Insallah sorun olmaz bekliyoruz bakalimÇok sağolun kızlar ya kafam çok karışık. Demekki genel olarak önceden bırakılıyor. Ben de 39+0 da bırakırım galiba. İnşallah o arada Doğuma kadar birşey olmaz bebeğe
Benim bebekte de var kordon. Boynunda galiba 2 tur. Aynen benim doktorum da bir sorun yok diyor kordon sıkı değilmiş. Her gittiğimde nst ye sokuyor bebeğin kalp atışlarını görmek İçin. Hareketleri iyiyse herşey yolundadır diyor.
O hangi hareketmiş yaaKızlar bu arada hani size anlattığım bir hareket vardı onu yapamayınca doğum yakın demek demiştim. Pazar geceden beri yapamıyorum ama bakalım hala doğmadı minnoş :)
Kızlar bu arada hani size anlattığım bir hareket vardı onu yapamayınca doğum yakın demek demiştim. Pazar geceden beri yapamıyorum ama bakalım hala doğmadı minnoş :)
O hangi hareketmiş yaa
Onu duymuştumda,dün sabahdan beri gelmesi normalmi onu bilemedim.belkide nişandir diye düşünüyorum.bekleyip görücez artik
O hangi hareketmiş yaa
Ben de denemiştim o hareketi 3 4 hafta önce yapabiliyodum dün gece denedim bacağımı zor kaldırıyorumyarın kontrolüm var çok merak ediyorum nst de sancim çıkıcam mi ? Geçen hafta 45. 50 arasındaydı hep . Kaç olduğu zaman doğum sancısı oluyo ki acaba .
Canım bana da bugün çatı muayenesi yapıldı benim de şuan kanamam var ama doktor doğumu tetiklemek için uğraşacağım demişti zorladı biraz yani. Bakalım doğuracak miyiz :)
Hadi inşAllah
Sırtını duvara dik şekilde yaslayıp ayaklarını dümdüz uzatacaksin. Sonra sağ ayağıni kaldirarak topuğunun alt kısmını sol ayak parmak uçlarına değdireceksin. Yapamıyorsan doğum yakın demekmiş diye durmuştum :)
Doğumda 100 oluyor ve düzenli gelip gidiyor canım. Benim de bugün nst de biri 100 olmak uzere 2 sancin çıktı doktor da bir çiçekle bahar gelmez diye espri yaptı
Aaay acıdımııı, hoş sen normal doğum yaptın ondan mı korkacaksın dimiaydingelini canım bugün Nereida hanım açılma var mı diye çatı muayenesi yaptı hatta bebek daha fazla irilesmeden doğsun diye doğumu tetiklemek icin biraz zorladı :) biraz açılman var seni daha sık göreyim cuma gece veya c.tesi sabah gel dedi yani cuma nöbetçi
Peki ilk testi nerede yaptırmıştın ki öyle sanıyodun kan grubunuKızlar bugün hayatımın şokunu yaşadım...
Ben ömrüm boyu kan grubumu Brh+ olarak bilirken doktorum "olsun kendim de görmek isterim, ne olur ne olmaz sen bi kan grubu kartı al" dedi. Hemen hastanede yaptırdık ve test sonucunda kan grubum Brh- çıktı... İnanamadık ve bir daha yaptırdı doktor, laboratuvarı aradı. Tekrar Brh- çıktı. Sonra apar topar başka bi tıp merkezine daha gittik, doktor yönlendirmesiyle. Orada da Brh- çıktı...
Ben kaç kere sezeryanın eşiğinden döndüm, erken doğum riski vs neler yaşadım. Verilmiş sadakamız varmış ki hepsini atlatmışız, yoksa bilmeden ameliyata girecektim belki başımıza neler gelecekti... Kan uyuşmazlığı iğnesi vs olmayacaktım, belki bebeğimin kanı değişmesi gerekecekti ve haberimiz olmayacaktı... Allah esirgedi gerçekten... Hala beynim uyuşmuş gibi hissediyorum, şoktan çıkamadım.
İndirect coombs testim negatif gelmiş çok şükür, bebeğimde bir sıkıntı yok... Çok büyük bir sıkıntının ucundan dönmüş gibi hissediyorum... İçinizde gebeliğinde kan grubu baktırmayan varsa bi baktırsın kan grubuna, ne olur ne olmaz...
Sağlık ocakları her gebelikte bakıyormuş. Hani şu gebelik olunca bir tomar test istiyorlar ya, testler içinde baklıyormuş. Ben o testlerin hepsini Acıbademde yaptırdım ama benim kan grubuma bakmamışlar Acıbademde...
Kızlar bugün hayatımın şokunu yaşadım...
Ben ömrüm boyu kan grubumu Brh+ olarak bilirken doktorum "olsun kendim de görmek isterim, ne olur ne olmaz sen bi kan grubu kartı al" dedi. Hemen hastanede yaptırdık ve test sonucunda kan grubum Brh- çıktı... İnanamadık ve bir daha yaptırdı doktor, laboratuvarı aradı. Tekrar Brh- çıktı. Sonra apar topar başka bi tıp merkezine daha gittik, doktor yönlendirmesiyle. Orada da Brh- çıktı...
Ben kaç kere sezeryanın eşiğinden döndüm, erken doğum riski vs neler yaşadım. Verilmiş sadakamız varmış ki hepsini atlatmışız, yoksa bilmeden ameliyata girecektim belki başımıza neler gelecekti... Kan uyuşmazlığı iğnesi vs olmayacaktım, belki bebeğimin kanı değişmesi gerekecekti ve haberimiz olmayacaktı... Allah esirgedi gerçekten... Hala beynim uyuşmuş gibi hissediyorum, şoktan çıkamadım.
İndirect coombs testim negatif gelmiş çok şükür, bebeğimde bir sıkıntı yok... Çok büyük bir sıkıntının ucundan dönmüş gibi hissediyorum... İçinizde gebeliğinde kan grubu baktırmayan varsa bi baktırsın kan grubuna, ne olur ne olmaz...
Sağlık ocakları her gebelikte bakıyormuş. Hani şu gebelik olunca bir tomar test istiyorlar ya, testler içinde baklıyormuş. Ben o testlerin hepsini Acıbademde yaptırdım ama benim kan grubuma bakmamışlar Acıbademde...
bende cuma gündüz gidicem heyecanlıyım :))Aaay acıdımııı, hoş sen normal doğum yaptın ondan mı korkacaksın dimi
Kaç kg olmuş Yusuf paşa :) neden zorladı ki doğum başlasın diye.
Bende cuma gecesi gidicem Allah izin verirse:) ay heyecanlandım satlarımız aynı belki bana da der doğum tetiklensin diye
Peki ilk testi nerede yaptırmıştın ki öyle sanıyodun kan grubununereida hocanın bu yönünü seviyorum, üstün körü ilgilenmiyo hiç bişeyle. Çok detaycı ve garantici. Benimde kan grubu kartımı görene kadar notlarına eklememişti.
Verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş
Hadi yaa :)) bende strest oluyorm zaman daraldıkça benmkinin gelmeye niyeti yokAllah korumuş yaa iyiki farkedilmiş daha önce nerde yaptırdıysan şikayetçi olabilirsin bence basit bişey değil yani bu nasıl ihmal
bende cuma gündüz gidicem heyecanlıyım :))
Nstde dinlemeyi seviyorum bende:))Hadi yaa :)) bende strest oluyorm zaman daraldıkça benmkinin gelmeye niyeti yok
Evet canım ya, Allah razı olsun ondan... Ne kadar teşekkür etsem az yani... Canım çocukken yapıldı ilk ama evlenirken sağlık ocağında tekrar yapıldı. Yani bilmiyorum nasıl böyle bir hata oldu...Aaay acıdımııı, hoş sen normal doğum yaptın ondan mı korkacaksın dimi
Bende cuma gecesi gidicem Allah izin verirse:) ay heyecanlandım satlarımız aynı belki bana da der doğum tetiklensin diye
Peki ilk testi nerede yaptırmıştın ki öyle sanıyodun kan grubununereida hocanın bu yönünü seviyorum, üstün körü ilgilenmiyo hiç bişeyle. Çok detaycı ve garantici. Benimde kan grubu kartımı görene kadar notlarına eklememişti.
Ya 7 yaşındayken yapılmıştı sonra evlenirken sağlık ocağında tekrar yapıldı ama bilmiyorum aklım almıyor nasıl oldu böyle bir şey.Allah korumuş yaa iyiki farkedilmiş daha önce nerde yaptırdıysan şikayetçi olabilirsin bence basit bişey değil yani bu nasıl ihmal
bende cuma gündüz gidicem heyecanlıyım :))
Canım bu arada ablam uyuyormuş galiba da ben yazayım dedim.Hadi yaa :)) bende strest oluyorm zaman daraldıkça benmkinin gelmeye niyeti yok
Aaay acıdımııı, hoş sen normal doğum yaptın ondan mı korkacaksın dimi
Ben ilk girdiğime heyecanıma denk geldi :)))Nstde dinlemeyi seviyorum bende:))
Cidden Allah razı olsun. Benide varis için bikere daha dopplere sokturdu nolur nolmaz diye.Evet canım ya, Allah razı olsun ondan... Ne kadar teşekkür etsem az yani... Canım çocukken yapıldı ilk ama evlenirken sağlık ocağında tekrar yapıldı. Yani bilmiyorum nasıl böyle bir hata oldu...
Ya 7 yaşındayken yapılmıştı sonra evlenirken sağlık ocağında tekrar yapıldı ama bilmiyorum aklım almıyor nasıl oldu böyle bir şey.
Hı anladım kuzum paşadan dolayı yani :)) oy maşallah onaCanım bu arada ablam uyuyormuş galiba da ben yazayım dedim.
Yusuf bey kilolu diye daha fazla irileşirse doğumun zor olacak, 39u da dolduruyorsun, artık gelsin dedi. Açıklığı varmış zaten, açıklığı arttırmak için müdahale etti yani
Oy paşa büyüdü yaa :) anladım canım Peki varmı ağrın sancın falan. Ay bide şimdi gidip nts mi çektirceksin?İlk doğumum 2830 Gr olduğu için buna hep 3 kiloyu geçmese iyi olur diyordu. Şimdi Yusuf paşa 3100 Gr çıkınca doğsun artık dedisana muhtemelen öyle demez yani canim sadece çatı muayenesi yapar. Çatı muayenesi normalde acitmiyor ama beni zorladı doğum olsun diye işte
Zaten kardeşimin olayı yüzünden ben kendimi gectim ailecek şoktayiz
Bakalım kanama var diye Nereida hanıma yazdım bir yerde nst çektirip bana atar mısın demiş
Ben ilk girdiğime heyecanıma denk geldi :)))
Cidden Allah razı olsun. Benide varis için bikere daha dopplere sokturdu nolur nolmaz diye.
Allah allah ya hem çocukken hemde evlenirkenki evraklarda nasıl yanlış yapabilirler Allah korumuş cidden ya. Büyük bişey aslında beterinden korusun Allahım
Hı anladım kuzum paşadan dolayı yani :)) oy maşallah ona
Oy paşa büyüdü yaa :) anladım canım Peki varmı ağrın sancın falan. Ay bide şimdi gidip nts mi çektirceksin?
Evet kardeşinin olayı tamamen şok edici ya Allahtan ki istemiş. Zaten kolay geçen bi hamilelik değil rabbim resmen esirgemiş. Hepinize geçmiş olsun diyelim
Allahin sevimli kuluymuşsun.bende resmen şok oldumKızlar bugün hayatımın şokunu yaşadım...
Canım bana da bugün çatı muayenesi yapıldı benim de şuan kanamam var ama doktor doğumu tetiklemek için uğraşacağım demişti zorladı biraz yani. Bakalım doğuracak miyiz :)
Sırtını duvara dik şekilde yaslayıp ayaklarını dümdüz uzatacaksin. Sonra sağ ayağıni kaldirarak topuğunun alt kısmını sol ayak parmak uçlarına değdireceksin. Yapamıyorsan doğum yakın demekmiş diye durmuştum :)
Doğumda 100 oluyor ve düzenli gelip gidiyor canım. Benim de bugün nst de biri 100 olmak uzere 2 sancin çıktı doktor da bir çiçekle bahar gelmez diye espri yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?