2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen yeter ki emsin güzel guzel :)
Memeyi bebeğe vermeden önce biraz masaj yaparak sütü getirirsen yine sert çekmez o da aklında olsun canim

Teşekkür ederim canım
Kızlar bebeğim burundan anne sütüyle beslenmeye başlanmış. Ağlamışda damklı emzik istediler. Oksijenide çıkarttılar. Kendi nefes almaya başladı çok şükür.

Hayırlı geceler her birinizin yorumlarını okudum Allah hepinizden razı olsun. Bugün de gördüm bebeğimi insallah cuma günü çıkacak buyuk ihtimalle Allah izin verirse.

Kızlar gözünüz aydın daha da iyi olacak minikler Allah'ın izniyle

Kızlar şimdi kontrolden geldik çatı muayenesi yaptı doktor ilk seferde biraz kastım 2.de baktı abartılacak bişi değilmiş açıkçası 1 cm falan açıklık varmış catim güzelmiş normal yapabilirsin ama böyle kasarsan biraz zor olur dedibebisim 3.400 Gr kanala tam girmemiş sancımda biraz çıktı 1 hafta 10 günü bulur dio doktor.tecrubeli arkadaşlar 1 cm açıklık olduktan sonra devamı ne zaman gelir ki acaba???

Takip ediyor musun canım? Yakında düzene girebilir

takip ediyor musun ne zamana düşünce gel dediler?
Valla gözümün önünde büyüdün de doğumun geldi canım yaa
kızlarr Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın..

Yaa edemiyorum, sıkıntı basıyor onları beklerken :) telefona uygulama falan indireyim

5 dk da bire düşünce gel dedi doktorum. O da bence daha çooooook sonra olur.

can09e amin... zaman çok hızlı geçiyor di mi?

1 cm acikliktan 10 gun sonra dogumum oldu. Ama herkesin ayni ilerlemior belki senin daha kisa surede olur.

Contraction timer programını tavsiye ederim android kullanıyorsan canım.
Uyuyabilirsen uyumayı dene sancı sıklasana kadar

Benim de sat 19 şubattı ama doktor kendi ayarladı benimde erken döllenme olmuş zaten 24 günde bir fln regl oluyordum 6 gün öndeyim sata göre en başından beri

Amin kuzum inşallah. Allah dağına göre kar verirmiş, hepimiz için hayırlısı olsun :)
Ya şu an yazdıkların o kadar rahatlattı ki beni suni yememek için haftam dolduğu halde beklemeyi bile düşünüyordum, inşallah doğumum arkadaşınınki gibi kolay ve sağlıklı geçer
Bekleme kuzum. Anne karnında bebek kaka yapma ihtimali var tehlikeye atıp sonradan keşke deme. Suniyi alırsın en kötü ihtimalle belli bi açıklıktan sonra epidurale döndürürsün. Ama sanmıyorum bile. Korkularının üstüne gidilmesi taraftarıyım her zaman çünkü hiç biri gözümüzde büyüttüğümüz kadar korkunç değiller. Rabbim kesinlikle yardımcın olacaktır. Bende çok istiyorum normal olmasını ama terslik olursa sezaryene de hayır diyemem asla. Ve cidden arkadaşım çok rahat geçirdi bu süreci. Saat 7 de suni vermişler 1 de kucağına almış kuzusunu. Okadar saat ben dayanabildim düşünebiliyomusun diyo. Bide kuzum bol bol yürü ben 2 gündür yürüyorum 1 saat kadar inşallah faydası olur. Senden güzel haberler bekliyorum Allahın izniyle
Kızlar bebeğim burundan anne sütüyle beslenmeye başlanmış. Ağlamışda damklı emzik istediler. Oksijenide çıkarttılar. Kendi nefes almaya başladı çok şükür.
Oh maşallah kuzunaa, az kaldı kavuşmanıza canımm:)
Hayırlı geceler her birinizin yorumlarını okudum Allah hepinizden razı olsun. Bugün de gördüm bebeğimi insallah cuma günü çıkacak buyuk ihtimalle Allah izin verirse.
İnşallah canım benim. Tez vakitte kavuşun inşallah

Cok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez zamanda evine bebeğine dönersin inşaallah

Contraction timer programını tavsiye ederim android kullanıyorsan canım.
Uyuyabilirsen uyumayı dene sancı sıklasana kadar

İndirdim şimdi canım, takip edeyim bakalım.

Valla doktor da öyle diyince ümidimi kesmiştim gelecek haftaya kadar
Ama çok düzensiz oluyor yine de. Şöyle yarın falan olsa keşke :)

Yürüyüş yaptım koşu bandında
Şimdi de pilates topunda hareketler yapıyorum, inşallah etki eder

Kötüyü getirme canım aklına. Suni sancıyla 2-3 saatte oldu benim. İnşallah rahat geçer.

Son günler bağırsak hareketleri artan var mıı ? Gün 1 kere kesin 2 bazen 3
Sanırım bebeğe yer açmak için ishale bile çevirebilirmiş bu günlerde. Bebek uygulamasında yazıyordu.

İlk doğum için bilemem canım doktorun daha iyi bilir. Benim ikinci 4 doğmuştu kesi de yoktu.

Çok şükür daha da iyi olur inşallah.

Allahım çok güzel haber.
Merhaba kızlar hastaneye geldım saat 1 de suyum geldı dırek yatakdan kalkar kalmaz sımdı açılma beklıyorum nts sancı 100 de dua beklıyorum sizden ..
Allaha rmanet olun. Kolay doğumunuz olsun sağlıkla alın kucağınıza.

Ayy cidden o kadar kısa sürede yaptın mı dogum suni sanciyla masallah :))

Risk almamak gerekiyor dediğin gibi canım haklısın Allah kolaylığını verecek inanıyorum suni sancıdan dolayı çok korkutmuşlardı beni inşallah kolay geçer

bebeğini sağ salim al inş kucağına. ALLAH yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…