2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım korayı o saatte uyandırmasan, annen babam yada kv falan beklese karnını doyurup getirse olmazmı? O çocuğu erkenden uyandırıp huzursuz etmek, senle hastaneye götürüp orda ayrılmak onu da seni de daha tedirgin eder bence.
O karpal tünel bende de var. Yarım saat hareketsiz kalsın ellerim kapatamıyorum parmaklarımı. Hele geceleri yorganı üstüme çekemiyorum sanki parmaklarımın içinde ki bağlar kesiliyo öyle acıyo. Ayaklarm şiş.. ama az kaldı diye diye geciyo günler

Canim iste saglikli karar veremiyorumki her seferinde degisik huzursuzluklar cokuyor icime ya hepsi olucak yanimizda gelse aklim bi derece daha az kalicak hastanede oyalayabilirler ama uyandiginda benni goremezse daha bi huzursuz olabilir kestiremiyorumki icime sokasim var cocugumu bu kadar zor olcagini hic dusunmemistim.canim bazen telefonu bile tutamiyorum okadr iyi anliyorumki seni cok zorluyor insani bileklik takiyormusun eline biraz rahatlatiyor gibi

Herkese merhaba, biz artık 3 kişiyiz :) bebeğim yanımda, sütü almada sıkıntı yaşamadık. 3.300 doğdu. Normal olmadı epiduralli sezaryenla dünyaya geldi. Sezaryen ağrım yok, kendi kendime doğrulabiliyorum bu gece yürüyüş yapılacak, o da kolay olacak gibi.
Allah hepimiza kolaylık versin

Hadi ikinize de geçmiş olsun :)

Öyle yazmıssın ki sımdı oturup ağlayabılırım. 4 gundur odasına geçirdik. 8 8:30 arası uyuyo 9:30 10:00 da mutlaka 1 kere kalkıyo gıdıp uyutuyorum sabahlıyo. 10 a ceyrek vardı uyandı gene gıttım uyudu kalktım kafayı kaldırdı yenıden yattım baktım kapatıp kapatıp acıyo gozunu sınırlerım zıplamaaya başladı. Babasıda dısardaydı gel uyut ben yatıyorum dedım. Sınırlerım iyice tepeme fırlıyo. Napcaz bılmıyorum bıde ses olunca uyanıyo annem gelınce napcaz bakalım ıkıde bı uyancak benı cıldırtcak mı? B. Annemde gelıyo cunku tüm düzen alt ust mu olcak nolcak hıc bı fıkrım yok. Ama psıkolojıkmen ıyı değilim bi tek bunu bılıyorum

Korkutmak istemem seni de ama epidural çok çok iyi geldi. Hem de açıklığa bakmalarından bile rahatsızlık duymadım epidural sayesinde. Suni sancıya gerek kalmasaydı bu kadar ağrı duyarmıydım bilmiyorum doğrusu.

Masallah canm gozun aydın

Canım tebrik ederim Allah nazarlardan saklasın ikinizi de, ne kadar güzel geçmiş doğumun da

Bızım saatımız 10:30 ama 8:30 gibi evden cıkcaz. Evde annemlerde olcagı ıcın zaten 7:30 8 de gune başlıyo artk odasında yattıgı ıcın onceden benle kalkıyodu. Fotografcıda gırcek doğuma oncesındede foto cekcek o yuzden hazırlarım onu 1 saat ıcınde bızım zaten valız filan hazır kendi hazırlıgımda da bısey yok kahvaltı zaten etmıcem. Saç baş desen bı gun onceden hallettırmıs olcam. O yuzden ılgılenırım onla o 1 saatte bakalm neler yasıcaz. 1 cocuk hıç cocuk sozune yenı yenı katılıyorum artık.

Canim bende goturucem yanimda. Kardesinin geldigi zamani bilsin bide dogumdan sonra iki evladimda insallah yanimda olsun die. Evet seninki kucuk biraz anlamiycak ama olsun gozunun onunde dursun. Elbette zorluklari olacak ama ona bu dunyada verebilecegin en guzel seyi veriosun. Bir kardesi oluyor. Birazda bu acidan bakmaya calis. Yas farklari az cinsiyetleri ayni birbirlerinin yoldasi olacaklar. En cok bi sene sonra onlar birlikte oynamaya basladiginda bu kaygilarinin suclusunun hamilelik hormonlari oldugunu bileceksin. Hepimiz son gunlerde oynatmanin esigindeyiz turlu turlu kaygilarimiz korkularimiz sikintilarimiz var ama anne olmak boyle bisey iste cok zor ama esi benzeri olmayan bi duygu.

Herkesi tek tek etiketleyemiyorum.iyi dileklerde bulunan arkadaslardan Allah razı olsun.akşam ciger geliştirici vuruldu.ilk nst miz iyiydi ama iğneden sonrakini begenmedi doktor.hareketi çok az su an.serum bagladılar ne zaman alacakları bundan sonraki nstde belli oşacakmış.belki iğneden olmuştur diyor ebe.inşallah sag salim bi alabilsem evladımı kucagıma.inşallah herkesede dua ediyorum saglıcakla kavuşalım hayırlısıyla.

Haftan çok iyi canım hiç endişe etme Kuzucuguna en güzel şekilde kavuşacaksin inşallah :)

Ediz Enesin Annesi Kozmogirl17
Kızlar siz gene sezeryan olacaksınız plan program yapabiliyorsunuz bir de beni düşünun Salih hala ayağımda uyuyor sallarken suyum geliverecek diye ödüm kopuyor... Nasıl olacak nasıl bitecek hiç bilmiyorum gerçekten ikinci çocuk zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Allah yardimciniz olsun. Bugun ayni seyi dusundum, cok rahat bi hamilelik gecirdim ama 38 bitti artik ve agirlastigimi iyice hissediyorum her sey zor gelmeye basladi. Bir de bakacak cocugum olsaydi ne yapardim kim bilir diye dusundum bugun. Kolay degil hic, allah guc kuvvet versin sizlere.

Gözünüzaydın ne güzel kavuşmuşsunuz darısı başımıza :)))

Amin canım Allah kolaylığını veriyor elbet ama asla ilk hamilelik gibi olmuyor o yüzden tadını çıkarın son günlerin :)

Ozaman yanında götür kuzum aklın geride kalmazsa. Hormonlar tavan olmuş sende bunlar gayet normal canım :) ama bukadr detay düşünüp karnındakini de kasma. Ablamda kızını getirmişti yanında ama ablamın bırakacak kimsesi yoktu. Ben sonra arkadaşının evine götürüp uyutmuştum onu. Ozamanlar o da 2,5 yaşındaydı. Kuzucum nolduğunu anlamamıştı. Gönlün nasıl rahat ederse öyle yap ozaman
Bileklşk falan almadım kuzum.
Bugün bide taç yaparken slikon yapıştı parmağıma çok kötü su topladı.. şahtı şahpaz oldu sağ baş parmağım.. sızlaması ayrı yanması ayrı acısı ayrı çok şükür
Oy maşallah gözün aydın canımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…