2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Sütünüz tazikli mi geliyor acaba? Öyle oldu mu biraz fazlasını sıkmak işe yarıyor sanırım. Kim olsa o durumda ne yapacağını şaşırır. İnşallah çabuk alışılır.

Canım uyurken götürürsün illaki ailenden yedirenler oyalayan olur. Sen kendinle ilgilen

Gözünüz aydın maşallah bebişe.

Güzel doğum hikayeleri okuyunca mutlu oluyorum.
Tabi zor şartlardan geçen doğumlar da var. Onlara da çok dua ediyorum.bir an önce toparlanıp minik kuşlarına kavussunlar diye.

Şafak 2...

Destek ve dualarimizla hepimiz daha iyi hissediyoruz mutlu oluyoruz birbirimizden dua ve güzel teselli cumlelerimizi esirgemeyelim.

Gozunuzaydin canim Allah bahtini guzel eylesin insallah ne guzel kurtulmussun darisi bizlere olsun insallah bebegin gelisinden dolayi mi sezeryana dondu doktor

Kafam o kadar karisik ki normali bekliyip denesem mi diyorum sonra da korkuyorum ya sezeryana donmek zorunda kalirsam o kadar agri cekicem diyorum bakalim ne olacak

Kafam o kadar karisik ki normali bekliyip denesem mi diyorum sonra da korkuyorum ya sezeryana donmek zorunda kalirsam o kadar agri cekicem diyorum bakalim ne olacak

Canım hiç birşey boşa gitmez emin ol. O çekilen sancıların da elbette faydası vardır o yüzden öyle de olsa böyle de olsa kendini üzme hic

Gun yaklastikca ona bagiramaz oldum kendi kendime yiyorum canim hepimiz ayni durumdayiz demekki psikolojikman bitik durumdayim bebek gelicek eve o aglamaya baslayinca buyukte aglarsa naparim nasil ysterim diye dusunuyorumgecenjn bi yarisi tam emzirirken bebegi uyansa mesela buyuk oglum hangisine bakabilirim dedigin gibi ev kalabalik olcak kalanlar gelen ler gidenler simarcak iyice duzeni alt ust olucak birrr offf ceksem varyaa....
Valla senin saatin iyimis canim benimki cok erken 7.30 da hastanede olmam icin 6.30 da evden cikmam lZim 5.30 da en erken kalkimki o saatte cikabilim evden.benimde cantalarim hazir ama oglana kahvaltilik biseyler hazirlamam gerek yanima almak icin yumurtasiymis tostuymus vs.ee dus alicam sac bas kurut jyanmazsa o sirra kucaklar gotururuz artik.
annelik zor gercekten bak .aynen yanimda olsun istiyprum giderken gorim onu dondugumde yanimda olsun istiyorum aklima bazen ya gidip donemezsem diye bile sacma sapan dusunceler gelmiyor degil.ama haklisin ogluma en guzel hediyeyi veeiyorum arkadasini can dostunu onlar kardes olduklarini farkettiklerinde asil keyfi ozamn alicam ben

Haftan çok iyi canım hiç endişe etme Kuzucuguna en güzel şekilde kavuşacaksin inşallah :)

En iyisi o galiba elimi tutar ben giderken belki oper onu ole girerim iceceri hakkaten bu hormonlar salak etti beni iyice...

En kotu ihtimal ole dusunuyorum birakmaktansa uyurken cikariz

Kafam o kadar karisik ki normali bekliyip denesem mi diyorum sonra da korkuyorum ya sezeryana donmek zorunda kalirsam o kadar agri cekicem diyorum bakalim ne olacak[/QUOTE]
maviss_34
Bence denemelisin canım hiç bir şey boşuna değildir.doğal doğum eğitiminde bize son ana kadar çabalayıp sonra sezaryen olan bebeklerin yine o doğal doğum sürecini yaşadığını söylemişlerdi. Mecburi sezeryan candır diyordu hocamız

İyi geceler herkese bu sabah nişanım geldi ama şimdiye kadar parça parça gelmeye devam etti ve su gibi akıntım geliyor iç çamaşırı dayanmıyor bu gelen suyum olabilir mi acaba yapışkan kıvamı

Bebegin suyu olabilir bence bi hastaneye gidin ilk dogumumda ayni bahsettginiz gibi olmustu ardindan suyum geldi.

Canım gözün aydın. Maaşallah... Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

En iyisi akışına birakmak sanirim Rabbimden hep hayirlisini istiyorum :)

Dogum seklinizin bir onemi yok muhim olan saglikla kavusmak. Sezeryan tercih ettiniz die kotu anne olmuyorsunuz yada normal dogurdunuz die daha iyi annede olmuyorsunuz. Normal dogum ile dunyaya gelen bebekler cok cok saglikli olacak sezeryanlilar olmayacak die bi kaide de yok. Kalbinizin sesini dinleyin siz ne istiyorsunuz. Sonu sezeryan olsada normali denemek istiyormusunuz. Ileride icinizde kalacakmi keske deneseydim diecekmisiniz. Yoksa artik netlessin sezeryan ile dogum yapayim mi diyor ic sesiniz. Kimseye aldirmayin ne istiyorsunuz once ona karar verin. Insallah saglikla kavusuruz hepimiz

Evet senin durumun dahada sikinyili canim allah hepimize sabir versin .

Ben kesin aglarim oglumdan ayrilirken ama ona caktirmam yanimda olsun istiyorum. Ayni korkular bende de var ya gidipte gelemezsem die. Allah bizi evlatlarimizdan evlatlarimizi bizden ayirmasin. Ilk dogumda arkada biraktigin bi yawrun olmayinca daha kolaymis. Ayy hormonlarim tavan zaten doguma kalmis 2 gun zaril zaril aglayasim var

Gözün aydin allaj anali babali büyütsün insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…