- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
Muayene doğumu tetiklemiş olabilir aslında doğum sancısı belden vuruyor deniliyor bana, kasıklarımda ağrı var diyorum yok yok belden vurur gerçek doğum sancısı diyorlar. Sancın gelecek mi bir bekle bakalım çok heyecanlı:))40+3 teyim doktorum bekleyelim cumaya kadar kendiliğinden olmazsa suni sancı veririz dedi. Bugün biraz kanamam oldu gittim doktora geçen ki çatı muayenesinden olmuştur dedi. Felaket belim ağrıyor şiddetli adet sancılarım olurdu böyle önceden de. Onun dışında ne bir sancım var ne suyum geldi. Bu kadar şiddetli bel ağrısı çeken oldu mu aranızda. Doktorum olabilir açılman az bekle dedi.
En kolayı en hayırlısı nasıl olacaksa öyle olur insallah canım sıkıntı çekmeden :))İnşallah hepimizin kolay olur. Şimdi sancı vurunca korkuyorum o sisteme alıştım ya. Ya evde sancı çekersem diyorum :))
İnşallah ikiniz de sağlıkla sıhhatle kurtarın canım.
Büyük çocuk olsa rahat da küçükle çok zor.
Ben de ağlıyorum resmen. Yerden oyuncak toplamak zoruma gidiyor. Her iş zor geliyor. Yardımcı bayan çağırsam dağınıklık da toplamıyor. Sağ salim bi alsak bebeleri....
Beldeki ağrı sürekli mi canım gelip giden türden mi nasılSancı nasıl olacak neye benziyo bu bel ağrısıyla hissedebilecek miyim kafamda deli sorular. Belim kopuyo
O stres bendede olusmaya başladı. Sımdıye kdr yoktu boyle dusuncelerım ama hele ki dun gece öyle mi huzursuzluk girdi ki içime noldu anlamadım vucut ısım yukseldı kalbım hızlı çrpmayaa başladı ağlama hıssı geldi. Heryerimde ağrılar. Napıcam dusunceleri , onu ıhmal edermıyım bılmem ne bılmem ne ıste. Bende bılmıyorum ki sanırım 1 sene daha beklemelıydımSimdi uzanmistim koltuga oglum suyunu istedi yattigim yerden kalkamadigimi farkettim bacagim curuk gibi resmen cok uzulmeye basladim ben ya erkenmi davrandim diye
İnşallah hepimizin kolay olur. Şimdi sancı vurunca korkuyorum o sisteme alıştım ya. Ya evde sancı çekersem diyorum :))
2 yasında cnm tabikide ihtiyacları tarafımdan karşılanıyo hala ve ilgi istiyo tabi malesef zor neyseki sona geldik
Ben de ağlıyorum resmen. Yerden oyuncak toplamak zoruma gidiyor. Her iş zor geliyor. Yardımcı bayan çağırsam dağınıklık da toplamıyor. Sağ salim bi alsak bebeleri....
o catı ağrısı cnm o epeydır var suan artmıs halı var ve diğer eklentilerBende tutunarak yürüyorum bacaklarımın arasındaki o ağrı bayadır var doktor hep normal diyo ama kimseden duymuyorum böyle bişey?
Beldeki ağrı sürekli mi canım gelip giden türden mi nasıl
Kızlar dua edin bugun kontrolumuz vardı hastaneye yatışım yapıldı.36+3 uz su an suyu çok azmış.
Seni eve gonderemem bebegi alıcaz dedi.iki haftada nerdeyse hiç kilo almamış.dua edin inşallah sag salim çıkalım.bebek su an 2300 civarındaymış
Ayy gitse miydin doktora acaba yatıp dinlenmeyi denesen biraz geçer belki ya da eşine masaj yaptır beline filan kıyamamSürekli devam ediyor ama çok şiddetli
Allah yardımcınız olsun canım, sağlıkla kavuşun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar dua edin bugun kontrolumuz vardı hastaneye yatışım yapıldı.36+3 uz su an suyu çok azmış.
Seni eve gonderemem bebegi alıcaz dedi.iki haftada nerdeyse hiç kilo almamış.dua edin inşallah sag salim çıkalım.bebek su an 2300 civarındaymış
Sağol canım inşallah. Rabbim razı olsun sizlerdenR ruyam28 canim nasil mutlu oldum anlatamam insallah cabucak gececek bu gunler. Sagsalim mutlu mesut gunleriniz olacak.
@Hebehubele canim insallah biseyi kalmayacak kuzunun.
Amin cnm inşallahKötüyü getirme canım aklına. Suni sancıyla 2-3 saatte oldu benim. İnşallah rahat geçer.
Sanırım bebeğe yer açmak için ishale bile çevirebilirmiş bu günlerde. Bebek uygulamasında yazıyordu.
İlk doğum için bilemem canım doktorun daha iyi bilir. Benim ikinci 4 doğmuştu kesi de yoktu.
Çok şükür daha da iyi olur inşallah.
Allahım çok güzel haber.
Allaha rmanet olun. Kolay doğumunuz olsun sağlıkla alın kucağınıza.
Sağol canım inşallahAmin kuzum inşallah. Allah dağına göre kar verirmiş, hepimiz için hayırlısı olsun :)
Bekleme kuzum. Anne karnında bebek kaka yapma ihtimali var tehlikeye atıp sonradan keşke deme. Suniyi alırsın en kötü ihtimalle belli bi açıklıktan sonra epidurale döndürürsün. Ama sanmıyorum bile. Korkularının üstüne gidilmesi taraftarıyım her zaman çünkü hiç biri gözümüzde büyüttüğümüz kadar korkunç değiller. Rabbim kesinlikle yardımcın olacaktır. Bende çok istiyorum normal olmasını ama terslik olursa sezaryene de hayır diyemem asla. Ve cidden arkadaşım çok rahat geçirdi bu süreci. Saat 7 de suni vermişler 1 de kucağına almış kuzusunu. Okadar saat ben dayanabildim düşünebiliyomusun diyo. Bide kuzum bol bol yürü ben 2 gündür yürüyorum 1 saat kadar inşallah faydası olur. Senden güzel haberler bekliyorum Allahın izniyle
Oh maşallah kuzunaa, az kaldı kavuşmanıza canımm:)
İnşallah canım benim. Tez vakitte kavuşun inşallah
Amin canım inşallah çok sağolAaah yavrum ya maaşallah ona. Çok sevindim.Az kaldı inşallah kavuşmanıza
Amin cnm inşallahTeşekkür ederim canım
Kızlar gözünüz aydındaha da iyi olacak minikler Allah'ın izniyle
Amin cnm inşallahkizlar cok cok gecmis gitmis olsun saglikla kucaklariniza alip evinize donun insallah.
Evet tam çatı denilen yer bendede bayadır var çatım mı dar yoksa açılmamı oluyo anlayamadım aylardır böyle kırılmış gibi
O stres bendede olusmaya başladı. Sımdıye kdr yoktu boyle dusuncelerım ama hele ki dun gece öyle mi huzursuzluk girdi ki içime noldu anlamadım vucut ısım yukseldı kalbım hızlı çrpmayaa başladı ağlama hıssı geldi. Heryerimde ağrılar. Napıcam dusunceleri , onu ıhmal edermıyım bılmem ne bılmem ne ıste. Bende bılmıyorum ki sanırım 1 sene daha beklemelıydım
o catı ağrısı cnm o epeydır var suan artmıs halı var ve diğer eklentiler
Geçen hafta ben öyleydim deliriyodum resmen. Kv gitti evine rahatladım valla kadının 3 gece bende kalması delirtti beni. Doğumdan sonra napıcam bilmiyorum. Durduk yere sinirleniyodum düşün. Bikaç gündür burda değildi yarın gelecekmiş yine deliriyorum ya çat kapı gelirse ya şöyle olursa diye. Herkes herşey batıyo kendime engel olamıyorum sanırım strestten. Ve kendimi tanıyamıyorım engel olamıyorum..Dogum yaklastikca stresim artiyor sanirim. Hic biseye tahammul edemiorum herseye sinirleniorum. Herkes gozume batio. Allahim dogurunca da bebege bakip zaril zaril aglamam umarim ilk dogumdaki gibi bu hormonlar insani mahvedio ya. Heyecan korku stres ofke sevgi nefret kombo olmus durumdayim.
B birdelimuallime bak ne kadar kolay bidoğumu olmuş rabarbacımın :)) inşallah bizimkilerde kolayca olurBenim.ilk dogumumda tamamen suni sanci ile oldu. Kendi sancim hic gelmedi. 10 da taktilar saat 2 olmadan cataldaydim. Suninin tek sikintisi araliksiz olmasi ama oyle dayanilmayacak bisey degil.
Ben öyle insanlrın konuşmalarına asla izin vermiyorum dinlemiyorum oralı olmuyorum. Mesela sezaryen doğum olsun normal doğum olsun videoları asla izlemiyorum. Etkilenmek istemiyorum ikisinden de. Valla benm arkadaşım öyle yerde sürünmedi tırnaklarını kırmadıysa kimse kırmaz. He kv sini tırnaklamış o da hıncımı aldım yoksa acıyla alakalı değildi diyoYaa ağzından bal damlıyor insallah başlamıştır:))
Bana da kendi sancın yok madem suni almaya değer mi ben yerlerde süründüm diyen mi duvarları tırmaladım diyen mi aglamaktan helak oldum yalvar yakar sezeryana girdim diyen mi ararsın mahvettiler beni herkes bir kafadan kendi bildiğini söylüyor, yarın kontrole gitme 41 haftanı doldur diye gaza getirenleri de unutmayayım. Hamileliğim boyunca şu son bir haftada yıprandığınım kadar yıpranmamışımdır Allah bildiği gibi yapsın hepsini
İnşallah hepimizin kolay olur. Şimdi sancı vurunca korkuyorum o sisteme alıştım ya. Ya evde sancı çekersem diyorum :))
Gercekten ole ctsi gunu 7.30 8 gibi hastanede olucam ama oglum o saatte uyuyor nasil uyandircam nasil kaldircam karnini doyurcam bilmiyorum bi dunya insan olucak yanimizda belki aramicak beni belkide aricak aglicak napicak ben icerdeyken yanlixmi hissedicek kendini korkucakmi bilmiyorum kfamda deli sorular perisan edicem cocugu evde biraksam aklim onda kalicak hepten yemek yedimi uyandimi uyudumu.yola cikicaklar gelmek icin ay yolda basina bisey gelirmi varya acayip dusuncelerim var kafayi yicem sanki bebis saglikli dogucakmi bu kadr agri gecicekmi ellerimde iyice uyusmaya basladi karpel tunel sendromumudur ne zikkimsa iki hamileligimde de geldi buldu beni.hayirlisiyla bi atlatalimda yarinda agdaya gidicem mesela o bile dert bana kac zamabdir gidemiyodum bi dunya canim acicak simdi bacaklarima bile egilip agda yapamadim kizin karsina pis pis gecicem en azindan Bacaklarimi temizleyebilseydim iyi olurdu ama malesef tansiyonum dusuveriyor fazla egilince
O stres bendede olusmaya başladı. Sımdıye kdr yoktu boyle dusuncelerım ama hele ki dun gece öyle mi huzursuzluk girdi ki içime noldu anlamadım vucut ısım yukseldı kalbım hızlı çrpmayaa başladı ağlama hıssı geldi. Heryerimde ağrılar. Napıcam dusunceleri , onu ıhmal edermıyım bılmem ne bılmem ne ıste. Bende bılmıyorum ki sanırım 1 sene daha beklemelıydım
o catı ağrısı cnm o epeydır var suan artmıs halı var ve diğer eklentiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?