2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım hayirl i olsun .bi biz kaldık galiba cinsiyet ogrenemeyen:)))) ilk defa birine tahmin yapacağım erkek gibi hissettim.hayirlisi ne ise o olsun sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim benim randevumda 18 ine

ben de kaldım
16. haftada bakarız demişti doktor
çok merak ediyorum

Ona da şükür canım, el doplerine ben de heveslenmiştim aslında ama ona bağımlı yaşarsın sen diyerek almadı eşim

Erkekler ve onların sinir bozucu sakinlikleri yok mu zaten, merak duygunu aldırdın mı diyorum ben arada eşime doktor olunca daha da zordur, sağlığı yerinde gerisi önemli değil diye düşünüyorlar tabi

Eşime iş yerinde de takılıyorlarmış, devamlı gidiyoruz doktora diye, bankada part time çalışmaya başladın da haberimiz mi yok diyorlarmış. Dedim demek ki çok göze battık, bir süre gitmesek iyi olacak doktora aslında

Kızlar devlet hastanesinde cinsiyet söylüyorlar mı 11.haftada gitmiştim doktora..şimdi izne ayrılıp ailemin yanına başka bir Şehre geldim ..burada devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum...çünkü kendi doktoruma 20.haftada detaylı ultrason için gitçem daha çok bar..yarın 14+2 gitsem cinsiyete bakarlar mı??

Valla çok zor beklemek geçmiyor gibi günler
ben de kaldım
16. haftada bakarız demişti doktor
çok merak ediyorum
Kizzzlarrr bayağı çok kişiymiyiz öğrenmeyen en güzel tanışa hepimiz arka arkaya ogrenec3giz hayırlısıyla

Kızlar catlakların oluşmaması için en önemli nemlendirici kakao yagiymis ama o kadar çok marka var ki kafam karıştı. En saf doğal olanı hangi marka bilen var mı? Katı olması gerekiyormus sıvılar karisikmis internette gordum ama önümüze gelen markayı kullanamayı. BBebişe zararı olmasin

Tamamen doktor una bağlı canım. Kimi tahmin ediyor kimi garantici 16 dan önce söylemiyor .

valla bizlerde çok fenayız herne kadar sakinler desekte yola düşürüyoruz onları
Çok haklısın sağlıkla zamanında doğum nasip etsin rabbim herbirimize bunlar güzel telâşlar

Bebiş kendini gösterirse söyler canım

Ben "Palmer's Tummy Butter" aldım. Baya araştırdım, yorumlar hep çok iyi. Temeli kakao yağı, içinde ilave olarak başka doğal yağlar da var. Mis gibi kakao kokuyor. İşe yarayıp yaramadığı konusunda henuz çok erken tabi yorum yapamıyorum :)

ya ben kız olsun istiyorum içten içe ama
sanırım erkek
nedense öyle geliyor
neyse bi sağlık haberini alayım da
Benim hep eskiden hayalimdi kiz olmasını istiyordum ama etrafındakiler hep erkek diyor ben bişey hissetmiyorum .tup bebek benimki canım sağlıkla zamanında doğsunlarda cinsiyet ne olursa olsun

yok kuzum, cinsiyetini iki hafta önce söyledi. 13-14 haftalıktı. Önce %90 erkek demişti, sonra %99 kıza döndü. O yüzden dedim. Bana cinsiyeti söylediği haftam erkenmiş yani kesin konuşması için.
Yalnız bende hala içinde bi erkek bekleyen anne modeli tabiki Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin ama işte insanoğlu. İki kızım var çok şükür, buda değişik olsun isterdim.

Bu arada haziranın sonunda tatile gitcem kızlar ve açık tenliyim. Bronzlaşmak istiyorum.
Bazı annelerimiz kremler bs konularda çok hassas onlara saygı duyuyorum. Ben o kadar hassas olmadım olamıyorumda. Şimdi bi bronzlatıcı duydum Arifoğlu markasının bi karışımıymış, çok iyi olduğunu söylüyorlarZ daha önce kullanan varmı? İçeriğine yinede bakıcam tabi o kadarda değil:) bu arada tesettürlü bi bayan olduğum için aile doktorum vücudumun çok iyi güneş görmesinin gerektiğini her sene hatırlatır. O yüzden bizlere uygun bi yere tatile gidiyoruz ve rahatca güneşlenebiliyorum. Şöyle güzelce bi yanayım diyorum. Yada tavsiye edeceğiniz kremler varsa iyi olur.

Alış verişi bu topicten değil de yeni bir topikte (ör:kasım 2018 annelerin alış verişi) konuşsak nasıl olur? Sayfalarca okumak zor oluyor, artık alış verişe başlayacağız nasılsa.
Bence cok güzel fikir oku oku bi türlü gelemedim ihtiyac listelerine

Düşük faktörlü güneş kremleri hem güneşten korur hem bronzlaştırır. 30 faktör ideal.
Havuç yağı çoğunlukta olan yağ karışımı kullanmıştım, bronzlaştım ama turuncumsu esmer bir renk olmuştum zamanında, aklınızda bulunsun. Havuç renklendiriyor aman diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…