2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Baya bişe vermiş ben henüz başlamadım

Aslında kokuda cok onemli. İnsan çok hassas oluyor. Teşekkür ederim inceleyecegim

Cinsiyet tahminim yok ama bebis cok guzel gorunmuyomu yaa bayildim

Canım hayirl i olsun .bi biz kaldık galiba cinsiyet ogrenemeyen:)))) ilk defa birine tahmin yapacağım erkek gibi hissettim.hayirlisi ne ise o olsun sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim benim randevumda 18 ine
Yok ya bizde variz 11 haziranda gosterirse ogrencz daha cok var :)

Aslında kokuda cok onemli. İnsan çok hassas oluyor. Teşekkür ederim inceleyecegim
Fermente mutfagimdan kantaron yagli krem de benim önerim bir arastirin derim :) hem %100 yenilebilir malzemeden kimyasal yok zaten ek gidaya baslayincada cok lazim olcak o site instagramdada var sayfalari bir bakin derim

Benimde 16+ haftalıkken söyleyecek kısmetse. garantici senin dr.unda en güzeli çünkü yanılma payı olmuyor :))
Aynen. Ama tahminlerini söyledi hep. Bi erkek dedi ilk 12 haftalıkken ama yüzde 51 oranla dedi sonra 14. Haftamda kız gibi dedi. Sorsak zaten ya erkek ya kız diyor ikisinden biri olcak sonuçta diyor :) geçen haftaydı normalde kontrolüm erken o 16. Haftanın ortalarına doğru gel dedi 16+4 ken öğreneceğim Allahın izniyle. Şeker mi yesem acaba gitmeden çünkü bacaklarını kapatmıştı en son. :)

Yesinler ya o bacaklari benimkide bagdas kurmustu resmen ellerinide agizda tutuyir :))) Aynen öyle ya erkek ya kizz :)))
bende küçük bir bitter çikolata yemeyi düşünüyorum hem daha hareketli izlemesi güzel oluyor

Fermente mutfagimda kantaron yagli krem de benim önerim bir arastirin derim :) hem %100 yenilebilir malzemeden kimyasal yok zaten ek gidaya baslayincada cok lazim olcak o site instagramdada var sayfalari bir bakin derim
Yemediğiniz bir seyi cildiniz sürmeyin. Canan Karatay sözü şimdiden almakta fayda var.

Yesinler ya o bacaklari benimkide bagdas kurmustu resmen ellerinide agizda tutuyir :))) Aynen öyle ya erkek ya kizz :)))
bende küçük bir bitter çikolata yemeyi düşünüyorum hem daha hareketli izlemesi güzel oluyor
Oy çok tatlılar maşallah hepsine :) doktora şeker yeseydim keşke dedim şeker yemeye bahane arıyor bunlar da dedi eşime :)

Alış verişi bu topicten değil de yeni bir topikte (ör:kasım 2018 annelerin alış verişi) konuşsak nasıl olur? Sayfalarca okumak zor oluyor, artık alış verişe başlayacağız nasılsa.
yaa evet acilaa iyi olacak henuz daha erken givi alisveris icin ama ben cok panik yaptim nerden baslasam ilk ince ne alsam arabasi nasil olsa falan boyle bi oanik hali geziyorum etrafta :)

cikolata ye ve meyve suyu ic canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…