- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Belki bebegin alerjisi vardir havucaAmin kusmam yoktu benim sadece acıkınca böyle tam bulantıda değil ama tuhaflaşıodu yıyodum gecıyodu ama dun gene felaketleri oynadık havucun asıdımıdır nedır mahvetti beni .
@Oyhan valla benim de ekim annelerine kayasım vardi en başta cunku 2 kasim dogum ama sezeryan olcak 20 25 ekime biter bu is :) ama burda sicak bir ortam vardi ben de burda kalmayi tercih ettim muhtemelen ekim annesiyim yani insallah daha erken olmazsa Allahin izni ile
cnım bende bu diş mevzusunu araştırdım hamilelikte artı olarak süt ve süt ürünleri kulanmamız şartmış. Hergün mutlaka süt içip yoğurt yememiz gerekiyormuş. yoksa diş kaybetmeye kadar gidiyormuş bu durum ki hamilelikte dişini kaybeden bi sürü kadın varmış. Çok dikkat etmek gerek diş doktoruna gidip artı olarak süt ve yoğurtta tüketmeye çalış istersen
Kız bnmkide tuo bebek en son ne zaman sevistık hatırlamıyorum bile :))) lobidom sıfır sıfır sıfır adamında yanaştıgı yok bu hormonlar bizde ters teptiMerhaba kizlar ben tüp bebek tedavisi olduğum icin ekstra hormon aldigimdan dolayi galiba libido bir yüksek anlatamam ama eşim tam tersi korkuyor 10 günde 1 ancak hızlı gecse zaman hirmonlar bir normale dönse artık dengem şastı feriştaha döndüm.adelemi oo
bilseydim içerdim valla öyle haftalarca bulantidan öleceğime :))Valla doktorum riskli gebeliklerle de ilgileniyor. Zararlı olsa vermezdi ki prospektüsünde hamileler kullanabiliyor yazıyor. Bir de metpamid bana aşırı dokunuyor bence o daha tehlikeli.
Sanmam ya daha öncede yedim ıyı gelıyodu hatta. Ama dun bıraz fazla ac kaldım sanırım . Havucla gecıstırmeye calıstım boş mıdeyede onu yıyınce kaldıramadı galiba . Zincirleme oluyo zaten oldugu zaten : (Belki bebegin alerjisi vardir havuca
O kadar diyorsun yani :) siz de istemeyen kim?
Ya hayır olmaz gibi bi şey zaten hiç demem ben asla eşime uygun bi dille konuşuyorum. Genelde suratımdan da midemin durumunu anlar da olayı espriye vurdurur artık hatta aramızda bununla alakalı baya gülüyoruzReddedince bozuluyor mu eşin peki:)
Çok saol canım,tam tersi eşim çok anlayış gösteriyor.Allah razı olsun gerçekten eşimden ,çok şey atlattık birlikte 10 yıldır birlikteyiz 3 yıllık evliyiz,ikizlerimizi kaybettik 6.ayda erken doğumla.depresyona girdik çıktık ama hep birlikteydik.rabbim eşlerinizle aranızı daima iyi yapsın ,evinize huzur versinGeçmiş olsun. Peki yaşamamak sizi zorluyor mu? İlişkinizi etkiliyor mu?
Canım hangi doktora gittin bunun için kadin dogumcuya mi gosterdin.Benim ilk hamileligimde olmustu yag bezesi demisti doktor doguma kadar tekrar tekrar olur demisti doktor ama bi sormak lazim yinede
Evet kadindogum doktoruma gostermistimCanım hangi doktora gittin bunun için kadin dogumcuya mi gosterdin.
Benim oluyo hem tansiyonum 8 5 hem az sivi aliyorum normalKozmogirl17 kuzum bol bol dua et ve strese girme, benim arkadaşımada down sendromlu demişlerdi ama bebeğinde maşallah bişey çıkmamıştı. başka hastalığı vardı ama ikili testteki riskle alakası yoktu. Rabbim gönlüne ferahlık versin bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah.
kızlar sizin baş dönmeniz oluyomu iki üç gündür ben oturduğum halde başım dönüyo
Canim biyokimyasal risk yasla ilgili olan bölüm mu? Kac yasindasin kombine risk sonucu onemli çünküKizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
Kızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?
Bende mi bi anormallik var anlamadım herkes bıkmış :)
ne yalan solim canım bende korkuyorum dişim biraz sızlasa acaba bişey mi olacak dişime de sızlıyor diyorum. Hatta bazen ruyama bile giriyor bende yoğurttan tiksindim ağzıma süremiyorum ama ayran yapıyorum blendrdan geçiriyorum süzme ayran gibi oluyor biraz buz koyuyorum içine öyle çok iyi oluyor mide bulantımı da bastırıyor tuzlu olması öyle öyle idare edicez napalım şu an elden bu kadar geliyor :))Böyle şeyleri okuyunca çok korkuyorum
Süt normalde inanılmaz severdim hamilelikten beri eve bile sokamıyorum. Yoğurt yemekle falan yiyorum ama sade yiyemiyorum. Dişimi adam akıllı fırçalayınca direkt kusuyorum zaten, yalap şalap fırçalayabiliyorum ancak. Kalan 6 ay nasıl geçecek ben bu dişleri ele almadan acaba
oturmaktan sürekli benim kuyruk sokumumda tümör var birde oturdukça rahatsızlanıyorum bel ağrısı mı dersin sırt ağrısımı dersin popo üzerine oturamamak mı dersin allahım tüm hastalara şifa hamilelere de sağlık nasip etsin.Yaabel agrisida cok zor
Dogumdan 2 ay sonra simdi endise ettigin tum konularda uzman oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?