2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ikincilier melek gibi oluyor hiç merak etme

Oo çok teşekkür ederim canım

Baya kalabalıkmışız daha öğrenmeyenler olarak sıra sıra öğrenmeye başlayıp anketteki kız erkek dengesini alt üst edeceğiz

Beni de yazın bilinmeyenler listesine
Benim kontrolüm cumartesi ve 13+4 olucam, ikili testim var bakalım gösterirse ankete bir oy benden, göstermezse 1 ay daha beklemek zorunda kalıcam

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :) aralık annelerinden kaynak yapıyorum şu an :))))) rastgele bakayım dedim ultrason kağıdınızda denk geldiğim için sormak istedim :) doktorunuz kim memnun musunuz acaba?

Ben de Aralık annesiyim aslında ama buradan devam ediyorum

Simla Okumuşoğlu Karaca 'ya gidiyorum. Çok memnunum. Gebelik için tedavi de gördük eşim ve ben. Her zaman çok ilgili, çok samimidir doktorum. En kötü günlerimizde bile hep olumlu konuşup moralimizi hiç bozmadı... Şimdi de çok şükür muayenelerimiz de çok mutlu, eğlenceli geçiyor

Aa sen de Acıbadem Altunizade'ye gidiyorsun o halde. Çok araştırdığım için artık hangi doktor nerde otomatik kodlamışım resmen Ben de aynı hastanede başka bir doktora gidiyorum.

Aa sen de Acıbadem Altunizade'ye gidiyorsun o halde. Çok araştırdığım için artık hangi doktor nerde otomatik kodlamışım resmen Ben de aynı hastanede başka bir doktora gidiyorum.
Evet canım sanki seninle konuşmuştuk, sen de Habibe Hanım'a mı gidiyordun canım?

Bugun belim agriyo kizlar. Hatta kaburgamdan asagi adeta damar atiyo gibi. Evi supurdum de koca ev. Yoruldum yahu.. Kocami bekliyorum masaj icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…