2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar hepinize teşekkür ederim hepinize dua ettim emin olun
Abisinin tipkisi doğdu ikimiz de iyiyiz şükür
Emiracim gozunuzaydin Allah anali babali buyutsun ömrü bahti guzel olsun insallah :) darisi diger hamis arkadaslarin basina

Ins tez zamnda kavusursjn yavruna neler hissediyosun anliyabiliyorum ama uzme kendiniki sütün artsın

Kuzum siz ne yaptınız ? Kutay nasıl
Biz iyiyiz canim ciktik hastaneden dun evdeyiz simdi kutayda iyi bizde hem emisiyoruz hem mama yiyoruz hala sari sut geliyor en fazla 10 cc oda iki gogusten insallah cogalir diye bekliyoruz artik

Biz iyiyiz canim ciktik hastaneden dun evdeyiz simdi kutayda iyi bizde hem emisiyoruz hem mama yiyoruz hala sari sut geliyor en fazla 10 cc oda iki gogusten insallah cogalir diye bekliyoruz artik
Çoğalır Allahın izniyle canım, hastaneden çıkmış olmanıza çok sevindim:) bol bol kokla benm yerime de :)

Benim kızım 12 eylülde doğdu. 5 günlüktü düştüğünde doktorumuz karnı doyduğu iyi beslendiği için vücut göbek kordonunu erken atmış dedi. Senin bebeğinde o şekilde olmuştur için rahat etsin dersen doktora danışabilirsin.
pazartesi doğdu perşembe göbeği düştü ya benim bebeğimin bu nasıl oldu böyle

Emira SY S Spizella Gozunuz aydın kızlar saglıcakla buyutun bebeginizi inşallah.
S Sevdeeee1 Canım uzulme seni çok iyi anlıyorum benimde bebegim 9 gundur kuvezde ve ben hastanede kalıyorum emzirmek için.çok zor biliyorum ama saglıkları için sabredicez.hem gozetim altında olmsı oaha iyi hızla toparlıcaktır annesi moralini yuksek tut.sütün azalmasın bol su iç inşallah sütünde çoğalır
I ilkbahar sizede gecmiş olsun.Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…