Senden okuyunca ben de bir deneyeyim dedim canım bende yapamadım. Ancak bileğe kadar kaldırabildim bacağıKızlar bu arada hani size anlattığım bir hareket vardı onu yapamayınca doğum yakın demek demiştim. Pazar geceden beri yapamıyorum ama bakalım hala doğmadı minnoş :)
Bunda da var bence ikinci cizgi sadece silik...benimki bundan silikti ama hamileymisimBuda digeri
bence doğuma okadar yaklaşırsan mutlaka anlarsın gibime geliyorAy cnm ya benim ilk doğumum olacak sancıları çok hissetmezsem veya takip etmezsem anlayamazsam doğumun başladığını diye de tereddüt ediyorumoncesinde hiç su falan gelmediği oluyor mu ki acaba?
Saat basi emziriyorum canim sarilik var bizdede ama saat basi emzirmeyle dusmeye basladi. Gozun aydin bu arada kavuşmuşsunuzBebeklerinizi kaç saate bir emziriyorsunuz ?
Benim bebek çok uyuyor 2 saat ı geçirmeden emziriyorum uyusada . Sarılık olmasından korkuyorum.
Gözün Aydın canımmBiz bugün bebeğimizle eve geldik çok şükür. Çok küçük geliyor ya minicik. Çok çabuk unutmuşuz bebeklik hallerini. Allah hepinize kavuşmayı nasip etsin.
Canımm inşallah bian önce toparlar kutay paşa.Kizlar oglumla benim kan uyusmazligimizdan sarililigi yukselmis bugun yatis yaptik yeniden hastaneye isik aliyor.degeri 3.gunluk te 14 cikti 13 ciksaydi eve gonderirdim dedi aile boyu tekrar hastanedeyiz .bunada sukur.benimde sutum henuz gelmedi bugun anca saginca siringaya geliyo yetmiyo kutay beye tabi mamaya devam ama emmesi guzel oglumun korkuyorum unutucak sut gelmezse birakkicak diye
Hebehubele @Limoncicegi34 kizlar adiniza cok sevindim gulegule buyutun bebislerinizi.bi test gordum kimindi hatirlamiyorum gecmis sayfalarda baya baya gebis hayirli olsun.bu arada goguslerim kaniyor artik onerisi olan varmi bebek emince bi zarari olurmu
Insallah kuzumCanımm inşallah bian önce toparlar kutay paşa.
Maaşallah canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. Ne güzel bi Doğum olmuş maaşallah.Günaydın kızlar. Gece 2de nisanim geldi. 3.55te kuzucuguma kavuştum. Sancılar dayanılmayacak gibi değildi. Sancilarda burada bir arkadasin yazdigi gul koklar gibi cek mum ufler gibi birak nefes teknigi cok iyi geldi. Ama ıkınma kısmı ilk doğuma göre bir tık daha zor oldu. Yine de 5 6 ıkınmada kavuştuk. Bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür. Allah bekleyen herkesi hayırlı ve sağlıklı bir doğumla bebeğine kavuştursun insallah
Bizim kızda aynisiiiHer gece 12 6 arasi mesaideyiz. Gunduz melaike olan kizim 12 den sonra cildirior. Ne yapsak kar etmiyor
BEn 10 gündür belki de daha fazladır yapamıyorum cırt yani :))) o kadar da heveslenmiştim :)))Kızlar bu arada hani size anlattığım bir hareket vardı onu yapamayınca doğum yakın demek demiştim. Pazar geceden beri yapamıyorum ama bakalım hala doğmadı minnoş :)
Bizim kızda aynisiii
Allah razı olsun canım, çok teşekkür ederim. Spinal anestezi oldum ben canımAyy cnm gözün aymis Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat eylesin inşallahgunlerimiz aynı seninle nasıl oldu normal mi nasıl başladı doğumun?
Maşallah gözün aydın canım. Ne kadar güzel bi doğum olmuş darısı doğuramayan bizlere inşallah :)Günaydın kızlar. Gece 2de nisanim geldi. 3.55te kuzucuguma kavuştum. Sancılar dayanılmayacak gibi değildi. Sancilarda burada bir arkadasin yazdigi gul koklar gibi cek mum ufler gibi birak nefes teknigi cok iyi geldi. Ama ıkınma kısmı ilk doğuma göre bir tık daha zor oldu. Yine de 5 6 ıkınmada kavuştuk. Bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür. Allah bekleyen herkesi hayırlı ve sağlıklı bir doğumla bebeğine kavuştursun insallah
Benimki bu değil ki. Ayrıca diyetisyene sordum içebilirsin dedi.Eki Görüntüle 2205374 sadece seker iciyosun icmesen keske daha iyi
Bol bol yürü canım. Başın ağrısa da yürü.Kızlar ancak gırebıldım. 11:30 da doğum oldu . Iyız sukur. Cok ağrım oldu. Spinal yapıldı uyusmadım. Çok korktum o sekılde başlanacak dıye ama bekledıler olmadı. Genele dönuldu . Sonrasında aşırı ağrı yasadım. Agrı kesıcıler fayda etmedı doğum sancısı gibi sancılar gelıp gitti . En son etkılı bısey vurdu. Ondan oncesındede daha ıydım. Yurudum . Daha 2/3 saattır aklım basımda dıyebılırım. Sımdı cok ıyız emıyo cok sukur suttede sorunumuz yok. Hepinizi öptüm daha sonra detaylı yazarım ınsallah bu surecı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?