Canım nasılsın, nasıl gidiyor alıştınız mı yeni hayatınıza :)Gözün aydin allaj anali babali büyütsün insallah :)
Sana tavsiyem o kadar ağrı çekersen ben yapamayacağım demekten korkma. Zaten sana bırakıyorlar tercihiKafam o kadar karisik ki normali bekliyip denesem mi diyorum sonra da korkuyorum ya sezeryana donmek zorunda kalirsam o kadar agri cekicem diyorum bakalim ne olacak
Dualarımız seninle merak etme canım birazdan kavuşacaksın bebişine :)Simdi sezeryana alıyorlar kızlar dua edin inşallah
canım vaji geçmişi vardı normal doğum zor olur mu demişti yanlış hatırlamıyorsamBen hic giremiyorum foruma. Konu neydi tam olarak? elimden geldigince yardimci olurum :)
Simdi sezeryana alıyorlar kızlar dua edin inşallah
Sana tavsiyem o kadar ağrı çekersen ben yapamayacağım demekten korkma. Zaten sana bırakıyorlar tercihi
İyyiz canim alismaya calisiyoruz birbirimize ve yeni düzenimize :) uykusuzluk biraz yorucu oluyor. Memeden ayrilmak istemiyor o yüzden yanimdakilerinde bana bir faydasi olmuyor. Gögüs uclarimda yara olunca biraz zorlaniyorum tabi ama bugunumuze sükür :) sen nasilsin az kaldi sizinde dogumlara Allahim yardimcinz olsunCanım nasılsın, nasıl gidiyor alıştınız mı yeni hayatınıza :)
saol.canim arkadasi etiketleyim anlatiyim ben :) sen nasilsn bebek nasilcanım vaji geçmişi vardı normal doğum zor olur mu demişti yanlış hatırlamıyorsamEmira SY de seni örnek göstermişti
Minnoş artık dunyadadir Allah'ın izniylegeçmiş olsun sana da canım.Allah analı babalı büyütsun
Canım senin de gözün aydın Allah analı babalı büyütsun
Canim vaji gecmisinden ötürü korkuyormussun anladigim kadariyla normal dogumdan. Bende cok korkuyordum kasilirsam bebek cikamazsa diye. Benim dogum.öncesi cati muayenemde guzel gecti yani mucizevi bir sekilde ordan biraz cesaret aldim. Oncelikle sunu soyleim sana dogum esnasinda acilma oldugu icin vajilik falan kalmiyor. Zaten aklinada gelmiyor emin ol. O iliskide yasadigimiz kasilmalardan eser yok. benim ikinma esnasinda sancim kesildi doktor eliyle bebegin basina dokunup cekiyordu hicbir sey hissetmedim. Kesi atilmis hic hissetmedim. benim gecmis yazilarimi gorursen belki hep diyordumki dogumdan korkmuyorum o gunku cati muayenelerinden korktugum kadar diyordum. Ama hic hissetmedim. Zaten benim dogumum totelde 3 saat surdu ne oldugunu anlayamadan bebegi kucagima verdiler. İnsallah sende cok kolay bir dogum yaparsin.
saol.canim arkadasi etiketleyim anlatiyim ben :) sen nasilsn bebek nasil
Oo gununuzde gecmis hic beklemeden gidin bence
Başlar belki sabaha kadarSuyum gelmiş yatırdılar ama açılma yok maalesefsabaha suni sancı takacaklar
Eşim çalışıyo diye gidemedik canım. Bu akşam nöbetçiymiş bu akşam gidicez Allah izin verirse :)aydingelini canım sen salı doktora gideceğini söylemiştin ne yaptın gittin mi kontrole?
Hepimiz ayniyiz canim aglama hepsi gecicek unutucaz bu gunleri insallah .vslla teselli bile veremiyorum kendime kabul ettiremiyoruum ki seni ikna edimBen kesin aglarim oglumdan ayrilirken ama ona caktirmam yanimda olsun istiyorum. Ayni korkular bende de var ya gidipte gelemezsem die. Allah bizi evlatlarimizdan evlatlarimizi bizden ayirmasin. Ilk dogumda arkada biraktigin bi yawrun olmayinca daha kolaymis. Ayy hormonlarim tavan zaten doguma kalmis 2 gun zaril zaril aglayasim var
Eşim çalışıyo diye gidemedik canım. Bu akşam nöbetçiymiş bu akşam gidicez Allah izin verirse :)
Sırtım çok ağrıyo ya ilk defa sırt ağrısını bukadar yoğun yaşıyorumher hafta yeni bi ağrı ekleniyo Allah hayırlısını versin herşeyin
Bunu yazdıktan sonra imza kısmındaki yazıyı okudum da sırt ağrısı doğum habercisi olabilir diyo
Boş çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?