Canım bana 10 gün önceden hepsini bıraktirdi coraspin ve kan sulandirici iğneyi..Kızlar bi sorum olacak. Kan sulandırıcı iğne kullananlar acaba iğneyi nezaman bıraktınız ya da doğuma kadar devam ettiniz mi ? Benim doktor iğneyi artık bıraktırmak istiyor ama benim içim rahat etmiyor ya o arada bişey olursa diye. Corasprin de hala devam ediyordum onu içmeyeceğim artık çünkü onu Doğumdan 1 hafta önce kesmek gerekliymiş. 38+1 deyim
Geçtiğimiz cuma gittim en son ne zaman gelmem konusunda bişey demedi bu sefer artık gitmem diye düşündüm bu doktoruma doğum olur artık diye çünkü doğum yapılmıyo gittiğim özel hastanede.
Bel ağrılarım adet ağrısı gibi devam ediyo sürekli 3 4 dkda bir ama tatlı ağrılar böyle şiddetlenmiyo git gide aynı hep
Doktoruma randevu alsam mı sence
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebek. Süt illaki geliyor canım.
Suan sarimsi sekilde geliyor canim ama aglayarak emziriyorum yara oldu verdikleri krem de fayda etmiuor
Erkekler ne kadar kendilerince ilgi gösterseler de aslında ilgiye muhtaç olan onlar oluyor gibi. Hiç üzme canım kendini bebeğini düşün.
Amin canim insallah teşekkür ederim:)
İki saatte bir uyandirup emziriuorum canim sutum gelsin diyeBebeklerinizi kaç saate bir emziriyorsunuz ?
Benim bebek çok uyuyor 2 saat ı geçirmeden emziriyorum uyusada . Sarılık olmasından korkuyorum.
Her gece 12 6 arasi mesaideyiz. Gunduz melaike olan kizim 12 den sonra cildirior. Ne yapsak kar etmiyor
Tamam canım çok sağol :)Doğmazsa cuma tekrar gidersin canım Nisan gelince hemen doğum olacak diye birşey yok zaten :)
Ağrıları takip et düzenli olursa hastaneye gidersin en azından bir nst çekilir için rahat eder
Çok sağol canım darısı başınıza. Sütüm de geldi çok şükürMaşallah gözün aydın canım. Ne kadar güzel bi doğum olmuş darısı doğuramayan bizlere inşallah :)
Rabbim analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Tez zamanda sağlıklıca avazda kavuşun inşallah siz de canimMaaşallah canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. Ne güzel bi Doğum olmuş maaşallah.Günümüz aynıymış artık ben de kavuşsam keşke kızıma. Geceden beri çok az bir bel ağrım var umarım doğumun habercisidir
tebrik ederim saglikla buyutunÇok sağol canım darısı başınıza. Sütüm de geldi çok şükür
Amin canım Allah bekleyen herkese saglikli ve kolay doğumlar nasip etsintebrik ederim saglikla buyutuninsallah en kolayindan darisi basimiza
Oh maşallah maşallah, bol emişmeli günlerÇok sağol canım darısı başınıza. Sütüm de geldi çok şükür
pearlshine gozunuz aydin canım sizin de hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Sağol canım sizin de hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Geçmiş olsun biz de yoğun bakımdayken biraz yükselmiş; ışık tedavisi olmuştu. Bende de meme uçları pert, kanıyor. Emzirmeyi kestim sağıyorum. Sağınca ucu acımıyor. İkisinden 30cc anca çıkıyor. Bebek doymuyor tabi ek mama veriyorum bugün artık. Pompayla sağdıkça iyileşir, kalkan da taktım. İnşallah sütlerimiz olur. Olmazsa da buna da şükür.Kizlar oglumla benim kan uyusmazligimizdan sarililigi yukselmis bugun yatis yaptik yeniden hastaneye isik aliyor.degeri 3.gunluk te 14 cikti 13 ciksaydi eve gonderirdim dedi aile boyu tekrar hastanedeyiz .bunada sukur.benimde sutum henuz gelmedi bugun anca saginca siringaya geliyo yetmiyo kutay beye tabi mamaya devam ama emmesi guzel oglumun korkuyorum unutucak sut gelmezse birakkicak diye
@Hebehubele @Limoncicegi34 kizlar adiniza cok sevindim gulegule buyutun bebislerinizi.bi test gordum kimindi hatirlamiyorum gecmis sayfalarda baya baya gebis hayirli olsun.bu arada goguslerim kaniyor artik onerisi olan varmi bebek emince bi zarari olurmu
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi.Günaydın kızlar. Gece 2de nisanim geldi. 3.55te kuzucuguma kavuştum. Sancılar dayanılmayacak gibi değildi. Sancilarda burada bir arkadasin yazdigi gul koklar gibi cek mum ufler gibi birak nefes teknigi cok iyi geldi. Ama ıkınma kısmı ilk doğuma göre bir tık daha zor oldu. Yine de 5 6 ıkınmada kavuştuk. Bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür. Allah bekleyen herkesi hayırlı ve sağlıklı bir doğumla bebeğine kavuştursun insallah
Kizlar 39. Haftada pütürlü beyaz akinti normal midir? Hic olmamisti endiselendim kasinti olsa mantardan suphelenicem ama yok. Doguma yakin basina gelen var mi?
Az kalmış inşallah sizin de. Son gün ağlıyordum suyum fazla karnım aşırı gergin, oğlumu ayakta sallarken.Çok zorlanıyorum. Nefes almakta oturup kalkmakta herşeye. Üstelik 37+0 ım. Siz 40 haftada nasıl nefes alıyorsunuz napıyorsun uz ya
Muayeneniz yapılmış hertürlü. Sanırım birşey olsa salmazdı doktor. Gününüz kalmamış bir değişiklik oldu mu direk gidin doktora.Merhaba kızlar.tansiyonum hafif yükseldiği için doktorum doğumhaneye yönlendirmişdi beni.Rusyada işler farkli yürüyor.yatmak istemiyordum,yatirdilar.iki gün kaldim hastanede.nst filan çekildi,herşey yolunda dediler.çati muayenesi yapildi.açiklik varmi yokmu bişey söylemedi doktor.dilide iyi bilmediğim için soramadim.muayeneden sonra dün sabahdan beri kahverengi akıntım var.sümüksü akinti.doktorada bişey söylemedim hastanede tutarlar diye.psikolojim bozuldu oradaama akintidan dolayi endişelenmiyo değilim.suyum filan gelmiyo.dün öğlen ultrasonumda yapildi.doktor herşeyin iyi olduğunu,kalmam için bi sebep olmadiğini söyledi.sizce söylemeliydimmi akintimin olduğunu ? Yoksa suyumu beklesemmi daha iyi ? Sonuçta pek bi sancim yok.kasilmalarim var.o da kaç haftadir sürüyor zaten
Teşekkür ederim cevap için.içim rahatladi.zaten doğumhane yakin.orada bekleyip yorulmaktansa evde dinlenmeyi tercih ettim.ev gibisi yok nede olsaGeçmiş olsun biz de yoğun bakımdayken biraz yükselmiş; ışık tedavisi olmuştu. Bende de meme uçları pert, kanıyor. Emzirmeyi kestim sağıyorum. Sağınca ucu acımıyor. İkisinden 30cc anca çıkıyor. Bebek doymuyor tabi ek mama veriyorum bugün artık. Pompayla sağdıkça iyileşir, kalkan da taktım. İnşallah sütlerimiz olur. Olmazsa da buna da şükür.
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Kaşıntı olmayabiliyor canım. Doktoruna muayene de sor istersen.
Az kalmış inşallah sizin de. Son gün ağlıyordum suyum fazla karnım aşırı gergin, oğlumu ayakta sallarken.
Muayeneniz yapılmış hertürlü. Sanırım birşey olsa salmazdı doktor. Gününüz kalmamış bir değişiklik oldu mu direk gidin doktora.
Merhaba kızlar.tansiyonum hafif yükseldiği için doktorum doğumhaneye yönlendirmişdi beni.Rusyada işler farkli yürüyor.yatmak istemiyordum,yatirdilar.iki gün kaldim hastanede.nst filan çekildi,herşey yolunda dediler.çati muayenesi yapildi.açiklik varmi yokmu bişey söylemedi doktor.dilide iyi bilmediğim için soramadim.muayeneden sonra dün sabahdan beri kahverengi akıntım var.sümüksü akinti.doktorada bişey söylemedim hastanede tutarlar diye.psikolojim bozuldu oradaama akintidan dolayi endişelenmiyo değilim.suyum filan gelmiyo.dün öğlen ultrasonumda yapildi.doktor herşeyin iyi olduğunu,kalmam için bi sebep olmadiğini söyledi.sizce söylemeliydimmi akintimin olduğunu ? Yoksa suyumu beklesemmi daha iyi ? Sonuçta pek bi sancim yok.kasilmalarim var.o da kaç haftadir sürüyor zaten
Ben kan sulandırıcı iğne kullandım canım.7 Kasım da sabah 10.30 da sezeryan oldum en son 6 Kasım da akşam 8 de iğnemi oldum.sezeryan günü olmadım 8 kasımda tekrar olmaya başladım bugün de olup bitireceğim artık.
ben 37+5 teyken bıraktım doktor gerek yok artık kullanmana dedi bende direk bıraktım :))))
Çok sağolun kızlar ya kafam çok karışık. Demekki genel olarak önceden bırakılıyor. Ben de 39+0 da bırakırım galiba. İnşallah o arada Doğuma kadar birşey olmaz bebeğeCanım bana 10 gün önceden hepsini bıraktirdi coraspin ve kan sulandirici iğneyi..
Benim bebekte de var kordon. Boynunda galiba 2 tur. Aynen benim doktorum da bir sorun yok diyor kordon sıkı değilmiş. Her gittiğimde nst ye sokuyor bebeğin kalp atışlarını görmek İçin. Hareketleri iyiyse herşey yolundadır diyor.Merhaba hanimlar bende kasim annesi olucam kismetse.20 kasima gunumuzu aldik.Benim bebegimin boynunda 3 tur kordon dolanmasi var dr sıkınti yok diyor bebekte hareketli ama cok korkuyorum.Varmi aramizda kordon dolanmasi yasayan acaba.
Onu duymuştumda,dün sabahdan beri gelmesi normalmi onu bilemedim.belkide nişandir diye düşünüyorum.bekleyip görücez artikÇatı muayenesi sonrası leke geliyor zaten canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?