2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlı geceler her birinizin yorumlarını okudum Allah hepinizden razı olsun. Bugün de gördüm bebeğimi insallah cuma günü çıkacak buyuk ihtimalle Allah izin verirse.
Kızlar bebeğim burundan anne sütüyle beslenmeye başlanmış. Ağlamışda damklı emzik istediler. Oksijenide çıkarttılar. Kendi nefes almaya başladı çok şükür.
kizlar cok cok gecmis gitmis olsun saglikla kucaklariniza alip evinize donun insallah.

Maalesef bebek yasak. Enfeksiyon riskinden dolayı. Radyasyondan dolayı da sütümü sağıp döküyorum. İnşallah bu akşamdan itibaren sağıp eve yollayacağım.
gecmis olsun canim . bebek evde sen hastanedesin degil mi allah yardimcin olsun.ne zor seyler. rabbim sabir guc versin

Rabbim yardımcın olsun kolaylık versin canım inşirah oku biliyorsan

Açıklığın maşallah iyi ilerlemiş canım inşallah gerek kalmaz sezeryana da sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına. Bol bol dua et inşirah oku

Acikligin cok güzel ilerlemis canim dualarimiz seninle hersey yolunda gider insallah ve bebegini normal bir sekilde kucagina alirsin suni sanci cok etkiliyor mu bunyeni epidural iyi olmus dayanamazsam agriya bendr düşünüyorum epidurali Rabbim tek avaz da kurtarsin insallah

Hayırlısı olsun ne guzel gununuz belirlenmis ilk kızım 9.9, bu kızım da 11.11 olsun istiyorum ben de ama normal doğum olunca herşey kısmet hayirlisiyla alalim kucagimiza da ne zaman gelirlerse artık:)
Aynen cnm salıydık ama duramıyorum ağrıdan artık uyku sıfır . Tutunarak yuruyorum :/

Spinal ve epidural arasindaki fark sadece dakika mi ?
Kısa süreli bayiltma işlemi hangisinde yapılıyor ?

Sezeryan olacağım için kararsızım hangisi daha iyi olur diye.

Rabbim bir avazda kurtarsın, sağlıkla en hayırlısı ne şekilde ise öyle kavuşun inşallah

İçini ferah tut bende çok stres yapmıştım neden sonucum herkesinki gibi değil diye ama detaylı ultrasonda sorun gözükmüyodu seninde öyle bildiğim kadarıyla.O testlerde yanılma payı çok oluyomuş hem senin ilk gebeliğindede benzer sonuç çıkmış ama farklı bi durum olmamış.Benim ilk gebeliğim herşeye stres oldum hala oluyorum doğum yaklaştıkça bi sürü şey düşünüp kafama takıyorum ama aslında gerek yok sende öyle düşün Kozmogirl17

Dualarımız seninle canım inşallah hakkında hayırlısı nasılsa oyle doğurursun

Evt insan stres yapiyor ilk te olsa ikincide olsa her gebelik farkli stres yasattiriyor canim sende rahat ol insallah saglikla alcaz yavrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…