2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım Allah korumuş gerçekten seni de bebeğini de. Verilmiş sadakanız varmış çok şükür
Elhamdulillah canım ya, çok şükür ki doktorum çok detaycı...

LezzetliCipetpet Allah esirgemiş canım. Bebeklerde de 6 aydan sonra tekrar baktırmak gerekliymiş, değişebiliyormuş. Bir yakınımızda oldu şaşırmıştık.
Gerçekten mi ya, hiç duymamıştım... İnsan başına gelmeden bilmiyor böyle şeyleri...

Çook teşekkür ederizzzzz :)
Ya sana ne olmuş öyle???? Negatif olması ve öğrenilmeden doğum olmaması çok büyük şans

Maşallah canım çok güzel bir doğum hikayen olmuş. Sancıları karşılarken okumak bana moral oldu:)

Bu arada doktor başka şeylerde söyledi ama kan grubu şokundan sonra onları yazmamışım :)

Bizim doğum tarihimiz ileri çekildi doktor tarafından. Tansiyon kalp vs sıkıntılar yüzünden 40.haftasını beklemeyecekmişiz. 39 dolup kendi gelmezse suni sancı vereceklermiş önce. Açılma vs olmazsa da suni sancıya rağmen sezeryan yaparız dedi. En geç 30 Kasımda geliyor bizim kız yani. İnşallah öncesinde kendi gelmeye karar verir de, dışarıdan müdahaleye gerek kalmaz. Progestanı da kestik, artık gelirse durdurmaya çalışmak da yok dedi doktorum. Çok sevindim ama artık gelebilir bizim kuzu da

İnşallah sen de böyle paylaşırsın bizimle güzel doğum hikayeni canım. Allah bir avazda kurtarsın inşallah
İnşallah canım. Az önce suyumu patlattılar. Ebe artık sancıyı hissedersin dedi ama elhamdülillah şiddetli bir sancı hissetmedim henüz hep böyle kolay devam ederse ne güzel olur:)
Rabbim sizlerede kolay doğum yapmayı nasib etsin inşallah

Elhamdulillah canım ya, ne kadar güzel. İnşallah sen de huzurlu, pozitif, sağlıklı bir doğum yapacaksın Rabbim yardımcın olsun

Hadi inşallah güzel haberlerini en kısa sürede alırız canım. Sağlıkla kavuş bebeğine

Sağlıcakla gelsin Betül kuş zaten yeterince gelmek için çabaldı
Ay maşallah canım demek acı eşiğin baya yüksek. Sende sağ salim kucağına al bize de hikyeni anlat bizede umut olsun

S Spizella maşallah canım, inşallah bizde öyle böyle derken doğururuz da gelir buraya yazarız

S Spizella ben de senin huzurlu bi hikayeyle geleceğini hisssediyordum. Maaşallah Hikayen bize de güç verdi teşekküre ederim.

Hep olumlu şeylere odaklandım kızlar
siz de öyle yapın. Sonuçta güzel bir sona ulaşmak var.
Yani ya bebeğe şu olursa ya bana bu olursa diye olumsuzu aklıma hiç getirmedim
Eşime de hep bana motive edici şeyler söyle dedim (önce off çok acı çekiyosun napıcaz, çok mu ağrıyo, mahvoldun falan diyordu, kızdım ona da sağol çok yardımcı oldun diye )
O da baktı dert paylaşan değil motive eden olmak zorunda: başarıyorsun, geçecek, kızımız gelmek için uğraşıyor vs böyle şeyler dedi. (Doğuma girmedi ama sancılarla başa çıkarken benim elimi tutup bunları demesi bana güç verdi)

Hayırlı sabahlar herkese doğum sırası bugün ben de. 40 haftayı bitirince dr riske atmayalım suni sancıyla başlatalım doğumu dedi 3.doğum ve hepsi bu şekilde oldu kendi sancımı hiç yaşamadım beklemek istiyorum ama dr uda dinlemek istedim hayırlısı böyleymiş bugün doğum yapanlara ve bana d dua eder misiniz. Rabbim doğum yapmayanlara da hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

cok cok sevindim canim saglikla kolaylikla kavusmussun. zaten soguk kanliydin hep. her yazilan korku tedirginlik mesajina kisiye gore degisir herkeste ayni olmaz diyen sendin. bu sakinlik ve soguk kanliliginda meyvesini guzel yedin. cooook tebrik ederim seni ve bebisini. saglikla buyutun.

Canim bu harika bir dogum hikayesi! Cok sevindim senin adina. Pozitif, motive edici, hem senin icin hem bebek icin mental olarak cok saglikli bir surec olmus. Ah gercekten cok etkilendim. Darisi tum normal dogum bekleyenlere. Sana da guzel kizin ve esinle sahane bir omur diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…