2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ben bugün kullanmaya başladım
Bana kokusu güzel geliyor ya
Her sabah süreceğim
Her akşam da hindistan cevizi yağı sürücem

Az önce bi tabak kirazı malesef wc ye gönderdim 15, hafta ve kusmaya devam

Çok geçmiş olsun canım... Gebelikteki kusma çok asitli mi oluyor neden bilmiyorum ama gerçekten benim de her seferinde boğazım paramparça oluyor. İlk üst üste birkaç gün çıkarttığımda artık tuvalette yere oturup ağlamıştım boğazımın acısından Allah herkesi kurtarsın kusma ve bulantıdan...

Ben bugün kullanmaya başladım
Bana kokusu güzel geliyor ya
Her sabah süreceğim
Her akşam da hindistan cevizi yağı sürücem

Az önce bi tabak kirazı malesef wc ye gönderdim 15, hafta ve kusmaya devam
Ben bebe yağı sürüyordum haftada iki kere filan. Onun kokusundan sonra bu farklı geldi belki de gerçi zaten benim de olur olmadık şeylerden midem bulanıyor ya neyse.

Çok geçmiş olsun bu arada bir an evvel kesilir istifraların umarım...

canım gönlünü ferah tut inşallah bişeyi yoktur sağlıkla kucağına alırsın bebeğinide kendini de üzme.. Duadan başka elden bişey gelmez

Sağol :)
Ben de burts bees marka bebek kremini süremiyorum
Halbuki güzel kokuyordu şimdi iğrenç geliyor
Kapağını bile açamıyorum o kadar da para verdim 85 tl mi neydi

Mustela çatlak kremi çok güzel kokuyor
Lieractan çok çok çok güzel
Tester iste bence eczaneden
Onu da deneyebilirsin lierac ı sonraki aylarda hassasiyetin geçince sürersin

Ürün alıp kokusundan tek tiksinen ben değilim demek ki Tester isteyince verdiklerini hiç bilmiyordum ama, sağolasın canım. Hastanenin yanındaki eczaneydekilerle tanış olduk artık, devamlı oraya gitmekten. Oradan isterim artık

Aslında lierac ın hemen emiliyor olması onu çok kullanışlı yapıyor.. Mustela da öyle mi?

Valla doktorum riskli gebeliklerle de ilgileniyor. Zararlı olsa vermezdi ki prospektüsünde hamileler kullanabiliyor yazıyor. Bir de metpamid bana aşırı dokunuyor bence o daha tehlikeli.

İki tarafta memnunsa sıkıntı yok bence :) ben de eşimi reddetmekten bıkmıştım.

Geçmiş olsun. Peki yaşamamak sizi zorluyor mu? İlişkinizi etkiliyor mu?

bizde aynen dediğin gibi tedaviden beri yapmıyoruz.belki zararı olmaz ama korku başka ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…