2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim sadece gozum seyiriyordu ole streslik bi durumumda yok ama arkadasinda dedigi gibi d vitaminine basladigimdan beri baya bi azalma oldudq hani

yeşil erik lavaboya çıkartıyor mu?
Canım beni bir yaşındaki bebeğim çok kötü kabızlık yaşadı ilac bile pek fayda etmedi. Ama yeşil erik yenidunya ve dut yediği zaman çok kolay yapti
Sen bunları ye ve kesinlikle ceviz de ye bak bakalım bağırsakların nasıl çalışıyor

Benim SAT'a göre haftam 12+4 idi ama CLR 74mm olunca ultrason haftası 13+4 oldu canım.
Ölçüm doktordan doktora, tecrübesine göre değişebilir belki ama değerlendirmede fark oluşmaz aslında. Zaten kombine risk hesabına da ense kalınlığı parametre olarak giriyor ve hesap bilgisayar algoritmasına bırakılıyor. CLR (popo-baş) ölçüsüne göre hangi ense kalınlığının beklendiğine dair detaylı risk tabloları var. Bana verdikleri raporda ense kalınlığını normalize edilmiş bir değer olarak (MoM) 1,26 vermişler. Nette araştırdığıma göre <1 durumunda anomali olma riski yok gibi birşey. Risk var demek içinse >1.8 üstü değerler aranıyormuş.

Sen kıza da alışma yine de ben senin doktoruna güvenmiyorum :) %90 erkek'ten %99 kız ihtimali veren doktoru bilemedim :) Şüphen vardır %51 dersin, 90 neredeyse kesin demek.
Dimi ya. Ben olmazsa haftaya başka bi soktora daha gidiyim.

canım çok zorlu bir hamilelikte öyle hatırlıyorum sadece lavaboya kalkıyordu o zaman bile kanaması olurdu. Erken Doğum oldu tabi küvezde kaldı bebiş uzun süre ama şimdi büyüdü maşalla anasınıfına başladı :)) amin canım inşallah neyse ki senin onun kadar kötü değilmiş çok sevindim:) inşallah erken Doğum olmadan da atlatırsın .

Ayyy kızlar bizim cinsiyet değişti ya, gece rüyamda ne gördüm. Bi tane dede geliyo bizim eve. Ama böyle ruhani bi dede. Beyazlar giymiş. Ben korkuyorum, eşim diyoki “dede bizim çocuğun cinsiyeti ne olacak” dede de diyoki “ oğlan seninki, 3 tane daha oğlun olcak” sonra gidiyo namaz kılıyo. Bi uyandım rüyaymış. Eşime anlattım. O üç oğlan bizim damatlar işte dedi

Bana birde plasenta rahime çok yakın dedi doktor. İleriki dönemlerde kanama yapabilirmiş. Ama yukarı çıkar dedi. Onları ozaman konuşurız dedi.

Ahaha hayır olsun çok güldüm wşinin yorumu da iyiymiş haftaya benim dr var kontrol bakalım. Oku oku bugün iyi kaynatmışsınız kızlar maşallah size muhabbetimiz daim olsun

Ayy ben kaç gündür kızlarla uğraşıyorum önce büyük kızım sonra küçük kızım ateşler içinde yanıyordu dün bilhassa zor bir gece geçirdik uykusuz çok şükür bugün daha iyiydi gün içinde okumaya fırsat ancak bulduğumdan ancak gece yazabiliyorum ama aklım burda sosyal medyaya bakmadan duramayan ben doğru dürüst girmiyorum bile artık. İyi uykular herkese

Selam hanımlar;

Ben Allah nasip kısmet ederse ekim annesi olacam. Ekim anneleri topiğini takip ediyorum ama burda bir muhabbet olmuştu bütün günümü koltuğun üstünde köşe yastığı olarak geçiriyorum diye ben de aynı öyleyim o yüzden ne yazsanız okuyorum. Zaten gebeliğimin ilk başlarında burdaki kişiler ile daha benzer şeyler yaşıyordum ekim çok ileriydi. kasımı takip ettim. Okudukça yazdıklarınızı enerjiniz çok yüksek geldi. O yüzden arada buraya da yazmak istiyorum arkadaşlar

pinkstrap bebişim erkek. Netleşmeseydi tahminlerini isterdim

aydingelini kayınvalide için yazdıklarını tebessüm ile okudum

pullubiber önerdiğiniz kitapları listeme ekledim.

O Oyhan aynı kaderi paylaşıyoruz yani rahatsızlıklarımız aynı

Y Ysmnzgr adaşız

Sonuç olarak hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.

Kızlar goguslerinizde o ilk haftalardaki şişlik hassasiyet devam ediyormu
Bende devam ediyor.hatta bazen uçlarında iğne batması gibi hissiyat oluyo dokunamıyorum.sütyenlere de giremiyorum 1 aydır zaten.pentiden bu sporcu braları gibi olan üstler var ya.onlardan aldım.rahat oluyo.tavsiye ederim

Çok iyiymiş ya.ben ilk haftalarda kızım olduğunu gördüm.çok güzel sarışın ve maviş gözlüydü.ismini de berrin koymuşuz.ben berrin ismini sevmem pek.yani sölemesi zor geliyor bana.annem de kız olursa berrin koy dedi.o kadar rüyanda görmüşsün dedi.hiç olmadı göbek adı olsun dedi.ne diyosunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…