeğim burundan anne sütüyle beslenmeye başlanmış. Ağlamışda damklı emzik istediler. Oksijenide çıkarttılar. Kendi nefes almaya başladı çok şükür.
gecmis olsun canim . bebek evde sen hastanedesin degil mi allah yardimcin olsun.ne zor seyler. rabbim sabir guc versinMaalesef bebek yasak. Enfeksiyon riskinden dolayı. Radyasyondan dolayı da sütümü sağıp döküyorum. İnşallah bu akşamdan itibaren sağıp eve yollayacağım.
Rabbim yardımcın olsun kolaylık versin canım inşirah oku biliyorsanKızlar son durum şöyle; suni sancı veriliyor 5 cm de epidural yaptılar, bebeğin başı yan gelme ihtimali varmış sezayene dönebilirsin dediler şu anda 7-8 cm açıklık var, epidural çok iyi oldu. Dua edin bir de sezaryeni denemeyeyim
Açıklığın maşallah iyi ilerlemiş canım inşallah gerek kalmaz sezeryana da sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına. Bol bol dua et inşirah okuKızlar son durum şöyle; suni sancı veriliyor 5 cm de epidural yaptılar, bebeğin başı yan gelme ihtimali varmış sezayene dönebilirsin dediler şu anda 7-8 cm açıklık var, epidural çok iyi oldu. Dua edin bir de sezaryeni denemeyeyim
Acikligin cok güzel ilerlemis canim dualarimiz seninle hersey yolunda gider insallah ve bebegini normal bir sekilde kucagina alirsin suni sanci cok etkiliyor mu bunyeni epidural iyi olmus dayanamazsam agriya bendr düşünüyorum epidurali Rabbim tek avaz da kurtarsin insallahKızlar son durum şöyle; suni sancı veriliyor 5 cm de epidural yaptılar, bebeğin başı yan gelme ihtimali varmış sezayene dönebilirsin dediler şu anda 7-8 cm açıklık var, epidural çok iyi oldu. Dua edin bir de sezaryeni denemeyeyim
Aynen cnm salıydık ama duramıyorum ağrıdan artık uyku sıfır . Tutunarak yuruyorum :/Hayırlısı olsun ne guzel gununuz belirlenmisilk kızım 9.9, bu kızım da 11.11 olsun istiyorum ben de ama normal doğum olunca herşey kısmet hayirlisiyla alalim kucagimiza da ne zaman gelirlerse artık:)
Canım benimde 2li testim çok iyi çıkmamıştı ama detaylı vs. İyiydi. İçini ferah tut başka bi arkadaş da yazmış ztn bazen söyledikleri gibi çıkmıyo yani
Canım negatif tarama diyo biyokimyasal risk 1/86 çıktı oglumdada ayni sekilde 1/120 kusur bisey di tama hatirlamiyorum seninki nasildi sonucun bu arada gec cevapladim biraz ama kusura bakmaCanım benimde 2li testim çok iyi çıkmamıştı ama detaylı vs. İyiydi. İçini ferah tut başka bi arkadaş da yazmış ztn bazen söyledikleri gibi çıkmıyo yani .senin2li testin ne çıkmıştı
Rabbim bir avazda kurtarsın, sağlıkla en hayırlısı ne şekilde ise öyle kavuşun inşallahKızlar son durum şöyle; suni sancı veriliyor 5 cm de epidural yaptılar, bebeğin başı yan gelme ihtimali varmış sezayene dönebilirsin dediler şu anda 7-8 cm açıklık var, epidural çok iyi oldu. Dua edin bir de sezaryeni denemeyeyim
kasılmalarım güçlü ama çok düzensiz
Ayin 12sinde hem bebişine kavuşacaksın hem ağrıların bitecek ne guzel :)Aynen cnm salıydık ama duramıyorum ağrıdan artık uyku sıfır . Tutunarak yuruyorum :/
takip ediyor musun ne zamana düşünce gel dediler?kasılmalarım güçlü ama çok düzensiz
Dualarımız seninle canım inşallah hakkında hayırlısı nasılsa oyle doğurursunKızlar son durum şöyle; suni sancı veriliyor 5 cm de epidural yaptılar, bebeğin başı yan gelme ihtimali varmış sezayene dönebilirsin dediler şu anda 7-8 cm açıklık var, epidural çok iyi oldu. Dua edin bir de sezaryeni denemeyeyim
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Allah kolay ve saglikli doğumlar nasip etsinMerhaba kızlar hastaneye geldım saat 1 de suyum geldı dırek yatakdan kalkar kalmaz sımdı açılma beklıyorum nts sancı 100 de dua beklıyorum sizden ..
Evt insan stres yapiyor ilk te olsa ikincide olsa her gebelik farkli stres yasattiriyor canim sende rahat ol insallah saglikla alcaz yavrularimiziİçini ferah tut bende çok stres yapmıştım neden sonucum herkesinki gibi değil diye ama detaylı ultrasonda sorun gözükmüyodu seninde öyle bildiğim kadarıyla.O testlerde yanılma payı çok oluyomuş hem senin ilk gebeliğindede benzer sonuç çıkmış ama farklı bi durum olmamış.Benim ilk gebeliğim herşeye stres oldum hala oluyorum doğum yaklaştıkça bi sürü şey düşünüp kafama takıyorum ama aslında gerek yok sende öyle düşünKozmogirl17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?