2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar merhaba.Ben doktorumuz değiştirdim,başka bı doktora gideceğim.Yalniz bu ayrıntılı ultrason ne zaman?17.haftadayim.Cok mu erken,aranızda giden oldu mu?

Kızlar bugün doktor randevumuz vardı. Enseyi ölçtü, kist yok olmuş filan çok şükür, her şey yolunda dedi.

Cinsiyet için de %70 bir tahminim var ama %30 çok büyük bir yanılma payı, o yüzden kafa karıştırmayayım şimdiden dedi aşırı merak ettim ama çok ısrar edemedim doktora. Bayramdan sonra normal kontrole geldiğinde kesinleşir cinsiyet de, o zaman söylerim dedi fotoğrafı da atıyorum, yorum yapmak isteyen olursa diye meraktan çatlayacağım bayrama kadar

Eklentiler

• 20180528_130622.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 104
Sol tarafim korkunc agriyo kaburgamin alti.doktora sormustum orda bisey yok bagarsak demisti kaburgamin aktinda ne isi var bagrasgn anlamadim...boyle sancisi olan varmi
Allah allah bağırsağın işi ne ki orda safra kesesi filan olmasın dicem ama o da sağda oluyordu sanırım solda mı yoksa bilemedimsağdaydı ya

Canım hayirl i olsun .bi biz kaldık galiba cinsiyet ogrenemeyen:)))) ilk defa birine tahmin yapacağım erkek gibi hissettim.hayirlisi ne ise o olsun sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim benim randevumda 18 ine

Canım hayirl i olsun .bi biz kaldık galiba cinsiyet ogrenemeyen:)))) ilk defa birine tahmin yapacağım erkek gibi hissettim.hayirlisi ne ise o olsun sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim benim randevumda 18 ine
Çok teşekkür ederim canım ya, bizim doktorlar bizi böyle merakta bırakacak demek ki beni de 18i gibi çağırdı ya ama kontrol sürem 11 Haziran'da bitecek, onu bahane edip erken mi gitsem diye düşünüyorum, yoksa yine katılım ücreti alıyorlar gün doldu diye

Tahmin için teşekkür ederim burada kızlar da hep erkek dedi, ben de çok alıştırdım kendimi ya eşim de sıpa diye seviyor artık ona da nasıl empoze ettiysem

Valla meraklanmam diyordum bende cinsiyet için ama çatlıyorum galiba biseyler yapalım alalım başlayalım istiyorum her nekadar erken olsada :))
Ilk defa tahmin yaptım erkek hissettim diğer kızlarda ole hissetmiş demmekki inşallah gonlundekini nasip eder rabbim . Erken git madem dediğin gibi söyler inşallah

Ne güzel maşaAllah. Hiç anlamam ama benimde içime erkek doğdu. Bide senin haftan benden 1 hafta geride, doktorun cinsiyet konusunda hala çekimser davranıyor. Benimki nasıl iki kere tahmin yaptı bence benim doktorumda yapmamalıydı. İki kere cinsiyet değişti bebeğim:)

Aynen canım ya, halbuki ne olsa güzel tabi ama merak işte yiyor insanı 
Cinsiyet netleşse hem alışverişe başlanır, hem isime de tam karar veremedik, onunda kararlaştırırız diyorum.. Siz isim düşündünüz mü canım?

11inde gidersem de yine erken derse diye korkuyorum bir yandan, bir yandan nasıl dayanacağım diye takvim uygulamasını açtım gün sayıyorum bayram hızlı geçer filan diye hesaplıyorum

Ben 17. Haftama girdim ama öğrenemedim henüz doktorum 4. Ay bitsin öyle net belli olur dedi çünkü.

Aaa lütfen burda ben varım öğrenmeyen lütfen bugüne kadar herkesinkini hissederdim şimdi ne kendimi ne başkasını hissedebiliyorum :)) saglikla gelsin bebişler inşaAllah

Yok canım ya ne isim ne tahmin hiçbişey yok bizde
Git bence mutlaka söyler . Benim esim dr. ve bilirsin dr.lari hep sakindirler ben oyuzden günümü bekliyorum mecburen paşa paşa daja da cok var 18 ine bilmiyorum nasil dayacagim .tek sevindiğim şey evde el doppleri var bebek kalp sesini duymak için onu 2 gündür kullanıyoruz 2 defa dinledik ondada

Canım senin 12 Kasım doğumun, benim 7 Aralık. Aslında doktor haklı, hala erken diye söylemiyor, 13.haftamızdayız biz. Siz maşallah 16olmuşsunuz artık değişmez inşallah bize de direkt 16da söylemeye niyetli doktorum demek ki..

Canım naptınız muayene oldun mu? Güzel haberler insaAllah

Aaa lütfen burda ben varım öğrenmeyen lütfen bugüne kadar herkesinkini hissederdim şimdi ne kendimi ne başkasını hissedebiliyorum :)) saglikla gelsin bebişler inşaAllah
Kaderdaşımız, seni nasıl unuturuz Amin canım, hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah. Tatlı meraklar heyecanlar işte çok şükür Rabbime

hayırlısı olsun canım ne güzel hayırlı haberlerle dönmüşsün. cinsiyet için biraz daha meraklanıcaz desene
Benimde 16+ haftalıkken söyleyecek kısmetse. garantici senin dr.unda en güzeli çünkü yanılma payı olmuyor :))
daha bende öğrenemedim canım

şimdi doktorumla görüştüm, 11-12 haziran gibi gel dedi. inşallah o zaman bizde öğreniriz cinsiyetini ve ilk defa 4 hafta görmemiş olucam bebişi bakalım ben nasıl dayanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…