2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım bana 10 gün önceden hepsini bıraktirdi coraspin ve kan sulandirici iğneyi..

Merhaba hanimlar bende kasim annesi olucam kismetse.20 kasima gunumuzu aldik.Benim bebegimin boynunda 3 tur kordon dolanmasi var dr sıkınti yok diyor bebekte hareketli ama cok korkuyorum.Varmi aramizda kordon dolanmasi yasayan acaba.

Doğmazsa cuma tekrar gidersin canım Nisan gelince hemen doğum olacak diye birşey yok zaten :)
Ağrıları takip et düzenli olursa hastaneye gidersin en azından bir nst çekilir için rahat eder

@Spizella maviss_34 hayirli olsun bebekleriniz kizlar. Gozunuzaydin! Saglik sihhatli guzel bir omurleri olsun. Darisi biz bekleyenlere :)
Amin canim insallah teşekkür ederim:)

Bebeklerinizi kaç saate bir emziriyorsunuz ?
Benim bebek çok uyuyor 2 saat ı geçirmeden emziriyorum uyusada . Sarılık olmasından korkuyorum.
İki saatte bir uyandirup emziriuorum canim sutum gelsin diye

Her gece 12 6 arasi mesaideyiz. Gunduz melaike olan kizim 12 den sonra cildirior. Ne yapsak kar etmiyor

Al benden dr o kadar gece boyu ağlayan cocuk şimdi misil misil uyuyor :)

Maşallah gözün aydın canım. Ne kadar güzel bi doğum olmuş darısı doğuramayan bizlere inşallah :)
Rabbim analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Çok sağol canım darısı başınıza. Sütüm de geldi çok şükür

Tez zamanda sağlıklıca avazda kavuşun inşallah siz de canim

Merhaba kızlar.tansiyonum hafif yükseldiği için doktorum doğumhaneye yönlendirmişdi beni.Rusyada işler farkli yürüyor.yatmak istemiyordum,yatirdilar.iki gün kaldim hastanede.nst filan çekildi,herşey yolunda dediler.çati muayenesi yapildi.açiklik varmi yokmu bişey söylemedi doktor.dilide iyi bilmediğim için soramadim.muayeneden sonra dün sabahdan beri kahverengi akıntım var.sümüksü akinti.doktorada bişey söylemedim hastanede tutarlar diye.psikolojim bozuldu oradaama akintidan dolayi endişelenmiyo değilim.suyum filan gelmiyo.dün öğlen ultrasonumda yapildi.doktor herşeyin iyi olduğunu,kalmam için bi sebep olmadiğini söyledi.sizce söylemeliydimmi akintimin olduğunu ? Yoksa suyumu beklesemmi daha iyi ? Sonuçta pek bi sancim yok.kasilmalarim var.o da kaç haftadir sürüyor zaten

Geçmiş olsun biz de yoğun bakımdayken biraz yükselmiş; ışık tedavisi olmuştu. Bende de meme uçları pert, kanıyor. Emzirmeyi kestim sağıyorum. Sağınca ucu acımıyor. İkisinden 30cc anca çıkıyor. Bebek doymuyor tabi ek mama veriyorum bugün artık. Pompayla sağdıkça iyileşir, kalkan da taktım. İnşallah sütlerimiz olur. Olmazsa da buna da şükür.

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi.

Kizlar 39. Haftada pütürlü beyaz akinti normal midir? Hic olmamisti endiselendim kasinti olsa mantardan suphelenicem ama yok. Doguma yakin basina gelen var mi?

Kaşıntı olmayabiliyor canım. Doktoruna muayene de sor istersen.

Çok zorlanıyorum. Nefes almakta oturup kalkmakta herşeye. Üstelik 37+0 ım. Siz 40 haftada nasıl nefes alıyorsunuz napıyorsun uz ya
Az kalmış inşallah sizin de. Son gün ağlıyordum suyum fazla karnım aşırı gergin, oğlumu ayakta sallarken.

Muayeneniz yapılmış hertürlü. Sanırım birşey olsa salmazdı doktor. Gününüz kalmamış bir değişiklik oldu mu direk gidin doktora.

Teşekkür ederim cevap için.içim rahatladi.zaten doğumhane yakin.orada bekleyip yorulmaktansa evde dinlenmeyi tercih ettim.ev gibisi yok nede olsabebeğin hareketleride iyi zaten.

Çatı muayenesi sonrası leke geliyor zaten canim

ben 37+5 teyken bıraktım doktor gerek yok artık kullanmana dedi bende direk bıraktım :))))

Canım bana 10 gün önceden hepsini bıraktirdi coraspin ve kan sulandirici iğneyi..
Çok sağolun kızlar ya kafam çok karışık. Demekki genel olarak önceden bırakılıyor. Ben de 39+0 da bırakırım galiba. İnşallah o arada Doğuma kadar birşey olmaz bebeğe

Merhaba hanimlar bende kasim annesi olucam kismetse.20 kasima gunumuzu aldik.Benim bebegimin boynunda 3 tur kordon dolanmasi var dr sıkınti yok diyor bebekte hareketli ama cok korkuyorum.Varmi aramizda kordon dolanmasi yasayan acaba.
Benim bebekte de var kordon. Boynunda galiba 2 tur. Aynen benim doktorum da bir sorun yok diyor kordon sıkı değilmiş. Her gittiğimde nst ye sokuyor bebeğin kalp atışlarını görmek İçin. Hareketleri iyiyse herşey yolundadır diyor.

İyi akşamlar kızlar bir sorum olacak aynı şeyi yaşayan var mı kafam çok karışık ben ilk günden beri ultrasonda sata göre 6 gün önde gidiyorum hep ona göre hesap yapıyordu doktorum ama bu hafta sat tarihimden bile geri düştü Doğum tarihi olarak en başından beri 19-20 Kasım diyordu şimdi haftaya 39. Haftada olacaksın diyor bir de ilk doğumlarda 41. Haftaya kadar bekliyormuş normali zorlamak için... 4 hafta önce başka bir doktora da başladım ikisine birden gidiyordum bugün gittim o da bana Cuma seni yatırabilirim dedi 40. Haftada olduğum için suni sancı verecek gelmezse o zamana kadar .... ne yapmalıyım kafam çok karıştı

2 dogum yaptim 2sindede sutum 3.gunde geldi ilk gelen sut koyu sari kivamli bir sut oluo ve bebek icin cok faydali. Bol bol uyumak bol bol su icmek ve bol bol emzirmek sut uretiminin temel taslari canum. Baska hic birseye ihtkyacin yok. Kendine guven bebegine guven basaracaksiniz.[/QUOTE]

İnşallah canım sütüm çoğaldı şişiyor göğsüm damlıyor ama şimdi de mama vermiyorum durmadan emiyor hiç doymuyor bütün gece ağladı süt birikmeden emiyor yeterli gelmiyor mu acaba 10 dk bile uyutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…