Amin canim allah hepimizin yardimcisi olsun. İlk bebeginizmi daha onceden de boylemiydi esinDun bana dio otur ewinde ben gidiorum gitmis ailesinin yanina ben kizimla ewde tekim hep evliligini bitiriosun bu sekilde yalniz kalcaksin dio ama bnmde sabrim tasmk uzere allah yardimcimiz olsun ne olacak boyle bilmiorm kziim huzursuz saygisiz sevgisiz bir ortamda buyumesini istemiorm ama babasindan uzakta buyusun istemiorm ne yapacagim hic bilmiorm allah yardimcim olsun
Ben öyle durumda hemen Zencefille bal bi de karabiber karıştırıp kaşıklıyorum iyi geliyor ... karanfil de Boğaz ağrısına iyi geliyormuş antiseptik uyumadan önce çiğne istersenKizlar bogazim agrimaya basladi kulagima vuruyor agri. Ne önerirsiniz. Hasta olursam bebegime bakacak kimsede yok
Canım geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin yavruna ve tüm yavrularımıza.geçmiş olsun.Çıkıyoruz çok şükür hastaneden
Yeğenimin nebulizatör cihazı var. Onunla ventolin verileceğiz evde. İlaç filan yazdı ama evimize kavuşacağız. Çok şükür
En son biz uyurken altını değiştirip sonra kundak yapıp emziriyorum sütüm az olduğu için azda mama veriyorum.her ihtimale karşı yan yatırıyorum..o sırada memeden alıp yerine yatırıyorum.eğer mızıldarsa yalancı meme veriyorum.sabah 4 4 buçuğa kadar uyuyor bu şekilde.Kızlar nasıl unutuyorsunuz bebeklerinizi? Bizimki gece çok ağlıyor uyumak istemiyor emmek bile istemiyor bazen. Siz nasıl çare buldunuz?
Boğaz ağrısana elma kaynatıp suyunu içebilirsin.ıhlamur ve ayva yaprağınıda tavsiye ederim.içine tadlandırmak için ballı çörek otu karışımı yapabilirsin.rabbim şifa versinKizlar bogazim agrimaya basladi kulagima vuruyor agri. Ne önerirsiniz. Hasta olursam bebegime bakacak kimsede yok
Burnunu yerim ya, kaç aylık aldınız kundağıEki Görüntüle 2222166
Kolları sıkı gibi gelse de içinde aşağı yukarı hareket ettirebiliyor
Ben bazen göğsünde birleştiriyorum bazen iki yanına koyuyorum
Amin.. Çok teşekkür ederim canım. Hiçbir çocuk hasta olmasın inşallah..Canım geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin yavruna ve tüm yavrularımıza.geçmiş olsun.
0-3 almıştım o sırada o denk gelmiştiBurnunu yerim ya, kaç aylık aldınız kundağı
Şok ve migrosdaki maltana nın malt içeceği canım. Ben ondan içiyorum. Bir de e bebkdekini deneyim dedimHavalandrdım kuzum gözlemliyorum bakalım
Evet kuzum ama sabahtan sonra bdaha öksrmedi şuan bakıyorum bakalım inşallah tekrarlamaz
Dün aldım bugün geldi kuzm hala devam ediyor. Aa şokta varmı
Sabahtan sonra kesildi kuZum ya tekrarlamadı hapşırma faln da bi iki kere oldu. İnşallah tekrarlamazda gitmeyiz
Oy maşallaah kaşına gözüne, en çok burnuna :)))
Çok iyi. Ben serum olunca emzirmeye izin vermezler diye korkuyordum. Tekrar geçmiş olsun canım. Tencerede sirke kaynatıp evin içinde gezdiriyorlarmış mikrobu kırsın diyeEvet canım. Sarılık için yattığımızda elinden serum bağlanmıştı, o zaman emzirmek zordu ama bu sefer serum ayağına takılı. O yüzden rahat oluyor emzirmek çok şükür
Maşallah küçük pamuk prensese.rabbim bağışlasın0-3 almıştım o sırada o denk gelmişti
Eğer 3 aydan sonra yine uyurken kundak ararsa 3-6 da alacağım
Canim ilersini okumadim ama doktora goturmeni tavsiye ederim benim ic camasirima takilip kanmisti kavit diye bir igne var ondan yapmışlardı enfeksiyon olmamasinicinKızlar nolur normal deyin şimdi düştü göbeği. İltihaplanmış mı
Cok gecmis olsun gelmis gitmis olsun insallahAmin.. Çok teşekkür ederim canım. Hiçbir çocuk hasta olmasın inşallah..
Çok şükür bizim imkanlarımız var da hastaneye gidiyoruz, ilaç alıyoruz... Allah hiçbir şeyi olmayan, sokakta kalanların koruyucusu olsun, yardım etsin...
Üzgünüm ama enfekte olmuş gibi görünüyor. siz yine de acile götürün acilde ki doktorlar da illa ki biliyorlardır. Yaşadığınız il de kadın doğum ve çocuk hastanesi varsa oraya giderseniz nöbetçi çocuk doktoru vardır bilmezlerse ona yönlendirirler. Pazartesi’yi beklemeyin bence.
Bi araştır kuzum dr sor bence cidden kaş yapayım derken göz çıkartma
Kzum iltihap gibi duruyo korkulacak bişey değil ama zaman kaybetme pazartesiyi bekleme. K vitamini aşısı vuracaklar bir doz daha benim oğluma da vurmuşlardı. Eğer geçmezse bu sefer yakma işlemi dedikleri bişry uyguluyolar ama yakmıyorlar korkma uzun bi çubukla bişey sürüyolar göbeğine canı acımıyo bile. Acilde olan dr da anlar bundan korkma zaman kaybetme ama allah şifa versin
Doktora gidin k vitamini ve kurutucu bişey yapıyorlar
İltihaplı görünüyor
Kızlar doktora foto attım enfeksiyon olsa etrafı kızarık olur ve Ateş yapar olabilir bu görüntü normal dedi. Pazartesi kontrol var zaten bakalım nasıl ilerlicekCanim ilersini okumadim ama doktora goturmeni tavsiye ederim benim ic camasirima takilip kanmisti kavit diye bir igne var ondan yapmışlardı enfeksiyon olmamasinicin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?