- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Hersey cok guzel olur insallah canim Rabbim tek avazda kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim senin adina guzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla :)Kızlar soktayim Nereida hanım sabah ne olur ne olmaz kontrole gel demişti ve 5 cm acilmam olmuş hiç sancı hissetmiyorum dua edin yatış yapildi suni sancı verecekler şaşkınlık içindeyim :)
Kuzum en kisa zaman da toparlanir insallah uzme kendini iyi dusunelim iyi olsun hersey guzel olacak hayirlisiyla Rabbim şifasını versinKızlar bebeğimizi hastaneye yatirdikbugün 27 günlüğuz. 3090 Gr doğmuştu. Doğumdan 5 gün sonraki muayenede 2900du 7.gunde yine ayni kilodaydi doktor kilo vermediği için mama önermedi emzirmeye devam demişti.bugun genel muayane amaçlı götürelim dedik. Elbiselerle 3200 çıktı.doktor hemen yatış verdi. Normalde 3800 olması gerekir şimdiye kadar dedi.
Sutumu sagdim 30cc çıktı yetersiz dediler.3 saatte bir sagip vericem onlar da mama takviyesi yapıcaklarmis.
Orda bırakmak çok zormuşilk yanına gittim tutamadım kendimi. İnsaAllah kendini toparlar
Dua edin kızıma kızlar.
Kızlar soktayim Nereida hanım sabah ne olur ne olmaz kontrole gel demişti ve 5 cm acilmam olmuş hiç sancı hissetmiyorum dua edin yatış yapildi suni sancı verecekler şaşkınlık içindeyim :)
Kızlar bebeğimizi hastaneye yatirdikbugün 27 günlüğuz. 3090 Gr doğmuştu. Doğumdan 5 gün sonraki muayenede 2900du 7.gunde yine ayni kilodaydi doktor kilo vermediği için mama önermedi emzirmeye devam demişti.bugun genel muayane amaçlı götürelim dedik. Elbiselerle 3200 çıktı.doktor hemen yatış verdi. Normalde 3800 olması gerekir şimdiye kadar dedi.
Sutumu sagdim 30cc çıktı yetersiz dediler.3 saatte bir sagip vericem onlar da mama takviyesi yapıcaklarmis.
Orda bırakmak çok zormuşilk yanına gittim tutamadım kendimi. İnsaAllah kendini toparlar
Dua edin kızıma kızlar.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKızlar soktayim Nereida hanım sabah ne olur ne olmaz kontrole gel demişti ve 5 cm acilmam olmuş hiç sancı hissetmiyorum dua edin yatış yapildi suni sancı verecekler şaşkınlık içindeyim :)
Maşallah sağlıkla büyüsün.darisi bizlereKızlar müjdemi isterim, Yusuf paşamız dünyaya geldi 
Gözünüz aydın canımmKızlar müjdemi isterim, Yusuf paşamız dünyaya geldi 
Dualarımız sizinle canimmm sarılık falanmi olmuştu yoksa tek sebep kilo almayisimiKızlar bebeğimizi hastaneye yatirdikbugün 27 günlüğuz. 3090 Gr doğmuştu. Doğumdan 5 gün sonraki muayenede 2900du 7.gunde yine ayni kilodaydi doktor kilo vermediği için mama önermedi emzirmeye devam demişti.bugun genel muayane amaçlı götürelim dedik. Elbiselerle 3200 çıktı.doktor hemen yatış verdi. Normalde 3800 olması gerekir şimdiye kadar dedi.
Dua edin kızıma kızlar.
Hayirli olsun canim, gozunuzaydinKızlar müjdemi isterim, Yusuf paşamız dünyaya geldi 
Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallahKızlar müjdemi isterim, Yusuf paşamız dünyaya geldi 
Toparlar Allahın izniyle kuzum üzülme ağlama ki sütün daha fazla kaçmasın. Dua et bol bol bizde ederiz Allahın izniyle. Mama takviyesi olunca toparlar hemencik
Rabbim Rezzak ismiyle bol bol rızık versin, sütünü arttırsın inşallah canım... Dualarımız sizinle.
Sagligi yerinde cok sukur kilosunu da hemen toparlar annesi uzme kendini bu kadar dualarimiz sizinle
Hersey cok guzel olur insallah canim Rabbim tek avazda kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim senin adina guzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla :)
Kuzum en kisa zaman da toparlanir insallah uzme kendini iyi dusunelim iyi olsun hersey guzel olacak hayirlisiyla Rabbim şifasını versin
ay bende şokAllah ım bende istiyorum böyle kolay ilerleyen doğum lütfen maşallah cnm şimdi durumlar nedir nasılsın
çok geçmiş olsun cnm en kısa zamanda toparlanır inş bebeğin
Dualarımız sizinle canimmm sarılık falanmi olmuştu yoksa tek sebep kilo almayisimi
Peki dikişlerin cok var mı? Bide nasıl bakiyosun dikişlerine özellikle yaptığın birşey var mı?
İyi ki yazmışsın okurken çok değişik hisler içindeydim gözümden yaşlar akıp duruyor istemsizce. rabbim sana bağışlasın evladını bize de böyle bir doğum nasip etsin inşallah
Cok sevindim ya kolayca kavusmussun Incine:)
Daha once konusu gecmisti acaba dogum sancisini anlamaz miyiz diye, boyle bir durum olamaz yazdigina gore
Tabi ben daha cok isin dogum kisminda degil de his kismindayim biliyosun:)
Hayirli, uzun, guzel bir omru olsun Inci hanimin.
Kızlar bebeğimizi hastaneye yatirdikbugün 27 günlüğuz. 3090 Gr doğmuştu. Doğumdan 5 gün sonraki muayenede 2900du 7.gunde yine ayni kilodaydi doktor kilo vermediği için mama önermedi emzirmeye devam demişti.bugun genel muayane amaçlı götürelim dedik. Elbiselerle 3200 çıktı.doktor hemen yatış verdi. Normalde 3800 olması gerekir şimdiye kadar dedi.
Dua edin kızıma kızlar.
Yaaaaaaa nasıl 5 cm açılır anlamadan :)))harikaKızlar müjdemi isterim, Yusuf paşamız dünyaya geldi 
Kızlar müjdemi isterim, Yusuf paşamız dünyaya geldi 
Doktor bi kaç tane dedi
Aynayla bakmadım henüz ama temizlerken elime 3 tane gibi geldi sanki.
Suyla yıkayıp kurulayıp bir jel sürüyorum
Kuru tutacakmışım
Bi de çok zorlayıcı hareketler yapmamaya çalışıyorum
Sağolun :) güzel mesajlar yazan herkese ben de çok teşekkür ederim
Ben buradan çok faydalandım. Sizlerle sorunlarımızı, heyecanlarımızı konuşurken daha önceden anneliği deneyimlemiş arkadaşların anılarını okurken hep kafama atmışım :)
Koalina his konusunu senle ayrıca görüşelim :) beklediğinden farklı olacak bence diyeyim
Üzme kendini
Tabiki toparlayacak, mama takviyesi yaparsınız sonra senin sütün artar her şey yoluna girer, iyi bir bakım alsın kucağına hemen gelsin inşallah. Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama iyiliği için orada, karnı doyuyor böyle düşün
Ben de öyle hayal ediyodum bence etkisi var
Şimdi de yeterli sütüm olduğunu hayal ediyorum ki olacak :)
Doğumun çoook güzel bir anı olacak bence.
Yaaaaaaa nasıl 5 cm açılır anlamadan :)))harika
Heyecanla takip ettim bi daha yazmış mı diye
Mutlu sonnn :)
Yaa gözünüzaydın maşallah sağlıkla büyüsünKızlar müjdemi isterim, Yusuf paşamız dünyaya geldi 
Üzme kendini hiç yakında çıkar. Benim ilk kızımda hiç kilo lmıyordu yemiyordu da. Mamayıda istemiyordu. Bizi yatırmadılar gerçi ama seni kide toparlar merak etmeKızlar bebeğimizi hastaneye yatirdikbugün 27 günlüğuz. 3090 Gr doğmuştu. Doğumdan 5 gün sonraki muayenede 2900du 7.gunde yine ayni kilodaydi doktor kilo vermediği için mama önermedi emzirmeye devam demişti.bugun genel muayane amaçlı götürelim dedik. Elbiselerle 3200 çıktı.doktor hemen yatış verdi. Normalde 3800 olması gerekir şimdiye kadar dedi.
Dua edin kızıma kızlar.
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar müjdemi isterim, Yusuf paşamız dünyaya geldi 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?