2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Alış verişi bu topicten değil de yeni bir topikte (ör:kasım 2018 annelerin alış verişi) konuşsak nasıl olur? Sayfalarca okumak zor oluyor, artık alış verişe başlayacağız nasılsa.
canım mantıklı açarsanız lütfen link paylaşın bizde gelelim ilk çocuk olunca heryerden bişey öğrenmeye çalışıyor insan

Benim de kontrol çarşamba günü.
Doppler için biraz bakındım internette ve hatta buradaki bazı forumlara da doktorlar tavsiye etmiyor. Hem paranoya yapar hamileler diye hem de bebege zararli diyen de varmış. Aslinda sizin de dikkatinizi çektiyse doktorlarimiz ultrasound sırasında bebegin kalp atışını bize 10 saniyeden daha az dinletiyorlar. Zira o kalp atışına odaklanan ultra-ses dalgaları kalbini ısıtabiliyormus. Adı üzerinde ultra-sound (yüksek ses). Bu ultrasound doppler'ı....
Bu internette gördüğüm doppler ise nasıl çalışıyor hiç bilmiyorum. Çin malı mıdır sağlıklı mıdır en iyisi hiç bulaşmayayım dedim ve o defteri kapattım. Aman aklınıza düşürmüş olmayayım. 6 sene tıp ve 2 sene uzmanlık , ultrasound cihazınin kullanimi icin egitim boşuna degildir doktor ne derse o!

Hehe ha bire ablan demiş durmuşum. Tabi ko paylaş o nedenle ayrintili yazdim zaten.
QNeyse dedigim gibi biraz sabır, ilk dozdan 2.5 ay sonra dediğim gibi zıpkınlaştım. Iki doz arası da hiç öyle sabah tutuklugu yaşamadım . Hatta en iyi ve rahat dönemim bu ilacı kullandığım zamandı. Teyzenize selamlar, sabretsin 1- 2 ayda farkı görecek. Bana da bu ilaç iyi gelecek dediler, hani bu hafta da kötüyüm hani bu ay da sürünüyorum ne yapacağım diye ağlaya zırlaya harab olmuştum. Cidden her gün yine olmadı bu ilaç da işe yaramadı diye kahroluyordum.
Ama çok çok çok çok çok çok şükür işe yarıyor.
3 gün 3er litre su içmeyi unutmasın ve enfeksiyon riskine karşı o 3 gün pimpirikli davransın yeter. En büyük safsata da saç döker denmesi. İlacı kullanmadan önce de dökülüyordu saçım ,2 yildir kullanmiyorum hala dökülüyor. Hem infuzyon odasinda ayni ilaci alanlar da valla dokuluyorsa da aynen cikiyor galiba hic azalma açılma olmadı diyorlardi, aynen katılıyorum.
Tekrar acil şifalar!

Canım ikinci bebeğini bekleyenler bile 16. Haftadan sonra belki hissedecekler hissetmemen çok normal. Ne güzel bulantı kusmanın olmaması ne kadar da şanslısın maşallah.
elhamdülillah benim çok sıkıntım olmadı. İşte tatlım 3. Benim bu ondan acabalardayım bir de 2 kaybım var. sanki kızlarımda daha sakindim yada unuttum

Böyle okuyunca rahatlıyorum sadece ben değilim diye ay içim ferahlası sağol canım benim de ilk aylardaki şişkinlik indi karnım var ama top gibi

canim ben bebegi 16+2 de hissettim suanda oyle aman aman hissetmiyorum bazen boyle bi bi tik yapiyor o kadar doktorda daha erken zaten 19 da falan baslarsin dedi tam anlamiyla hissetmeye hic stres yapma kendine
Ay sağol canım benim içim ferahladı iyi o zaman kızlarımda erken hissetmiştim inşallah sakin bir bebek oluşundandır. dr kontrollerine yaklaştıkça oluyorum 1 ay oldu neredeyse görmeyeli bu hafta gideceğim inşallah

Canim mesajlarina bakabilir misin :)

elhamdülillah benim çok sıkıntım olmadı. İşte tatlım 3. Benim bu ondan acabalardayım bir de 2 kaybım var. sanki kızlarımda daha sakindim yada unuttum
Ay kıyamam 3. Bebiş geliyor. Diğerleri kaç yaşındalar? Ne güzel sıkıntı olmaması. Çok şükür rahat geçsin kuzum.

Çok gereksiz bir ban yedim geldim. Geçmişi iftardan sonra okuyacağım.
Bugün ikili test istemek için doktora gittik. Ultrasonla da baktı doktor. 13+4 haftalık gözüküyor minik ense kalınlığı 1.5 cm çok normal çok güzel dedi bebek de hareketliydi amaç cinsiyet söylemedi doktor, daha erken dedi
Umarım herkesin herşey yolundadır. İftardan sonra geçmişi okuyup ben yokken neler olmuş bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…