2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ewt cnm kasım annelerinin enerjisi iyi geldi bana da. Bir de senin gibi daha yakın tarihli arkadaşlar daha aktif burda. Muhtemelen ekim annesi olacak kişiler olacaktır sezeryandan dolayı. Sağlıcakla gelsinler inşallah.

Böyle şeyleri okuyunca çok korkuyorum
Süt normalde inanılmaz severdim hamilelikten beri eve bile sokamıyorum. Yoğurt yemekle falan yiyorum ama sade yiyemiyorum. Dişimi adam akıllı fırçalayınca direkt kusuyorum zaten, yalap şalap fırçalayabiliyorum ancak. Kalan 6 ay nasıl geçecek ben bu dişleri ele almadan acaba

Kız bnmkide tuo bebek en son ne zaman sevistık hatırlamıyorum bile :))) lobidom sıfır sıfır sıfır adamında yanaştıgı yok bu hormonlar bizde ters tepti

Bilseydim icerdim valla
Valla doktorum riskli gebeliklerle de ilgileniyor. Zararlı olsa vermezdi ki prospektüsünde hamileler kullanabiliyor yazıyor. Bir de metpamid bana aşırı dokunuyor bence o daha tehlikeli.
bilseydim içerdim valla öyle haftalarca bulantidan öleceğime :))
Neyse ki tamamen bitti bulantı ve tiksinmeler.

Kızlar hepinize tesekkur ederim desteginiz icin beklemekten baska carem yok hastaneden sonucumu alıp bi kac dr la daha gorusucem bakalim nedicekler bu biyokimyasal risk sınırı kaç olmalı bilen varmı

Reddedince bozuluyor mu eşin peki:)
Ya hayır olmaz gibi bi şey zaten hiç demem ben asla eşime uygun bi dille konuşuyorum. Genelde suratımdan da midemin durumunu anlar da olayı espriye vurdurur artık hatta aramızda bununla alakalı baya gülüyoruz şu hormonlar normal seviyeye ne zaman düşecek kaç gün var falan diyo gece kulağıma bazen. Ben de eski halime dönmek istiyorum artık açıkçası.

Geçmiş olsun. Peki yaşamamak sizi zorluyor mu? İlişkinizi etkiliyor mu?
Çok saol canım,tam tersi eşim çok anlayış gösteriyor.Allah razı olsun gerçekten eşimden ,çok şey atlattık birlikte 10 yıldır birlikteyiz 3 yıllık evliyiz,ikizlerimizi kaybettik 6.ayda erken doğumla.depresyona girdik çıktık ama hep birlikteydik.rabbim eşlerinizle aranızı daima iyi yapsın ,evinize huzur versin

Kozmogirl17 kuzum bol bol dua et ve strese girme, benim arkadaşımada down sendromlu demişlerdi ama bebeğinde maşallah bişey çıkmamıştı. başka hastalığı vardı ama ikili testteki riskle alakası yoktu. Rabbim gönlüne ferahlık versin bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah.

kızlar sizin baş dönmeniz oluyomu iki üç gündür ben oturduğum halde başım dönüyo

Benim oluyo hem tansiyonum 8 5 hem az sivi aliyorum normal

Canim biyokimyasal risk yasla ilgili olan bölüm mu? Kac yasindasin kombine risk sonucu onemli çünkü

Kızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?

Bende mi bi anormallik var anlamadım herkes bıkmış :)

Valla benim de ilk haftalarda ufak bi lekelenmem oldu doktor 12 hafta yok dedi. Gerçi hemen topladım ve son zamanlarda kendimi iyi hissediyorum. Eşim çekiniyordu hiç yanaşmıyordu ama bu hafta artık ben dayanamayan taraf olarak onu kandırdım

ne yalan solim canım bende korkuyorum dişim biraz sızlasa acaba bişey mi olacak dişime de sızlıyor diyorum. Hatta bazen ruyama bile giriyor bende yoğurttan tiksindim ağzıma süremiyorum ama ayran yapıyorum blendrdan geçiriyorum süzme ayran gibi oluyor biraz buz koyuyorum içine öyle çok iyi oluyor mide bulantımı da bastırıyor tuzlu olması öyle öyle idare edicez napalım şu an elden bu kadar geliyor :))

Kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum normal mi bu?
Bulantılarım aşırı değildi ama yine sabah aç karnına kesin olurdu. Yorulunca kasık ağrım başlardı. Neredeyse 5-6 gündür hiçbir belirti yok. Sadece ayakta uzun süre dikilirsem bel ağrısı.. Normalde şişman olduğum için büyüyen bir göbek de yok.. Resmen unutuyorum hamile olduğumu, sanırım ilk tekmeleri hissedene kadar ara ara unutucam. Normal mi bu?

Yaa bel agrisida cok zor

Dogumdan 2 ay sonra simdi endise ettigin tum konularda uzman oluyorsun
oturmaktan sürekli benim kuyruk sokumumda tümör var birde oturdukça rahatsızlanıyorum bel ağrısı mı dersin sırt ağrısımı dersin popo üzerine oturamamak mı dersin allahım tüm hastalara şifa hamilelere de sağlık nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…