Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Sütünüz tazikli mi geliyor acaba? Öyle oldu mu biraz fazlasını sıkmak işe yarıyor sanırım. Kim olsa o durumda ne yapacağını şaşırır. İnşallah çabuk alışılır.Selam hanımlar...ara ara girip okuyorum,doğum yapmış arkadaşları tek tek alintilayamadim hepsine hayırlı olsun...Rabbim yoğun bakımda olan bebeklere şifa versin,doğum sonrası sıkıntı yaşayan arkadaşlar da bi an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah....bugün oğlum 18 günlük oldu,16.günde baya gecikmeli olarak göbeği düştü...anne olmak ne zor,zor ama Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın...başıma gelen bi şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum,oğlum emerken genzine süt kaçıyor ve nefessiz kaliyor sürekli,göğsüm çok dolu ise ya da o uykuya daldiysa2 gündür genzi balgam dolu,burnu tıkalı değil ama hiriltili nefes alıyor,bugün doktora götürdüm süt ciğerlerine kaçmış dedi emzirirken dik tutmaya çalışıyorum,başınıza umarım gelmez ama gelirse sakin olmak çok önemli,hemen yan ya da yüz üstü çevirip sırtına vurmak-ovalamak gerekiyormuş,benim elim ayağıma dolanıyor nefesi kesilince...sizler de dikkat edin bebislerinize,Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin,dualarınızı bizden de esirgemeyin,yavrum nefes alırken zorlanıyor artık balgamdan
Canım uyurken götürürsün illaki ailenden yedirenler oyalayan olur. Sen kendinle ilgilenGercekten ole ctsi gunu 7.30 8 gibi hastanede olucam ama oglum o saatte uyuyor nasil uyandircam nasil kaldircam karnini doyurcam bilmiyorum bi dunya insan olucak yanimizda belki aramicak beni belkide aricak aglicak napicak ben icerdeyken yanlixmi hissedicek kendini korkucakmi bilmiyorum kfamda deli sorular perisan edicem cocugu evde biraksam aklim onda kalicak hepten yemek yedimi uyandimi uyudumu.yola cikicaklar gelmek icin ay yolda basina bisey gelirmi varya acayip dusuncelerim var kafayi yicem sanki bebis saglikli dogucakmi bu kadr agri gecicekmi ellerimde iyice uyusmaya basladi karpel tunel sendromumudur ne zikkimsa iki hamileligimde de geldi buldu beni.hayirlisiyla bi atlatalimda yarinda agdaya gidicem mesela o bile dert bana kac zamabdir gidemiyodum bi dunya canim acicak simdi bacaklarima bile egilip agda yapamadim kizin karsina pis pis gecicem en azindan Bacaklarimi temizleyebilseydim iyi olurdu ama malesef tansiyonum dusuveriyor fazla egilince
Gözünüz aydın maşallah bebişe.Herkese merhaba, biz artık 3 kişiyiz :) bebeğim yanımda, sütü almada sıkıntı yaşamadık. 3.300 doğdu. Normal olmadı epiduralli sezaryenla dünyaya geldi. Sezaryen ağrım yok, kendi kendime doğrulabiliyorum bu gece yürüyüş yapılacak, o da kolay olacak gibi.
Allah hepimiza kolaylık versin
Gozunuzaydin canim Allah bahtini guzel eylesin insallah ne guzel kurtulmussun darisi bizlere olsun insallah bebegin gelisinden dolayi mi sezeryana dondu doktorHerkese merhaba, biz artık 3 kişiyiz :) bebeğim yanımda, sütü almada sıkıntı yaşamadık. 3.300 doğdu. Normal olmadı epiduralli sezaryenla dünyaya geldi. Sezaryen ağrım yok, kendi kendime doğrulabiliyorum bu gece yürüyüş yapılacak, o da kolay olacak gibi.
Kafam o kadar karisik ki normali bekliyip denesem mi diyorum sonra da korkuyorum ya sezeryana donmek zorunda kalirsam o kadar agri cekicem diyorum bakalim ne olacakKorkutmak istemem seni de ama epidural çok çok iyi geldi. Hem de açıklığa bakmalarından bile rahatsızlık duymadım epidural sayesinde. Suni sancıya gerek kalmasaydı bu kadar ağrı duyarmıydım bilmiyorum doğrusu.
Kafam o kadar karisik ki normali bekliyip denesem mi diyorum sonra da korkuyorum ya sezeryana donmek zorunda kalirsam o kadar agri cekicem diyorum bakalim ne olacak
Gun yaklastikca ona bagiramaz oldum kendi kendime yiyorum canim hepimiz ayni durumdayiz demekki psikolojikman bitik durumdayim bebek gelicek eve o aglamaya baslayinca buyukte aglarsa naparim nasil ysterim diye dusunuyorumgecenjn bi yarisi tam emzirirken bebegi uyansa mesela buyuk oglum hangisine bakabilirim dedigin gibi ev kalabalik olcak kalanlar gelen ler gidenler simarcak iyice duzeni alt ust olucak birrr offf ceksem varyaa....Öyle yazmıssın ki sımdı oturup ağlayabılırım. 4 gundur odasına geçirdik. 8 8:30 arası uyuyo 9:30 10:00 da mutlaka 1 kere kalkıyo gıdıp uyutuyorum sabahlıyo. 10 a ceyrek vardı uyandı gene gıttım uyudu kalktım kafayı kaldırdı yenıden yattım baktım kapatıp kapatıp acıyo gozunu sınırlerım zıplamaaya başladı. Babasıda dısardaydı gel uyut ben yatıyorum dedım. Sınırlerım iyice tepeme fırlıyo. Napcaz bılmıyorum bıde ses olunca uyanıyo annem gelınce napcaz bakalım ıkıde bı uyancak benı cıldırtcak mı? B. Annemde gelıyo cunku tüm düzen alt ust mu olcak nolcak hıc bı fıkrım yok. Ama psıkolojıkmen ıyı değilim bi tek bunu bılıyorum
Valla senin saatin iyimis canim benimki cok erken 7.30 da hastanede olmam icin 6.30 da evden cikmam lZim 5.30 da en erken kalkimki o saatte cikabilim evden.benimde cantalarim hazir ama oglana kahvaltilik biseyler hazirlamam gerek yanima almak icin yumurtasiymis tostuymus vs.ee dus alicam sac bas kurut jyanmazsa o sirra kucaklar gotururuz artik.Bızım saatımız 10:30 ama 8:30 gibi evden cıkcaz. Evde annemlerde olcagı ıcın zaten 7:30 8 de gune başlıyo artk odasında yattıgı ıcın onceden benle kalkıyodu. Fotografcıda gırcek doğuma oncesındede foto cekcek o yuzden hazırlarım onu 1 saat ıcınde bızım zaten valız filan hazır kendi hazırlıgımda da bısey yok kahvaltı zaten etmıcem. Saç baş desen bı gun onceden hallettırmıs olcam. O yuzden ılgılenırım onla o 1 saatte bakalm neler yasıcaz. 1 cocuk hıç cocuk sozune yenı yenı katılıyorum artık.
annelik zor gercekten bak .aynen yanimda olsun istiyprum giderken gorim onu dondugumde yanimda olsun istiyorum aklima bazen ya gidip donemezsem diye bile sacma sapan dusunceler gelmiyor degil.ama haklisin ogluma en guzel hediyeyi veeiyorum arkadasini can dostunu onlar kardes olduklarini farkettiklerinde asil keyfi ozamn alicam benCanim bende goturucem yanimda. Kardesinin geldigi zamani bilsin bide dogumdan sonra iki evladimda insallah yanimda olsun die. Evet seninki kucuk biraz anlamiycak ama olsun gozunun onunde dursun. Elbette zorluklari olacak ama ona bu dunyada verebilecegin en guzel seyi veriosun. Bir kardesi oluyor. Birazda bu acidan bakmaya calis. Yas farklari az cinsiyetleri ayni birbirlerinin yoldasi olacaklar. En cok bi sene sonra onlar birlikte oynamaya basladiginda bu kaygilarinin suclusunun hamilelik hormonlari oldugunu bileceksin. Hepimiz son gunlerde oynatmanin esigindeyiz turlu turlu kaygilarimiz korkularimiz sikintilarimiz var ama anne olmak boyle bisey iste cok zor ama esi benzeri olmayan bi duygu.
Haftan çok iyi canım hiç endişe etme Kuzucuguna en güzel şekilde kavuşacaksin inşallah :)
Ozaman yanında götür kuzum aklın geride kalmazsa. Hormonlar tavan olmuş sende bunlar gayet normal canım :) ama bukadr detay düşünüp karnındakini de kasma. Ablamda kızını getirmişti yanında ama ablamın bırakacak kimsesi yoktu. Ben sonra arkadaşının evine götürüp uyutmuştum onu. Ozamanlar o da 2,5 yaşındaydı. Kuzucum nolduğunu anlamamıştı. Gönlün nasıl rahat ederse öyle yap ozaman
Bileklşk falan almadım kuzum.
Bugün bide taç yaparken slikon yapıştı parmağıma çok kötü su topladı.. şahtı şahpaz oldu sağ baş parmağım.. sızlaması ayrı yanması ayrı acısı ayrı çok şükür
Oy maşallah gözün aydın canımm :)
Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Sütünüz tazikli mi geliyor acaba? Öyle oldu mu biraz fazlasını sıkmak işe yarıyor sanırım. Kim olsa o durumda ne yapacağını şaşırır. İnşallah çabuk alışılır.
Canım uyurken götürürsün illaki ailenden yedirenler oyalayan olur. Sen kendinle ilgilen
Gözünüz aydın maşallah bebişe.
En iyisi akışına birakmak sanirim Rabbimden hep hayirlisini istiyorum :)Canım hiç birşey boşa gitmez emin ol. O çekilen sancıların da elbette faydası vardır o yüzden öyle de olsa böyle de olsa kendini üzme hic
İyi geceler herkese bu sabah nişanım geldi ama şimdiye kadar parça parça gelmeye devam etti ve su gibi akıntım geliyor iç çamaşırı dayanmıyor bu gelen suyum olabilir mi acaba yapışkan kıvamı
Canım gözün aydın. Maaşallah... Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahHerkese merhaba, biz artık 3 kişiyiz :) bebeğim yanımda, sütü almada sıkıntı yaşamadık. 3.300 doğdu. Normal olmadı epiduralli sezaryenla dünyaya geldi. Sezaryen ağrım yok, kendi kendime doğrulabiliyorum bu gece yürüyüş yapılacak, o da kolay olacak gibi.
BBeldeki ağrı sürekli mi canım gelip giden türden mi nasıl
En iyisi akışına birakmak sanirim Rabbimden hep hayirlisini istiyorum :)
Evet senin durumun dahada sikinyili canim allah hepimize sabir versin .@Ediz Enesin AnnesiKozmogirl17
Kızlar siz gene sezeryan olacaksınız plan program yapabiliyorsunuz bir de beni düşünunSalih hala ayağımda uyuyor sallarken suyum geliverecek diye ödüm kopuyor... Nasıl olacak nasıl bitecek hiç bilmiyorum gerçekten ikinci çocuk zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Bebegin suyu olabilir bence bi hastaneye gidin ilk dogumumda ayni bahsettginiz gibi olmustu ardindan suyum geldi.
Gun yaklastikca ona bagiramaz oldum kendi kendime yiyorum canim hepimiz ayni durumdayiz demekki psikolojikman bitik durumdayim bebek gelicek eve o aglamaya baslayinca buyukte aglarsa naparim nasil ysterim diye dusunuyorumgecenjn bi yarisi tam emzirirken bebegi uyansa mesela buyuk oglum hangisine bakabilirim dedigin gibi ev kalabalik olcak kalanlar gelen ler gidenler simarcak iyice duzeni alt ust olucak birrr offf ceksem varyaa....
Valla senin saatin iyimis canim benimki cok erken 7.30 da hastanede olmam icin 6.30 da evden cikmam lZim 5.30 da en erken kalkimki o saatte cikabilim evden.benimde cantalarim hazir ama oglana kahvaltilik biseyler hazirlamam gerek yanima almak icin yumurtasiymis tostuymus vs.ee dus alicam sac bas kurut jyanmazsa o sirra kucaklar gotururuz artik.
annelik zor gercekten bak .aynen yanimda olsun istiyprum giderken gorim onu dondugumde yanimda olsun istiyorum aklima bazen ya gidip donemezsem diye bile sacma sapan dusunceler gelmiyor degil.ama haklisin ogluma en guzel hediyeyi veeiyorum arkadasini can dostunu onlar kardes olduklarini farkettiklerinde asil keyfi ozamn alicam ben
En iyisi o galiba elimi tutar ben giderken belki oper onu ole girerim iceceri hakkaten bu hormonlar salak etti beni iyice...
En kotu ihtimal ole dusunuyorum birakmaktansa uyurken cikariz
Oo gununuzde gecmis hic beklemeden gidin benceEvet durmuyor çünkü teşekkürler ben yavaştan gideyim hastaneye sancım da var hayırlısı 41+2 oldu artık
Gözün aydin allaj anali babali büyütsün insallah :)Herkese merhaba, biz artık 3 kişiyiz :) bebeğim yanımda, sütü almada sıkıntı yaşamadık. 3.300 doğdu. Normal olmadı epiduralli sezaryenla dünyaya geldi. Sezaryen ağrım yok, kendi kendime doğrulabiliyorum bu gece yürüyüş yapılacak, o da kolay olacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?