Sormayin ust kat komsum hapsirinca dahi bagira bagira uyanırdı yoldan biri gecerken korna çalsa kapi tiklasa... uyanmakla da bitmez uykumu alamadım diye zehir ederdi sadece ayakta kucakta gezdirince uyurdu ikinci cocugu daha cok onun icin istedik ya batacağız ya çıkacağız :)Ahaha cok iyi demiş doktir benimde 1.çocuğum öyleydi arabada uyuyordu sadece eşim işten gelsin diye kapida bekliyordum yarim saat uyusun bende nefes alayim diye insan aklini kaçıracak gibi oluyo :) ama 20 dakika uyuyunca bile özlüyordum annelikte manyaklik be arkadaşim
erkeb degilmi detayli icin yaa iki doktorumda 22. haftada gir dediKızlar detaylı ultrason cerrehpasada yapılıyormuş bilginiz olsun. Poliklinikten randevu alınıyormuş ordan yonlendiriyorlarmis. Ben salı gününe aldım randevu cihazlari falan da çok iyiymiş öyle yazmışlar yaptıranlar.
erkeb degilmi detayli icin yaa iki doktorumda 22. haftada gir dedi
yani iste 20 24 arasi yapiliyro zaten 22 en ideali dediler bana arkadasla ayni ayni zamanda dogum tarihlerimizde haftaya aldim deyince sasirdim haftaya ben anca 18 oluyorum cunkuBenim doktorum 20.hafta ayrintili olacak dedi.
20 ve 22 arası bakılıyor zaten ama genelde 20 de bakarlarBenim doktorum 20.hafta ayrintili olacak dedi.
Emira SY
Yaş /31
Son adet tarihi/5 Şubat
Beklenen doğum tarihi / 12 Kasım
Cinsiyet/ -
Kaçıncı bebek/ ilk
Şehir/ Kocaeli
Canım merhaba herkese günaydın bu arada. Canım daha önce yazmıştım benimde Şuan 14+6 haftalık oldu. Geçen hafta karnım o kadar büyüktü ki sanki 6-7 aylık hamile gibiydim. Hatta eşim bile diyordu ne oldu bu karnına diye. Bu hafta karnım hiç yok dümdüz. Bence endişe etme kuzum zaten 16. Haftada bulantılar hemen hemen bitiyor. Benim hala şiddetle devam ediyor Şuan bir hafta sonra geçecek diyorum inşallah.Kızlar merhaba bugün 15+6 yani 16. Haftaya girdik kontrolüm çarşambaya. Benim karnım iki haftada baya küçüldü. Ancak yemekten sonra bariz şişiyor. Önceden daha şiş ve gergindi. Bebeğide henüz hiç hissetmediğim için biraz panik oluyorum. Sizin karnınız ne durumda bende bulantı kusmada yok artık.. Lütfen benzer durumda olan arkadaşlar yazsın ..
erkeb degilmi detayli icin yaa iki doktorumda 22. haftada gir dedi
Benim doktorum 20.hafta ayrintili olacak dedi.
20 ve 22 arası bakılıyor zaten ama genelde 20 de bakarlar
Acaba dr dan dr a değişiyor mu bana 20 ya da 21 de gel dediBana tıp fakültesi taaa 26 Nisan'da 7 hazirana ayrintili için randevu verdi. O zaman ben 18+5 olucam.erken mi ki
Canım merhaba herkese günaydın bu arada. Canım daha önce yazmıştım benimde Şuan 14+6 haftalık oldu. Geçen hafta karnım o kadar büyüktü ki sanki 6-7 aylık hamile gibiydim. Hatta eşim bile diyordu ne oldu bu karnına diye. Bu hafta karnım hiç yok dümdüz. Bence endişe etme kuzum zaten 16. Haftada bulantılar hemen hemen bitiyor. Benim hala şiddetle devam ediyor Şuan bir hafta sonra geçecek diyorum inşallah.
Benim ultrasonda 19. Hafta görünüyor ben özelde yaptırmak istemiyorum belki hemen aynı gün yapmıyorlardır sonraya gün varıyorlardır zamanını kaçırmayım diye salı gününe aldım randevuyu. Zaten gebeliğin 19. Ve 23. Haftası arası yapılıyormuş.erkeb degilmi detayli icin yaa iki doktorumda 22. haftada gir dedi
Acaba dr dan dr a değişiyor mu bana 20 ya da 21 de gel dedi
canım senin sat 27 Ocak miBenim ultrasonda 19. Hafta görünüyor ben özelde yaptırmak istemiyorum belki hemen aynı gün yapmıyorlardır sonraya gün varıyorlardır zamanını kaçırmayım diye salı gününe aldım randevuyu. Zaten gebeliğin 19. Ve 23. Haftası arası yapılıyormuş.
Bende 15. Haftadayım canım.benimde karnım küçüldü ve bulantılarım Yok denecek kadar azaldı.bu haftalarda hcg çok düştüğü içim bunlar normal diye düşünüyorum.kötü düşünme benceKızlar merhaba bugün 15+6 yani 16. Haftaya girdik kontrolüm çarşambaya. Benim karnım iki haftada baya küçüldü. Ancak yemekten sonra bariz şişiyor. Önceden daha şiş ve gergindi. Bebeğide henüz hiç hissetmediğim için biraz panik oluyorum. Sizin karnınız ne durumda bende bulantı kusmada yok artık.. Lütfen benzer durumda olan arkadaşlar yazsın ..
Değil canım benimki biraz karışık. Sat 22 ocak normalde ama benim tüp bebek ilaçla yumurta geliştirme süresi normalde 12-13 günken benimki 17-18 gün sürdü transferim de 12 şubatta yapıldı. Ben normalde transfer tarihine göre hesap yapmıştım ama ultrasonda 5-6 gün önde görünüyor tam adet tarihinden hesap yapınca ultrasonda göründüğü tarihe denk geliyor ve ben sanırım ekimde yapıcam doğumu.canım senin sat 27 Ocak mi
Değil canım benimki biraz karışık. Sat 22 ocak normalde ama benim tüp bebek ilaçla yumurta geliştirme süresi normalde 12-13 günken benimki 17-18 gün sürdü transferim de 12 şubatta yapıldı. Ben normalde transfer tarihine göre hesap yapmıştım ama ultrasonda 5-6 gün önde görünüyor tam adet tarihinden hesap yapınca ultrasonda göründüğü tarihe denk geliyor ve ben sanırım ekimde yapıcam doğumu.
Karnım küçüldü diyen arkadaşlar büyük ihtimal küçülme sebebi gaz, bebeğin duruş pozisyonu yada hamileliğin belli bi zamanında bebek yukarı çıkmaya başlıyormuş(tam zamanı bilmiyorum) oyüzden küçülme olmuştur bence tedirgin olmayın. Düşük yapmadıkça bebek orda olacağına göre ve durup dururken küçülemeyecegine sorun yoktur.Bende 15. Haftadayım canım.benimde karnım küçüldü ve bulantılarım Yok denecek kadar azaldı.bu haftalarda hcg çok düştüğü içim bunlar normal diye düşünüyorum.kötü düşünme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?