Benimki bu değil ki. Ayrıca diyetisyene sordum içebilirsin dedi.
Humana still tea diye geçiyor şimdi baktım.
O akıntı benden hep geliyo canım. Mantar da vardı enfeksiyonda vardı bende. Şuan ikiside yol ama hala gelmeye devam ediyo korkulacak bişey olduğunu sanmıyorumKizlar 39. Haftada pütürlü beyaz akinti normal midir? Hic olmamisti endiselendim kasinti olsa mantardan suphelenicem ama yok. Doguma yakin basina gelen var mi?
Sagol canim insan her seyden korkar oluyor son zamanlar:) bide her seyi dogum belirtisine yoruyorum gelseydi bi:)O akıntı benden hep geliyo canım. Mantar da vardı enfeksiyonda vardı bende. Şuan ikiside yol ama hala gelmeye devam ediyo korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum
Zaman daraldıkça öyle oluyoSagol canim insan her seyden korkar oluyor son zamanlar:) bide her seyi dogum belirtisine yoruyorum gelseydi bi:)
Ben kan sulandırıcı iğne kullandım canım.7 Kasım da sabah 10.30 da sezeryan oldum en son 6 Kasım da akşam 8 de iğnemi oldum.sezeryan günü olmadım 8 kasımda tekrar olmaya başladım bugün de olup bitireceğim artık.Kızlar bi sorum olacak. Kan sulandırıcı iğne kullananlar acaba iğneyi nezaman bıraktınız ya da doğuma kadar devam ettiniz mi ? Benim doktor iğneyi artık bıraktırmak istiyor ama benim içim rahat etmiyor ya o arada bişey olursa diye. Corasprin de hala devam ediyordum onu içmeyeceğim artık çünkü onu Doğumdan 1 hafta önce kesmek gerekliymiş. 38+1 deyim
Merhaba kızlar, 2 gündür devam eden hafif bel ağrılarım var düzensiz ve bazen şiddetli de oluyo yalancı sancı mı bu dün akşam da iç çamaşırımda az sarımsı kahvenge kaçan akıntı gördüm nişan falan olabilir mi?
Kızlar bi sorum olacak. Kan sulandırıcı iğne kullananlar acaba iğneyi nezaman bıraktınız ya da doğuma kadar devam ettiniz mi ? Benim doktor iğneyi artık bıraktırmak istiyor ama benim içim rahat etmiyor ya o arada bişey olursa diye. Corasprin de hala devam ediyordum onu içmeyeceğim artık çünkü onu Doğumdan 1 hafta önce kesmek gerekliymiş. 38+1 deyim
Amin canim insallah teşekkür ederim :)Gözün aydın canım güle güle büyüt bebişini
Teşekkür ederim aminnn insallah canimmBende alacağım humana stil tea, galactago damla ve malt içeceklerden. Sonuçta doktorum önermişti bunları banada süt yapsın diye.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
inşallah gelir bol bol. Emzirmeye devam. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Aminn canim insallah Allah razi olsun darisi saglikli bir sekilde sizlere insallah:)Allah bağışlasın canım
Elhamdulillah sağlıkla kavuşmuşsunAllah analı babalı, sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah
Canım tebrik ederimsen girmeyince anladık kızçenin geldiğini Allah sağlık sıhhatle büyütmenizi nasip etsin
Geçtiğimiz cuma gittim en son ne zaman gelmem konusunda bişey demedi bu sefer artık gitmem diye düşündüm bu doktoruma doğum olur artık diye çünkü doğum yapılmıyo gittiğim özel hastanede.Nişan olabilir canım bir dahaki doktor kontrolün ne zaman?
Aminn insallah canim teşekkür ederim :)maviss_34 gözün aydın canım gule güle büyüt bebeğini
Amin canim teşekkür ederim yok zaten kontrolümüz vardi her ihtimale karsi hazirlikli gel demisti gunum gectigi icin suyumun azaldigini da görünce sezeryana alalim dedi kakasini yapıyormuş bizim minnak meğerseGözünaydın canım güle güle büyüt bebişini:)) suyunun azaldığını anlayıpmı doktora gittin? Ağrı falanmı oldu?
İnsallah canim teşekkür ederim :)Canım gözün aydın güle güle büyüt sağlıcakla bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?