- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 38
Ooo gözünüz aydın.Kızlar müjdemi isterim, Yusuf paşamız dünyaya geldi 
Maşallah canımm, sağlıcakla sıhhatle büyüsün inşallahhKizlar hepinize teşekkür ederim hepinize dua ettim emin olun
Abisinin tipkisi doğdu ikimiz de iyiyiz şükür
Emiracim gozunuzaydin Allah anali babali buyutsun ömrü bahti guzel olsun insallah :) darisi diger hamis arkadaslarin basinaKizlar hepinize teşekkür ederim hepinize dua ettim emin olun
Gözünüz aydin canim gule gule buyut bebeginiKizlar hepinize teşekkür ederim hepinize dua ettim emin olun
Ins tez zamnda kavusursjn yavruna neler hissediyosun anliyabiliyorum ama uzme kendiniki sütün artsınKızlar bebeğimizi hastaneye yatirdikbugün 27 günlüğuz. 3090 Gr doğmuştu. Doğumdan 5 gün sonraki muayenede 2900du 7.gunde yine ayni kilodaydi doktor kilo vermediği için mama önermedi emzirmeye devam demişti.bugun genel muayane amaçlı götürelim dedik. Elbiselerle 3200 çıktı.doktor hemen yatış verdi. Normalde 3800 olması gerekir şimdiye kadar dedi.
Sutumu sagdim 30cc çıktı yetersiz dediler.3 saatte bir sagip vericem onlar da mama takviyesi yapıcaklarmis.
Orda bırakmak çok zormuşilk yanına gittim tutamadım kendimi. İnsaAllah kendini toparlar
Dua edin kızıma kızlar.
Kuzum siz ne yaptınız ? Kutay nasılIns tez zamnda kavusursjn yavruna neler hissediyosun anliyabiliyorum ama uzme kendiniki sütün artsın
Biz iyiyiz canim ciktik hastaneden dun evdeyiz simdi kutayda iyi bizde hem emisiyoruz hem mama yiyoruz hala sari sut geliyor en fazla 10 cc oda iki gogusten insallah cogalir diye bekliyoruz artikKuzum siz ne yaptınız ? Kutay nasıl
Çoğalır Allahın izniyle canım, hastaneden çıkmış olmanıza çok sevindim:) bol bol kokla benm yerime de :)Biz iyiyiz canim ciktik hastaneden dun evdeyiz simdi kutayda iyi bizde hem emisiyoruz hem mama yiyoruz hala sari sut geliyor en fazla 10 cc oda iki gogusten insallah cogalir diye bekliyoruz artik
Darisi senin basina kusum bi an once saglikla dunyaya gelsinde sende mis mis kokla cok guzel oluyorlarÇoğalır Allahın izniyle canım, hastaneden çıkmış olmanıza çok sevindim:) bol bol kokla benm yerime de :)
Aminn kuzumm inşallahDarisi senin basina kusum bi an once saglikla dunyaya gelsinde sende mis mis kokla cok guzel oluyorlar
sonunda ismi olmuşBiz iyiyiz canim ciktik hastaneden dun evdeyiz simdi kutayda iyi bizde hem emisiyoruz hem mama yiyoruz hala sari sut geliyor en fazla 10 cc oda iki gogusten insallah cogalir diye bekliyoruz artik
çok çok çok sevindimKizlar hepinize teşekkür ederim hepinize dua ettim emin olun
pazartesi doğdu perşembe göbeği düştü ya benim bebeğiminbu nasıl oldu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?