Ikincilier melek gibi oluyor hiç merak etmeSormayin ust kat komsum hapsirinca dahi bagira bagira uyanırdı yoldan biri gecerken korna çalsa kapi tiklasa... uyanmakla da bitmez uykumu alamadım diye zehir ederdi sadece ayakta kucakta gezdirince uyurdu ikinci cocugu daha cok onun icin istedik ya batacağız ya çıkacağız :)
Oo çok teşekkür ederim canım
Baya kalabalıkmışız daha öğrenmeyenler olaraksıra sıra öğrenmeye başlayıp anketteki kız erkek dengesini alt üst edeceğiz
Kızlar bugün doktor randevumuz vardı. Enseyi ölçtü, kist yok olmuş filan çok şükür, her şey yolunda dedi.
Cinsiyet için de %70 bir tahminim var ama %30 çok büyük bir yanılma payı, o yüzden kafa karıştırmayayım şimdiden dediaşırı merak ettim ama çok ısrar edemedim doktora. Bayramdan sonra normal kontrole geldiğinde kesinleşir cinsiyet de, o zaman söylerim dedi fotoğrafı da atıyorum, yorum yapmak isteyen olursa diye meraktan çatlayacağım bayrama kadar
Ben de Aralık annesiyim aslında ama buradan devam ediyorumöncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :) aralık annelerinden kaynak yapıyorum şu an :))))) rastgele bakayım dedim ultrason kağıdınızda denk geldiğim için sormak istedim :) doktorunuz kim memnun musunuz acaba?
Hadi inşallah sen cumartesi günü öğrenirsin, bekliyoruz haberiniBeni de yazın bilinmeyenler listesine
Benim kontrolüm cumartesi ve 13+4 olucam, ikili testim var bakalım gösterirse ankete bir oy benden, göstermezse 1 ay daha beklemek zorunda kalıcam
Tamam dediklerini yicem :)cikolata ye ve meyve suyu ic canim :)
ben bebeği göremedimKızlar son kez yorumlar mısınız?doktordan geliyorum şimdi kesin değil ama erkek gibi dediÇok şükür kanama alanı yokmuş,ilaca devam dedi.
Türkiyeden gidiyomuş diye duydum yoksa ben bu markayı kullanacaktım.Huggies bebek bezleri migrosta 10tl.artik migrostan cikiyolarmis o yuzden.gecen gunde ben almam diyenler olmustu ama ben yinede haber veriym 40liralik paketler 10 tl
Bende yeni dogan islak mendilinden cok memnundum ama artik yokTürkiyeden gidiyomuş diye duydum yoksa ben bu markayı kullanacaktım.
Tahminim yok ama kanama alani yokmus artik olmasinda bidaha cok sevindimKızlar son kez yorumlar mısınız?doktordan geliyorum şimdi kesin değil ama erkek gibi dediÇok şükür kanama alanı yokmuş,ilaca devam dedi.
Benim eşim isim konusunda çok kararlı olduğu için bizde değişmez artık :)Evt ama karar vermek zor
Ben de Aralık annesiyim aslında ama buradan devam ediyorum
Simla Okumuşoğlu Karaca 'ya gidiyorum. Çok memnunum. Gebelik için tedavi de gördük eşim ve ben. Her zaman çok ilgili, çok samimidir doktorum. En kötü günlerimizde bile hep olumlu konuşup moralimizi hiç bozmadı... Şimdi de çok şükür muayenelerimiz de çok mutlu, eğlenceli geçiyor
Evet canımAa sen de Acıbadem Altunizade'ye gidiyorsun o halde. Çok araştırdığım için artık hangi doktor nerde otomatik kodlamışım resmenBen de aynı hastanede başka bir doktora gidiyorum.
İşte istikrarı sağlamak için direkt eledim bu markayı. Uni baby yeni doğan düşünüyorum.Bende yeni dogan islak mendilinden cok memnundum ama artik yok
İşte istikrarı sağlamak için direkt eledim bu markayı. Uni baby yeni doğan düşünüyorum.
Resmi gördüm ama bebeği göremedim:)Kızlar son kez yorumlar mısınız?doktordan geliyorum şimdi kesin değil ama erkek gibi dediÇok şükür kanama alanı yokmuş,ilaca devam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?