2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Masallah ben 8 ile 13 hafta arasinda 6 kilo verdim. Ve hala veriyorum. Sifir istah. Acikiyorum ama yemegi gozum kesmiyo cezbetmiyor hicbisey

Kizim 17 aylik oldu hala 1 sifonyer yetiyor

Cnm çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için. ben de teyzem de bu ilaç hakkında pek bilgimiz yoktu valla gönlümüze su serptin. Doktorlar pek bilgi vermiyor internet en kötüyü yazıyor moral bozuyor. Yazdıkların çok iyi geldi. Hatta izninle kopyalıp teyzeme göndereyim okusun.
Doktorum bir tanesi aynen bu lafı dedi bu hastalık seni öldürmez ama süründürür. Buna şükür cnm. İnşallah sağlıcakla bebeklerimizi de alırız kucağımıza ve çektiğimiz acılarımızın mükafatı olur.

Canım hayırlı olsun tarihlerimiz aynı şuan senin durumun nasıl benim bir haftadır karnım baya küçüldü endişe ediyorum. Bu normal mi acaba
Aynısı bana da oldu sanki... doktora gitmeme daha var.. dediğin gibi yemek yiyip de suya dayanınca şişiyor midem... dikkat et gaz yapıcı şeyler yeme hoşaf vs iç iyi geliyor ... yürüyüş yap... büyük bi ihtimal yerken havayı çok yutuyoruz.. yoksa daha karnım o kadar büyümedi...

Yakın bi tanıdığım da hamileydi bu aylarda foto çwkinmiş sanki 6-7 aylık gibiydi... kişiden kişiye bünyeye göre değişir bence... 1-1.5 kilo aldım ben üç ayda ...

Bende çarşamba kontrole gideceğim canım inşallah hersey yolundadır. Dediğin gibi yemekten sonra gaz çok şişkinlik yapıyor. Ben henüz kilo almadım. İlk zamanlar çok iştahsızlık bulantı , sabahları kusmam vardı bir haftadır ağız tadı ile yemek yiyorum. Bu arada hiç bebeğini hissediyor musun canım. Ben daha hiç hissedemedim. Önceleri sağa sola dönerken kasıklarımda ağrı kasılma olurdu şimdi oda yok. Bazen geçici sancı oluyor. Rahim kısmında o kadar.

Canım aynı durumdayız. Çarşamba kontrole gideceğim inşallah bir sıkıntı yoktur buradan yazarım aynı durumda olan arkadaşlar da rahatlar. O doplor cihazının zararı var mı canım. Aslında doktor herşey normal derse bundan sonra içim rahatlar gibi geliyor. Artık normal derim. Şimdi acemilik var ya korkuyor insan.

Canım benim 15. Haftada giderek hep küçüldü yemekten sonra biraz şişiyor sadece. Bulantılar gerçekten çok kötü onları yeniden yaşamak istemem . Allah şifa versin. Sadece sonrasında da böyle pimpirikleniyorsun. .

Canım inan çok üzüldüm bir anne için büyük sabır gerektiren bir durun.Rabbim bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Eğer acını tazelemezsem canım kaçıncı haftada kaybettin canım, sebebi için bir şey dedi mi doktorlar ..

10. Haftada kalbi durmuş canım.doktorum muhtemelen kromozomsal anomali vardı o yüzden durmuştur dedi ve bebek genetik laboratuvara gen incelemesine gönderildi normal kromozama sahip sağlıklı bir bebekmiş.sonra bana pıhtılaşma testleri yapıldı 4 genimde mutasyon çıktı plesentadan bebeğe kan akışı gitmemiş o yüzden dediler şimdi hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Umarım hiçbir anne yaşamaz canım.sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…