2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar soktayim Nereida hanım sabah ne olur ne olmaz kontrole gel demişti ve 5 cm acilmam olmuş hiç sancı hissetmiyorum dua edin yatış yapildi suni sancı verecekler şaşkınlık içindeyim :)
Hersey cok guzel olur insallah canim Rabbim tek avazda kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim senin adina guzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla :)

Kuzum en kisa zaman da toparlanir insallah uzme kendini iyi dusunelim iyi olsun hersey guzel olacak hayirlisiyla Rabbim şifasını versin

Kızlar soktayim Nereida hanım sabah ne olur ne olmaz kontrole gel demişti ve 5 cm acilmam olmuş hiç sancı hissetmiyorum dua edin yatış yapildi suni sancı verecekler şaşkınlık içindeyim :)

ay bende şok Allah ım bende istiyorum böyle kolay ilerleyen doğum lütfen maşallah cnm şimdi durumlar nedir nasılsın

çok geçmiş olsun cnm en kısa zamanda toparlanır inş bebeğin

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Dualarımız sizinle canimmm sarılık falanmi olmuştu yoksa tek sebep kilo almayisimi

Toparlar Allahın izniyle kuzum üzülme ağlama ki sütün daha fazla kaçmasın. Dua et bol bol bizde ederiz Allahın izniyle. Mama takviyesi olunca toparlar hemencik

Rabbim Rezzak ismiyle bol bol rızık versin, sütünü arttırsın inşallah canım... Dualarımız sizinle.

Sagligi yerinde cok sukur kilosunu da hemen toparlar annesi uzme kendini bu kadar dualarimiz sizinle

ay bende şok Allah ım bende istiyorum böyle kolay ilerleyen doğum lütfen maşallah cnm şimdi durumlar nedir nasılsın

çok geçmiş olsun cnm en kısa zamanda toparlanır inş bebeğin

S Sevdeeee1 çok geçmiş olsun canım. Bebişinle hemen kavuşursunuz inşallah.

Dualarımız sizinle canimmm sarılık falanmi olmuştu yoksa tek sebep kilo almayisimi

Kızlar amin çok teşekkür ederim. Saat 3 te tekrar sagicam süt. Sarılığı 1 haftalıkken gittiğimizde vücuttan atmış yüzünde kaldı o da gecer demişti doğum yaptığım hastanedeki doktor.bugun devlete goturduk.Buradaki hemşire aç kalmış dedi.60 CC den 2 kez mama verilmiş yemiş hepsini kuzum sarılıği da tam atmamış süt yetersiz kaldığı için

Peki dikişlerin cok var mı? Bide nasıl bakiyosun dikişlerine özellikle yaptığın birşey var mı?

Doktor bi kaç tane dedi
Aynayla bakmadım henüz ama temizlerken elime 3 tane gibi geldi sanki.
Suyla yıkayıp kurulayıp bir jel sürüyorum
Kuru tutacakmışım
Bi de çok zorlayıcı hareketler yapmamaya çalışıyorum

İyi ki yazmışsın okurken çok değişik hisler içindeydim gözümden yaşlar akıp duruyor istemsizce. rabbim sana bağışlasın evladını bize de böyle bir doğum nasip etsin inşallah

Sağolun :) güzel mesajlar yazan herkese ben de çok teşekkür ederim
Ben buradan çok faydalandım. Sizlerle sorunlarımızı, heyecanlarımızı konuşurken daha önceden anneliği deneyimlemiş arkadaşların anılarını okurken hep kafama atmışım :)

Koalina his konusunu senle ayrıca görüşelim :) beklediğinden farklı olacak bence diyeyim

Üzme kendini
Tabiki toparlayacak, mama takviyesi yaparsınız sonra senin sütün artar her şey yoluna girer, iyi bir bakım alsın kucağına hemen gelsin inşallah. Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama iyiliği için orada, karnı doyuyor böyle düşün

S Spizella ya ne güzel bir doğum olmuş tebrik ederim hayırlı olsun bende hayallerimde kolayca doğuruyorum inş hayellerimi yaşarım

Ben de öyle hayal ediyodum bence etkisi var
Şimdi de yeterli sütüm olduğunu hayal ediyorum ki olacak :)
Doğumun çoook güzel bir anı olacak bence.

Kızlar müjdemi isterim, Yusuf paşamız dünyaya geldi 
Yaaaaaaa nasıl 5 cm açılır anlamadan :)))harika
Heyecanla takip ettim bi daha yazmış mı diye
Mutlu sonnn :)

hadi gözünüz aydın hayırlı olsun

amin cnm inşallah bende etkili olacağına inanıyorum

Üzme kendini hiç yakında çıkar. Benim ilk kızımda hiç kilo lmıyordu yemiyordu da. Mamayıda istemiyordu. Bizi yatırmadılar gerçi ama seni kide toparlar merak etme
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…