2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım benimde 4 5 aydır seyirme oluyo sol gozümde bazen duruyo sonraa yine baslıyo bi ara daha sık segiriyodu bu aralar azaldı neden oluyo bilmiyorum aslında ihmal etmemek gerek ama önemsemiyorum işte
Gebe kalmadan önce benim 6 ay süren yüzümün yarısında seğirme olmuştu.stresten olmuştum.hafif bi antidepresan vermişlerdi.geçmişti.ama şimdi sadece gözümde pıtır pıtır ediyo.acaba yine kasıyomuyum kendimi yoksa mineral eksikliği mi var anlayamadım.

Tam benim düşüncelerimi taşıyorsunuz.ben açıkçası tedavisi olamayacak olan bi hastalığın teşhisini yaptırıp kendimi kahretmek istemiyorum.yani kromozomal olan hastalıklar için test yaptırıp bir de pozitif çıkarsa çocuğu mu aldırıcam.bu bir cinayet.böle bişeyi aklıma bile getirmiyorum. DOktora gidince sorucam.tedavisi için erken teşhis yapabilmek için varsa test onu isterim.işte göbek kordunundan doku ya da kök hücre ile tedavisi olan hastalıklar var.bunlar gebelikte teşhis edilebiliyosa olabilir.ona göre önlem alırız.ama tedavisi yoksa öğrenip ne yapıcam ki.ben onu evladımı her haliyle severim.

Maşallah bunu görmemek ne mümkün
Allah bağışlasın canım. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım cümleten sağ salim kavusalim inşallah kuzulara :)

AA 17 HAFTA VE HALA Bİ TAHMİNDE BULUNAN YOKMUUU

Geçen hafta bi doktora gitmiştim kız bebek sanki dedi ama o da dediğine inanmadı ben de o yüzden itimat etmedim.kendi doktorum da göremedi gostermedi kendini ona da geçen hafta çarşamba gitmiştim.yarin gidicem kontrole 4luye falan bakalım gösterirse ne alâ

yok karnım çok ağrıo kasıklar değil kasıklara ara ara batma oluyor ama göbek deliği olan kısım ve biraz üsttü

Canim geçen haftadan beri ben öyleyim.ben de masabası 7.5 saat full oturma bilgisayar isindeyim.senin gibiydim duramadim gittim doktora geçen hafta.tuvalete çıkmadığım gün öyleyim çıkınca rahatlıyorum.oturdugumuz için bı de tuvalet sorunu olduğu için o bölgeye baskı yapıyor.miyomum da 8.5 cümle mideye yakın o da çok etkiliyor beni doktor az ye sık ye dedi.baska bı arkadaşa da söyledim içebilirsen yarım çay bardagina yakın zeytinyağı iç yemeklerden önce.hap kullanmaktansa doğal yollar daha iyi.kayisi falan etki etmedi bana

Kızlar erken gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olan var mı? Neler oluyor? Bebeğe zararı vs ilaç kullanımı?? Nasıl? Yardımcı olun noolur

Gebeliğinin başında enfeksiyon çıkmadı temizdir ama geçen hafta doktor idrar testi istedi enfeksiyon çıktı hem de en bolundan. Fitil ve hap verdi yarın kontrole gidicem umarım düşmüştür.gebelikte tehlikeli diyorlar ama tedavi edilebilir bi durum

P.s bende de yok yok masaAllah şuan bunu farkettimrabbim şifa versin hepimize.saglikla sıhhatle alalım insaAllah kucagimiza

Kesinlikle öyle düsunuyorumda bebegi esim tasisaydi cok kiskanirdim amin cok tesekkur ederim :) insallah hepimizde bian once hissedelimde rahatlayalim burdaki herkesin buna ihtiyaci var :)

Merhabalar, bende ense kalınlığı 2.3 çıktı. Doktor gayet iyi dedi. Değeri bebeğin büyüklüğü yani ultrasondaki haftasıyla birlikte değerlendiriyorlar. Kombine riski arttıracak bir etkisi de olmadı çok şükür. Allah'ın izniyle sizlerin sonuçları da iyi çıkacak.

Canım benim teyzemin kızında da vardı miyom. Bebekle birlikte büyüyordu. 9 ay yattı o çünkü kanama yapıyordu. Seninde büyüne yapıyor mu? Ama sen çalışıyorsun sanırım o işi filan bırakmıştı.

Canim Benimki rahim dışında yukarı doğruymuş. Maalesef ki benim de büyüyor 4 cm civarındaydı hamile kalmadan önce şimdi 2 katını geçti ve daha da buyuyebilirmis çok şükür ben de kanama yok. Kuzeninin miyom yeriyle alakalı olabilir.
bebege bı zararı yok dediler sadece takip edilecek belki erken doğumu tetikler demişlerdi. Rabbim hayırlı kapı açsın hepimize

Sanırım bu ense kalınlığı doktordan doktora değişiyor.ama bunları duymak rahatlatıyor umarım hepimizin bebekleri sağlıklıdır.nedense ben ikili üçlü o testlere hiç inanmıyorum tamamen olasılık o yüzden ultrason ölçümleri ve değerlendirmesi daha somut geliyor.bu arada ense kalınlığı 12+2 de ölçüldü.

Çok iyi fikir. Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…