2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Muayene doğumu tetiklemiş olabilir aslında doğum sancısı belden vuruyor deniliyor bana, kasıklarımda ağrı var diyorum yok yok belden vurur gerçek doğum sancısı diyorlar. Sancın gelecek mi bir bekle bakalım çok heyecanlı:))

En kolayı en hayırlısı nasıl olacaksa öyle olur insallah canım sıkıntı çekmeden :))

Simdi uzanmistim koltuga oglum suyunu istedi yattigim yerden kalkamadigimi farkettim bacagim curuk gibi resmen cok uzulmeye basladim ben ya erkenmi davrandim diye
O stres bendede olusmaya başladı. Sımdıye kdr yoktu boyle dusuncelerım ama hele ki dun gece öyle mi huzursuzluk girdi ki içime noldu anlamadım vucut ısım yukseldı kalbım hızlı çrpmayaa başladı ağlama hıssı geldi. Heryerimde ağrılar. Napıcam dusunceleri , onu ıhmal edermıyım bılmem ne bılmem ne ıste. Bende bılmıyorum ki sanırım 1 sene daha beklemelıydım

Bende tutunarak yürüyorum bacaklarımın arasındaki o ağrı bayadır var doktor hep normal diyo ama kimseden duymuyorum böyle bişey?
o catı ağrısı cnm o epeydır var suan artmıs halı var ve diğer eklentiler

Allah yardımcınız olsun inşallah

Allah yardımcınız olsun canım, sağlıkla kavuşun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Amin cnm inşallah

Sağol canım inşallah

Doguma Son iki gün kala mide bulantilarim var .
Bebek baskı mi yapıyor mideye anlamıyorum.
Çok eksiyor. Bir haftada 2 kg aldım .

Evet tam çatı denilen yer bendede bayadır var çatım mı dar yoksa açılmamı oluyo anlayamadım aylardır böyle kırılmış gibi

Selam hanımlar...ara ara girip okuyorum,doğum yapmış arkadaşları tek tek alintilayamadim hepsine hayırlı olsun...Rabbim yoğun bakımda olan bebeklere şifa versin,doğum sonrası sıkıntı yaşayan arkadaşlar da bi an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah....bugün oğlum 18 günlük oldu,16.günde baya gecikmeli olarak göbeği düştü...anne olmak ne zor,zor ama Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın...başıma gelen bi şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum,oğlum emerken genzine süt kaçıyor ve nefessiz kaliyor sürekli,göğsüm çok dolu ise ya da o uykuya daldiysa2 gündür genzi balgam dolu,burnu tıkalı değil ama hiriltili nefes alıyor,bugün doktora götürdüm süt ciğerlerine kaçmış dediemzirirken dik tutmaya çalışıyorum,başınıza umarım gelmez ama gelirse sakin olmak çok önemli,hemen yan ya da yüz üstü çevirip sırtına vurmak-ovalamak gerekiyormuş,benim elim ayağıma dolanıyor nefesi kesilince...sizler de dikkat edin bebislerinize,Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin,dualarınızı bizden de esirgemeyin,yavrum nefes alırken zorlanıyor artık balgamdan

Geçen hafta ben öyleydim deliriyodum resmen. Kv gitti evine rahatladım valla kadının 3 gece bende kalması delirtti beni. Doğumdan sonra napıcam bilmiyorum. Durduk yere sinirleniyodum düşün. Bikaç gündür burda değildi yarın gelecekmiş yine deliriyorum ya çat kapı gelirse ya şöyle olursa diye. Herkes herşey batıyo kendime engel olamıyorum sanırım strestten. Ve kendimi tanıyamıyorım engel olamıyorum..
Benim.ilk dogumumda tamamen suni sanci ile oldu. Kendi sancim hic gelmedi. 10 da taktilar saat 2 olmadan cataldaydim. Suninin tek sikintisi araliksiz olmasi ama oyle dayanilmayacak bisey degil.
B birdelimuallime bak ne kadar kolay bidoğumu olmuş rabarbacımın :)) inşallah bizimkilerde kolayca olur
Ben öyle insanlrın konuşmalarına asla izin vermiyorum dinlemiyorum oralı olmuyorum. Mesela sezaryen doğum olsun normal doğum olsun videoları asla izlemiyorum. Etkilenmek istemiyorum ikisinden de. Valla benm arkadaşım öyle yerde sürünmedi tırnaklarını kırmadıysa kimse kırmaz. He kv sini tırnaklamış o da hıncımı aldım yoksa acıyla alakalı değildi diyo
En son çok sancısı olduğunda ebe suyunu patlatmış rahim gevşetici vurmuşlar ve pırt diye çıkmış bizim sıpacık
Allh onları islah eylesin. Bişeye hevesin var ve ilk doğumun ne diye burnunu sokarlarki. Ben kötü geçse dahi normale yada sezaryene heveslenen insana kötü anımı anlatmam herkeste farklı.

Bak Afifecan spinal sezaryen oldu. 5 gün baş boyun ağrısından kıvrandı. Çok kötü bişey dedi. Ama kızlara sorsak spinalden memnun kalanda kesinlikle çoktur. Her bünye farklı her insanın masalı farklı :)
Ben eminim hangisi olursa olsun buraya yazarken yağmur kesinlikle dayanılmaz değildi biraz zorladı belki beni ama kesinlikle korktuğum kadar yokmuş diyeceksin :))

Gercekten ole ctsi gunu 7.30 8 gibi hastanede olucam ama oglum o saatte uyuyor nasil uyandircam nasil kaldircam karnini doyurcam bilmiyorum bi dunya insan olucak yanimizda belki aramicak beni belkide aricak aglicak napicak ben icerdeyken yanlixmi hissedicek kendini korkucakmi bilmiyorum kfamda deli sorular perisan edicem cocugu evde biraksam aklim onda kalicak hepten yemek yedimi uyandimi uyudumu.yola cikicaklar gelmek icin ay yolda basina bisey gelirmi varya acayip dusuncelerim var kafayi yicem sanki bebis saglikli dogucakmi bu kadr agri gecicekmi ellerimde iyice uyusmaya basladi karpel tunel sendromumudur ne zikkimsa iki hamileligimde de geldi buldu beni.hayirlisiyla bi atlatalimda yarinda agdaya gidicem mesela o bile dert bana kac zamabdir gidemiyodum bi dunya canim acicak simdi bacaklarima bile egilip agda yapamadim kizin karsina pis pis gecicem en azindan Bacaklarimi temizleyebilseydim iyi olurdu ama malesef tansiyonum dusuveriyor fazla egilince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…