- 3 Mart 2018
- 11
- 28
- 3
- 35
Baya bişe vermiş ben henüz başlamadımBende ağrı falan olmuyoda üşüttüğümde sızlama oluyo onu artık biliyorum. Bebek büyüdüğü içinde ağrı yapıyor olabilir.
Canım doktorum bana demir damlası, vitamin ve omega hapı verdi. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.
Sagdaymis doktorumda o gun ayni seyi dedi solda hic bisey yok bagrsak sadece dediAllah allah bağırsağın işi ne ki orda safra kesesi filan olmasın dicem ama o da sağda oluyordu sanırım solda mı yoksa bilemedimsağdaydı ya
Aslında kokuda cok onemli. İnsan çok hassas oluyor. Teşekkür ederim inceleyecegimBen "Palmer's Tummy Butter" aldım. Baya araştırdım, yorumlar hep çok iyi. Temeli kakao yağı, içinde ilave olarak başka doğal yağlar da var. Mis gibi kakao kokuyor. İşe yarayıp yaramadığı konusunda henuz çok erken tabi yorum yapamıyorum :)
Cinsiyet tahminim yok ama bebis cok guzel gorunmuyomu yaa bayildimKızlar bugün doktor randevumuz vardı. Enseyi ölçtü, kist yok olmuş filan çok şükür, her şey yolunda dedi.
Cinsiyet için de %70 bir tahminim var ama %30 çok büyük bir yanılma payı, o yüzden kafa karıştırmayayım şimdiden dediaşırı merak ettim ama çok ısrar edemedim doktora. Bayramdan sonra normal kontrole geldiğinde kesinleşir cinsiyet de, o zaman söylerim dedi fotoğrafı da atıyorum, yorum yapmak isteyen olursa diye meraktan çatlayacağım bayrama kadar
Canım dalak var solda onun ağrısıda kaburgaya vurabilir benim bildiğim.Sagdaymis doktorumda o gun ayni seyi dedi solda hic bisey yok bagrsak sadece dedi
Yok ya bizde variz 11 haziranda gosterirse ogrencz daha cok var :)Canım hayirl i olsun .bi biz kaldık galiba cinsiyet ogrenemeyen:)))) ilk defa birine tahmin yapacağım erkek gibi hissettim.hayirlisi ne ise o olsun sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim benim randevumda 18 ine
Ya bi arastirym hemen sagolCanım dalak var solda onun ağrısıda kaburgaya vurabilir benim bildiğim.
Fermente mutfagimdan kantaron yagli krem de benim önerim bir arastirin derim :) hem %100 yenilebilir malzemeden kimyasal yokAslında kokuda cok onemli. İnsan çok hassas oluyor. Teşekkür ederim inceleyecegim
Oo çok teşekkür ederim canımCinsiyet tahminim yok ama bebis cok guzel gorunmuyomu yaa bayildim
Aynen. Ama tahminlerini söyledi hep. Bi erkek dedi ilk 12 haftalıkken ama yüzde 51 oranla dedi sonra 14. Haftamda kız gibi dedi. Sorsak zaten ya erkek ya kız diyor ikisinden biri olcak sonuçta diyor :) geçen haftaydı normalde kontrolüm erken o 16. Haftanın ortalarına doğru gel dedi 16+4 ken öğreneceğim Allahın izniyle. Şeker mi yesem acaba gitmeden çünkü bacaklarını kapatmıştı en son. :)Benimde 16+ haftalıkken söyleyecek kısmetse. garantici senin dr.unda en güzeli çünkü yanılma payı olmuyor :))
2 gün sonra öğreneceğim ben :) çok heyecanlı 12 gündür gün sayıyorum asker gibi :)ben de kaldım
16. haftada bakarız demişti doktor
çok merak ediyorum
Miden ağrıyorsa o da kaburgayı ağrıtır geçse bile mide ağrın kaburga bir süre ağrıyor.Ya bi arastirym hemen sagol
Yesinler ya o bacaklari benimkide bagdas kurmustu resmen ellerinide agizda tutuyir :))) Aynen öyle ya erkek ya kizz :)))Aynen. Ama tahminlerini söyledi hep. Bi erkek dedi ilk 12 haftalıkken ama yüzde 51 oranla dedi sonra 14. Haftamda kız gibi dedi. Sorsak zaten ya erkek ya kız diyor ikisinden biri olcak sonuçta diyor :) geçen haftaydı normalde kontrolüm erken o 16. Haftanın ortalarına doğru gel dedi 16+4 ken öğreneceğim Allahın izniyle. Şeker mi yesem acaba gitmeden çünkü bacaklarını kapatmıştı en son. :)
Yemediğiniz bir seyi cildiniz sürmeyin. Canan Karatay sözü şimdidenFermente mutfagimda kantaron yagli krem de benim önerim bir arastirin derim :) hem %100 yenilebilir malzemeden kimyasal yokzaten ek gidaya baslayincada cok lazim olcak o site instagramdada var sayfalari bir bakin derim
Oy çok tatlılar maşallah hepsine :) doktora şeker yeseydim keşke dedim şeker yemeye bahane arıyor bunlar da dedi eşime :)Yesinler ya o bacaklari benimkide bagdas kurmustu resmen ellerinide agizda tutuyir :))) Aynen öyle ya erkek ya kizz :)))
bende küçük bir bitter çikolata yemeyi düşünüyorum hem daha hareketli izlemesi güzel oluyor
Aa çok sukur mide agrim yanmam bulantim hic gecmiyo 7/24 agriyo :)Miden ağrıyorsa o da kaburgayı ağrıtır geçse bile mide ağrın kaburga bir süre ağrıyor.
O zaman başka bişey arama hiç mide reflüsü,ağrısı vb. kaburga ağrısı yapar canım hemde sol alt kısımdaAa çok sukur mide agrim yanmam bulantim hic gecmiyo 7/24 agriyo :)
O da agrıtır kemiği. Kendimde öyle oluyor bazen :)Aa çok sukur mide agrim yanmam bulantim hic gecmiyo 7/24 agriyo :)
yaa evet acilaa iyi olacak henuz daha erken givi alisveris icin ama ben cok panik yaptim nerden baslasam ilk ince ne alsam arabasi nasil olsa falan boyle bi oanik hali geziyorum etrafta :)Alış verişi bu topicten değil de yeni bir topikte (ör:kasım 2018 annelerin alış verişi) konuşsak nasıl olur? Sayfalarca okumak zor oluyor, artık alış verişe başlayacağız nasılsa.
cikolata ye ve meyve suyu ic canim :)Aynen. Ama tahminlerini söyledi hep. Bi erkek dedi ilk 12 haftalıkken ama yüzde 51 oranla dedi sonra 14. Haftamda kız gibi dedi. Sorsak zaten ya erkek ya kız diyor ikisinden biri olcak sonuçta diyor :) geçen haftaydı normalde kontrolüm erken o 16. Haftanın ortalarına doğru gel dedi 16+4 ken öğreneceğim Allahın izniyle. Şeker mi yesem acaba gitmeden çünkü bacaklarını kapatmıştı en son. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?