2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biz de 4 kız; 1 erkek olmak üzere toplam 5 kardeşiz. Ve ben senelerce çalışıp aileme maddi manevi destek oldum. hâlâ da herşeylerine koştururum. ama anlayana tabii.

demekmi laborutuardan fark ediyo sonuclar

Olabilir. Aman canım her şey olacağına varıyor Rabbim en doğru olanı bilir . Herkesin dediği gibi hep riskli diyorlar sonra bebiş bı doğuyor hiç bsyi yok ya da tam tersi. Kiminin ikili sonuç çok güzel çıkıyor ama 3lude bambaşka çıkıyor. Demem o ki gönlünü ferah tut sıkma canını

Yani sonuc olarak kotu degil ama dimi
Değil canım.denin doktorun kan değerlerine göre olan sonucu riskli bulup onu söylemiş ama o risk değerlendirilmiyor bile artık biyokimyasal sonuç bitçek laboratuvarın kağıdında bile yazmıyor.yani şöyle diyeyim senin gebelik haftanla aynı haftaya sahip kadınların Papp a ve free bhcg değerleri ölçülmüş seninle aynı değerlerde olan 86 kadının birinde down sendromu görülmüş ama biz o kadınların bebeklerinin ense kalınlığı kaç,kendi yaşları kaç,bebeklerinin burun kemiği var mı bilmiyoruz o yüzden kombine riski baz alıyor bütün laboratuvar ve kadın doğumcular.

Kozmogirl17 aynen sonucun normal yaziyor 86da 1 yüksek risk ama down sonucun iyi baska doktora da git bence
Kizlar icimi nekadar rahatlattiniz anlatamam cok sagolun iyiki varsinin guzel melek anneler

Ins sorunsuz olur bizimkide canım

Canım kimse o arkadaşın bira dengesizmiş. Bende ikinci kızımın cinsiyetinde erkek olsa iyi olur demiştim. Ama şimdi iyiki çok şükür kızım olmuş diyorum. Evimizin neşesi. Haylaz kuzusu. Ama sana kötü bir haberim var, benim büyük kozım sessiz sakin tam bir prensestir bebekliğinden belli. İkincinin ise bi pipisi eksik:))) çok fena oluyo ikinciler. Aman canları sağ olsun. Bi evcilik kuruyolar oturup saatlerce izliyosun.

Yorulmadım sabahtan beri evde yatıyordum 2 saatliğine tiyatroya gittik geldik ,evde lavaboya girdim bi baktım kırmızı kan .

Progestanı 1e düşürmüştüm,ondan mı oldu acaba.ama doktor komple kes demişti ben yine de kesmek istememiştim 1e indirmiştim.

Ay ne güzel düşsün işte, benimkinin umurunda değil sadece aldığım kilolarla dalga geçiyo
Ama bikaç haftaya geçer üzülme, benimkide çok kötüydü nefes almasından iğreniyodum ama azaldı çok şükür
Yani sen hem çalışıyosun hem hamilelik valla bi de üstüne cinsellik çok ağır olur.
Gerçekten öyle oluyo, bide bu aralar bi yorgunluk uykusuzluk var sürekli. Kolumu kaldırmak zor geliyo kaldı ki duş al saçları kurut vs uzun iş
Ovvv çok sert ama iyiymiş. Sanırm ben bunu yapmaya cesaret edemezdim
Yorulmadım sabahtan beri evde yatıyordum 2 saatliğine tiyatroya gittik geldik ,evde lavaboya girdim bi baktım kırmızı kan .
Dikkat et canım geçmiş olsun inşallah bişry yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…