- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
O zaman stoklamaya basla cunku ocakta 21tlydi simdi 31...İşte istikrarı sağlamak için direkt eledim bu markayı. Uni baby yeni doğan düşünüyorum.
Aa hayirlisi olsunKızlar bugün kontrolumuz vardı Allah nasip ederse bir kızımız olcakmiş
Amin canım teşekkür ederimmmmAa hayirlisi olsun
canım mantıklı açarsanız lütfen link paylaşın bizde gelelim ilk çocuk olunca heryerden bişey öğrenmeye çalışıyor insanAlış verişi bu topicten değil de yeni bir topikte (ör:kasım 2018 annelerin alış verişi) konuşsak nasıl olur? Sayfalarca okumak zor oluyor, artık alış verişe başlayacağız nasılsa.
Benim de kontrol çarşamba günü.Canım aynı durumdayız. Çarşamba kontrole gideceğim inşallah bir sıkıntı yoktur buradan yazarım aynı durumda olan arkadaşlar da rahatlar. O doplor cihazının zararı var mı canım. Aslında doktor herşey normal derse bundan sonra içim rahatlar gibi geliyor. Artık normal derim. Şimdi acemilik var ya korkuyor insan.
Hehe ha bire ablan demiş durmuşum. Tabi ko paylaş o nedenle ayrintili yazdim zaten.Cnm çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için. ben de teyzem de bu ilaç hakkında pek bilgimiz yoktu valla gönlümüze su serptin. Doktorlar pek bilgi vermiyor internet en kötüyü yazıyor moral bozuyor. Yazdıkların çok iyi geldi. Hatta izninle kopyalıp teyzeme göndereyim okusun.
Doktorum bir tanesi aynen bu lafı dedi bu hastalık seni öldürmez ama süründürür. Buna şükür cnm. İnşallah sağlıcakla bebeklerimizi de alırız kucağımıza ve çektiğimiz acılarımızın mükafatı olur.
elhamdülillah benim çok sıkıntım olmadı. İşte tatlım 3. Benim buCanım ikinci bebeğini bekleyenler bile 16. Haftadan sonra belki hissedecekler hissetmemen çok normal. Ne güzel bulantı kusmanın olmaması ne kadar da şanslısın maşallah.
Böyle okuyunca rahatlıyorum sadece ben değilim diye ay içim ferahlası sağol canım benim de ilk aylardaki şişkinlik indi karnım var ama top gibiMasaAllah benim de bulantım olmadı kusma da bı kaç kez hap içtikten sonra falan oldu. Şuan midemin baskısının olmadığı zamanlarda hamile gibi hissetmiyorum ilk zamanlardaki şişkinlik falan gittiilk zamanlar kendimi 100 kilo 9 aylık hissediyordum
kızlar mide ağrısından kıvranıyorum. sanki yanıyor içim, midem, ciğerim eriyor. gazdan mı nedir ne yapayım?
Ay sağol canım benim içim ferahladı iyi o zaman kızlarımda erken hissetmiştim inşallah sakin bir bebek oluşundandır. dr kontrollerine yaklaştıkça oluyorum 1 ay oldu neredeyse görmeyeli bu hafta gideceğim inşallahcanim ben bebegi 16+2 de hissettim suanda oyle aman aman hissetmiyorum bazen boyle bi bi tik yapiyor o kadar doktorda daha erken zaten 19 da falan baslarsin dedi tam anlamiyla hissetmeye hic stres yapma kendine
Bugun benim de cok belim agrıdı halen de agrıyor.. Adet olmadan oncesı gibi...Bugun belim agriyo kizlar. Hatta kaburgamdan asagi adeta damar atiyo gibi. Evi supurdum de koca ev.Yoruldum yahu.. Kocami bekliyorum masaj icin
Ben de Aralık annesiyim aslında ama buradan devam ediyorum
Simla Okumuşoğlu Karaca 'ya gidiyorum. Çok memnunum. Gebelik için tedavi de gördük eşim ve ben. Her zaman çok ilgili, çok samimidir doktorum. En kötü günlerimizde bile hep olumlu konuşup moralimizi hiç bozmadı... Şimdi de çok şükür muayenelerimiz de çok mutlu, eğlenceli geçiyor
Mesaj mı gönderdin ki canım? Herhangi bir mesaj yok şu an bende.Canim mesajlarina bakabilir misin :)
Ay kıyamam 3. Bebiş geliyor. Diğerleri kaç yaşındalar? Ne güzel sıkıntı olmaması. Çok şükür rahat geçsin kuzum.elhamdülillah benim çok sıkıntım olmadı. İşte tatlım 3. Benim buondan acabalardayım bir de 2 kaybım var. sanki kızlarımda daha sakindim yada unuttum
Benimde bugun belim ve sağ bacagim ağrıyı çok cnm bende öğretmenim nobetciydimBugun belim agriyo kizlar. Hatta kaburgamdan asagi adeta damar atiyo gibi. Evi supurdum de koca ev.Yoruldum yahu.. Kocami bekliyorum masaj icin
Sen de sağol canımBöyle okuyunca rahatlıyorum sadece ben değilim diye ay içim ferahlası sağol canım benim de ilk aylardaki şişkinlik indi karnım var ama top gibi
Aramıza hoşgeldin Reflü o :) Leblebi, ayva, sakız, ilaç olarak Gaviscon dindirecek birçok şey var deneye deneye kendine uygun olanını bulacaksın.kızlar mide ağrısından kıvranıyorum. sanki yanıyor içim, midem, ciğerim eriyor. gazdan mı nedir ne yapayım?
Üni baby den herkes çok memnun bende onu düşünüyorum dalinden de memnun olan var ikisinden de alıp denicemİşte istikrarı sağlamak için direkt eledim bu markayı. Uni baby yeni doğan düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?