2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bu arada hani size anlattığım bir hareket vardı onu yapamayınca doğum yakın demek demiştim. Pazar geceden beri yapamıyorum ama bakalım hala doğmadı minnoş :)
Senden okuyunca ben de bir deneyeyim dedim canım bende yapamadım. Ancak bileğe kadar kaldırabildim bacağı bugün kontrolüm vardı ve doktorum da gününü doldurur 40 ı görürüz dedi suyunda azalma yok plasentada yaşlanma yok. Bu da benim moralimi bozdu biraz ama şimdi bu hareketi yapamamak umutlandırdı

Kızlar bi sorum olacak. Kan sulandırıcı iğne kullananlar acaba iğneyi nezaman bıraktınız ya da doğuma kadar devam ettiniz mi ? Benim doktor iğneyi artık bıraktırmak istiyor ama benim içim rahat etmiyor ya o arada bişey olursa diye. Corasprin de hala devam ediyordum onu içmeyeceğim artık çünkü onu Doğumdan 1 hafta önce kesmek gerekliymiş. 38+1 deyim

Bebeklerinizi kaç saate bir emziriyorsunuz ?
Benim bebek çok uyuyor 2 saat ı geçirmeden emziriyorum uyusada . Sarılık olmasından korkuyorum.
Saat basi emziriyorum canim sarilik var bizdede ama saat basi emzirmeyle dusmeye basladi. Gozun aydin bu arada kavuşmuşsunuz

Kizlar merhaba, 38 haftaligiz doktor suyumun alt sinirda oldugunu soyledi, her doktor baska bisey soyluyor. Kimi az kimi yeterli.. kafam cok karisik benim gibi olan kimse var mi ?

Kizlar oglumla benim kan uyusmazligimizdan sarililigi yukselmis bugun yatis yaptik yeniden hastaneye isik aliyor.degeri 3.gunluk te 14 cikti 13 ciksaydi eve gonderirdim dedi aile boyu tekrar hastanedeyiz .bunada sukur.benimde sutum henuz gelmedi bugun anca saginca siringaya geliyo yetmiyo kutay beye tabi mamaya devam ama emmesi guzel oglumun korkuyorum unutucak sut gelmezse birakkicak diye
Hebehubele @Limoncicegi34 kizlar adiniza cok sevindim gulegule buyutun bebislerinizi.bi test gordum kimindi hatirlamiyorum gecmis sayfalarda baya baya gebis hayirli olsun.bu arada goguslerim kaniyor artik onerisi olan varmi bebek emince bi zarari olurmu

Canımm inşallah bian önce toparlar kutay paşa.

Günaydın kızlar. Gece 2de nisanim geldi. 3.55te kuzucuguma kavuştum. Sancılar dayanılmayacak gibi değildi. Sancilarda burada bir arkadasin yazdigi gul koklar gibi cek mum ufler gibi birak nefes teknigi cok iyi geldi. Ama ıkınma kısmı ilk doğuma göre bir tık daha zor oldu. Yine de 5 6 ıkınmada kavuştuk. Bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür. Allah bekleyen herkesi hayırlı ve sağlıklı bir doğumla bebeğine kavuştursun insallah

Maaşallah canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. Ne güzel bi Doğum olmuş maaşallah. Günümüz aynıymış artık ben de kavuşsam keşke kızıma. Geceden beri çok az bir bel ağrım var umarım doğumun habercisidir

Maşallah gözün aydın canım. Ne kadar güzel bi doğum olmuş darısı doğuramayan bizlere inşallah :)
Rabbim analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bol bol yürü canım. Başın ağrısa da yürü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…