2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Peki dikişlerin cok var mı? Bide nasıl bakiyosun dikişlerine özellikle yaptığın birşey var mı?

Kızlar soktayim Nereida hanım sabah ne olur ne olmaz kontrole gel demişti ve 5 cm acilmam olmuş hiç sancı hissetmiyorum dua edin yatış yapildi suni sancı verecekler şaşkınlık içindeyim :)
Sancisiz 5 cm super degil mi ya :)) bebeginize saglikla kavusun sizinde guzel hikayenizi bekliyoruz merakla

Kızlar soktayim Nereida hanım sabah ne olur ne olmaz kontrole gel demişti ve 5 cm acilmam olmuş hiç sancı hissetmiyorum dua edin yatış yapildi suni sancı verecekler şaşkınlık içindeyim :)
allahım hemencecık kavustursun ınsaAllah hayırlı haberlerle bıze yazarsın ınsaALLAH :) sanırım 2. bebıste acılma daha hızlı oluyor

Ne güzel bir hikaye. Gerçekten pozitif düşüncenin gücü. Bende hep negatif düşünüyorum çok gıcığım

aaaaa cok guzel hadi insallah saglikla kavusun en kisa surede

Dün bir çiçekle bahar gelir mi demişti Nereida hanım, gerçekten geldi

Ay elhamdulillah inşallah sağlıkla geksin paşamız. Çok mutlu ve çok heyecanlıyız ya, annemle evde çocukların yanındayız biz. Ama kalbimiz ablamlarla

Sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

İnanmıyorumm süper ya emira ay dua et inşallah bende hissetmemm. Çok çok heyecanlandım senin adına. Paşanı kucağına al sağ salim

canım benim gözlerimden yaş akarak, tüylerim diken diken okudum bir solukta..
Sen de maşallah bir solukta doğurmuşsun... Tebrik ederim tekrar.. İnci'ye ve sana sağlık uzun ömür dilerim

İyi ki yazmışsın okurken çok değişik hisler içindeydim gözümden yaşlar akıp duruyor istemsizce. rabbim sana bağışlasın evladını bize de böyle bir doğum nasip etsin inşallah

Cok sevindim ya kolayca kavusmussun Incine:)
Daha once konusu gecmisti acaba dogum sancisini anlamaz miyiz diye, boyle bir durum olamaz yazdigina gore
Tabi ben daha cok isin dogum kisminda degil de his kismindayim biliyosun:)
Hayirli, uzun, guzel bir omru olsun Inci hanimin.

Ben yasadim canim son kontrolüme gittigim de suyun azalmis dedi bebek de kanala inmedigi icin sezeryana karar verdik biz hakkinda hayirlisi olur insallah Rabbim saglikli bir sekildr kucagina almayi nasip etsin :)

Kızlar bebeğimizi hastaneye yatirdik bugün 27 günlüğuz. 3090 Gr doğmuştu. Doğumdan 5 gün sonraki muayenede 2900du 7.gunde yine ayni kilodaydi doktor kilo vermediği için mama önermedi emzirmeye devam demişti.bugun genel muayane amaçlı götürelim dedik. Elbiselerle 3200 çıktı.doktor hemen yatış verdi. Normalde 3800 olması gerekir şimdiye kadar dedi.
Sutumu sagdim 30cc çıktı yetersiz dediler.3 saatte bir sagip vericem onlar da mama takviyesi yapıcaklarmis.

Orda bırakmak çok zormuş ilk yanına gittim tutamadım kendimi. İnsaAllah kendini toparlar
Dua edin kızıma kızlar.

Toparlar Allahın izniyle kuzum üzülme ağlama ki sütün daha fazla kaçmasın. Dua et bol bol bizde ederiz Allahın izniyle. Mama takviyesi olunca toparlar hemencik

Rabbim Rezzak ismiyle bol bol rızık versin, sütünü arttırsın inşallah canım... Dualarımız sizinle.

Sagligi yerinde cok sukur kilosunu da hemen toparlar annesi uzme kendini bu kadar dualarimiz sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…