2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin canim allah hepimizin yardimcisi olsun. İlk bebeginizmi daha onceden de boylemiydi esin

Kizlar bogazim agrimaya basladi kulagima vuruyor agri. Ne önerirsiniz. Hasta olursam bebegime bakacak kimsede yok

Kızlar dünden beri bebeğim sürekli emmek istiyor değişik bir şekilde ağlıyor uyuyor 5 dakika sonra bağırarak uyanıyor Gaz sancısı değil ama kaka ve gaz problemi Yok bugünlerde... yarın 40 günlük olacak atak mı bu şimdi ateşini de kontrol ediyorum sürekli normal

Kizlar bogazim agrimaya basladi kulagima vuruyor agri. Ne önerirsiniz. Hasta olursam bebegime bakacak kimsede yok
Ben öyle durumda hemen Zencefille bal bi de karabiber karıştırıp kaşıklıyorum iyi geliyor ... karanfil de Boğaz ağrısına iyi geliyormuş antiseptik uyumadan önce çiğne istersen

Kızlar nasıl unutuyorsunuz bebeklerinizi? Bizimki gece çok ağlıyor uyumak istemiyor emmek bile istemiyor bazen. Siz nasıl çare buldunuz?
En son biz uyurken altını değiştirip sonra kundak yapıp emziriyorum sütüm az olduğu için azda mama veriyorum.her ihtimale karşı yan yatırıyorum..o sırada memeden alıp yerine yatırıyorum.eğer mızıldarsa yalancı meme veriyorum.sabah 4 4 buçuğa kadar uyuyor bu şekilde.

Boğaz ağrısana elma kaynatıp suyunu içebilirsin.ıhlamur ve ayva yaprağınıda tavsiye ederim.içine tadlandırmak için ballı çörek otu karışımı yapabilirsin.rabbim şifa versin

Canım geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin yavruna ve tüm yavrularımıza.geçmiş olsun.
Amin.. Çok teşekkür ederim canım. Hiçbir çocuk hasta olmasın inşallah..

Çok şükür bizim imkanlarımız var da hastaneye gidiyoruz, ilaç alıyoruz... Allah hiçbir şeyi olmayan, sokakta kalanların koruyucusu olsun, yardım etsin...

Şok ve migrosdaki maltana nın malt içeceği canım. Ben ondan içiyorum. Bir de e bebkdekini deneyim dedim

Evet canım. Sarılık için yattığımızda elinden serum bağlanmıştı, o zaman emzirmek zordu ama bu sefer serum ayağına takılı. O yüzden rahat oluyor emzirmek çok şükür
Çok iyi. Ben serum olunca emzirmeye izin vermezler diye korkuyordum. Tekrar geçmiş olsun canım. Tencerede sirke kaynatıp evin içinde gezdiriyorlarmış mikrobu kırsın diye

Kundak kullananlari gordum de biz hic kundak yapmadik profosor kayinvalidem de birsey demedi ellerini tanımaya basliypr artik bizim fistik dünde 2.ay asimizi olduk cok sukur atlattik ama kizimin huysuzligu ustunde birakiyim ağlıyor ve hep emme istiyor bu iyi birsey benim icin gerci memeyle kavga yapiyordu normalde sutum gerci az arkadasalar promalt demisler bende hic yaramadi insallah size yarar simdi kurumeyvelerden kompostoya basladim ayriyeten de re zene kimyon anason basladim isirgan da aldim insallah ise yarar

Cok gecmis olsun gelmis gitmis olsun insallah

Birde bebis emzik almadi bir turlu tokken zaten almiypr öğürüyor ac gibi versek onuda atiyor 3 marka degisik emzik aldim nafile ellerini tanimaya basladi tam parmagi daha aokmuyor ama elini bukunce o kismi sokmaya calisiypr buda hos olmayacak nasil yapicaz bilmiyorum

Doktora gidin k vitamini ve kurutucu bişey yapıyorlar
İltihaplı görünüyor

Canim ilersini okumadim ama doktora goturmeni tavsiye ederim benim ic camasirima takilip kanmisti kavit diye bir igne var ondan yapmışlardı enfeksiyon olmamasinicin
Kızlar doktora foto attım enfeksiyon olsa etrafı kızarık olur ve Ateş yapar olabilir bu görüntü normal dedi. Pazartesi kontrol var zaten bakalım nasıl ilerlicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…