Değil canım benimki biraz karışık. Sat 22 ocak normalde ama benim tüp bebek ilaçla yumurta geliştirme süresi normalde 12-13 günken benimki 17-18 gün sürdü transferim de 12 şubatta yapıldı. Ben normalde transfer tarihine göre hesap yapmıştım ama ultrasonda 5-6 gün önde görünüyor tam adet tarihinden hesap yapınca ultrasonda göründüğü tarihe denk geliyor ve ben sanırım ekimde yapıcam doğumu.
Valla ben bi problem olmadıkça yada test tahlil falan yaptırmadıķça zırt pırt muayeneye gitme taraftarı değilim ilk kontrol doneminde 1 ay arayla çağırdılar 1 ay 1 hafta sonra falan gitmiştim. Buara testler sonuçları falan derken yaklaşık 15 günde 1 falan gitmiş oldum. Cinsiyet merak ediyorsan git ama yerinde olsam bayram sonrası giderim nasılsa 7 haziranda da başka doktora gidecekmişsin.Kızlarrr size bir şey danisicam. Geçen hafta çarşamba ozeldeki doktora muayeneye gitmiştim.persembe günü yine gittim muayene ücreti vermedim ama 200 TL'ye testleri falan yaptırdık muayene yine oldum tabi bebek yine göstermemişti. Doktor haftaya yine perşembe çağırdı gel hem 4lunun sonuca bakarız hem de cinsiyete bakarız dedi.biz de o an tamam dedik.ama 7 haziranda zaten fakülteye ayrıntıliya gidicem.sizce perşembe özele gideyim mi yoksa bayramdan önce ya da sonraya mi erteleyim özeli??
Bende 15. Haftadayım canım.benimde karnım küçüldü ve bulantılarım Yok denecek kadar azaldı.bu haftalarda hcg çok düştüğü içim bunlar normal diye düşünüyorum.kötü düşünme bence
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. Bizim de bugün 6 yılımız doldu herşeyin bi vakti zamanı var diye düşünüyorum ben yıllarca uğraştım son sefer deniyorum diye kafama koymuştum tedavi de çok yolunda gitmiyo gibiydi ama nasibimizde bu zaman varmış oldu şükürler olsun. Rabbim bebek isteyen bakabilecek sorumluluğunu alabilecek olana hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah.Bu arada bizim de bı akrabaya dün transfer işlemi yapılmış 5 yıllık evliler. İnsaAllah bu mübarek günler hürmetine Rabbim ol der nasip eder. Sizler de dua edin kızlar
Bebek yukari çıkıyormavila panik olma benim ilk hissettigim bebek hareketleri daha asagidayken simdi daha yukarda zaten gogsume dogru cikti benim karnim da aşağısı ufaldi.bir de yer cok bebek cok rahat dönüyor simdi karin da sekil degistiriyor
Yok canım benim hiç korkma bir şey yoktur. Şimdi sen güzel bir döneme giriyorsun bulantı yok kusma yok bugünlerin tadını çıkar çünkü 3. Trimester zorlu bir dönem kuzum. O zaman bol bol hissedeceksin bebeğini :) karnında insin daha iyi işte valla ben rahatladım inince korkuyordum şimdiden bu kadar şiştiyse ilerleyen zamanlarda kendimi taşıyamayabilirim düşüncesindeydim :) tadını çıkar kuzum şu bir kaç haftanın.Canım inşallah, insan istemeden tedirgin oluyor elimde değil. Bende hiç belirti kalmadı karnımda küçülünce çarşambayı iple çekiyorum
Yok canım benim hiç korkma bir şey yoktur. Şimdi sen güzel bir döneme giriyorsun bulantı yok kusma yok bugünlerin tadını çıkar çünkü 3. Trimester zorlu bir dönem kuzum. O zaman bol bol hissedeceksin bebeğini :) karnında insin daha iyi işte valla ben rahatladım inince korkuyordum şimdiden bu kadar şiştiyse ilerleyen zamanlarda kendimi taşıyamayabilirim düşüncesindeydim :) tadını çıkar kuzum şu bir kaç haftanın.
Valla ben bi problem olmadıkça yada test tahlil falan yaptırmadıķça zırt pırt muayeneye gitme taraftarı değilim ilk kontrol doneminde 1 ay arayla çağırdılar 1 ay 1 hafta sonra falan gitmiştim. Buara testler sonuçları falan derken yaklaşık 15 günde 1 falan gitmiş oldum. Cinsiyet merak ediyorsan git ama yerinde olsam bayram sonrası giderim nasılsa 7 haziranda da başka doktora gidecekmişsin.
Eğer hergün tuketiyorsan bunları canım bi doktora görün ihmale gelmez böyle şeylerınanır mısın hergun yoğurt ayran sut mutlaka tuketıyorum ama mahfoldum ya doktora sordum oda cvp vermedi ama bu dayanamassam gıdıcem galıba..
Evet canım benim de erkek 12. Haftada belli oldu sonra da değişmedi çok şükür :) hayırlı olsun senindeEvet cnm bakslim hayirlisi olsun senin cinsiyet bellimi benim bugun bir ogluşum olacagini ogrendim.senin belli oldumu cinsiyet
Canım alllah sende de razı olsun. Utandırdın beni böyle güzel güzel konuşarak ne dedim ki kuzum her zaman birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Buradaki arkadaşlar sağolsunlar çok sıkıntılı zamanlarımda hep destek oldular yazdılar içimi rahatlattılar. Allah hepinizden razı olsun. Olaylara başka açıdan bakabiliyoruz. Kendimi çıkmazda hissettiğim anlarda allah razı olsun çok destek gördüm burdan.Canım Allah razı olsun içimi ferahlattın.Rabbim burdaki tüm arkadaşlarımızın sıkıntılarını gidersin. Sağlıkla yavruları kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Aslında şuan çok rahatım hiç bir sıkıntım kalmadı çok rahat bir şekilde arada oruç bile tutabiliyorum. Hamilelik böyle çok güzel .:) ama işte bu seferde elde olmadan evham yapıyoruz. Çok sağol canım.
Dimi beklemek hem endişeli hem heyecanlı bişey karışık duygular yaşıyor insan keşke dediğin gibi olsaydı ama beklicez mecburen zamanında sağlıkla gelsinler de napalm :)Resmen sevdiğimiz ne varsa aldı bu bebeler elimizden
Tek tesellim zararlı şeylerden de uzak duruyorum. Çay, kahve çok severim normalde hiç içmiyorum desem yeri var. Yiyecek olarak da çubuk krakeri saymazsak paketli gıda, çikolata vs hiç istemiyorum. Ama işte faydası olan şeyler de yemiyorum. Keşke hamilelik 3 ay olsaydı, şimdiye kucağımıza almıştık ne güzel
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. Bizim de bugün 6 yılımız doldu herşeyin bi vakti zamanı var diye düşünüyorum ben yıllarca uğraştım son sefer deniyorum diye kafama koymuştum tedavi de çok yolunda gitmiyo gibiydi ama nasibimizde bu zaman varmış oldu şükürler olsun. Rabbim bebek isteyen bakabilecek sorumluluğunu alabilecek olana hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah.
Canım daha önce düşük yaptım ben yani karnımda kalbi durmuş İnan karnım aynıydı küçülme felan yoktu.bence de gaz şişkinliği oluyor o geçti sanırım.benimde ilk olacak canım anlıyorum tedirginliğini.Çok sağol canım insan en azından tek olmadığını öğrenince rahatlıyor. İlk hamilelik ve acemilik o yüzden biraz stres yapıyorum. Özellikle bugün karnım baya küçüktü ondan biraz gerildim_..
Tesekkur ederim isim buldunmuEvet canım benim de erkek 12. Haftada belli oldu sonra da değişmedi çok şükür :) hayırlı olsun seninde
İşte canım ilk muayeneye gittim idrarda enfeksiyon çıktı ilaç falan verdi perşembe gittiğimde de hem 4luyu yaptık hem tekrar idrara kana bakıldı yani kontroldu.persembeye de bu sefer 4lunun sonucu için gelirsin hem yine cinsiyete bakarız dedi. Ben de öyle gideyim de öğreneyim kafasında değilim açıkçasızamanı gelince ogrenirim bı size danışayim dedim
Evet canım bizim topikte sıkıntı yok çok tatlı hamişleriz ama diğer kısımlar beni ürküttü dediğin gibi iyi düşüneyim iyi olsun insallah:))Dua et canim bol bol..Tabiki bende evham yapıyorum illa olacak ama sanırim yapisal bir durum ben daha rahatım..Kaldı ki tüp bebek olmasina ragmen rahatim.. Galiba bu surecin başında kabullendim olabilecek olumsuzluklari..Rabbim yaşatmasın..Bizim topikte maşallah kotu haberlerde almiyoruz ama dün baska topiklerde gezindimde neler var..Hemen çıktim aklim kalmasin diye..O yuzden kendini bi sekilde bu olumsuzluklardan suyutlamaya çalış ve su halinin keyfini çıkar. .
Kızlar merhaba bugün 15+6 yani 16. Haftaya girdik kontrolüm çarşambaya. Benim karnım iki haftada baya küçüldü. Ancak yemekten sonra bariz şişiyor. Önceden daha şiş ve gergindi. Bebeğide henüz hiç hissetmediğim için biraz panik oluyorum. Sizin karnınız ne durumda bende bulantı kusmada yok artık.. Lütfen benzer durumda olan arkadaşlar yazsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?