Yani sonuc olarak kotu degil ama dimiKombine riskin down yazan riskin canım 1:958 olan.yani hesaplamada yaşın,kan değerlerin ve ense kalınlığı burun oluşumu değerlendirilerek yapılan
Resmini koysana sende canımbakslim karsilastiralim
Biz de 4 kız; 1 erkek olmak üzere toplam 5 kardeşiz. Ve ben senelerce çalışıp aileme maddi manevi destek oldum. hâlâ da herşeylerine koştururum. ama anlayana tabii.Canım öncelikle hepimize allah hayırlı evlat nasip etsin. Bunu söyleyen kişi ya yine kızın olursa ne varmış biz iki kız kardeş annem meme ca olduğunda ona bebek gibi Baktık ki benim oğlum 3.5 aylıktı annem ameliyat oldu. Ablam dışarıdaki hastane işlerini halletti ben evdeki işleri. Anneme hep destek olduk moral verdik yemesine içmesine o kadar çok dikkat ettik ki babam sabahları kahvaltısını hazırlardı ben gün içinde yemesi gerekenleri çok temiz kadındır her gün evini temizledim sadece onun içi rahat etsin diye eşimde şehir dışındaydı çok şükür hastalığı yendi. Yani kız evlat gibisi yok bence. Oğlan olsa da ilgilenir belki ama kız çocuğu kadar olur mu bilmiyorum. Benimde iki oğlum olacak sanırım bende iki oğlanla ne yapıcam düşünüyorum valla.
Resmini koysana sende canımbakslim karsilastiralim
demekmi laborutuardan fark ediyo sonuclarBenim sonuç kağıdım niyeyse İngilizce. Şimdi iyice baktım
biochem risk+NT 1:10000 bu biyo dediğiniz galiba
Double test 1:10000 ikili test
Age risk 1:861 yaş
Trisomy 13/18+NT 1:10000
Ense 1.19
demekmi laborutuardan fark ediyo sonuclar
Değil canım.denin doktorun kan değerlerine göre olan sonucu riskli bulup onu söylemiş ama o risk değerlendirilmiyor bile artık biyokimyasal sonuç bitçek laboratuvarın kağıdında bile yazmıyor.yani şöyle diyeyim senin gebelik haftanla aynı haftaya sahip kadınların Papp a ve free bhcg değerleri ölçülmüş seninle aynı değerlerde olan 86 kadının birinde down sendromu görülmüş ama biz o kadınların bebeklerinin ense kalınlığı kaç,kendi yaşları kaç,bebeklerinin burun kemiği var mı bilmiyoruz o yüzden kombine riski baz alıyor bütün laboratuvar ve kadın doğumcular.Yani sonuc olarak kotu degil ama dimi
Değil canım.denin doktorun kan değerlerine göre olan sonucu riskli bulup onu söylemiş ama o risk değerlendirilmiyor bile artık biyokimyasal sonuç bitçek laboratuvarın kağıdında bile yazmıyor.yani şöyle diyeyim senin gebelik haftanla aynı haftaya sahip kadınların Papp a ve free bhcg değerleri ölçülmüş seninle aynı değerlerde olan 86 kadının birinde down sendromu görülmüş ama biz o kadınların bebeklerinin ense kalınlığı kaç,kendi yaşları kaç,bebeklerinin burun kemiği var mı bilmiyoruz o yüzden kombine riski baz alıyor bütün laboratuvar ve kadın doğumcular.
Kizlar icimi nekadar rahatlattiniz anlatamam cok sagolun iyiki varsinin guzel melek annelerKozmogirl17 aynen sonucun normal yaziyor 86da 1 yüksek risk ama down sonucun iyi baska doktora da git bence
Ins sorunsuz olur bizimkide canımOlabilir. Aman canım her şey olacağına varıyor Rabbim en doğru olanı bilir . Herkesin dediği gibi hep riskli diyorlar sonra bebiş bı doğuyor hiç bsyi yok ya da tam tersi. Kiminin ikili sonuç çok güzel çıkıyor ama 3lude bambaşka çıkıyor. Demem o ki gönlünü ferah tut sıkma canını
Peki yuksek riskte neden negatif tarama yaziyo ve cutt off degerinin altinda onu anlamadim ve dr um sadece buna gore risklisin dediKozmogirl17 aynen sonucun normal yaziyor 86da 1 yüksek risk ama down sonucun iyi baska doktora da git bence
Leke mi? Senden mi kaynaklı, yoruldun mu?Yine kanamam oldu kızlar ya.şimdilik dinleniyorum.
Canım ya ilaç kullanılıyor musun kanama için. Çok üzüldüm dinlen canım.Yine kanamam oldu kızlar ya.şimdilik dinleniyorum.
Canım kimse o arkadaşın bira dengesizmiş. Bende ikinci kızımın cinsiyetinde erkek olsa iyi olur demiştim. Ama şimdi iyiki çok şükür kızım olmuş diyorum. Evimizin neşesi. Haylaz kuzusu. Ama sana kötü bir haberim var, benim büyük kozım sessiz sakin tam bir prensestir bebekliğinden belli. İkincinin ise bi pipisi eksik:))) çok fena oluyo ikinciler. Aman canları sağ olsun. Bi evcilik kuruyolar oturup saatlerce izliyosun.Kızlar bugün randevum vardı. Bebeğimi gördüm; ellerini oynatıyordu. Durumuna gayet iyi dedi doktor. 4 yaşındaki büyük kuzum da geldi benimle; kardeşini özellikle görmek için tabii ki. Sonra doktor cinsiyetine bakayım dedi; bakmasanız da olur cinsiyet peşinde değilim dedim. Kız gibi ama kesin değil dedi. Bir dahaki kontrolde kesin konuşuruz dedi. Tabii kızım, bir kızkardeşi olacağını duyunca öyle sevindi ki doktor bile kucağına aldi, sevdi kızımı :) kesin değil dedi.
Neyse gelelim konuya. Henüz kimseye söylemedim cinsiyeti kesinleşmedigi için. Sonrasında tekrar tekrar açıklama yapmak istemiyorum herkese. Neyse... Samimi olduğum yakin bir akrabam var. Kontrolden sonra konuştuk. Cinsiyet belli oldu mu dedi; hayir dedim. "Yaa yine kız olursa" ilk cümlesi oldu. Ben garanti erkek için mi istedim yaptım ikinciyi dedim bende. Yanii itiraf edeyim; bir kızım var, bir tane de erkek olsun diye isterdim. ama Rabbim den gelen baş üstüne .Evvela sağlıklı olsun; gerçekten bu çok önemli. Üstelik benim ilk kızım 4 yaşında ve inanılmaz akıllı, doğdu doğali cok sakin bir çocuk. Ikinci de öyle olsa gayet de mutlu olurum. Erkek çocuğu ile baş edemem diye bir yanım hep korkuyordu Allah biliyor. Neyse böyle insanin hevesine limon sıkıp; bu saate kadar can sıkmayı beceriyorlar ya, ne diyeyim. Öyle sıkıldım yazayım paylaşayım dedim.
Geçmiş olsun canım, dinlen yoğunlaşırsa gidersin, ben son kontrolde sordum kanama alanın yok dedi, senin var mıydı?Yorulmadım sabahtan beri evde yatıyordum 2 saatliğine tiyatroya gittik geldik ,evde lavaboya girdim bi baktım kırmızı kan .
Ay ne güzel düşsün işte, benimkinin umurunda değil sadece aldığım kilolarla dalga geçiyoBende ayni sizin gibiyim kokuyo yaa. Yolda bazen elimi tutmasindan bile bunaliyorum. Hen yuzu dusuyo fln. Karnimi oksuyo opuyo o bile daraltiyo. Adam ne yapacagini sasirdi. Dedim bisey yapma yani soru sorma da bunaltma da diyorum. Ama cok dusuyo ustume. Zor yaa
Gerçekten öyle oluyo, bide bu aralar bi yorgunluk uykusuzluk var sürekli. Kolumu kaldırmak zor geliyo kaldı ki duş al saçları kurut vs uzun işYani sen hem çalışıyosun hem hamilelik valla bi de üstüne cinsellik çok ağır olur.
Ovvv çok sert ama iyiymiş. Sanırm ben bunu yapmaya cesaret edemezdimBenimde kizim var ikincide kiz olcak dedigimde ya üzulme filan diyen zekasizlar oluyo sende uzulme tatlim 2020de ilk beyin naklini yapcaklarmis az kalmis seninde isin gorulur belki diyorum hatta wp profilimede bu fotografi koydum...Allah akil fikir versin onlarada yazikEki Görüntüle 2150418
Dikkat et canım geçmiş olsun inşallah bişry yokturYorulmadım sabahtan beri evde yatıyordum 2 saatliğine tiyatroya gittik geldik ,evde lavaboya girdim bi baktım kırmızı kan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?