Aynen yeter ki emsin güzel guzel :)
Memeyi bebeğe vermeden önce biraz masaj yaparak sütü getirirsen yine sert çekmez o da aklında olsun canim
Kızlar bebeğim burundan anne sütüyle beslenmeye başlanmış. Ağlamışda damklı emzik istediler. Oksijenide çıkarttılar. Kendi nefes almaya başladı çok şükür.
Hayırlı geceler her birinizin yorumlarını okudum Allah hepinizden razı olsun. Bugün de gördüm bebeğimi insallah cuma günü çıkacak buyuk ihtimalle Allah izin verirse.
Takip ediyor musun canım? Yakında düzene girebilir
takip ediyor musun ne zamana düşünce gel dediler?
Valla gözümün önünde büyüdün de doğumun geldi canım yaa
kızlarr Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın..
1 cm acikliktan 10 gun sonra dogumum oldu. Ama herkesin ayni ilerlemior belki senin daha kisa surede olur.Kızlar şimdi kontrolden geldik çatı muayenesi yaptı doktor ilk seferde biraz kastım 2.de baktı abartılacak bişi değilmiş açıkçası1 cm falan açıklık varmış catim güzelmiş normal yapabilirsin ama böyle kasarsan biraz zor olur dedi bebisim 3.400 Gr kanala tam girmemiş sancımda biraz çıktı 1 hafta 10 günü bulur dio doktor.tecrubeli arkadaşlar 1 cm açıklık olduktan sonra devamı ne zaman gelir ki acaba???
Allah yardımcın olsun tatlım inşallah kolaylıkla alırsın bebisi kucağınaMerhaba kızlar hastaneye geldım saat 1 de suyum geldı dırek yatakdan kalkar kalmaz sımdı açılma beklıyorum nts sancı 100 de dua beklıyorum sizden ..
Yaa edemiyorum, sıkıntı basıyor onları beklerken :) telefona uygulama falan indireyim
5 dk da bire düşünce gel dedi doktorum. O da bence daha çooooook sonra olur.
can09e amin... zaman çok hızlı geçiyor di mi?
Benim de sat 19 şubattı ama doktor kendi ayarladı benimde erken döllenme olmuş zaten 24 günde bir fln regl oluyordum 6 gün öndeyim sata göre en başından beriKizlar acil bisey sorucam ben 35 gunde bir adet oluyordum bu yuzden de sizlerden bir hafta gec yumurtlamam oldugu icin son adetim 12 Şubatta olsa 19 Şubat olarak hesapliyordum hep. Dr bugun 38 degil 39. Haftadasin dedi gec yumurtladigimi soylesem de olsun son adete gore hesaplicaz dogum olmazsa ekstra bir hafta bekleyebiliriz dedi. Merak ettigim rahim son adete gore mi kasilip bebegin dogmasini sagliyor yoksa gebeliğin olustugu yani dollenme tarihine gore mi?Tutustum iyice ya
Aaah yavrum ya maaşallah ona. Çok sevindim.Az kaldı inşallah kavuşmanızaKızlar bebeğim burundan anne sütüyle beslenmeye başlanmış. Ağlamışda damklı emzik istediler. Oksijenide çıkarttılar. Kendi nefes almaya başladı çok şükür.
evet kuzum ınsallah . Gercekten zor durumdayım tutunarak yuruyorum bi ben böyleyım sanırımAyin 12sinde hem bebişine kavuşacaksın hem ağrıların bitecek ne guzel :)
Amin kuzum inşallah. Allah dağına göre kar verirmiş, hepimiz için hayırlısı olsun :)Aynen oyle ki zaten herkesin aci esigi farklidir bol bol dua et Rabbim kimseye katlanamayacagi aciyi yasatmaz yasatmasin da insallah Allahim oyle bi sanci olsun ki dogum sancisi oldugunu anlamayasin bile ben hep ole dua ediyorum
Bir de fetih suresini duymustum okuma sansiniz varsa bol bol okuyun
Bekleme kuzum. Anne karnında bebek kaka yapma ihtimali var tehlikeye atıp sonradan keşke deme. Suniyi alırsın en kötü ihtimalle belli bi açıklıktan sonra epidurale döndürürsün. Ama sanmıyorum bile. Korkularının üstüne gidilmesi taraftarıyım her zaman çünkü hiç biri gözümüzde büyüttüğümüz kadar korkunç değiller. Rabbim kesinlikle yardımcın olacaktır. Bende çok istiyorum normal olmasını ama terslik olursa sezaryene de hayır diyemem asla. Ve cidden arkadaşım çok rahat geçirdi bu süreci. Saat 7 de suni vermişler 1 de kucağına almış kuzusunu. Okadar saat ben dayanabildim düşünebiliyomusun diyo. Bide kuzum bol bol yürü ben 2 gündür yürüyorum 1 saat kadar inşallah faydası olur. Senden güzel haberler bekliyorum Allahın izniyleYa şu an yazdıkların o kadar rahatlattı ki beni suni yememek için haftam dolduğu halde beklemeyi bile düşünüyordum, inşallah doğumum arkadaşınınki gibi kolay ve sağlıklı geçer
Oh maşallah kuzunaa, az kaldı kavuşmanıza canımm:)Kızlar bebeğim burundan anne sütüyle beslenmeye başlanmış. Ağlamışda damklı emzik istediler. Oksijenide çıkarttılar. Kendi nefes almaya başladı çok şükür.
İnşallah canım benim. Tez vakitte kavuşun inşallahHayırlı geceler her birinizin yorumlarını okudum Allah hepinizden razı olsun. Bugün de gördüm bebeğimi insallah cuma günü çıkacak buyuk ihtimalle Allah izin verirse.
Kızlar merhaba bugün beyin damarındaki pıhtıdan dolayı nöbet geçirdim. Hamilelerde ve lohusalarda görülebiliyormuş. 1 haftalık yavrumdan ayrıldım radyasyondan sütümü sağıp döküyorum. Nörolojide yoğun bakımda tedavi görüyorum. Allah rızası için dua edin. Rabbim beni öncelikle evladıma sonra tüm aileme sevenlerime bağışlasın. Çok korkunçtu bilincimi kaybetmişim anlık felç geçirmişim. Allahtan erken yaşadım bu durumu. Geç farketsem her şey daha başka olabilirmiş. Lütfen siz de özellikle spinal sezaryenliler vs ters gittiğini düşündüğünüz bir şey hissederseniz doktora gidin hemen. Ben ateşten kadındoğuma gittim ateşim düşük denilip eve yollandım. Ve eve gelir gelmez nöbet geçirdim. Sizi en iyi siz bilirsiniz. Lütfen dua edin evime yavruma sevdiklerime dönmek istiyorum. Çocuğum burnumda tütüyor.
Contraction timer programını tavsiye ederim android kullanıyorsan canım.
Uyuyabilirsen uyumayı dene sancı sıklasana kadar
Ben de ayni durumdayim arkadasim zor yuruyorum bazen yuruyrmiyorum kaliyorum bile coknzorluyo beni amaevet kuzum ınsallah . Gercekten zor durumdayım tutunarak yuruyorum bi ben böyleyım sanırım
Hem nasil geciyorcan09e amin... zaman çok hızlı geçiyor di mi?
Kötüyü getirme canım aklına. Suni sancıyla 2-3 saatte oldu benim. İnşallah rahat geçer.En son 2 hafta önce açıklık var mı diye bakmıştı doktor yoktu, nst de sancim var ama ben hissetmiyorum. Yarın suni sancı vermek isteyecek çarşamba günü doğumu başlatırım dedi çünkü. Şimdi araştırdığım kadarıyla suni sancı alıp o kadar ağrıyı çekip sezeryana giren çok hamile var bir de bende açıklık yoksa işim daha zor değil mi, normal doğumu sonuna kadar denemek de istiyorum. Bir taraftan kendi sancımın gelmesini mi beklesem diyorum bu sefer de bebişin kakasini yapma riski var bilmiyorum yaa çok kararsızım ne yapacağım konusunda
Sanırım bebeğe yer açmak için ishale bile çevirebilirmiş bu günlerde. Bebek uygulamasında yazıyordu.Son günler bağırsak hareketleri artan var mıı ?Gün 1 kere kesin 2 bazen 3
İlk doğum için bilemem canım doktorun daha iyi bilir. Benim ikinci 4 doğmuştu kesi de yoktu.Merhaba benim bebek 3 kg 800 gram olmuş. Bugün 39 hafta 1 günlük. Doktor 4 kilo gelirse normal biraz zorlar dedi. Çatı muayenesinde normal Doğuma engel değil deri. Bu kg civarında normal Doğum yapan ver mıdır aramızda? Gerçekten inşallah olursa normal Doğum olmak istiyorum çünkü.
Çok şükür daha da iyi olur inşallah.Kızlar bebeğim burundan anne sütüyle beslenmeye başlanmış. Ağlamışda damklı emzik istediler. Oksijenide çıkarttılar. Kendi nefes almaya başladı çok şükür.
Allahım çok güzel haber.Hayırlı geceler her birinizin yorumlarını okudum Allah hepinizden razı olsun. Bugün de gördüm bebeğimi insallah cuma günü çıkacak buyuk ihtimalle Allah izin verirse.
Allaha rmanet olun. Kolay doğumunuz olsun sağlıkla alın kucağınıza.Merhaba kızlar hastaneye geldım saat 1 de suyum geldı dırek yatakdan kalkar kalmaz sımdı açılma beklıyorum nts sancı 100 de dua beklıyorum sizden ..
Ayy cidden o kadar kısa sürede yaptın mı dogum suni sanciyla masallah :))Kötüyü getirme canım aklına. Suni sancıyla 2-3 saatte oldu benim. İnşallah rahat geçer.
Sanırım bebeğe yer açmak için ishale bile çevirebilirmiş bu günlerde. Bebek uygulamasında yazıyordu.
İlk doğum için bilemem canım doktorun daha iyi bilir. Benim ikinci 4 doğmuştu kesi de yoktu.
Çok şükür daha da iyi olur inşallah.
Allahım çok güzel haber.
Allaha rmanet olun. Kolay doğumunuz olsun sağlıkla alın kucağınıza.
Risk almamak gerekiyor dediğin gibi canım haklısın Allah kolaylığını verecek inanıyorum suni sancıdan dolayı çok korkutmuşlardı beni inşallah kolay geçerAmin kuzum inşallah. Allah dağına göre kar verirmiş, hepimiz için hayırlısı olsun :)
Bekleme kuzum. Anne karnında bebek kaka yapma ihtimali var tehlikeye atıp sonradan keşke deme. Suniyi alırsın en kötü ihtimalle belli bi açıklıktan sonra epidurale döndürürsün. Ama sanmıyorum bile. Korkularının üstüne gidilmesi taraftarıyım her zaman çünkü hiç biri gözümüzde büyüttüğümüz kadar korkunç değiller. Rabbim kesinlikle yardımcın olacaktır. Bende çok istiyorum normal olmasını ama terslik olursa sezaryene de hayır diyemem asla. Ve cidden arkadaşım çok rahat geçirdi bu süreci. Saat 7 de suni vermişler 1 de kucağına almış kuzusunu. Okadar saat ben dayanabildim düşünebiliyomusun diyo. Bide kuzum bol bol yürü ben 2 gündür yürüyorum 1 saat kadar inşallah faydası olur. Senden güzel haberler bekliyorum Allahın izniyle
Oh maşallah kuzunaa, az kaldı kavuşmanıza canımm:)
İnşallah canım benim. Tez vakitte kavuşun inşallah
bebeğini sağ salim al inş kucağına. ALLAH yardımcın olsunKızlar dua edin bugun kontrolumuz vardı hastaneye yatışım yapıldı.36+3 uz su an suyu çok azmış.
Seni eve gonderemem bebegi alıcaz dedi.iki haftada nerdeyse hiç kilo almamış.dua edin inşallah sag salim çıkalım.bebek su an 2300 civarındaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?