2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah yardımcınız olsun canım. Hayirli haberlerini bekliyoruz

evet kuzum ınsallah . Gercekten zor durumdayım tutunarak yuruyorum bi ben böyleyım sanırım

Ben de ayni durumdayim arkadasim zor yuruyorum bazen yuruyrmiyorum kaliyorum bile coknzorluyo beni ama
Benim de sag bacagimda sinir sikismasi oldu galiba, ayagima vuruyor topalliyorum yuruyus yapmak istiyorum ama ayagim acidigi icin cikasim gelmiyor. Yalniz degilsiniz yani kizlar

Ben de ayni durumdayim arkadasim zor yuruyorum bazen yuruyrmiyorum kaliyorum bile coknzorluyo beni ama

Benim de sag bacagimda sinir sikismasi oldu galiba, ayagima vuruyor topalliyorum yuruyus yapmak istiyorum ama ayagim acidigi icin cikasim gelmiyor. Yalniz degilsiniz yani kizlar
Anlamadımki bu hamılelıgım nıye boyle oldu evde bı cocuk daha olunca vucut kaldırmıyo sanırım

Spinal ve epidural arasindaki fark sadece dakika mi ?
Kısa süreli bayiltma işlemi hangisinde yapılıyor ?

Sezeryan olacağım için kararsızım hangisi daha iyi olur diye.
spinal de belinden bir iğne yapılıyor etkisi geçene kadar belden aşağı uyuşuk oluyor. Epidural de bir katater takılıyor aynı şekilde ordan uyuşukluk devam ettirilebiliyor. Ağrı için ağrı kesici yapılıyor falan. Farkı bu

Anlamadımki bu hamılelıgım nıye boyle oldu evde bı cocuk daha olunca vucut kaldırmıyo sanırım
Gece cocuga bile kalkamiyorum bekliyorum aglar belki susar diye susmayinca surune surune gidiyorum resmen bacagim kopuyo kasiklarim vuruyo sanki bacagima belimde tutuluyoo halbuki oglumda 18 killo almistim bunda 10 kilo aldim ama agir geldi reamen

Allah yrdimcin olsun cnm insallah yavruna sag salim kavusursun

Gece cocuga bile kalkamiyorum bekliyorum aglar belki susar diye susmayinca surune surune gidiyorum resmen bacagim kopuyo kasiklarim vuruyo sanki bacagima belimde tutuluyoo halbuki oglumda 18 killo almistim bunda 10 kilo aldim ama agir geldi reamen
Benım tek derdim bacaklarım baldır tarafım , çatı kemiğim ve baldır iç taraflarım kopuyo yere bişey dustugu an ölüm sanki almak o bana bakıyo ben ona

Insallah saglikla en kisa surede kavusursunuz. Aklina iyiyi getir iyi olsun.

Dularimiz sizinle canim insallah sag salim kavusursunuz.

Kilo ile ilgisi yok ya bence. Bende 8 kilo aldim ama 2 gundur perisanim. Hamilelik zor ama bebegin ilk zamanlarida zor. Off iyice stres oldum sanirim dogum yaklastikca.

Benim ilk gebeligim vok rahatti valla hep yururdum kac km yol beni etkilemezdi bunda neden boyleyim hic anlamiyorum yattigim yerden bile kalkamiyorum bacagim cekiyo

Benım tek derdim bacaklarım baldır tarafım , çatı kemiğim ve baldır iç taraflarım kopuyo yere bişey dustugu an ölüm sanki almak o bana bakıyo ben ona
Simdi uzanmistim koltuga oglum suyunu istedi yattigim yerden kalkamadigimi farkettim bacagim curuk gibi resmen cok uzulmeye basladim ben ya erkenmi davrandim diye

Sağlıcakla al kucağına inşallah canım
Risk almamak gerekiyor dediğin gibi canım haklısın Allah kolaylığını verecek inanıyorum suni sancıdan dolayı çok korkutmuşlardı beni inşallah kolay geçer
Böyle bi durumda korkutan yada kötü şeyler söyleyen insanlara çok sinir oluyorum. Herşey herkeste aynı etkiyi asla etmez. Bi ağrı kesicinin bile insanlar üzerindeki ki etkisi farklıdır. Sen kimseye bakma korkmada kuzum. Bebeğin için o suniyi çekmen gerkirse çekersin çünkü sen annesin. Hiç korkma. Bana da normal yapma sezaryen ol o acıyı çekmeye değermi diyolar. Sizin canınız tatlıysa beceremediyseniz ben ne yapayım diyorum (bunu diyen de halamın kızları ve halam. Onlar normal olma imkanları varken bile o acı çekilirmi diye sezaryene girdiler)
Sen git kontrolünü ol belkide açılman başlamıştır da haberin yoktur :)

Ayy cidden o kadar kısa sürede yaptın mı dogum suni sanciyla masallah :))
İnşallah hepimizin kolay olur. Şimdi sancı vurunca korkuyorum o sisteme alıştım ya. Ya evde sancı çekersem diyorum :))

İnşallah ikiniz de sağlıkla sıhhatle kurtarın canım.

Büyük çocuk olsa rahat da küçükle çok zor.

Ben de ağlıyorum resmen. Yerden oyuncak toplamak zoruma gidiyor. Her iş zor geliyor. Yardımcı bayan çağırsam dağınıklık da toplamıyor. Sağ salim bi alsak bebeleri....

Dogum yaklastikca stresim artiyor sanirim. Hic biseye tahammul edemiorum herseye sinirleniorum. Herkes gozume batio. Allahim dogurunca da bebege bakip zaril zaril aglamam umarim ilk dogumdaki gibi bu hormonlar insani mahvedio ya. Heyecan korku stres ofke sevgi nefret kombo olmus durumdayim.

Benim.ilk dogumumda tamamen suni sanci ile oldu. Kendi sancim hic gelmedi. 10 da taktilar saat 2 olmadan cataldaydim. Suninin tek sikintisi araliksiz olmasi ama oyle dayanilmayacak bisey degil.

kızlar merhaba,
dün doğum yaptım ancak bebeğim ememiyor. küçük falan da değil 4 kilo çocuk ama tutamıyor memeyi. sezaryen de olunca o emmeyince süt gelmiyor tabi.

sizce ne yapabilirim bu konuda?

Benim kuzenim de 20 gün önce doğum yaptı. Onunkide sezeryandi ve ememiyodu ilk başta ama o her seferinde denedi . Vazgeçmeden uğraş. Kuzenim şuan emziriyo. Inşallah sende emzirirsin .

40+3 teyim doktorum bekleyelim cumaya kadar kendiliğinden olmazsa suni sancı veririz dedi. Bugün biraz kanamam oldu gittim doktora geçen ki çatı muayenesinden olmuştur dedi. Felaket belim ağrıyor şiddetli adet sancılarım olurdu böyle önceden de. Onun dışında ne bir sancım var ne suyum geldi. Bu kadar şiddetli bel ağrısı çeken oldu mu aranızda. Doktorum olabilir açılman az bekle dedi.

Yaa ağzından bal damlıyor insallah başlamıştır:))
Bana da kendi sancın yok madem suni almaya değer mi ben yerlerde süründüm diyen mi duvarları tırmaladım diyen mi aglamaktan helak oldum yalvar yakar sezeryana girdim diyen mi ararsın mahvettiler beni herkes bir kafadan kendi bildiğini söylüyor, yarın kontrole gitme 41 haftanı doldur diye gaza getirenleri de unutmayayım. Hamileliğim boyunca şu son bir haftada yıprandığınım kadar yıpranmamışımdır Allah bildiği gibi yapsın hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…