Benim sadece gozum seyiriyordu ole streslik bi durumumda yok ama arkadasinda dedigi gibi d vitaminine basladigimdan beri baya bi azalma oldudq haniGebe kalmadan önce benim 6 ay süren yüzümün yarısında seğirme olmuştu.stresten olmuştum.hafif bi antidepresan vermişlerdi.geçmişti.ama şimdi sadece gözümde pıtır pıtır ediyo.acaba yine kasıyomuyum kendimi yoksa mineral eksikliği mi var anlayamadım.
allah yardimcin olsun canimValla canım mecburen çünkü sonra midemde çok baskı oluyor.ben de miyom da var o ayrı baskı tuvalete çıkamamak ayri sıkıntı yapiyor
Bi sorayım o zmn bende doktoruma gidince.acaba tekrar vitaminlere bakmak gerekiyo mu.Benim sadece gozum seyiriyordu ole streslik bi durumumda yok ama arkadasinda dedigi gibi d vitaminine basladigimdan beri baya bi azalma oldudq hani
Canım beni bir yaşındaki bebeğim çok kötü kabızlık yaşadı ilac bile pek fayda etmedi. Ama yeşil erik yenidunya ve dut yediği zaman çok kolay yaptiyeşil erik lavaboya çıkartıyor mu?
Benim SAT'a göre haftam 12+4 idi ama CLR 74mm olunca ultrason haftası 13+4 oldu canım.Sanırım bu ense kalınlığı doktordan doktora değişiyor.ama bunları duymak rahatlatıyor umarım hepimizin bebekleri sağlıklıdır.nedense ben ikili üçlü o testlere hiç inanmıyorum tamamen olasılık o yüzden ultrason ölçümleri ve değerlendirmesi daha somut geliyor.bu arada ense kalınlığı 12+2 de ölçüldü.
Benim ağrı şişlik fazlasıyla dindi ama eski haline de dönmedi hafif dolgunluk varKızlar goguslerinizde o ilk haftalardaki şişlik hassasiyet devam ediyormu
Kızlar goguslerinizde o ilk haftalardaki şişlik hassasiyet devam ediyormu
Benim göğüslerimde damarlar o kadar belirgin olmaya başladıki hayret ediyorum. Arada sızlıyor ve sertleşiyor bazen. Ama başlardaki kadar değilKızlar goguslerinizde o ilk haftalardaki şişlik hassasiyet devam ediyormu
Benim başta yoktu şimdi sanki şişti gibi ama ben emziriyorum o da varKızlar goguslerinizde o ilk haftalardaki şişlik hassasiyet devam ediyormu
Dimi ya. Ben olmazsa haftaya başka bi soktora daha gidiyim.Sen kıza da alışma yine de ben senin doktoruna güvenmiyorum :) %90 erkek'ten %99 kız ihtimali veren doktoru bilemedim :) Şüphen vardır %51 dersin, 90 neredeyse kesin demek.
canım çok zorlu bir hamilelikte öyle hatırlıyorum sadece lavaboya kalkıyordu o zaman bile kanaması olurdu. Erken Doğum oldu tabi küvezde kaldı bebiş uzun süre ama şimdi büyüdü maşalla anasınıfına başladı :)) amin canım inşallah neyse ki senin onun kadar kötü değilmiş çok sevindim:) inşallah erken Doğum olmadan da atlatırsın .Canim Benimki rahim dışında yukarı doğruymuş. Maalesef ki benim de büyüyor 4 cm civarındaydı hamile kalmadan önce şimdi 2 katını geçti ve daha da buyuyebilirmisçok şükür ben de kanama yok. Kuzeninin miyom yeriyle alakalı olabilir.
bebege bı zararı yok dediler sadece takip edilecek belki erken doğumu tetikler demişlerdi. Rabbim hayırlı kapı açsın hepimize
Ahaha hayır olsun çok güldüm wşinin yorumu da iyiymiş haftaya benim dr var kontrol bakalım. Oku oku bugün iyi kaynatmışsınız kızlar maşallah size muhabbetimiz daim olsunAyyy kızlar bizim cinsiyet değişti ya, gece rüyamda ne gördüm. Bi tane dede geliyo bizim eve. Ama böyle ruhani bi dede. Beyazlar giymiş. Ben korkuyorum, eşim diyoki “dede bizim çocuğun cinsiyeti ne olacak” dede de diyoki “ oğlan seninki, 3 tane daha oğlun olcak” sonra gidiyo namaz kılıyo. Bi uyandım rüyaymış. Eşime anlattım. O üç oğlan bizim damatlar işte dedi
Bende devam ediyor.hatta bazen uçlarında iğne batması gibi hissiyat oluyo dokunamıyorum.sütyenlere de giremiyorum 1 aydır zaten.pentiden bu sporcu braları gibi olan üstler var ya.onlardan aldım.rahat oluyo.tavsiye ederimKızlar goguslerinizde o ilk haftalardaki şişlik hassasiyet devam ediyormu
Çok iyiymiş ya.ben ilk haftalarda kızım olduğunu gördüm.çok güzel sarışın ve maviş gözlüydü.ismini de berrin koymuşuz.ben berrin ismini sevmem pek.yani sölemesi zor geliyor bana.annem de kız olursa berrin koy dedi.o kadar rüyanda görmüşsün dedi.hiç olmadı göbek adı olsun dedi.ne diyosunuz???Ayyy kızlar bizim cinsiyet değişti ya, gece rüyamda ne gördüm. Bi tane dede geliyo bizim eve. Ama böyle ruhani bi dede. Beyazlar giymiş. Ben korkuyorum, eşim diyoki “dede bizim çocuğun cinsiyeti ne olacak” dede de diyoki “ oğlan seninki, 3 tane daha oğlun olcak” sonra gidiyo namaz kılıyo. Bi uyandım rüyaymış. Eşime anlattım. O üç oğlan bizim damatlar işte dedi
Hasdasiyet gitti arkadasin dedigi gibi.ama uclati azcik biyere surtunse sciyor.ve benim goguslerim cok kasiniyor.herhslde ben alerji oldugum icin diyirum sizde varmi kasintiBenim ağrı şişlik fazlasıyla dindi ama eski haline de dönmedi hafif dolgunluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?