2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar foruma hic giremiyorum yavas yavas okumaya calisiyorum. Dogum yapmis arkadaslari tebrik ediyorum. Dogumu yakin olanlara Allah yardim etsin insallah herkese kolay dogumlar diliyorum. Biz 11 günlük olduk. Benim kizim karnimdaki halinin aksine masallah hic uyutmuyor beni. Surekli memede kaliyim istiyor gögüslerim cok yara ne denediysem gecmedi. Sirf anne sütünden mahrum kalmasin diye gozumden yas gele gele emziriyorum. 1. Haftasinda göbegimiz düstü. simdilik bizden haberler böyle :)

Ben hic giremiyorum foruma. Konu neydi tam olarak? elimden geldigince yardimci olurum :)
canım vaji geçmişi vardı normal doğum zor olur mu demişti yanlış hatırlamıyorsam Emira SY de seni örnek göstermişti

Simdi sezeryana alıyorlar kızlar dua edin inşallah

Minnoş artık dunyadadir Allah'ın izniyle geçmiş olsun sana da canım.Allah analı babalı büyütsun

Sana tavsiyem o kadar ağrı çekersen ben yapamayacağım demekten korkma. Zaten sana bırakıyorlar tercihi

Canım senin de gözün aydın Allah analı babalı büyütsun

Canım nasılsın, nasıl gidiyor alıştınız mı yeni hayatınıza :)
İyyiz canim alismaya calisiyoruz birbirimize ve yeni düzenimize :) uykusuzluk biraz yorucu oluyor. Memeden ayrilmak istemiyor o yüzden yanimdakilerinde bana bir faydasi olmuyor. Gögüs uclarimda yara olunca biraz zorlaniyorum tabi ama bugunumuze sükür :) sen nasilsin az kaldi sizinde dogumlara Allahim yardimcinz olsun

saol.canim arkadasi etiketleyim anlatiyim ben :) sen nasilsn bebek nasil

B betka2013 o zaman kendisinden güzel paylasımlar beklıyorum :) öncelikle bebegını saglıkla sıhatle huzurla byüt canım
Canim vaji gecmisinden ötürü korkuyormussun anladigim kadariyla normal dogumdan. Bende cok korkuyordum kasilirsam bebek cikamazsa diye. Benim dogum.öncesi cati muayenemde guzel gecti yani mucizevi bir sekilde ordan biraz cesaret aldim. Oncelikle sunu soyleim sana dogum esnasinda acilma oldugu icin vajilik falan kalmiyor. Zaten aklinada gelmiyor emin ol. O iliskide yasadigimiz kasilmalardan eser yok. benim ikinma esnasinda sancim kesildi doktor eliyle bebegin basina dokunup cekiyordu hicbir sey hissetmedim. Kesi atilmis hic hissetmedim. benim gecmis yazilarimi gorursen belki hep diyordumki dogumdan korkmuyorum o gunku cati muayenelerinden korktugum kadar diyordum. Ama hic hissetmedim. Zaten benim dogumum totelde 3 saat surdu ne oldugunu anlayamadan bebegi kucagima verdiler. İnsallah sende cok kolay bir dogum yaparsin.

saol.canim arkadasi etiketleyim anlatiyim ben :) sen nasilsn bebek nasil

İyiyiz çok şükur canım 00.3o dan beri emzirme alt değiştirme uykuya dalma tekrar uyanma derken daha yeni daldı kızçe uykuya

Siz nasılsıniz? Senin minnoş kız miydi erkek miydi canim :) bir de göğüs koruyucu denedin mi istersen onu da dene emzirirken en azından yaraların geçene kadar

aydingelini canım sen salı doktora gideceğini söylemiştin ne yaptın gittin mi kontrole?
Eşim çalışıyo diye gidemedik canım. Bu akşam nöbetçiymiş bu akşam gidicez Allah izin verirse :)

Sırtım çok ağrıyo ya ilk defa sırt ağrısını bukadar yoğun yaşıyorum her hafta yeni bi ağrı ekleniyo Allah hayırlısını versin herşeyin

Bunu yazdıktan sonra imza kısmındaki yazıyı okudum da sırt ağrısı doğum habercisi olabilir diyo

Hepimiz ayniyiz canim aglama hepsi gecicek unutucaz bu gunleri insallah .vslla teselli bile veremiyorum kendime kabul ettiremiyoruum ki seni ikna edim

Hayırlı haberlerle dön inşallah canım :)
Biz de kardeşimle sabah gideceğiz inşallah bakalım nst isteyecek mi ya da çatı muayenesi yapacak mı merak ediyorum. Gittiysen onu soracaktım canım.

Sırt ağrısı acaba neden oldu terleyip sırtını usutmus olabilir misin? Gerçi bebek de baskı yapmış olabilir kocaman herif oldular artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…