2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar 39. Haftada pütürlü beyaz akinti normal midir? Hic olmamisti endiselendim kasinti olsa mantardan suphelenicem ama yok. Doguma yakin basina gelen var mi?

Arkadaşlar dün size danismistim bebeğim çok uyuyor diye. Sonra devamlı emzirmeye çalıştım. Bol bol emzirdim . Bugün daha iyiyiz şükür. Gözünün içi sarıydi o sarılık da azalmış .
Size de tavsiyem böyle durumda olanlar saatte bir emzirsin. Emmese de emzirmeye calissin.
Sarı kaka yapması da iyiymis şükür onu da yapıyor . Şimdilik bizden haberler bu kadar

Kizlar 39. Haftada pütürlü beyaz akinti normal midir? Hic olmamisti endiselendim kasinti olsa mantardan suphelenicem ama yok. Doguma yakin basina gelen var mi?
O akıntı benden hep geliyo canım. Mantar da vardı enfeksiyonda vardı bende. Şuan ikiside yol ama hala gelmeye devam ediyo korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum

Ben kan sulandırıcı iğne kullandım canım.7 Kasım da sabah 10.30 da sezeryan oldum en son 6 Kasım da akşam 8 de iğnemi oldum.sezeryan günü olmadım 8 kasımda tekrar olmaya başladım bugün de olup bitireceğim artık.

Merhaba kızlar, 2 gündür devam eden hafif bel ağrılarım var düzensiz ve bazen şiddetli de oluyo yalancı sancı mı bu dün akşam da iç çamaşırımda az sarımsı kahvenge kaçan akıntı gördüm nişan falan olabilir mi?

Nişan olabilir canım bir dahaki doktor kontrolün ne zaman?

ben 37+5 teyken bıraktım doktor gerek yok artık kullanmana dedi bende direk bıraktım :))))

Teşekkür ederim aminnn insallah canimm

Aminn canim insallah Allah razi olsun darisi saglikli bir sekilde sizlere insallah:)

Nişan olabilir canım bir dahaki doktor kontrolün ne zaman?
Geçtiğimiz cuma gittim en son ne zaman gelmem konusunda bişey demedi bu sefer artık gitmem diye düşündüm bu doktoruma doğum olur artık diye çünkü doğum yapılmıyo gittiğim özel hastanede.
Bel ağrılarım adet ağrısı gibi devam ediyo sürekli 3 4 dkda bir ama tatlı ağrılar böyle şiddetlenmiyo git gide aynı hep
Doktoruma randevu alsam mı sence

Gözünaydın canım güle güle büyüt bebişini:)) suyunun azaldığını anlayıpmı doktora gittin? Ağrı falanmı oldu?
Amin canim teşekkür ederim yok zaten kontrolümüz vardi her ihtimale karsi hazirlikli gel demisti gunum gectigi icin suyumun azaldigini da görünce sezeryana alalim dedi kakasini yapıyormuş bizim minnak meğerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…