Allah yardımcınız olsun canım. Hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar dua edin bugun kontrolumuz vardı hastaneye yatışım yapıldı.36+3 uz su an suyu çok azmış.
Seni eve gonderemem bebegi alıcaz dedi.iki haftada nerdeyse hiç kilo almamış.dua edin inşallah sag salim çıkalım.bebek su an 2300 civarındaymış
evet kuzum ınsallah . Gercekten zor durumdayım tutunarak yuruyorum bi ben böyleyım sanırım
Benim de sag bacagimda sinir sikismasi oldu galiba, ayagima vuruyor topalliyorumBen de ayni durumdayim arkadasim zor yuruyorum bazen yuruyrmiyorum kaliyorum bile coknzorluyo beni ama
Kötüyü getirme canım aklına. Suni sancıyla 2-3 saatte oldu benim. İnşallah rahat geçer.
Sanırım bebeğe yer açmak için ishale bile çevirebilirmiş bu günlerde. Bebek uygulamasında yazıyordu.
Zaten afedersin ona yakın
İlk doğum için bilemem canım doktorun daha iyi bilir. Benim ikinci 4 doğmuştu kesi de yoktu.
Çok şükür daha da iyi olur inşallah.
Allahım çok güzel haber.
Allaha rmanet olun. Kolay doğumunuz olsun sağlıkla alın kucağınıza.
Ben de ayni durumdayim arkadasim zor yuruyorum bazen yuruyrmiyorum kaliyorum bile coknzorluyo beni ama
Anlamadımki bu hamılelıgım nıye boyle oldu evde bı cocuk daha olunca vucut kaldırmıyo sanırımBenim de sag bacagimda sinir sikismasi oldu galiba, ayagima vuruyor topalliyorumyuruyus yapmak istiyorum ama ayagim acidigi icin cikasim gelmiyor. Yalniz degilsiniz yani kizlar
spinal de belinden bir iğne yapılıyor etkisi geçene kadar belden aşağı uyuşuk oluyor. Epidural de bir katater takılıyor aynı şekilde ordan uyuşukluk devam ettirilebiliyor. Ağrı için ağrı kesici yapılıyor falan. Farkı buSpinal ve epidural arasindaki fark sadece dakika mi ?
Kısa süreli bayiltma işlemi hangisinde yapılıyor ?
Sezeryan olacağım için kararsızım hangisi daha iyi olur diye.
Gece cocuga bile kalkamiyorum bekliyorum aglar belki susar diye susmayinca surune surune gidiyorum resmen bacagim kopuyo kasiklarim vuruyo sanki bacagima belimde tutuluyoo halbuki oglumda 18 killo almistim bunda 10 kilo aldim ama agir geldi reamenAnlamadımki bu hamılelıgım nıye boyle oldu evde bı cocuk daha olunca vucut kaldırmıyo sanırım
Allah yrdimcin olsun cnm insallah yavruna sag salim kavusursunKızlar dua edin bugun kontrolumuz vardı hastaneye yatışım yapıldı.36+3 uz su an suyu çok azmış.
Seni eve gonderemem bebegi alıcaz dedi.iki haftada nerdeyse hiç kilo almamış.dua edin inşallah sag salim çıkalım.bebek su an 2300 civarındaymış
Benım tek derdim bacaklarım baldır tarafım , çatı kemiğim ve baldır iç taraflarım kopuyo yere bişey dustugu an ölüm sanki almak o bana bakıyo ben onaGece cocuga bile kalkamiyorum bekliyorum aglar belki susar diye susmayinca surune surune gidiyorum resmen bacagim kopuyo kasiklarim vuruyo sanki bacagima belimde tutuluyoo halbuki oglumda 18 killo almistim bunda 10 kilo aldim ama agir geldi reamen
Insallah saglikla en kisa surede kavusursunuz. Aklina iyiyi getir iyi olsun.Kızlar son durum şöyle; suni sancı veriliyor 5 cm de epidural yaptılar, bebeğin başı yan gelme ihtimali varmış sezayene dönebilirsin dediler şu anda 7-8 cm açıklık var, epidural çok iyi oldu. Dua edin bir de sezaryeni denemeyeyim
Dularimiz sizinle canim insallah sag salim kavusursunuz.Kızlar dua edin bugun kontrolumuz vardı hastaneye yatışım yapıldı.36+3 uz su an suyu çok azmış.
Gece cocuga bile kalkamiyorum bekliyorum aglar belki susar diye susmayinca surune surune gidiyorum resmen bacagim kopuyo kasiklarim vuruyo sanki bacagima belimde tutuluyoo halbuki oglumda 18 killo almistim bunda 10 kilo aldim ama agir geldi reamen
Benim ilk gebeligim vok rahatti valla hep yururdum kac km yol beni etkilemezdi bunda neden boyleyim hic anlamiyorum yattigim yerden bile kalkamiyorum bacagim cekiyoInsallah saglikla en kisa surede kavusursunuz. Aklina iyiyi getir iyi olsun.
Dularimiz sizinle canim insallah sag salim kavusursunuz.
Kilo ile ilgisi yok ya bence. Bende 8 kilo aldim ama 2 gundur perisanim. Hamilelik zor ama bebegin ilk zamanlarida zor. Off iyice stres oldum sanirim dogum yaklastikca.
Simdi uzanmistim koltuga oglum suyunu istedi yattigim yerden kalkamadigimi farkettim bacagim curuk gibi resmen cok uzulmeye basladim ben ya erkenmi davrandim diyeBenım tek derdim bacaklarım baldır tarafım , çatı kemiğim ve baldır iç taraflarım kopuyo yere bişey dustugu an ölüm sanki almak o bana bakıyo ben ona
Sağlıcakla al kucağına inşallah canımKızlar dua edin bugun kontrolumuz vardı hastaneye yatışım yapıldı.36+3 uz su an suyu çok azmış.
Böyle bi durumda korkutan yada kötü şeyler söyleyen insanlara çok sinir oluyorum. Herşey herkeste aynı etkiyi asla etmez. Bi ağrı kesicinin bile insanlar üzerindeki ki etkisi farklıdır. Sen kimseye bakma korkmada kuzum. Bebeğin için o suniyi çekmen gerkirse çekersin çünkü sen annesin. Hiç korkma. Bana da normal yapma sezaryen ol o acıyı çekmeye değermi diyolar. Sizin canınız tatlıysa beceremediyseniz ben ne yapayım diyorum (bunu diyen de halamın kızları ve halam. Onlar normal olma imkanları varken bile o acı çekilirmi diye sezaryene girdiler)Risk almamak gerekiyor dediğin gibi canım haklısın Allah kolaylığını verecek inanıyorum suni sancıdan dolayı çok korkutmuşlardı beni inşallah kolay geçer
İnşallah hepimizin kolay olur. Şimdi sancı vurunca korkuyorum o sisteme alıştım ya. Ya evde sancı çekersem diyorum :))Ayy cidden o kadar kısa sürede yaptın mı dogum suni sanciyla masallah :))
İnşallah ikiniz de sağlıkla sıhhatle kurtarın canım.Kızlar dua edin bugun kontrolumuz vardı hastaneye yatışım yapıldı.36+3 uz su an suyu çok azmış.
Anlamadımki bu hamılelıgım nıye boyle oldu evde bı cocuk daha olunca vucut kaldırmıyo sanırım
Ben de ağlıyorum resmen. Yerden oyuncak toplamak zoruma gidiyor. Her iş zor geliyor. Yardımcı bayan çağırsam dağınıklık da toplamıyor. Sağ salim bi alsak bebeleri....Gece cocuga bile kalkamiyorum bekliyorum aglar belki susar diye susmayinca surune surune gidiyorum resmen bacagim kopuyo kasiklarim vuruyo sanki bacagima belimde tutuluyoo halbuki oglumda 18 killo almistim bunda 10 kilo aldim ama agir geldi reamen
Sağlıcakla al kucağına inşallah canım
Böyle bi durumda korkutan yada kötü şeyler söyleyen insanlara çok sinir oluyorum. Herşey herkeste aynı etkiyi asla etmez. Bi ağrı kesicinin bile insanlar üzerindeki ki etkisi farklıdır. Sen kimseye bakma korkmada kuzum. Bebeğin için o suniyi çekmen gerkirse çekersin çünkü sen annesin. Hiç korkma. Bana da normal yapma sezaryen ol o acıyı çekmeye değermi diyolar. Sizin canınız tatlıysa beceremediyseniz ben ne yapayım diyorum (bunu diyen de halamın kızları ve halam. Onlar normal olma imkanları varken bile o acı çekilirmi diye sezaryene girdiler)
Sen git kontrolünü ol belkide açılman başlamıştır da haberin yoktur :)
Bende tutunarak yürüyorum bacaklarımın arasındaki o ağrı bayadır var doktor hep normal diyo ama kimseden duymuyorum böyle bişey?evet kuzum ınsallah . Gercekten zor durumdayım tutunarak yuruyorum bi ben böyleyım sanırım
kızlar merhaba,
dün doğum yaptım ancak bebeğim ememiyor. küçük falan da değil 4 kilo çocuk ama tutamıyor memeyi. sezaryen de olunca o emmeyince süt gelmiyor tabi.
sizce ne yapabilirim bu konuda?
Yaa ağzından bal damlıyor insallah başlamıştır:))Sağlıcakla al kucağına inşallah canım
Böyle bi durumda korkutan yada kötü şeyler söyleyen insanlara çok sinir oluyorum. Herşey herkeste aynı etkiyi asla etmez. Bi ağrı kesicinin bile insanlar üzerindeki ki etkisi farklıdır. Sen kimseye bakma korkmada kuzum. Bebeğin için o suniyi çekmen gerkirse çekersin çünkü sen annesin. Hiç korkma. Bana da normal yapma sezaryen ol o acıyı çekmeye değermi diyolar. Sizin canınız tatlıysa beceremediyseniz ben ne yapayım diyorum (bunu diyen de halamın kızları ve halam. Onlar normal olma imkanları varken bile o acı çekilirmi diye sezaryene girdiler)
Sen git kontrolünü ol belkide açılman başlamıştır da haberin yoktur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?